Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.077.713
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Extreme Digital - iskustva
nicky.sl kaže...
itomic009 kaže...

Ja hoću jedino ako imaju Bazuke.

I sta ces kad ti crkne ?!?

Hahaha, dobra, dobra :D

Ja ih jučer navečer pitao što im znači ono "za naručiti" i danas ujutro dobio odgovor kako taj procero više nemaju na centralnom skladištu i da ću čekat oko tjedan dana da mi stigne. Nadam se da mi nije grijao toplu vodu.

13 godina

ako nemaju na centralnom (mađarska) čekati ćeš i 2 tjedna ;) a lako je moguće da bude i "kraj distribucije", jer nisam jos nikoga čuo da je uspio kupiti po toj cijeni (čitaj sam sam pokušao 2x, i 2 frenda isto tako) nitko još nije dobio proc a prošlo 1mj :D

svakako javi da li si ga dobio po toj cijeni, ili je patka neka

edit: evo bas gledam, i opet ga nema na stranici :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 18:53 (FakeDeath).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

ako nemaju na centralnom (mađarska) čekati ćeš i 2 tjedna ;) a lako je moguće da bude i "kraj distribucije", jer nisam jos nikoga čuo da je uspio kupiti po toj cijeni (čitaj sam sam pokušao 2x, i 2 frenda isto tako) nitko još nije dobio proc a prošlo 1mj :D

Ima ga ako imas link, cak i pise pod zadnje pogledani proizvodi. Trazilica im je takva da ne prikazuje trenutno nedobavljive

proizvode

evo recimo za 4790k, neces ga nac u trazilici a evo ti link:

http://www.edigital.hr/intel/intel-core-i7-4790k-4ghz-box-processzor-p419353.html?bid=&partner=10001

Ocito moramo bit brzi na okidacu kad takve stvari postanu dostupne xD

mojpismonosa
13 godina

neka se javi netko tko je kupio po takvim cijenama...klladim se u takav proc da nema nikoga tko je uspio kupiti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

neka se javi netko tko je kupio po takvim cijenama...klladim se u takav proc da nema nikoga tko je uspio kupiti!

Nekoc je bio za 2200kn. Ja sam zapravo uvjeren da i postoje takvi sretnici. Ili nesretnici kad treba reklamirat

mojpismonosa
15 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...

Trenutno piše kraj distribucije, da. Ali meni pod narudžbom i dalje stoji i dalje je ista cijena (ona s popustom).

Ok još čekanje, nego ja taj proc neću moć isprobat dal uopće radi do sljedećeg ili trećeg mjeseca. Ovo je bio velik popust pa sam zato naručio, inače bih sve odjednom kupio kad bih kupovao.

15 godina
xG4M3 kaže...
FakeDeath kaže...

Trenutno piše kraj distribucije, da. Ali meni pod narudžbom i dalje stoji i dalje je ista cijena (ona s popustom).

Ok još čekanje, nego ja taj proc neću moć isprobat dal uopće radi do sljedećeg ili trećeg mjeseca. Ovo je bio velik popust pa sam zato naručio, inače bih sve odjednom kupio kad bih kupovao.

odneses ga kod nekog, dosta ljudi imaju ploče koje podržavaju taj proc, ako ga ikad dobijes :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 0:29 (Rasho).
15 godina
neaktivan

Ma sad razmišljam da otkažem narudžbu. Sad taj isti proc i kućite u jednoj drugoj trgovini, odosno dvijema mogu dobiti isto na popustu i na kraju bi me izašlo točno 186 kn skuplje, a sve bih sigurno dobio i nema zajebancije s reklamacijama ako do tog dođe.

Nisam pametan više, cijeli dan razbijam glavu time :D Što vi mislite? Čitajući komentare to bi bilo možda najpametnije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 1:11 (xG4M3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
xG4M3 kaže...

Što vi mislite? Čitajući komentare to bi bilo možda najpametnije.

glupo pitanje :D zna se i vidi se što većina misli... sačekaj do npr pon, ako se kod ovih mulaca ništa ne promjeni kupi dalje...

15 godina
neaktivan

Danas mi se na njihovoj stranici pojavila poruka kako je narudžba završena i da odaberem datum preuzimanja. Odabrao sam 21.01. pošto je bio najraniji pa ćemo sad vidjet. Ali mi tamo pod kontaktom i dalje stoji "za naručiti".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam puno kupovao kod njih: 3 mobitela, matična, grafička, 2 zvučne, kućište, ventilatori, slušalice itd. i uštedio puno novaca. Imao sam sreće da se ništa od toga nije pokvarilo. No ne namjeravam više riskirati, kupovat ću bilo gdje samo ne kod njih.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi kaj mislite jel ova ponuda vrijedna muke kod njih, sumnjam da ce mi ikad crknut al ipak.

Najjeftiniji kod nas kaj sam naso je u hgshopu bez objektiva 4500kn, tak da mi se ovo cini super...

Samsung NX300

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 22:04 (Zujko008).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xG4M3 kaže...

Danas mi se na njihovoj stranici pojavila poruka kako je narudžba završena i da odaberem datum preuzimanja. Odabrao sam 21.01. pošto je bio najraniji pa ćemo sad vidjet. Ali mi tamo pod kontaktom i dalje stoji "za naručiti".

Da citiram samog sebe.

Ako narudžbu više ne mogu otkazati na njihovoj stranici jel to končano znači da je roba stigla i da se ispručuje za slanje? Do jučer sam mogao prekinut narudžbu, a od danas više ne.

Na mail mi ne odgovaraju, na telefeon se ne javljaju.

15 godina
neaktivan
Zujko008 kaže...

Ljudi kaj mislite jel ova ponuda vrijedna muke kod njih, sumnjam da ce mi ikad crknut al ipak.

Najjeftiniji kod nas kaj sam naso je u hgshopu bez objektiva 4500kn, tak da mi se ovo cini super...

Samsung NX300

Kupuj i nadaj se da neće riknut. Mislim da je i kod njih bio oko 4000kn, pa 2800 i sad još manje. Jedino bi se isplatilo kupiti dodatan objektiv sa OIS.

Btw. da li ED ima fizičku trgovinu u kojoj se može preuzeti proizvod ili su odsad samo online?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 11:16 (DuxTm).
16 godina
neaktivan

Ima li takvih s iskustvom sto se reklamacija tice a da su kupili i dobili proizvod nakon premjestanja poslovnice?

Toplo se nadam da se stogod promijenilo jer cijene su im stvarno niske

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa za proizvod koji je prakticno bez garancije morale bi cijene bit i nize

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Nisam bas trazio sprdanje, volio bih cut pravo iskustvo. Znam da su sanse mizerne, ali zasto bi bilo toliko nemoguce da su se stvari promijenile.

mojpismonosa
16 godina
Mojpismonosa kaže...
nicky.sl kaže...

Nisam bas trazio sprdanje, volio bih cut pravo iskustvo. Znam da su sanse mizerne, ali zasto bi bilo toliko nemoguce da su se stvari promijenile.

U dvije godine se nije ništa promjenilo od kada posluju i sada očekuješ da se magično nešto promjeni zato što su se preselili na drugu lokaciju???? Iz trgovine u obično skladište? Da, pravi upgrade! Ti želiš da su se promijenili jer ti odgovara cijena... Ako ti je cijena toliko dobra kupi, a poslije ako rikne... 

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 13:31 (partwish).
16 godina
neaktivan

Dakle i sam sam rekao, znam da su sanse male, ali promijena lokacije ne mora znacit samo promijena lokacije. Ako mi nitko ne moze odgovorit, molim vas da mi ne pametujete

mojpismonosa
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina

26.12. naručio sam ovo kućište, bila je tad cijena 330kn + 30kn dostave. Odabrao sam plaćanje unaprijed (preko interneta) no nije mi dolazio nikakav mail sa podacima za plaćanje (iako je tako pisalo) pa sam 5.1. otkazao narudžbu kad sam vidio da je cijena kućišta pala na 277kn. Potom sam naručio isto to kućište za 277kn + 30kn dostave, no vidio sam da je za 375kn besplatna dostava pa sam uzeo još nekih stvari i napucao na 377  tako sam dobio besplatnu dostavu. Također, ovaj puta sam odabrao plaćanje pouzećem, jer se NE NUDI drugi način plaćanja (inače sve plaćam unaprijed).

16.1. stigao mi je paket kući, frazirao sam se - došlo mi je to kućište, odnosno vrlo slično - sa običnom crnom bočnom stranicom (bez prozora) i bez ventilatora (slike u prilogu).

Smontirao sam to kako sam dobio, nema se smisla žaliti... Al rekoh, idem pitati vas, mogu li se žaliti i koliko je moguće da, bez ikakvog dodatnog troška, vratim ovo kućište i dobijem to koje sam naručio? Znači, kućište je identično, samo postoje dvije vrste bočnih stranica - obična crna (1) ili prozirna sa ventilatorom od 200mm (2)

ovakvo je trebalo doći ovakvo je trebalo doći
ovakvo je došlo :( ovakvo je došlo :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Val kaže...

26.12. naručio sam ovo kućište, bila je tad cijena 330kn + 30kn dostave. Odabrao sam plaćanje unaprijed (preko interneta) no nije mi dolazio nikakav mail sa podacima za plaćanje (iako je tako pisalo) pa sam 5.1. otkazao narudžbu kad sam vidio da je cijena kućišta pala na 277kn. Potom sam naručio isto to kućište za 277kn + 30kn dostave, no vidio sam da je za 375kn besplatna dostava pa sam uzeo još nekih stvari i napucao na 377  tako sam dobio besplatnu dostavu. Također, ovaj puta sam odabrao plaćanje pouzećem, jer se NE NUDI drugi način plaćanja (inače sve plaćam unaprijed).

16.1. stigao mi je paket kući, frazirao sam se - došlo mi je to kućište, odnosno vrlo slično - sa običnom crnom bočnom stranicom (bez prozora) i bez ventilatora (slike u prilogu).

Smontirao sam to kako sam dobio, nema se smisla žaliti... Al rekoh, idem pitati vas, mogu li se žaliti i koliko je moguće da, bez ikakvog dodatnog troška, vratim ovo kućište i dobijem to koje sam naručio? Znači, kućište je identično, samo postoje dvije vrste bočnih stranica - obična crna (1) ili prozirna sa ventilatorom od 200mm (2)

Naravno da se možeš žalit, naručio si (i platio) kućište sa prozirnom stranicom i ventom, a dobio obično. Krivo su ti poslali. Sad je pitanje kolko će dugo trajat ta zamjena poznavajući ED, kontaktiraj ih pa vidi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 20:44 (veki22).
14 godina

Pa došlo ti je ovo koje si naručio po ovom linku koji si stavio, bez venta na bočnoj jer vidim da samo takvo i imaju u ponudi. Krivi su jedino ako su u oglasu kad si naručivao imali sliku kučišta na kojoj je bočna stranica s ventom a tebi poslali bez.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@veki22 - a što s time što sam ga "koristio"? odnosno, potrgao sam one limiće naprijed gdje ide optički uređaj? Doduše, kućište je vjerojatno bilo već vraćano jer sam na jednom mjestu vidio kako je netko pomoću odvijača pokušavao odvojiti dvije plastike pa ih je malo oštetio (ne smeta mi, samo kažem da je vjerojatno korišteno, odnosno takvo SIGURNO nije izašlo iz tvornice)

@vrinho - otvori oglas i stisni "Ostale slike", tamo ćeš vidjeti :)

14 godina
Val kaže...

@vrinho - otvori oglas i stisni "Ostale slike", tamo ćeš vidjeti :)

A gle, po meni krivica je pola pola. Oni nisu smjeli staviti pod dodatnu sliku verziju kučišta koja ima vent s bočne strane. Tvoja je krivica što nisi bolje proučio/proguglao jer po naslovu a i slici koja je glavna u oglasu to je kučište bez te bočne stranice koja ima vent. Da si malo više istražio onda bi ih vjerojatno i upitao o kojoj verziji kučišta je riječ, to se i meni bilo 2 puta dogodilo (ali ne s ovom trgovinom) gdje su slike drukčije od opisa, pa sam onda kontaktirao dućan da mi iz prve ruke kažu o čemu je točno riječ te sam tako bio 100% siguran.

Bez venta na bočnoj

S ventom na bočnoj - vidi se na linku da piše da dolazi uz dodatni 180 mm side vent što ne piše na ED stranici, znači da se radi o ovoj verziji bez njega.

Probaj ih kontaktirati pa vidi ali po meni se ne isplati trošiti vrijeme. Kao prvo čini se da u ponudi nemaju verziju kučišta s side ventom a kao drugo ako ti odobre zamjenu vjerojatno ćeš čekati do ''penzije'' da ti dođe

14 godina
neaktivan

Znači dođem prije 2 sata u importanne galeriju kad ono kompletno ispražnjen Extreme Digital, ostavljena obavijest da u Hrvatskoj više neće biti njihovih poslovnica, piše da naručim preko web shopa te da će dostava biti besplatna za bilo kakvu narudžbu, ok, odlično. Odem sad na webshop, odaberem si slušalice, podatke svoje za dostavu unesem, ali mi broj mobitela neće prihvatit 095xxxxxxx, neka greška kao prihvaća samo numeričke znakove, pa šta je s tim, ne mogu sad naručit, jesam možda krivo unio broj u krivom formatu ili šta? Molim hitno pomoć. Hvala.

Since the hard kick pioneered the scene, no words are fit to describe how explosive the sound has become. With the force of headbangers and die hard producers, we are now at maximum power.
17 godina
vrinho kaže...
 A gle, po meni krivica je pola pola. Oni nisu smjeli staviti pod dodatnu sliku verziju kučišta koja ima vent s bočne strane. Tvoja je krivica što nisi bolje proučio/proguglao jer po naslovu a i slici koja je glavna u oglasu to je kučište bez te bočne stranice koja ima vent. Da si malo više istražio onda bi ih vjerojatno i upitao o kojoj verziji kučišta je riječ, to se i meni bilo 2 puta dogodilo (ali ne s ovom trgovinom) gdje su slike drukčije od opisa, pa sam onda kontaktirao dućan da mi iz prve ruke kažu o čemu je točno riječ te sam tako bio 100% siguran.

Bez venta na bočnoj

S ventom na bočnoj - vidi se na linku da piše da dolazi uz dodatni 180 mm side vent što ne piše na ED stranici, znači da se radi o ovoj verziji bez njega.

Probaj ih kontaktirati pa vidi ali po meni se ne isplati trošiti vrijeme. Kao prvo čini se da u ponudi nemaju verziju kučišta s side ventom a kao drugo ako ti odobre zamjenu vjerojatno ćeš čekati do ''penzije'' da ti dođe

Daj mi samo pojasni ovo potcrtano? Kao što vidiš, kućište je uslikano s lijeve i sa desne strane. S desne strane (gledano od naprijed, default slika na stranici ED-a) je normalna stranica bez ičega (kakva i treba biti desna jer je zatvoreno s te strane). Na lijevoj strani je ona stranica sa ventom, što se vidi u dodatnim slikama. Znači, na stranici EDigitala JE prikazana lijeva stranica sa ventilatorom, a DESNA BEZ. Na kućištu koje je došlo (a bome ni na ambalaži) NIGDJE ne piše M-Tech već samo Noble NOB09A. Guganjem tog pojma dobije se ovo. Ja sam prije kupnje guglao NOB09A jer nisam bio siguran kakva je lijeva stranica te sam htio biti siguran. SVUGDJE je bio ventilator na stranici, u kombinaciji sa slikom na njihovoj stranici = kupnja. 

A što se tiče opisa oglasa - ED, kao i mnogo drugih trgovina, često ima kopi-pejst opise proizvoda iz nekog "kataloga", i često sam nailazio na istu grešku u raznim trgovinama (npr. broj usb portova na jednom laptopu - svugdje piše 1xUSB3.0 + 1xUSB2.0. Kupim i dobijem 2xUSB3.0 + 1xUSB2.0). 

Eto, hvala, poslan je mejl pa ćemo vidjeti :) Kućište je ionako u funkciji, bilo bi lijepo kad bih dobio ono što sam kupio

16 godina
Citam malo iskustva, osobno sam uzeo negdje 2013. jos objektiv, sad istice uskoro garancija i nikakvih problema.

No vidim da se sve ovo pocelo dogadati u drugoj pol. 2014, prije toga nije bas bilo ovakvih iskustava; ili se varam?
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina

Varaš se, bilo je od starta.

12 godina
neaktivan

Osobno nikada nisam poslovao s njima... (S obzirom da sam od poznanika bio upozoren unaprijed...) 

I neopisivo mi je drago zbog toga... 

Ali sam od puno prijatelja i poznanika cuo samo katastrofalna iskustva... 

Hvala Bogu pa postoje pouzdane i kvalitetne trgovine u RH... A ako ne, ima i EU shopova... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Val kaže...

Daj mi samo pojasni ovo potcrtano? Kao što vidiš, kućište je uslikano s lijeve i sa desne strane. S desne strane (gledano od naprijed, default slika na stranici ED-a) je normalna stranica bez ičega (kakva i treba biti desna jer je zatvoreno s te strane). Na lijevoj strani je ona stranica sa ventom, što se vidi u dodatnim slikama. Znači, na stranici EDigitala JE prikazana lijeva stranica sa ventilatorom, a DESNA BEZ. Na kućištu koje je došlo (a bome ni na ambalaži) NIGDJE ne piše M-Tech već samo Noble NOB09A. Guganjem tog pojma dobije se ovo. Ja sam prije kupnje guglao NOB09A jer nisam bio siguran kakva je lijeva stranica te sam htio biti siguran. SVUGDJE je bio ventilator na stranici, u kombinaciji sa slikom na njihovoj stranici = kupnja. 

Uvijek kad se kupuje traži se službena stranica proizvođača, Google izbaci svašta. Pogledaj opet ove linkove sa službene stranice gore koje sam ti stavio, te iste slike su na ED stranici. Problem je što je ED stavio obje slike makar se radi o različitim kučištima, a to što si dobio guglanjem ti ne znači ništa pošto se ovo kučište bez bočnog venta zove identično kao i ovo s njim, to je jako glupo od proizvođača, treba biti neka razlika, barem u slovu. Jedina razlika je što ovom s ventom bočno piše ''+ 18cm side fan'', na ED stranici to ne piše i malo sumnjam da će ti odobriti zamjenu ali svakako im reci za tu sliku koju su ubacili od drugog kučišta. Uglavnom imaš osnove.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice