IPhone X - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 1.314
|
čitano: 498.737
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: IPhone X - [Rasprava]
Takav se sprda sa svime sto nema,nema veze sa Apple-om

2 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Provjeri u postavkama iclouda kada je napravio zadnji backup, možda postoji neki problem
Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Nocas je bio na 100 posto prije spavanja mislim i ujutro je bio na 100 posto,nije ni 1 posto izgubio,mobitel sam samo bio ugasio i upalio i obrisao jednu igricu iz multitaskinga,vjerojatno neka softverska greskica

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

da li je neko nekad ima problem sa dipleyom iphone x. ja sam ga kupio prije nekih 10 dana i imam ovaj problem 

ima li neko neko rjesenje. vracen na tvornicke postavke ali opet isto.

hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Uh bas bzvz :(

Nosi ga na reklamaciju, nema druge. Da je soft. problem onda bi svi imali problema.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

posle novce ga nosim na reklamaciju u ovlasteni servis at store i to je to valjda rijese problem.

13 godina
aadoo_h kaže...

posle novce ga nosim na reklamaciju u ovlasteni servis at store i to je to valjda rijese problem.

Zamjeniti će ti ga novim, uz novu garanciju. Bar nešto

Hearthstone: Maks0806#2960
8 godina
neaktivan
Da vam javim stigao mi je choetechov punjac povoljan je i preporucio bi ga svima jer je jeftin a provjeren je ima qi certifikat..puni jednako brzo kao i appleov standardni punjac a sa brzim punjacem moze i brzo punjenje

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

a kako zanemariti strah od pucanja stakla, kad isti prevladava i 99% vlasnika tjera da mobitel obuku u debeli, silikonski "kurton" od kojeg ljepotu staklene stražnjice vidiš samo kad mijenjaš taj kurton

Ja sam takav. Jer su brojni mobiteli, stari i novi, koje sam imao imali glatke i vrlo skliske rubove i mobitel bi mi naprosto odletio iz ruke. Zato sam mobitel obukao u debelu navlaku/masku i nakon toga mi nije niti jednom ispao iz ruke.

10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Pises gluposti....

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
Robi1992 kaže...
Ja nikad ne brisem app iz multitaskinga ako si na to mislio,jer je i apple izjavio za to da upravo to cuvanje u multitaskingu stedi bateriju jer ih ios pauzira i ne trose nista,mozda se varam

Imaš dvije opcije:

1. vjerovati ono što Apple kaže

2. misliti svojom glavom.

Već i kratkorajna primjena točke 2. daje sljedeći rezultat: nikakav rad ne može štedjeti bateriju više od nikakvog rada.

Kužiš?

Ako ne, primijeni točku 1.

Samo je stvar u tome što otvaranje appa zahtjeva dosta rada, čitanja s flash memorije, CPU resurse itd. Otvoreni pauzirani proces koji čami besposleno u RAM-u ne zahtjeva skoro nikakav dodatni rad kad ga pozoveš natrag. Tako da je Apple vjerojatno u pravu u ovoj priči.

Moj PC  
5 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
Logicno 😁

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Yo Momma kaže...
Robi1992 kaže...
Ja nikad ne brisem app iz multitaskinga ako si na to mislio,jer je i apple izjavio za to da upravo to cuvanje u multitaskingu stedi bateriju jer ih ios pauzira i ne trose nista,mozda se varam

Imaš dvije opcije:

Već i kratkorajna primjena točke 2. daje sljedeći rezultat: nikakav rad ne može štedjeti bateriju više od nikakvog rada.

Kužiš?

Treba uzeti u obzir ono što kaže Apple i potom malo eksperimentirati i vidjeti što će se dogoditi.

Po točkom 2 možeš cijeli dan držati iphone na punjaču i ne izgubiti niti 1% napunjenosti baterije.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Yo Momma kaže...
Robi1992 kaže...

Imaš dvije opcije:

Kužiš?

Samo je stvar u tome što otvaranje appa zahtjeva dosta rada, čitanja s flash memorije, CPU resurse itd. Otvoreni pauzirani proces koji čami besposleno u RAM-u ne zahtjeva skoro nikakav dodatni rad kad ga pozoveš natrag. Tako da je Apple vjerojatno u pravu u ovoj priči.

Rad je rad kako god okreneš. "Čamljenje" u memoriji također je rad i troši struju bez obzira što dragi bog Apple kaže.

E sad, točno je da će otvaranje appa od nule tj. iz ROM-a potrošiti više resursa nego pokretanje iz ČAM-a tj. RAM-a. Ako znaš da će ti mob tj. baš ta aplikacija koju ostavljaš u pozadini opet trebati za pet minuta, ostavi je. Ako ti brate neće trebati idućih sat vremena, sjedaš u auto ili slično, kill the bitch ako želiš iz baterije izvući maksimum.

Logično da ne može biti logičnije. Kome nije, ima točku 1.

Sve to pod uvjetom da je nekome uopće bitno hoće li kad dođe doma navečer imati na mobu 50% ili 10% baterije. Sve one danas manje više izdrže cijeli dan upotrebe.

15 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...

Rad je rad kako god okreneš. "Čamljenje" u memoriji također je rad i troši struju bez obzira što dragi bog Apple kaže.

E sad, točno je da će otvaranje appa od nule tj. iz ROM-a potrošiti više resursa nego pokretanje iz ČAM-a tj. RAM-a. Ako znaš da će ti mob tj. baš ta aplikacija koju ostavljaš u pozadini opet trebati za pet minuta, ostavi je. Ako ti brate neće trebati idućih sat vremena, sjedaš u auto ili slično, kill the bitch ako želiš iz baterije izvući maksimum.

Logično da ne može biti logičnije. Kome nije, ima točku 1.

Sve to pod uvjetom da je nekome uopće bitno hoće li kad dođe doma navečer imati na mobu 50% ili 10% baterije. Sve one danas manje više izdrže cijeli dan upotrebe.

Kako i zašto? RAM je glup k'o točak i nit' zna nit' ga briga šta je u njemu, on se cijeli refreshuje konstantno. Dakle, ista je potrošnja struje od RAM-a šta god bilo tamo. afaik. Ako imaš kvalitetno napisane appove, zatvaranje appova će trošiti više baterije. I Android i iOS su zamišljeni da se tako koriste.

9 godina
neaktivan
Yomomma: mirko935 ti je već odgovorio, memorija stalno radi bila zauzeta 5 ili 99%. Problem s aplikacijama u pozadini imas onda kada su aplikacije dizajnirane da nesto rade u pozadini. To je npr facebook i slično. Na iosu ih mozes ograničiti tako da onemogućiš osvjezavanje u pozadini sto ne utjece na funkcionalnost, a i android je od sestice nadalje poradio na tome tako da je ubijanje aplikacija nepotrebno i u konqcnici neproduktivno jer se s desecima svakodnevnih ucitavanja i micanja iz memorije nqbiru minite i minute aktivnog rada uređaja koje skraćuju korisno vrijeme.
Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Ljudi,koja je razlika onih stakla izmedju 3d i 4d? sta to uopce znaci,gledam ono staklo preko cijele prednjice sa crnim okvirom,dali to staklo izblijedi sliku ekrana jer mi je ostalo u sjecanju kad sam nekad na iphone 6 stavio bas takvo staklo i bilo je blijedo skroz,molim iskustva
GoesCare 4D Full Cover Tempered Glass For iPhone X Curved Edge Screen Protector Protective Film Black / White
http://s.aliexpress.com/FfEbYF32
(from AliExpress Android) evo link za npr 4d

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav,
sto bi ste preporučili kao najbolju zaštitu za X?

Do sada sam na 7 koristio RhinoShield masku i zaštitno staklo.

0 0 hvala 0
14 godina
IPhone X - [Rasprava]

Pozdrav, zna li tko gdje ima za kupiti jeftiniji punjač za iphone 6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne bih se igrao s tim. Original i bok
Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Vi koji imate iphone x koliko vam uz stalno koristenje traje baterija?Na 8 plus je brutalno dobra sad za x ne znam.

Drugo sto me zanima imate li kakvih problema s njim kao sto je kolega cini mi se da se zove adoo pisao prije par postova da ima neke probleme sa displejom?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

E da,jos me zanima  da li postoji mogucnost da se iskljuci face za raspoznavanje i orkljucavanje.Znam da ima i onu sifru,da li postoji neka treca alternativa da se moze zakljucati i otkljucati bez sifre i face-a ?

Jos jedna stvar-kako na njemu doci do onog Nadji moj iphone?Rodjak prica da ga je slucajno iskljucio kad je radio sigurnosnu kopiju i sad ga ne moze naci da ga ukljuci?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 9:57 (Besana).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Otvori postavke, prva stavka je tvoje ime. Klikni, potom odaberi iCloud i pri dnu je ta opcija.

Nema treće opcije, nije ti to android da nudi besmislenu ili treško upotrebljivu opciju samo zato da je ima... u čemu je problem s faceID-om?
Ja rekoh
10 godina
neaktivan

Ako je tebi nesto neupotrebljivo ili besmisleno ne znaci da je i drugima. Sta fali na note 8 otkljucavanje pomocu lokacije samog uredaja?

10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Nije problem vec nekako ne volim da se zakljucava icim niti sam to kada bas koristila

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Ogromna razlika u bateriji  je izmedju x i 8 plus mada kazu da je tu negdje.Nije ni blizu.Naime juce sam uzela x i punio se cijelu noc jutros u 9 sam ga skinula sa punjaca a sada imam 29 posto.Na 8 plus mi je 29 ostajalo oko 1 sat nocu.Dosta je losija baterija na x mada neko rece da ce se ustabiliti da je tako prvi dan.Da li je to istina?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne moraš zaključavati uopće, tko ti brani. Samo bih volio znati kako ćeš koristiti Findmyphone ili ti je ispod časti razmisliti par sekundi o mogućnosti da 10.000 kuna vrijedan stroj bude izgubljen/ukraden?
Biometrika je implementirana u iphone baš zato da bude neutralna za korisnika, odnosno da on ne mora tijekom dana učiniti baš ništa da bi imao zaštićen telefon. Ni to android gdje danas nema telefona koji ne traži dodatne korake prilikom korištenja zaključavanja telefona.
Ja rekoh
10 godina
neaktivan
IPhone X - [Rasprava]

Moras biti nadareno glup da izgubis telefon ili ti ga netko ukrade. Uredaj za koji das oko 1000 eura, ne mozes ostavljat po stolovima kafica ili sl.

1 3 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ljudi sta mislite o prekidu proizvodnje iphonea x? Navodno ce se prekinuti kada izbace novi model pa da nebude previse “skupljih” modela u prodaji...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Ne moraš zaključavati uopće, tko ti brani. Samo bih volio znati kako ćeš koristiti Findmyphone ili ti je ispod časti razmisliti par sekundi o mogućnosti da 10.000 kuna vrijedan stroj bude izgubljen/ukraden?
Biometrika je implementirana u iphone baš zato da bude neutralna za korisnika, odnosno da on ne mora tijekom dana učiniti baš ništa da bi imao zaštićen telefon. Ni to android gdje danas nema telefona koji ne traži dodatne korake prilikom korištenja zaključavanja telefona.

Bojim se da te nisam bas najbolje shvatila

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice