IPhone Xs/Xs Plus, rasprava!
- poruka: 450
- |
- čitano: 117.341
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
nama je to SOT, to vrijeme uporabe.. koje više ni ne postoji nego sada mjeri retardirano po satima, danima, zadja 24 h, nije onako lijepo uporaba od zadnjeg potpunog punjenja..
a kak ovaj gore natuče 10 h na SE nemam blage, možda ak nema SIM kartice u njemu
Meni je mobitel juce pao na plocice i to na staklo gdje jos cekam glupo staklo sa ebaya.Sreca nije mu bilo nista.Meni telefoni nikad ne padnu i eto juce......Bila sam i prosla
Poz ljudi,
planiram prelazak na Iphone Xs Max jer sam umoran od Androida, htio bih probati nesto novo :)
Moje pitanje bi bilo, posto Apple Music sluzbeno nije dostupan kod nas, da li postoji neki nacin na koji se ipak usluga moze koristiti u HR?
Ima li jos nekih limita za HR korisnike osim Apple Musica?
Poz ljudi,
planiram prelazak na Iphone Xs Max jer sam umoran od Androida, htio bih probati nesto novo :)
Moje pitanje bi bilo, posto Apple Music sluzbeno nije dostupan kod nas, da li postoji neki nacin na koji se ipak usluga moze koristiti u HR?
Ima li jos nekih limita za HR korisnike osim Apple Musica?
je dosta zatvoren istina sustav, ali kada skužiš tu zatvorenost naspram općoj generalnoj kvaliteti, zaboraviš na zatvorenost.
Ako je u pitanju muzika, postoji iTunes sa tvojom muzikom, ali i pokoja aplikacija sa i internetskim stream programima, ako bi to zadovoljilo potrebe?!
Donekle su limiti pozicioniranje widgeta TAMO GDJE BI ŽELIO!
Upravo osobno imam od 12 listopada iP Xs Max silver model 512GB interne memorije, pa se spremam učiniti malu recenziju uskoro, osobno koji sam prešao sa iP6 Plus, velika je razlika, kako u brzinama tako i u mogućnostima.
Jeste nadogradili na iOS 12.1? Ja jesam sinoc i popravili su prednju kameru, napokon je na razini i nema vise viska noise reductiona
Imam mob tek mjesec dana, ako i toliko (ni ne sjecam se vise). Zdravlje baterije vec na 99%, koliko je ovo uopce pouzdano?
Imam mob tek mjesec dana, ako i toliko (ni ne sjecam se vise). Zdravlje baterije vec na 99%, koliko je ovo uopce pouzdano?
Može kakav SS ?!

evo SS u prilogu
Mislim da je u pitanju ipak krivo ocitanje, nemoguce je da padne ovako u ovom vremenskom roku. Probat cu ju isprazniti i napuniti cijelu ponovo i par ciklusa napraviti da vidim oce li se ocitanje promijeniti. Mislim iskreno nije me briga, zamijenit cu ju kad bude vrijeme i gotovo
Mislim da baterije nisu propisno kalibrirane pa zato vec prilikom kratkog koristenja pokazuju manji postotak. A mozda je i apleova caka s tim postotkom da se vremenski smanji ucinkovitost mobitala i potakne zamjena baterije ( sto je vjerojatno skupo) ili kupnja novijeg uredaja.

zna li neko kako snimiti dokument u pdf i prebaciti na ibook?

Ako sam te dobro razumio, to ide ovako!
Uslikaš što želiš, i u "FOTO" pronađeš istu sliku.
Takneš gdje ti već je ovaj kvadrat sa strelicom gore.
Nakon toga pronađi "ikonu", "spremi kao PDF u iBook"!
Slike su ispod, sa iPad-a, možda će ti biti malo različito, ali je smisao i princip isti!
Ako sam te dobro razumio, to ide ovako!
Uslikaš što želiš, i u "FOTO" pronađeš istu sliku.
Takneš gdje ti već je ovaj kvadrat sa strelicom gore.
Nakon toga pronađi "ikonu", "spremi kao PDF u iBook"!
Slike su ispod, sa iPad-a, možda će ti biti malo različito, ali je smisao i princip isti!
Pokusat cu hvala ti puno
Trebala bi mi pomoć.
Imam priliku kupiti iPhone u USA. Cijena je daleko niža nego kod nas. Dvoumim se između XS i XR, ali to nije bitno. Razlika između modela koji se prodaje u USA i onog u Europi je što Američki model nema LTE kanal 28 (700 APT MHz). Da li netko zna da li je to bitno za korištenje u Europi? Koliko sam uspio naći, taj kanal se samo koristi u Francuskoj na dvije mreže. Da li kupiti iPhone u USA ili ne? Razlika u cijeni je ogromna. XR u HR košta 8000 kuna a u USA 5000 kuna!!!

A što sa LTE kanalom 28 koji nedostaje? Da li je bitan ili ne?
Vi ne kuzite, to vam je apple-ov "feature"u tih 10k kuna.
Iphone 8, 10mj star - baterija na 96%. Nemoj se uopće s tim zamarat.

Poz svima imam mozda glupo pitanje kupio sam iphone xs i trazim di ima dobro kaljeno staklo do kraja tj ruba ekrana :) vecinom su onako da fali sa svake strane koji MM na kraju kupih neki u svijet medija koji je kao siri,, al me zanima jel ima tu neke razlike u kvaliteti tih stakala ili je to sve isti fuckapark :)?i ako ima gdje kupiti full size ekran da mi kazete :) ?
Poz svima imam mozda glupo pitanje kupio sam iphone xs i trazim di ima dobro kaljeno staklo do kraja tj ruba ekrana :) vecinom su onako da fali sa svake strane koji MM na kraju kupih neki u svijet medija koji je kao siri,, al me zanima jel ima tu neke razlike u kvaliteti tih stakala ili je to sve isti fuckapark :)?i ako ima gdje kupiti full size ekran da mi kazete :) ?
imas u istyleu, od ruba do ruba, oni zalijepe