IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.373
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!
Torent kaže...

A tvoja gospoda da ima iphone ne bi zaoravila to uraditi? Kakve veze ima zaboravljanje sa os-om?

Uvijek je prakticnije nemati opciju nesto odraditi da ne zbunjuje korisnike.....Ko ce toliko opcija pohvatati.... Nokia 3310 je najbolji iphone svih vremena...

Ima s time da u desetinki sekunde, u mraku, u džepu, naslijepo, možeš ubiti zvuk dolaznog poziva pa to onda lakše i češće koristiš.

Ja rekoh
9 godina
odjavljen

Mozes i na androidu pritiskom na power tipku. U cemu je razlika?

9 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Ima s time da u desetinki sekunde, u mraku, u džepu, naslijepo, možeš ubiti zvuk dolaznog poziva pa to onda lakše i češće koristiš.

Ilitiga, isto kao  VOL- na Androidu tijekom dolaznog poziva.

Kruha i igala...
13 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Lijepo ti na ikonici piše "Zvono", a kad si u nekoj aplikaciji (glazba, igra) piše "glasnoća" tako da ne možeš zamijeniti jedno s drugim. S druge strane ne vidim razloga da su zvukovi zvona i sata različite glasnoće obzirom da je svrha jednih i drugih da ih čujem i odreagiram pa ih pojačam toliko koliko je potrebno da ih mogu čuti, dok video/glazbu reguliram po potrebi i to dvoje se ne može zamijeniti. Zvukovi zvona se gase jednom tipkom (s rukom u džepu ako zaboraviš prije početka Maše), ali to ne utječe na alarm sat

I sad moja gospođa na svom androidu zaboravi zgasiti zvukove i krene uspavati djecu kad počne zvonjava... dok ona to stiša u kući je već teži nered. Ah, opcije androida...

Mislim da je iOS, iz tog suživota izašao kao daleko praktičniji i korisniji.

Ne bi se složio oko "S druge strane ne vidim razloga da su zvukovi zvona i sata različite glasnoće obzirom da je svrha jednih i drugih da ih čujem i odreagiram"

Ja nemam problema s buđenjem pa na Androidu stavim doslovno na mimimum tj 1 pomak iznad ugašeno. Ista priča je na Iphoneu. Zato mi nije bitno da mi je zvuk alarma pojačan onoliko jako kao ton zvona. Velika je razlika kad je čovjek budan,svjestan i kad spava. Zamisli da ti spavaš i netko te prepadne u snu. E to meni alarm Iphonea radi.

Kad žena ne stiša ton(zvuk joj je na najjače zbog posla)...a stavi mob blizu kreveta...ujutro kad zvoni alarm - skačem kao u filmovima kao i ona. I onda krene j... materi i Jobsu i Cooku i svima njima.

To joj baš smeta., dok joj je za ostalo Iphone odličan.

Zato više ne pali alarm., jer ga palim ja na svom.

16 godina
Torent kaže...

Mozes i na androidu pritiskom na power tipku. U cemu je razlika?

Baš.

Ne samo to, meni moj Nexus 6P kad je spojen na kućni WLAN (SSID) odmah pali 'Alarms only'...odnosno poruke i pozivi nečujni, samo se alarmi čuju.

9 godina
odjavljen

U to necu ni ulaziti ;) Mogucnosti su bezgranicne ;) Podesavanju po razno raznim parametrima ;) Wlanu, BT, geo polozaju, vremenu itd itd.....

16 godina
Torent kaže...

U to necu ni ulaziti ;) Mogucnosti su bezgranicne ;) Podesavanju po razno raznim parametrima ;) Wlanu, BT, geo polozaju, vremenu itd itd.....

Zato kažem...Android je naslijedio sve dobro od iOSa (i praktično), ali obratno ništa....

10 godina
IPhone 7, rasprava!

Mogu li na App Storeu uz svoj account kao payment method vezati karticu koja nije na moje ime, već je od roditelja?

Pitam da budem siguran hoće li dozvoliti, ili će App Store stvarati probleme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Johanan kaže...

Mogu li na App Storeu uz svoj account kao payment method vezati karticu koja nije na moje ime, već je od roditelja?

Pitam da budem siguran hoće li dozvoliti, ili će App Store stvarati probleme...

Naravno da možeš

17 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...
ParaNO1d kaže...

Postoji li mogućnost ako uključim DND iliti Silend mod da automatski mobitel na vibrira i ne daje zvuk? A želim zvuk i vibraciju kad je switch za zvuk i vibru ugašen i želim samo vibru ako je switch za vibraciju upaljen. Dakle želim totalnu tišinu bez zvuka i vibre, a da ne moram stalno u postavkama to mijenjati na dozvoli vibru za zvonjavu i dozvoli vibru u tihom modu?

Ako sam te dobro shvatio ti si mislio ovako to (moguce je da te nisam, ako je taj slucaj ispricavam se) :

Zabrana ometanja - SLUZI DA NE CUJES NI VIBRACIJU NI ZVUK : Odes u Zabranu ometanja... namjestis Zakazano na : 00:00 do 00:00 ... zatim Dozvoli pozive od "Nitko"... Ponovljene pozive isključiš... Utišaj narediš na "Uvijek"

Switch za zvuk ON - SLUZI DA CUJES I VIBRACIJU I ZVUK
Switch za zvuk OFF - SLUZI SAMO DA CUJES VIBRACIJU

Edit: U ovome postoji jedan problem, kod Zabrane ometanja ce onome tko te bude zvao kad uspostavi poziv govorit "Osoba je trenutno zauzeta" ali ce tebi pisati tko te zvao.. sad sam pokusavao rijesit to da mu ipak zvoni da mu ne govori da si zauzet ali nisam uspio a da pri tome ne poremetim da nema zvuka i vibracije. (Kod poruka ce ti pisati na ikoni da nisi procitao jednu.. isto to ce biti kad ti netko posalje na Viber ili neku drugu aplikaciju, nece ti pokazivati gore tko je poslao i dio poslane poruke.. sto je dobro kad nekome pokazujes nesto na svom mobitelu)

Da to sam mislio. THX. Uključim DND i mob ne vibrira ni ništa kod poziva. Jel se to odnosi na sve zvučne notifikacije i vibraciju? Dakle neće biti zvuka ni vibre ni kod SMS-a, Messengera...?
Jedino je glupo što kad te netko zove ispadne da nisi dostupan...

10 godina
ParaNO1d kaže...
Croshadow1234 kaže...
ParaNO1d kaže...

Postoji li mogućnost ako uključim DND iliti Silend mod da automatski mobitel na vibrira i ne daje zvuk? A želim zvuk i vibraciju kad je switch za zvuk i vibru ugašen i želim samo vibru ako je switch za vibraciju upaljen. Dakle želim totalnu tišinu bez zvuka i vibre, a da ne moram stalno u postavkama to mijenjati na dozvoli vibru za zvonjavu i dozvoli vibru u tihom modu?

Ako sam te dobro shvatio ti si mislio ovako to (moguce je da te nisam, ako je taj slucaj ispricavam se) :

Zabrana ometanja - SLUZI DA NE CUJES NI VIBRACIJU NI ZVUK : Odes u Zabranu ometanja... namjestis Zakazano na : 00:00 do 00:00 ... zatim Dozvoli pozive od "Nitko"... Ponovljene pozive isključiš... Utišaj narediš na "Uvijek"

Switch za zvuk ON - SLUZI DA CUJES I VIBRACIJU I ZVUK
Switch za zvuk OFF - SLUZI SAMO DA CUJES VIBRACIJU

Edit: U ovome postoji jedan problem, kod Zabrane ometanja ce onome tko te bude zvao kad uspostavi poziv govorit "Osoba je trenutno zauzeta" ali ce tebi pisati tko te zvao.. sad sam pokusavao rijesit to da mu ipak zvoni da mu ne govori da si zauzet ali nisam uspio a da pri tome ne poremetim da nema zvuka i vibracije. (Kod poruka ce ti pisati na ikoni da nisi procitao jednu.. isto to ce biti kad ti netko posalje na Viber ili neku drugu aplikaciju, nece ti pokazivati gore tko je poslao i dio poslane poruke.. sto je dobro kad nekome pokazujes nesto na svom mobitelu)

Da to sam mislio. THX. Uključim DND i mob ne vibrira ni ništa kod poziva. Jel se to odnosi na sve zvučne notifikacije i vibraciju? Dakle neće biti zvuka ni vibre ni kod SMS-a, Messengera...?
Jedino je glupo što kad te netko zove ispadne da nisi dostupan...

Trebalo bi se odnositi na sve, ja sam testirao SMS i Viber.. ostale stvari nisam. 

To je i meni stvarno glupo.. da su bar stavili opciju da ti sam biras jel zelis da ti poziv ipak prode ili ljudima kaze da nisi dostupan

14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

meni smeta sto iphone nema opcije za customiziranje pocetnog ekrana, htio bi promijenit ikonu settings i htio bi da notifikacije povlacim odozdola a ne odozgora..

da li da ga flasham?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

meni smeta sto iphone nema opcije za customiziranje pocetnog ekrana, htio bi promijenit ikonu settings i htio bi da notifikacije povlacim odozdola a ne odozgora..

da li da ga flasham?

Ikonu si možeš zamijeniti tako da si isprintaš drugu na neku naljepnicu pa zalijepiš na ekran.

A za notifikacije ga samo okreni naopako pa ćeš ih povlačiti odozdola.

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
brada09 kaže...

da li da ga flasham?

Ikonu si možeš zamijeniti tako da si isprintaš drugu na neku naljepnicu pa zalijepiš na ekran.

A za notifikacije ga samo okreni naopako pa ćeš ih povlačiti odozdola.

da li ce mi se ostetiti ekran ako stavim naljepnicu? negdje sam procitao na ovoj temi da to ostecuje ekran..

za notifikacije sam izgleda rijesio problem!

15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

da li ce mi se ostetiti ekran ako stavim naljepnicu? negdje sam procitao na ovoj temi da to ostecuje ekran..

za notifikacije sam izgleda rijesio problem!

Ma kakvi oštetiti, ja sam sve ikone na iPhoneu tako zamijenio kad sam skužio da nema icon packs kao na Androidu i nikakvog problema nije bilo.

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Smijati se ili plakati

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Smijati se ili plakati

Smijati, čujem da je to zdravo.

9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

E da, jedna anegdota od prošlog tjedna...

Zove me jedan poznanik, kupio je kopiju iPhonea 7, ali ne može nariktati APN.

Dođe on k meni, i fakat, pljunuto isti mob 

I krenem ja prčkati, vidim home button teža lakrdija, i nema senzor otisaka (očekivano za tu lovu).

Cijeli UI totalno iskopiran s iPhonea, čak i framework, i u settingsima sve isto, i swipe geste, svaka čast na trudu.

I onda hladan tuš, skužiš zašto ne može promjeniti APN.

Uglavnom, gore je Kitkat (bar mislim, nisam gledao,status je negdje sakriven među postavkama), a kompajlirali su verziju za fizičke tipke, kojih nema

Znači, UI je predviđen za menu key (nema onih točkica u postavkama APN-a), i ne možeš ništa...

Odoh ja na postavke.vip.hr i pošaljem mu postavke da instalira.

Postavke stignu, i traže šifru (koja ne piše na siteu ), i probali smo sve žive kombinacije, ali ništa...

Zovemo SZK, ne znaju ni oni, štoviše, agent nije ni znao da taj site postoji

Ah, ništa onda, Play store i tražim floating widget za home, menu, itd., i nađem ih hrpu.

I koji god instaliram, automatski nudi samo novi layout (recents, home i back) i dugim držanjem recentsa se ne pojavi menu, kao što bi trebao, a npr. Google Now na dugi pritisak Home tipke radi, i kaj sad?

Tražim neki app za automatsku instalaciju APN-a na Storeu, i ni jedan ne može (naravno, jer ne traže administratorske privilegije).

I tak sam odustao, i velim mu da kaže liku koji mu je prodao da mu vrati pare (1000 kuna), ali lik ne želi (nekaj čudno očito u igri).

Nisam se čuo s njim od tada, ali brijem da još uvijek fura S4 u džepu za hotspot 

Uglavnom, impresivno je i zapanjujuće koliko dobro su kopirali izgled iPhonea (čak je i ekran dobar IPS), i onda sfušaju na tak banalnim stvarima...

Kruha i igala...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

hmm mogao bi i ja kopiju uzet jer mi je preskupa original 7ica a i mozda naletim na kopiju sa 3,5mm jackom ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Vidim da ste i po alarmima počeli lupati! 

Budem večeras pomnije pogledao što je to relevantno točno, jer ipak sve osim postupnog pojačavanja vjerujem ipak da postoji na iPhone gadgetu! 

Opet si u "Nevjerni Toma" modu... Što točno namjeravaš pomnije pogledati?

Ma nisam "Nevjerni Toma"! 

Jesam lijepo napisao što stvarno fali i iPhone-u i iOS-u, postupno pojačavanje tona alarma, ali ću provjeriti "onaj upit" kolege, pa sve daljnje odgovore, čisto da mogu potvrditi ili demantirati, nešto ili sve, uglavnom pročitati ću sve ponovno, provjeriti kod sebe, pa reći ima li tu štofa za raspravu, debatu, ništa drugoga nevjernoga 

I? Jesi provjerio na kraju pomnije što je relevantno točno i što postoji, a što ne na iPhone gadgetu? Pretpostavljam da si se razočarao jer si shvatio da smo u pravu pa ti je bed reći da tvom gadgetu fali hrpa funkcija? :P

17 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

E da, jedna anegdota od prošlog tjedna...

Zove me jedan poznanik, kupio je kopiju iPhonea 7, ali ne može nariktati APN.

Dođe on k meni, i fakat, pljunuto isti mob 

I krenem ja prčkati, vidim home button teža lakrdija, i nema senzor otisaka (očekivano za tu lovu).

Cijeli UI totalno iskopiran s iPhonea, čak i framework, i u settingsima sve isto, i swipe geste, svaka čast na trudu.

I onda hladan tuš, skužiš zašto ne može promjeniti APN.

Uglavnom, gore je Kitkat (bar mislim, nisam gledao,status je negdje sakriven među postavkama), a kompajlirali su verziju za fizičke tipke, kojih nema

Znači, UI je predviđen za menu key (nema onih točkica u postavkama APN-a), i ne možeš ništa...

Odoh ja na postavke.vip.hr i pošaljem mu postavke da instalira.

Postavke stignu, i traže šifru (koja ne piše na siteu ), i probali smo sve žive kombinacije, ali ništa...

Zovemo SZK, ne znaju ni oni, štoviše, agent nije ni znao da taj site postoji

Ah, ništa onda, Play store i tražim floating widget za home, menu, itd., i nađem ih hrpu.

I koji god instaliram, automatski nudi samo novi layout (recents, home i back) i dugim držanjem recentsa se ne pojavi menu, kao što bi trebao, a npr. Google Now na dugi pritisak Home tipke radi, i kaj sad?

Tražim neki app za automatsku instalaciju APN-a na Storeu, i ni jedan ne može (naravno, jer ne traže administratorske privilegije).

I tak sam odustao, i velim mu da kaže liku koji mu je prodao da mu vrati pare (1000 kuna), ali lik ne želi (nekaj čudno očito u igri).

Nisam se čuo s njim od tada, ali brijem da još uvijek fura S4 u džepu za hotspot 

Uglavnom, impresivno je i zapanjujuće koliko dobro su kopirali izgled iPhonea (čak je i ekran dobar IPS), i onda sfušaju na tak banalnim stvarima...

Dizajn i UI iOS-a i Applea je lako iskopirati, ali staviti u mobitel izgleda iPhonea osakaćeni Android je očaj. Mislim kakvi su to ljudi da žele imati mobitel koji izgleda kao iPhone, a zapravo je neko njesra s prastarim Androidom. Nisi napisao cijenu ali vjerujem da svaki Andorid mobitel za te pare ne izgleda kao iPhone ali barem radi sve kako je zamišljeno.

Da se nadovežem na temu 7-ice. Frend imao kaljeno staklo i kaže danas nešto bio vani (bilo -15) i slučajno kvrcnio staklo prstenom i puklo ko' kokica. Kaže boji se šta bi bilo da je korisio 7-icu bez tog stakla vani na -15 i da je kvrcnio po ekrenu hehe. Ne znam, kaže lik odmah danas ide po novo staklo

14 godina
IPhone 7, rasprava!

Da se kojim slučajem ne digne sva dreka, galama, vika i halabuka na moju malenkost, jer evo eto eno, iPhone 8 će naići tek za nešto više od pola godine, ipak je ovo zanimljiv podatak, još ako se obistini 

LINK; http://www.gsmarena.com/iphone_8_wireless_charging_confirmed_by_a_new_report-news-22857.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Da se kojim slučajem ne digne sva dreka, galama, vika i halabuka na moju malenkost, jer evo eto eno, iPhone 8 će naići tek za nešto više od pola godine, ipak je ovo zanimljiv podatak, još ako se obistini 

LINK; http://www.gsmarena.com/iphone_8_wireless_charging_confirmed_by_a_new_report-news-22857.php

Kolega bilo bi vrijeme da otvoriš novu temu " Iphone 8". Prekoračio si sve rokove. Za Iphone 7 si otvorio 05.01.2016. 

15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Svakako zanimljivo... Čak neshvatljivo zašto toliko kasne za razvijenim svijetom s uvođenjem te funkcije.

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Kolega bilo bi vrijeme da otvoriš novu temu " Iphone 8". Prekoračio si sve rokove. Za Iphone 7 si otvorio 05.01.2016. 

Da, ja sam isto totalno razočaran... Skoro cijeli prvi mjesec prošao i još je nije napravio.

9 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Ko ono ne tako davno rece da je to nepotrebno jer ima milion drugih boljih nacina punjanja??????????? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mozda ti.....

14 godina
R36 kaže...
ATJLučko kaže...

Da ti budem iskren, sa iPhone 7 sam bio "kao" prije vremena upoznat sa sadržajem "koliko toliko", dočim za obljetnicu dekade, vjerujem da se neće skorom do dan prije inauguracije, kako je to u zadnje vrijeme popularna riječ, znati skorom apsolutno generalno ništa! 

To što će se, ili se je potvrdilo uvođenje nekih standarda je "pod mus", za sve postoji krajnje vrijeme, zadnji rok, ali KAKO ĆE stvarno izgledati iPhone 8, znati će jaaaaaaako mali broj ljudi, moja pretpostavka! 

Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Svakako zanimljivo... Čak neshvatljivo zašto toliko kasne za razvijenim svijetom s uvođenjem te funkcije.

Kao što sam napisao gore iznad, za sve postoji krajnje vrijeme, zadnji rok, ali se nadam, pretpostavljam da će to STVARNO biti onda urađeno na AMAZING način, jednostavno zbog toga! 

Koliko sam ja upoznat sa "teorijom", Apple bi učinio konačno wireless punjenje wireless-no, bez ikakvog prijašnjeg konzultiranja sa ovim člankom, pa makar se to i dogodi, pitam se kako će se to možda moći implementirati u Hrvatsku tužnu neizvjesnu svakodnevicu?!?! 

Mirko935 kaže...
R36 kaže...

Da, ja sam isto totalno razočaran... Skoro cijeli prvi mjesec prošao i još je nije napravio.

Nekakvo razočaranje dijelim i ja sa vama, naravno , ali, ponavljam ALI, prošle godine smo već u ovo doba a i prije imali vrlo precizne naznake kakav će dizajnom biti iPhone 7/7 Plus, a do dan danas nema se apasolutno nikakv mogući ili nemogući detalj kakav bi mogao biti "SLAVLJENIK"?!?! 

Koliko me to zanima, vjerujem da ću prvom prilikom kada nanjušim nešto konkretnoga, sigurno otvoriti temu, a do tada, osluškujemo, jer uho nikada ne spava   !!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Torent kaže...
ATJLučko kaže...

Ko ono ne tako davno rece da je to nepotrebno jer ima milion drugih boljih nacina punjanja??????????? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Mozda ti.....

Pa rekao bi da je nepotrebno...a zašto...

1. Konstantno to postolje mora biti uključeno u utičnici. A baš ga ne uključujem uvijek u istu utičnicu.

2. Još uvijek se sporije puni nego žičano...

3. Dokle god bežićno ne zaživi na naćin da lovi u rasponu od 2-3-5m...dođeš na isto kao i sa žičanim.

U svakom slučaju pohvalno je da se proizvođaći trude to unaprijedit. Samsung pokušava ubrzat bežićno punjenje pa da bude u razini žičanog. 

9 godina
odjavljen

Nisam na to mislio. Raduje se da ce uvesti a kad sam ja (i ne samo ja) to naveo kao nedostatak tada je rekao da ima xyz boljih nacina punjenja i jos me nazvao lazovom kao nikad to nije rekao a vidi sad... Isto je za amoled ekran i more drugih stvari. Pljuvanje an tehnologiju koju iphone nema  a kad je uvede niko veci zagovornik ;) Isto je bilo i za velicinu ekrana, ram, rezoluciju itd....

Al ok. Ja se iskreno radujem ako se to ostvari jer mozda ce se iphone konacno pribliziti android flagshipima da konacno imamo izbora kad kupujemo mob a ovako se svelo na kojia ndorid uzeti....

Samo znajuci Apple mogli bi napraviti glupost pa izbaciti i ovaj jedini prikljucak koji ima pa opet napraviti korak naprijed 2 nazad.....

Pa rekao bi da je nepotrebno...a zašto...

1. Konstantno to postolje mora biti uključeno u utičnici. A baš ga ne uključujem uvijek u istu utičnicu.

To stoji da je to jedini nacin punjenja ali nije. Stoji ti punjac na stolu spustim mob na njega i puni. Ionako ces ga drzati na stolu. Udjem u auto i samo ubacim mob u naslon za ruke i on se puni. I d amora biti utaknuto ali bezicni punjac iz kine kosta par dolara i kupsii nekoliko komada i postavis po kuci ili gdje se vec zadrzavas... Isntaliras u kaficu u stolove recimo kao sto se vec radi. Zasto je lose imati izbor????

2. Još uvijek se sporije puni nego žičano...

Kao pod jedan i nije sporije od normalnog punjenja barem ne nesto bitno. Sporije je od brzog punjenja koje takodje iphone ne posjeduje....

3. Dokle god bežićno ne zaživi na naćin da lovi u rasponu od 2-3-5m...dođeš na isto kao i sa žičanim.

Ne dodje na isto. Zasto onda nije isto i sa slusalicama??? To je tehnologija koja je zrela i uveliko se koristim. Nikad nisam cuo da neko kaze da je losa a ima ju. PRobaj.... Stvar komocije..... Zar nije prakticnost nesto sto se gura sa lightening portom (sada i sa USB-C), bezicnim slusalicama? To ti isto nudi bezicno punjenje u toj sferi....

U svakom slučaju pohvalno je da se proizvođaći trude to unaprijedit. Samsung pokušava ubrzat bežićno punjenje pa da bude u razini žičanog. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2017 12:44 (Torent).
14 godina
Torent kaže...
ATJLučko kaže...

Kolega, DAJ NAUČI ČITATI SA RAZMIŠLJANJEM, molim te najljepše! 

Moj onda komentar je bio pisan u smjeru da će Apple wireless punjenje BITI STVARNO BEZŽIČNO, mi hai capito ragazzo?!?! 

I nisam decidirano kazivao da bezžično punjenje nije must have feature, ali sam pisao kako "moj gadget konkretno" može izdržati sa juhom minimalno preko 24 sata, a uz samo malo lakšeg tretiranja, nije problem niti over 48 sati, tako DA MI NIJE POTREBNO "naslanjati gadget" na nekakve stalke, da bi se isti napunio! 

Ono o čemu sam ja pisao je PUN SMISAO punjenja bez ikakvog kontakta sa bilo čime, mehanički, fizički, tehnički, kulturni, ekonomski, nastavi kako želiš, osim da ga imaš uža sebe, u ruci, džepu jakne, nekakvoj torbi, ruksaku, a da wireless punjač koji je uključen u strujni izvor putem prijenosa zrakom, na nekoj normalnoj udaljenosti do pet metara PUNI STRUJOM, JUHOM bakteriju mog gadgeta! 

Ono što ste vi kolega implicirali, punjenjem u autu, pa Bože moj, imam USB kabel i utičnicu u autu, pa što će mi onda i "kontaktni gadget punjač" u tom mojem autu, zar ne kolega?!?! 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice