Extreme Digital - iskustva

poruka: 2.398
|
čitano: 1.087.951
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Mjesec dana!!!

Apsolutno ništa od prokletog eD-iako imaju moj telefonski,mobitel i email

Jedino bi se javili tek nakon što bih ja njih cimnio i nazvao ili poslao email,a onda bi samo kao {#}papige ponavljali-"nemamo nikakvih informacija".

Jel taj servis u drugoj dimenziji?

Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Extreme Digita illi Extreme njesra nikad nista vise kod njih necu kupiti. najgora trgovina u hrvatskoj zasigurno 7 mjeseci mi popravljaju graficu karticu koja je nova dosla neispravna vracali su mi je tri puta i uvjek neispravnu bez bilo kakvog opisa kvara ni jednog slova. kazu da je servis u madarskoj tako da minimalno traje tri tjedna. svima preporucujem izbjegavanje u najsirem mogucem luku.

5 3 hvala 0
13 godina

Tek si se registirao i vec ser*** po nekoj trgovini?

da kako da ne...

Iako znam kako ED funkcionira...ali opet malo je glupo regati se i srati bez ikakvih dokaza i prijašnjih pitanja...

{#}

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Moj PC  
2 6 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Extreme Digital - iskustva

kakvih dokaza molim te? pa 7 mjeseci me valjaju posudio sam graficku i sada se patim sa nekom starom a ova je kostala1100 kn kupio sam i procesor 8 jezgri i 8 gb rama znaci pristojna pila ali sada tbog njihovokjavasluka to cebiti jos malo zastarjela tehnologija. halo 7 mjeseci pa znas li ti sta je to? i da iskljucivo sam se zatoi registrirao da uputim ljude da ih ne varaju tamo vise. to su teski hostapleri i beskicmenjaci treba im pslati inspekciju i sto prije to zatvoriti i deportirati vlasnike neka to rade u svojoj zemlji ako smeju.

13 godina

i ti 7mj šutiš i nama i njima i inspektoratu?

pa vec nakon 1mj si trebao otici tamo i traziti povrat love...kao što to i sada imaš pravo

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 19:47 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

apeliram na hrvatske inspekcijske sluzbe da sto prije udu u Extreme Digital i utvrde sta tamo mute,siguran sam da se bave kriminalnim radnjama

2 1 hvala 0
13 godina

A ja apeliram da uslikaš servisnu primku, da mi vidimo kada si predao grafu...pa da ti pomognemo vratiti tvoju lovu nazad :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nedaju parezivim 300 km od tamo tako da je to malo problem slao sam i kolegu tamo i nista. nedaju pare nema sanse citaj ugovor u kupnji kod njih pa vidi dali imas ikakva prava, ljepo su se zastitili

11 godina
neaktivan
29.01.2014 poslano prvi puta necu slikati nema sanse nevjerujem tim mafijasima
11 godina

Ajde priloži samo JEDAN dokaz, ajde samo JEDAN usrani dokaz.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Bevis kaže...

ajde samo JEDAN usrani dokaz.

Samo lagano, ako neće, neće, ne mora, znači da mulja malo.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 20:02 (Valentin17).
13 godina
koma001 kaže...

nedaju parezivim 300 km od tamo tako da je to malo problem slao sam i kolegu tamo i nista. nedaju pare nema sanse citaj ugovor u kupnji kod njih pa vidi dali imas ikakva prava, ljepo su se zastitili

ja sam dobio pare nakon 1mj, nisu dali na početku, ali kada pokazes zube, iscitiraš zakon...eto para!

Tako da, pare mozes dobiti, samo moras reci da po zakonu imas pravo na to

koma001 kaže...
29.01.2014 poslano prvi puta necu slikati nema sanse nevjerujem tim mafijasima

uslikaj...i u paintu precrtaš sve tvoje podatke i koji je broj naloga...i to je to, niko ti nemre nista :)

11 godina
neaktivan

grafa je dosla neki dan rekao sam da sam je slao 3 puta i uvjek bi dosla sa istom greskom kada ukljucis video samo bi se zacrnila brijem da je nisu ni slali nigdje evo kopiracu vam primku ili sta im je to vec na madarskom je

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo slika

dokaz br1 dokaz br1

3 1 hvala 2
11 godina
neaktivan

kako si ti jutros sisao sa brda? i dosao do struje i interneta i sada tu vrijedas?moj prijatelju pokazi bar malo kulture i cvilizacije, kloni se takvih neprimjerenih komentara to vise govori o tebi nego o onom kogaga vrijedas.

0 2 hvala 0
11 godina
koma001 kaže...

kako si ti jutros sisao sa brda? i dosao do struje i interneta i sada tu vrijedas?moj prijatelju pokazi bar malo kulture i cvilizacije, kloni se takvih neprimjerenih komentara to vise govori o tebi nego o onom kogaga vrijedas.

To šta si linka kao "dokaz" je gomila sra***

16 godina
Bevis kaže...
koma001 kaže...

To šta si linka kao "dokaz" je gomila sra***

Zašto? Ja sam isto dobio takvu glupost od njih kada sam slao MBO na servis i isto sam ju dobio neispravnu nazad. Sve što je pisalo na radnom nalogu je "lemljenje", koga, čega nitko ne zna. 

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
11 godina

Daj pogledajte mu logo, ovo je smiješno.

Moj PC  
0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
kosto su oni smjesna firma lopovska
13 godina
koma001 kaže...

evo slika

pošteno, sada ti i vjerujem  ;-)  drugi put pametnije, pozovi se na zakon trazi novu grafu odma ili povrat love

@bevis smanji tenzije

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 22:11 (FakeDeath).
16 godina
neaktivan

Nemam pojma kakvi su, nisam zelio ni da saznam. Ono sto znam, a neko je to jos prije mene ovdje rekao je to da im je komunikacija u totalnoj banani. Ono pitanje koje im se ne svidja jednostavno izignorisu i idu dalje. U tri navrata sam liku objasnjavao da mi paket dostave u postu tako da ja odem po njega kad imam vremena (imaju tu opciju na stranici) a ne da mi kurir donese na vrata i sva tri puta me izignorisao, na kraju se zapitas da nije slucajno do mene jbt, ono lik je skonto pise mu - 3 puta mu pisem, pa da ne budem dosadan valjda posalje u *ebenu postu. Nakon sto sam se svega nacitao ovdje, sumnjive cijene koja je bila 1k kuna jeftinija (aparat je bio 2k) no u ostalim prodavnicama (u svim ostalim artikal je bio nedobavljiv) i kad sam jos vidio da su nakon sto su meni poslali aparat stavili da isti vise nije moguce nabavit (ono dobio sam zadni komad)  odmah odlucim da otkazem posiljku, medjutim nije se mogla otkazat jer je vec bila predata kurirskoj sluzbi nego sam morao odbit paket. Kontam, super samo cu od kurira dobit obavijest da pokupim paket u posti, necu otic i to je to ali sipcina, kroz 2 dana dolazi overseas na vrata. Znaci nije bilo do mene lik je BOTINA  (inicijali S.B.). 

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
koma001 kaže...

Extreme Digita illi Extreme njesra nikad nista vise kod njih necu kupiti. najgora trgovina u hrvatskoj zasigurno 7 mjeseci mi popravljaju graficu karticu koja je nova dosla neispravna vracali su mi je tri puta i uvjek neispravnu bez bilo kakvog opisa kvara ni jednog slova. kazu da je servis u madarskoj tako da minimalno traje tri tjedna. svima preporucujem izbjegavanje u najsirem mogucem luku.

3 puta dobio grafičku neispavnu i ti ju 3 puta šalješ na servis?!?

Tko je tu lud-oni što su te oženili 3 puta ili ti što si im dopustio da te ožene 3 puta?

Evo kod mene,u mojem konkretnom slučaju,isto je grafička došla neispravna i poslao sam ju na servis.

Razlika:

Ako ju pošalju nazad meni sa istim dotičnim problemom prvi put,ne 3 puta(neće se uopće upalit)nema teorijske šanse da ja tu grafičku šaljem nazad na servis(taj film gledat neće),nego tražim povrat svojih novaca.

Točka,kraj rasprave sa eD

@partwish

Koji je update tvog slučaja?

1)dobio matičnu nazad(ispravnu)

2)u servisu je(opet) ili

3)...?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 14:03 (ericsneo).
16 godina
ericsneo kaže...
koma001 kaže...

@partwish

Koji je update tvog slučaja?

1)dobio matičnu nazad(ispravnu)

2)u servisu je(opet) ili

3)...?

Dobio sam neispravnu matičnu nazad i kod mene je i dalje. Problem sa matičnom je da zvuk zajebava, s obzirom da mi komp treba nisam ponovno slao na servis. Bio sam 45 dana bez kompa, sada mi je jednostavno potreban i ne mogu se zajebavati opet s njima. Kontam kroz dogledno vrijeme nabaviti neku polovnu jeftinu ploču da ju imam dok se oni zajebavaju s ovom opet.

13 godina
neaktivan

Mene zanima jedna stvar

Gdje bih ja(i svi ostali koji su kupili kod njih)ostvarili pravo na jamstvo ako firma propadne?

Što se ništa ne bih čudio,pošto su jedna od najgorih firmi što se tiče ele.robe u Hrvatskoj i ne vjerujem da će jako dugo izdržati ako se ovako nastave ponašat prema kupcima

@partwish

Nova matična ili je radila neko vrijeme kod tebe,pa onda crkla?

Ako je nova,zašto ne tražiš novce nazad,a neka se onda oni {#} sa distibuterom,uvoznikom,štatijaznam s kime

Jer to ja sigurno radim-ako mi vrate neispravnu grafu,ja tražim svoje nove nazad,a oni nek se gone u tri{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 15:20 (ericsneo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
ericsneo kaže...

Mene zanima jedna stvar

Gdje bih ja(i svi ostali koji su kupili kod njih)ostvarili pravo na jamstvo ako firma propadne?

Što se ništa ne bih čudio,pošto su jedna od najgorih firmi što se tiče ele.robe u Hrvatskoj i ne vjerujem da će jako dugo izdržati ako se ovako nastave ponašat prema kupcima

@partwish

Nova matična ili je radila neko vrijeme kod tebe,pa onda crkla?

Ako je nova,zašto ne tražiš novce nazad,a neka se onda oni {#} sa distibuterom,uvoznikom,štatijaznam s kime

Jer to ja sigurno radim-ako mi vrate neispravnu grafu,ja tražim svoje nove nazad,a oni nek se gone u tri{#}

Radila je par mjeseci kod mene bez problema, onda je zvuk počeo raditi probleme.

13 godina
neaktivan

Danas ih zvao(opet).{#}{#}{#}

Njihov zaposlenik mi je rekao da bi ovaj tjedan trebala doći iz servisa(i da će me nazvat kad dođe)-ajde i da to vidimo(da oni nekog nazovu).

Iako po čitanju cijele ove teme čisto sumnjam da će gamad nazvat

I još mi nitko nije odgovorio-šta će se dogoditi sa našim garancijama ako firma propadne(hrvatska podružnica)

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
ericsneo kaže...

I još mi nitko nije odgovorio-šta će se dogoditi sa našim garancijama ako firma propadne(hrvatska podružnica)

Šta si to pitanje nisi postavio prije nego si kupovao tamo?

Reklamirat ćeš kod proizvođača, eto šta ćeš.

Isto kao što bi bilo i da neka naša trgovina propadne, servis ti ne mora uzeti na reklamaciju ništa, po zakonu reklamira se u trgovini, a ova propala.

Tako da, ED tu nije ništa poseban.

http://www.pohrani.com/f/1I/hO/1a3dgIsH/capture.png
14 godina
Da stvarno su gamad jer te ne izvjestavaju s dnevnim updateima sto je s proizvodima na garanciji. Kad stigne nazvat ce te, tako su mene i drugi dan sam pokupio.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina

Neke stvari se sada mogu servisirati i u HR. http://www.edigital.hr/Jamstveni_servis-sp24.html

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
partwish kaže...

Neke stvari se sada mogu servisirati i u HR. http://www.edigital.hr/Jamstveni_servis-sp24.html

Super, mirnije ću spavati. Kupio par stvari kod njih radi cijene. Servis srećom nisam trebao. Nadam se da ni neću, ali dobro je znati da mogu kod nas to riješiti.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice