Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.743
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Acquisitum Magnum - ADM
M4X kaže...
tonyx1209 kaže...

Evo imam i ja pitanje. Da li kad kod njih naručuješ oni ti slože konfu ili ti donesu svaku komponentu posebno pa da sam slažeš?

oni ti sve slože

i instaliraju drivere i sve? znaci ja sam jos windowse trebam instalirat? kaj btw neznam napravit :)

17 godina
odjavljen
frenic kaže...
M4X kaže...
tonyx1209 kaže...

Evo imam i ja pitanje. Da li kad kod njih naručuješ oni ti slože konfu ili ti donesu svaku komponentu posebno pa da sam slažeš?

oni ti sve slože

i instaliraju drivere i sve? znaci ja sam jos windowse trebam instalirat? kaj btw neznam napravit :)

kak će ti instalirat drivere kad nema windowsa

btw instaliranje windowsa je lako,pogotovo 7,uglavnom samo klikaš na next,napraviš eventualno particije na disku i to je to,samo pratiš instalaciju

win 7 ima ugrađene drivere tako da većinu prepozna ili ima u sebi,ali treba instalirat od matične,grafičke...

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
ok, onda sa windowsima valjda necu imat problema, ostale drivere isto lako instaliram? a jedino... kak napravit particiju na disku? a pretpostavljam da to nije topic za takva pitanja. valjda cu se vec nekak snac, pitat cu ponovo u nekom drugom podforumu. ipak hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Nemogu vjerovat kolko je adm poskupio maticna gigabyte p55 ud3r sad dodje 1080 kn a prije par mjeseci je doso 879 ma odlicno umjesto da cijene padaju sad se jos i povecavaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

A kolko su onda tek ostali poskupili?Izlanuo seViče!!!

google is my frend too!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cvjetko kaže...

Nemogu vjerovat kolko je adm poskupio maticna gigabyte p55 ud3r sad dodje 1080 kn a prije par mjeseci je doso 879 ma odlicno umjesto da cijene padaju sad se jos i povecavaju.

Spominješ 2 različite matične ploče.

879 kuna je koštala GA-P55-UD3R, a sada imaju GA-P55A-UD3R za 1080 kuna, a ona se pojavila tek prije mjesec i nešto dana.

U Linksu imaju obje te ploče. GA-P55-UD3R kod njih košta 969 kuna, a GA-P55A-UD3R 1149 kuna.

Razlika između te dvije matične je što ova sa slovom A u nazivu ima USB 3.0 i SATA 6Gb/s.

A da cijene ne padaju onoliko koliko bi mi htjeli, to je točno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 17:14 (klimama).
17 godina
neaktivan

Još da su im cijene za sve oblike plaćanja identične... npr. kartica=gotovina bilo bi do yaya. No iovako su dobri. Fala ti Bože da i u Hrvatskoj postoji jedna trgovina o kojoj je toliko pozitivnog napisano. Ekipi iz ADMa želim da ustraju i podignu nivo usluge na još višu razinu, a cijene neka im budu još niže!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

I ja sam primjetio rast cijene komponenti u dosta trgovina, mora da je vezano uz tecaj ili nesta. Imaju li kakve naznake da ce se dogoditi neki drasticniji pad cijena? Recimo 4 gb ddr3 je prije kostalo 600kn a sad je 800

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

I ja sam primjetio rast cijene komponenti u dosta trgovina, mora da je vezano uz tecaj ili nesta. Imaju li kakve naznake da ce se dogoditi neki drasticniji pad cijena? Recimo 4 gb ddr3 je prije kostalo 600kn a sad je 800

cijene sve radne memorije su skočile u zadnjih 4/5 mjeseci...

nije to amd kriv, svugdje je tako..

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Svugdje je tako al kod nas prelazi granicu normalnosti pa jbt 800 kn dat za neki šrotex 4 gb drr 3 od 1333 mhz trgovci bi profitirali da smanje na 600 kn al eto gamad lopovska nezeli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vjerovatno svi znate, ali od kako pratim harveraj i IT opcenito uvijek na zimu ode cijena memorije gore.....dok na ljeto obavezno padne cijena. Vjerojatno ste to primjetili.....a i vise nema ducana puno gdje mozes kupiti normalan harveraj kao prije cca godinu-dvije pa sada udaraju cijene kako hoce i znaju da ces kupit posto nemas drugog izbora. Recimo u Zg posluje ok koliko trgovina!? Links, Ve-Mil (klimavo), HG-Spot (klimavo), ADM (ok....donekle), diskont24 (on-line shop sa kojime imam samo pozitivna iskustva), H2 (ekipa je zakon i nemam ni najmanji prigovor, stovise izasli mi u susret par puta....svaka preporuka). I to je to.....sto se tice trgovina.... E da.....zaboravio sam Feniks (pohvale jer su mi cuvali zadnji netbook koji je bio na lageru kada je bila "pomama" pred Bozic i koji je isao boljoj polovici) i King.

Vecina nas ipak ide u IMHO u dvije trgovine: Links i ADM......nema izbora, nema konkurencije vise kao sto je bilo i cijene mogu nabijati kao sto sam rekao kako hoce....na zalost.

http://www.speedtest.net/result/708892644.png
15 godina
neaktivan

Zaboravio sam pitat, dali oni kad ti slože komp i kad ti ga donesu, donesu i kutiju od grafičke, matične i ostalog?

17 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

Zaboravio sam pitat, dali oni kad ti slože komp i kad ti ga donesu, donesu i kutiju od grafičke, matične i ostalog?

Da. Ja jedino nisam dobio antistaticku vrecicu u kojoj je bila maticna <.< (dobro bi mi doslaPlač) i kutija od diska.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
tonyx1209 kaže...

Da. Ja jedino nisam dobio antistaticku vrecicu u kojoj je bila maticna <.< (dobro bi mi doslaPlač) i kutija od diska.

A za šta služi ta vrećica?

17 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

ne provodi staticki elektricitet. u njoj se nalazi maticna kad ju kupis.

moze biti prakticna za neke stvari, npr ako izvadis maticnu iz kucista da nesto prckas po njoj pozeljno ju je staviti na tu vrecicu.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
AA-d00d kaže...
tonyx1209 kaže...

ne provodi staticki elektricitet. u njoj se nalazi maticna kad ju kupis.

moze biti prakticna za neke stvari, npr ako izvadis maticnu iz kucista da nesto prckas po njoj pozeljno ju je staviti na tu vrecicu.

Zato se mom frendu pojavljivao bsod non stop kad je promjenio proc a u rukama je imao eliktriciteta i maticna ga sad hebe s Bsodovima.Os je reinstalirao vec 2 puta i nis.

LOL CAT! ^^
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Zato se mom frendu pojavljivao bsod non stop kad je promjenio proc a u rukama je imao eliktriciteta i maticna ga sad hebe s Bsodovima.Os je reinstalirao vec 2 puta i nis.

Aha. I meni se zna nekad desit bsod, vjerojatno kad sam mjenjo grafu, pa mi ostalo elektriciteta u rukama. Hebiga sad znam šta tream napravit stavit matičnu na tu vrećicu.Namigiva

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Nije mi niš jasno....

Plaćanje dostave pouzećem  
Plaćanje troškova dostave prilikom preuzimanja robe 0,00Kn

Besplatna dostava
Besplatna dostava (kod osobnog preuzimanja robe na našim lokacijama!) 0,00Kn

Fiksni iznos dostave
 HP Express ili City Express - Besplatna dostava za narudžbe preko 2.000,00 Kn! 0,00Kn

Iz ZG sam kaj da odaberem ak oću da mi donesu konfu doma? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 22:15 (MrJones).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrJones kaže...

Nije mi niš jasno....

Plaćanje dostave pouzećem  
Plaćanje troškova dostave prilikom preuzimanja robe 0,00Kn

Besplatna dostava
Besplatna dostava (kod osobnog preuzimanja robe na našim lokacijama!) 0,00Kn

Fiksni iznos dostave
 HP Express ili City Express - Besplatna dostava za narudžbe preko 2.000,00 Kn! 0,00Kn

HP EXPRESS ako je iznad 2.000... imas besplatnu dostavu

ako placas pouzecem onda ces platit i dostavu ako se ne varam

potpis :D
15 godina
MrJones kaže..

HP ekspress je uvijek najbrža solucija. Ali ako si u ZG-u, najbrže ti je da sam pokupiš.

Hacker-ri kaže...

HP EXPRESS ako je iznad 2.000... imas besplatnu dostavu

ako placas pouzecem onda ces platit i dostavu ako se ne varam

Piše kraj svake navedene stavke da je dostava 0,00kn. Tako da se u nijednom slučaju ne plača dostava. Tako se čini iz navedenog...

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 22:33 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Isto tako tamo negdje piše da za ZG njihova služba vrši dostavu.... pa ću kliknut ovo prvo..... valjda (mislim piše plaćanje dostave, ne robe pouzećem)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Imam još samo jedno pitanje: plaćanje uplatnicom preko FINE me niš ne košta ne?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Jel zna netko koliko traje dostava? Živim u Osijeku

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pitanje,rade li dostave u druge države,samo me zanima?

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cuspajz kaže...

Jel zna netko koliko traje dostava? Živim u Osijeku

Pa trebalo bi u roku 7 dana stici proizvod.

Meni je 9800 GTX-ica stigla u 4 dana a tebi kako zivis u Osijeku mozes ocekivati tjedan dana,maximalno tjedan i pol.

Imaju vrlo brzu dostavu i iz svog iskustva vrlo sam zadovoljan njome.Namigiva

@I.K.k

Ne.

Samo na prostoru Republike Hrvatske.

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.3.2010 10:42 (luckyluke).
16 godina
neaktivan
Koliko traje dostava do Zadra? Naručit ću kompletnu konfiguraciju.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ma dođe ot trenutka slanja do dolazka maksimalno 2 dana, ovisno jel oversees ide na tu stranu taj da, kod mene ide svaki drugi dan, naručio sam u četvtak, a stiglo u ponedjeljak, a da sam u utorak ujutro, siglo bi u srijedu.

Darth Vader
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Znam da su sve cjene u AMD-u uvijek na sniženju al me zanima hoće li biti nekog uskršnjeg popusta? Jel bilo prijašnjih godina?

0 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo novih popusta u ADM-u.

Navedeni popusti vezani su za kučišta,pa ako netko kupuje kučište ovo bi mu bila dobra prilika da uštedi novac.

CoolerMaster Elite 332, black - silver - 260,00 kn !!

Coolermaster CM690, crno - 550,00 !!

CoolerMaster HAF 922 - 790,00 !!

CoolerMaster HAF 922 prozirna stranica - 990,00 !!

CoolerMaster HAF 932 - 1290,00 !!

Keep this topic alive!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Cm690 se očito žele riješiti pošto je došao Advanced II.

Haf je prije nove godine bio nešto više od 800 kn, tako da ovo nije pojeftinjenje po meni...

Ali sve u svemu ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice