Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.077.016
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Nema na cemu, tu smo uvijek da odgovorimo ljude od loših trgovina ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Extreme Digital - iskustva
ljudi, zar nije moguce sam rjesavati reklamacije neiapravnih uredaja kod ovlastenih servisa mimo trgovine?
13 godina

moguće je, neke uređaje...tipa neke laptope, neke mobitele, neke televizore...računalne dijelove nije moguće

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 10:01 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

m-computers je na tržištu valjda 20 godina. trebala bi biti ok

10 godina
neaktivan

važna obavijest

Sjele pare na račun 3.3.2015.   Robu je Overseas preuzeo 22.1.2015. Pa sad vi računajte.

Kad vračate robu, uz ostale podatke svakako napišite svoj IBAN, to će malo skratit čekanje.

Blage veze nisam imao vračaju li keš poštarom ili na tekući pa im nisam pisao IBAN.

Sad će navalit poruke da sam bez veze dizao paniku, ali zamislite situaciju kad vam se nitko ne javlja niti na telefon niti na e-mail.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 13:42 (dado100).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dado100 kaže...

važna obavijest

Sjele pare na račun, ali trajalo je 5 tjedana.

Kad vračate robu, uz ostale podatke svakako napišite svoj IBAN, to će malo skratit čekanje.

Sad će navalit poruke da sam bez veze dizao paniku, ali zamislite situaciju kad vam se nitko ne javlja niti na telefon niti na e-mail.

Nisi bzv dizao paniku i ja nakon mjesec dana što mi se nisu javili nisam znao kaj raditi i tek kad sam se javio preko Edigital mađarske stranice bome smo se čuli prek maila i po 3-4 puta na dan, sad mi je baš došao dostavljač i uzeo je mob sutra je u mađarskoj pa ih čekam za daljnje dogovore.

Ali isto što me naljutilo kod njih pošaljem im pisano i na eng i hrvatskom što je problem i onda me oni dok smo se dop prek maila još jednom pitaju da im objasnim svoju situaciju.

10 godina
neaktivan

Imam u planu kupit BenQ GW2760HS nadam se da ce sve bit u redu kad narucim. Htio bi jos nesto rec onako nabrzaka sto se tice EDigital. Kupio sam maticnu plocu kod njih prije nekih 4 mjeseca (bila je u kvaru, popravili su i niko ju nije podigao pa su ju stavili na njuskalo za upola cijene) stigla mi je odma iduci dan nakon narudbe. Imala je garanciju na samo mjesec dana posto je bila pokvarena pa popravljena opet, ne kuzim se u to bas :P Uglavnom maticna radi i nemam nikakvih problema trenutno. Imam jos jedan primjer od frenda koji je poslao novce na krivi ziro racun. Decko je poslao na stari ziro racun jer su u medu vremenu zatvarali trgovinu u hrvatskoj. Novci su mu vraceni u kratkom roku. Eto to je to vise manje. Javim se kroz koji dan da vidimo sto ce bit u vezi BenQ GW2760HS. Pozdrav!

0 0 hvala 0
11 godina

Koliko sam primjetio, problem u Edigital nastaje kad dođe do reklamacije kupljenog proizvoda.

Ja sam kod njih uzeo HDD za laptop (bilo mi je hitno i nisam obraćao pažnju na iskustva sa trgovinama) i na svu sreću zasad je sve u redu, no bez obzira na to mislim da ću ih ubuduće zbog velikog broja loših iskustava sa njima izbjegavati i odabrati neku drugu, sigurniju trgovinu.

Što se tiče tog monitora, ne znam koliko si upoznat s Alzashopom, ali isti tamo dođe gotovo 200 kn manje sa besplatnom dostavom i bez ikakvih dodatnih poreza i naknada. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neznam dali mogu dobit povrat poreza ako uzimam u stranim drzavama? Posto ce mi frend omogucit da uzmem preko njega

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2015 19:31 (Cinialv).
16 godina
Cinialv kaže...

Neznam dali mogu dobit povrat poreza ako uzimam u stranim drzavama? Posto ce mi frend omogucit da uzmem preko njegove firme.

Preko firme obično znači kraća garancija, ali dobro... S Edigitalom to ionako ništa ne znači. :D

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
16 godina

Evo dobio sam za ročkas kupon -5% popusta i nisam ga iskoristio. Da ne propadne dajem ga ovdje (vrijedi još 7 dana).

Pozdrav

63MUDG

WithSkill
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Evo dobio sam za ročkas kupon -5% popusta i nisam ga iskoristio. Da ne propadne dajem ga ovdje (vrijedi još 7 dana).

Pozdrav

63MUDG

Iskoristeno, hvala ;)

mojpismonosa
17 godina

Na koju adresu šaljem pisani prigovor? U Zagreb ili Budimpeštu? Jel mora biti preporučeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Val kaže...

Na koju adresu šaljem pisani prigovor? U Zagreb ili Budimpeštu? Jel mora biti preporučeno?

Kovinska 4/a, obavezno sa povratnicom kako bi imao dokaz da si im poslao prigovor, a preporučeno možeš poslati samo da što prije stigne.

10 godina
neaktivan

Dragi forumaši, sada mi stvarno nije jasno da li ovdje netko daje dezinformacije ili ovaj ED se stvarno tolko poigrava sa nezadovoljnim kupcima. Naime pokupili su prošli tjedan mobitel od mene i isti su zaprimili u utorak, od tada više niko se ne javlja. Nakon što sam poslao ponovno upit i na hr i na mađarsku adresu dobijem samo odgovor od mađara kako oni sa tim nemaju ništa nego da su mail prosljedili hr službi za korisnike (koja ne postoji) i da će mi se oni javiti. Kako je moguće da oni sa time nemaju ništa kada je mobitel u Budimpešti i kako je moguće da se po pisanju tu na forumu korisnička služba iz hr ne može stupiti u kontakt sa svojim ljudima u mađarskoj.

0 0 hvala 0
17 godina

Slao bih ja u Zagreb, ali račun sam dobio (i paket) iz Budimpešte, i tamo su podaci mađarskog Edigitala. Zato pitam. A ništa, poslat ću prvo u Zagreb, a zatim u Budimpeštu za tjedan-dva ako nitko ne odgovori :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Val kaže...

Slao bih ja u Zagreb, ali račun sam dobio (i paket) iz Budimpešte, i tamo su podaci mađarskog Edigitala. Zato pitam. A ništa, poslat ću prvo u Zagreb, a zatim u Budimpeštu za tjedan-dva ako nitko ne odgovori :)

Ako su podaci mađarskog Edigitala onda moraš slat u mađarsku, ja sam slao u kovinsku pošto sam kupio mobitel u dugaćnu u zg-u dok je još postojao, tj od hrvatskog edigitala.

11 godina
neaktivan

Pozdrav, bez duljenja, zanima me kakvi su s dostavom i kvalitetom? Unaprijed hvala.

Steam GameShop by ivanoman PM mene za vise informacija
17 godina

nikakva... molim i drugi put

Moj PC  
11 0 hvala 5
10 godina
neaktivan

Naruceni benq gw2760hs. Naruceno u petak i dobio u petak znaci tjedan dana. Sve radi. 

1 0 hvala 0
13 godina

mili boga da ne crkne. 

Posao oslobađa.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da li ima netko tko je prijavio ED tržišnoj inspekciji i koliko dugo se čeka odgovor od tržišne inspekcije??

1 0 hvala 0
17 godina

Vratili su novce nazad. Pritisnite ih dobro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Val kaže...

Kolko dugo si rješavao svoj problem?? Ja svoj rješavam već mjesec i pol dana znači mob je kod njih na servisu i čekam da utvrde da je mob neispravan mada je to već utvrđeno u zagrebu.

11 godina
protjeran

Prije 2 dana bili su na televiziji, samo loša iskustva^^

www.mmo-balkan.com
14 godina
neaktivan

Ako sam dobro skužio sad kad su zatvorili poslovnicu u Importaneu više se nema di odnjet na servis pa se moraju stvari slat u mađarsku?

Koliko vidim na njihovoj stranici piše da se uređaji šalju direktno u ovlašteni servis koji ovisi do uređaja.  Mislio sam uzet tv kod njih ovih dana ali vidim da dosta ljudi ima loša iskustva. Osobno sam kod njih kupovao kučište prije koji mjesec i došlo mi je u roku par dana, platio poštaru i sve 5. 

Sljedeča opcija mi je Rplus ali vidim da ovi idoli nisu ni a napisali o tome kako im servis funkcionira i naravno isto nemaju poslovnicu. 

Inače skužio sam kako možete Ed "scammat" za 5% popust, napravite novi račun s tim da taj dan kad planirate kupit stavite da vam je rođendan i na mail šalju popust kod (provjereno radi čak i na skroz novim acc).

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 20:23 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ti njih iscammaj za 5% a oni će tebe za 5g života XD

17 godina
nick1991 kaže...
Val kaže...

Kolko dugo si rješavao svoj problem?? Ja svoj rješavam već mjesec i pol dana znači mob je kod njih na servisu i čekam da utvrde da je mob neispravan mada je to već utvrđeno u zagrebu.

Pun k*** dugo. Od 22.1. frende. Milijun mejlova, na kraju napisao da ću poslat inspekciju i gle čuda, kontaktirali me iz Mađarske i vratili novce, još se 100x ispričali

10 godina
neaktivan
Val kaže...
nick1991 kaže...
Val kaže...

Pun k*** dugo. Od 22.1. frende. Milijun mejlova, na kraju napisao da ću poslat inspekciju i gle čuda, kontaktirali me iz Mađarske i vratili novce, još se 100x ispričali

Ma što je najbolje ja sam ih prijavio inspekciji, a inspekcija niš ne rješava. Od 1.7.2014. tj od ulaska u EU više ne postoji nikakav rok za rješavanje pritužbi.

13 godina
neaktivan

da i ja kažem nešto o njima..

nažalost, imao sam iskustva s njima..

rok ispruke je bio uredan, onako kako je i dogovoreno, ali..

kad sam uzimao fax uređaj za firmu, dobio sam ga, pazi sad.. sa mađarskom tipkovnicom.. poludio sam, a na zamjenu uz doplatu za drugi fax uređaj čekao sma jedno mjesec dana.. no dobro..

uzeo ja printer, inkjet (zato kaj sam punim tintu špricom). ono sve, print, sceen, copy, fax, wireless.. kad printer rikne, ma ni 3 tjedna nakon garancije..

uzimah ja (kako moj punac veli) portable (čitaj tablet). sve fino, samsugn, odlična cijena, isporučeno u roku.. kad ono, kad dođe baterija na 20-tak %, tablet se zblokira, bude snježna slika kao nekad kad tražiš kanale na tv-u.. odoljepio.. čeko da utvrde problem unutar garancije  više od mjesec dana. odljepio i ispeglo ih da mi vrate pare..

sva njihova roba je, koliko ja imam iskustva, iz mađarske.. vjerujem da se može naći i nešt dobro, ali..

zato ih sad obilazim u širokom luku, zlu ne trebalo..

Beam me up scotty there's no intelligent life down here!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice