Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.575
|
čitano: 835.570
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Acquisitum Magnum - ADM
ch33ta kaže...
M4X kaže...
ch33ta kaže...
Seky kaže...

Mene zanima............

Ovisi... Ako si uzel to...........Namigiva

a jel bi se moglo npr. u vemilu,hgspotu...i sličnim dućanima zamjenit potpuno ispravan proizvod kojem još traje garancija za neki drugi srodni ili ne? npr. grafičku za noviju uz nadoplatu?

U Vemilu nece dat 100%, eventualno u roku od tjedan dana nakon kupnje, a i moras dignut frku inace te samo posalju doma... A vjerujem da je isto tak i za HGSpot i ostale ducane.   Iz tvojeg komentara kolko sam skuzil ti vjerojatno mislis na neki proizvod kupljen prije mjesec dana ili vise, to mozes odma zaboravit, nitko ti to nece mijenjat, jedino da im drzis pistolj u glavu...  Namigiva

al, ADM je imao neku rubriku, "rabljeni proizvodi" pa mozda mozes dat..nezz...nazovi ih pa pitaj, malo mi je cudno, jer nema nis unutra...Iznenađen

01010100 01001001 01001111
15 godina
odjavljen
M4X kaže...

a jel bi se moglo npr. u vemilu,hgspotu...i sličnim dućanima zamjenit potpuno ispravan proizvod kojem još traje garancija za neki drugi srodni ili ne? npr. grafičku za noviju uz nadoplatu?

To ces moci samo tamo gdje se i otkupljuju polovne stvari. Ima takvih 'ducana' po Zagrebu, ali bas ne otkupljuju komponente, bar ja nisam vidio.

Vidio sam one gdje se moze prodati polovno komp, prijenosno racunalo, mobitel... No, njihova procjena vrijednosti je takva, da vrlo brzo odustanes od te zelje.

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Sto se tice moga iskustva s ADM-om, moram ih pohvaliti.

Svoj posao su odradili uredno, narucio sam putem web shopa, dosao mi je odgovor u roku pola sata, napravio sam uplatu isti dan, te su nazvali da potvrde da su primili uplatu i da provjere jos jednom sklapaju komponente ili salju u dijelovima, i iduci dan su poslali. Kako je bio praznik, sama dostava nije radila te mi je doslo tek za 2 dana, inace bi bilo iduci dan.

Racunalo je doslo uz sve kutije, kablove i drivere.

U pocetku sam bio skeptican i nervozan jer mi je ovo bila narudzba preko neta, ali je sve korektno i uredno proslo, tako da sam izuzetno zadovoljan.

0 0 hvala 0
16 godina
rogi85 kaže...

U pocetku sam bio skeptican i nervozan jer mi je ovo bila narudzba preko neta, ali je sve korektno i uredno proslo, tako da sam izuzetno zadovoljan.

sa admom nema skepticnosti ni treme...

Netreba ni nervoza

samo tocan iznos koji napisu i to je to :D

potpis :D
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

zasad sve ok.. fala bogu isusu konacno neki ok ducan.. skoro sve kupio kod njih..i dalje cu kupovat..Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
rogi85 kaže...

Netreba ni nervoza

Ne kužim zašto ste uopće bili u strahu. Ja sam naručio matičnu kod njih i izaberete plaćanje pouzećem. Onda se ne morate bojati da će vas zaje....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 20:18 (Igor).
16 godina
Igor kaže...
Hacker-ri kaže...
rogi85 kaže...

Netreba ni nervoza

Ne kužim zašto ste uopće bili u strahu. Ja sam naručio matičnu kod njih i izaberete plaćanje pouzećem. Onda se ne morate bojati da će vas zaje....

Ma ovako mi netreba kes u djepu, platim i covjek donese di god jesam...

Vec 3 puta nisam  bio doma i on se spusti do grada, obavi ostale dostave i nadje se samnom da mi dostavi komponente...

adm+overseas

RULES

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Idem kupit cijeli komp u ADM-u. Prvi put tamo kupujem, pa me zanimaju neka pitanja.

Koliko su kvalitetni i preporučivi ???

Ima li mogućnost prevare ???

Recite mi još nešto korisno o njima, ako je potrebno.

Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tsar kaže...

Idem kupit cijeli komp u ADM-u. Prvi put tamo kupujem, pa me zanimaju neka pitanja.

Koliko su kvalitetni i preporučivi ???

Ima li mogućnost prevare ???

Recite mi još nešto korisno o njima, ako je potrebno.

Unaprijed hvala.

Kupi komp bez pardona, reci im da ti ga sloze ako je cijela konfa, ako te strah plati pouzecem ali ja ti garantiram da ti za 2. radni dan stize komp, platio ti pouzecem ili preko neta...

100% kvalitetno i preporucljivo...

Mogucnost prevare 0% barem u ADMu

kupio sam 10.000 kuna komp kod njih i platio preko neta :D

toliko o kvaliteti i preporukama

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

E, jučer su imali HAF 922 a danas ga nemaju. Šta ću sad, a to je jedino kućište što želim.

Pod tim nemaju ga, mislim jer su ga maknuli sa web stranice.

kolko im treba da nabave drugi ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Neznam zasto toliko komplicirate i panicarite kad mozete jednostavno nazvat ,poslat mail i dobit informacije iz prve ruke.

tel : 01 2451 176, 01 2456 493

fax : 01 2456 494

e-mail : danko@adm.hr

e-mail : vedran@adm.hr

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Super su. Danas mi je stigla nova matična. Radi bez problema. Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Dal je neko kupovao u gor info?vidim da imaju dosta jeftine grafe pogotovo sapphire 4890 vaporx, http://www.gor-info.com/#10,pitao sam ih i vele da su cijene sa ukljucenim pdvom pa neznam,te je i HD 5850 kod njih najjeftinija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tsar kaže...

E, jučer su imali HAF 922 a danas ga nemaju. Šta ću sad, a to je jedino kućište što želim.

Pod tim nemaju ga, mislim jer su ga maknuli sa web stranice.

kolko im treba da nabave drugi ???

SORY KUME ja sam ga jutros kupio više sreće drugi put hehe...

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

planiram kupiti grafičku u adm-u pa me zanima koliko će koštati dostava?

ovdje piše 45 kn + ovaj cjenik, znači još 50 kn

ukupno 95 kn. ili?

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ukupno 95 kn. ili?

Ne. Ja sam kupio prošli tjedan matičnu. Samo ovih 45 kn. Dobro, overseas zaračuna još neke svoje troškove tako da je bilo negdje oko 45 kn+7 kn tako nešto. Više ti je jedino ako je pošiljka teža od 10 kg.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 21:38 (Igor).
16 godina

jurluk kaže...

ukupno 95 kn. ili?

F1-IVO kaže...

Neznam zasto toliko komplicirate i panicarite kad mozete jednostavno nazvat ,poslat mail i dobit informacije iz prve ruke.

tel : 01 2451 176, 01 2456 493

fax : 01 2456 494

e-mail : danko@adm.hr

e-mail : vedran@adm.hr

15 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

Ja sam nedavno naručio monitor i tv karticu, i sve je stiglo u roku od 2 dana.

Usluga je vrlo dobra kao i cjene, javili su mi se pola sata nakon narudžbe i sve sam se dogovorio preko maila, uplatio pare i roba je stigla ^^

Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Dućan je odličan , naručio sam komponente i već su me drugi dan čekale . Cijene su dosta niže nego u ostalim dućanima u okolici . Veliki plus po meni je što drže serije grafičkih od XFX-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

šta ako kojim slučajem dođe do reklamacije ili popravka ko placa troskove, jel se mora baš slat u zg ... itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
branimir.v kaže...

šta ako kojim slučajem dođe do reklamacije ili popravka ko placa troskove, jel se mora baš slat u zg ... itd

TI :(

ja sam slao svoj, a na to sam placao i servis za cijelu konfu, jer nije SLOZENA kod njih, iako su sve komponente kupljene kod njih

15 godina

danas sam uplatio na njihov racun preko neta,pa me zanima dali oni jave da su primili uplatu da nebi bilo kaj,il samo dode doma konfa za par dana?

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo jučer i danas sam naručio dvije konfiguracije. Jedna meni a druga za sestru i brata i ostaleCool. Uplatio lijepo na žiro račun cifru, faksirao uplatnicu, zvao da mi to potvrde i rekli su da se slažu računala i da će doći dostavom u ponedjeljak jer je vikend i to. Uglavnom, sve za 5! I u ponedjeljak ću da se igram Osmijeh

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li posalju obavijest kad prime uplatu?

Koliko otprlike treba da dobiju uplaceni novac?

16 godina
freeman kaže...

Da li posalju obavijest kad prime uplatu?

Koliko otprlike treba da dobiju uplaceni novac?

Ovisi koju banku koristis za razliku od njih...

inace sljedeci dan do 14 sati...

Ne primis nikakvu iobavjest o uplati

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kad uplatiš nazovi drugi dan pa provjeri je li evidentirana uplata. Ja sam uplatio preko pošte i faksirao uplatnicu i zvao da provjerim i rekli su mi da još nije evidentirana uplata ali da su već počeli slagat konfu tako da je očekujem u ponedjeljak.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo upravo sam dobio mail da su poslali.

Uplatio sam u banci u kojoj oni imaju racun.

16 godina
freeman kaže...

Evo upravo sam dobio mail da su poslali.

Uplatio sam u banci u kojoj oni imaju racun.

neznam koja je banka, ali trebalo bi bit sutra do 16 sati ako sutra radi banka...

16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ja ovi jucer narucio cooler i neki ventilator, evo danas dosa, plaćanje pouzećem.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
markoal kaže...

Ja ovi jucer narucio cooler i neki ventilator, evo danas dosa, plaćanje pouzećem.

koliko si morao platiti?

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice