IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 541.531
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!

Danas tek dobio 7-icu. Još je nisam ni iz kutije izvadio hehe. Ugl. ne znam koliko ste pratili ali u HR od 20.12.2016. do nekidan gotovo nije bilo moguće nabavit 7-icu 32GB mate black. Eto meni je tek danas stigla...

14 godina
Croshadow1234 kaže...
Johanan kaže...
Hvala svima na odgovorima i savjetima. I ispričavam se ako sam bio neprecizan pa izazvao pomutnju.
Bio sam danas u trgovini gdje sam kupio iPhone i, naravno, odbili su ga servisirati pod garancijom jer se radi o mehaničkim oštećenju izazvanom ljudskim djelovanjem, bla bla, i da to nije pokriveno garancijom. Eto, tako da znate. Možete o svom trošku popraviti, ali cijena je nešto više od 2K kuna.
Mobitel je stvarno vrhunski, odličan, ali moram priznati da sam očekivao malo izdržljiviji ekran, s obzirom na cijenu, a ne da dva dana nakon što skinem kaljeno staklo da se pojavi par takvih ogrebotina tanjih od vlasi. Nije da me to smeta jer se jedva vidi, tj. vidi se damo pod određenim kutovima, ali ipak... eto 🙂

Moras shvatit jednu stvar

koju sam rekao u proslom postu, nije cijena iPhonea tako visoka zato sto je njegova kvaliteta opravdava, on ce se kvariti, biti razbijen.. biti ogreban.. kao i svaki drugi mobitel, niti ce on biti nesto vise izdrzljiviji nego vecina drugih.. cak ce mozda i u nekim stvarima biti losiji od vecine. Cijena ovog uredaja je takva zato sto Apple voli novce i svi vamo znamo da ga ima i previse. Ja te razumijem.. i ja sam dobio tu jednu "mikro ogrebotinu" (valjda se tako kaze) koja se vidi samo kad ima dosta svijetlosti i uspijes pogoditi pravi kut. Kad sam je uocio nisam govorio "kako se to moglo desiti, s ozbirom da je taj uredaj skup" vec samo rekao "kakvi zidovi" jer sam naviknut na razbijanje i ogrebotine na tim uredajima i znam da to sto ima vecu cijenu od svih da ga to ne cini imunim na probleme. Otisao i kupio kaljeno staklo i rijesio problem, kad mi ispadne vise se ne hvatam za glavu, vec znam da mu nije nista jer je cijeli zasticen.

Ako zelis uredaj bez ogrebotina

jedino na takav nacin mozes to postic (iako se i tad moze nesto desit mobitelu) a ako su ti nebitne ogrebotine onda ga mozes i ovako nositi. I ja sam svoju vecinu tako nosio bez ikakve zastite (3g,3gs,4) pa su se kupci hvatali za glavu kad su ugledali uredaje  (iako ip4 nisam uspio prodati.. evo i zasto)

Ad1; kvaliteta UVIJEK opravdava cijenu, jer svaki proizvođač želi NAJBOLJE za svoje gadgete, pogotovu flagship modele, e sada, koliko tko ima ugled i kakvu reputaciju u konzumerističkom društvu, druga je to priča ali je u korelaciji sa kvalitetom! 

Ad2; ako želiš uređaj bez ogrebotina, moraš dobro paziti na njega, jer ja na svojem u dvije godine, jedan mjesec i deset dana nemam niti jednu imalu ogrebotinu. 

Osobno smatram da "ono ljepilo" na bilo kojem screen protectoru može uzrokovati nebrojeno više i veće kvarove, čitaj oštećenja displaya, nego bilo kakvo pažljivo korištenje svojeg belowed gadgeta. 

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko kaže...
Croshadow1234 kaže...
Johanan kaže...
Hvala svima na odgovorima i savjetima. I ispričavam se ako sam bio neprecizan pa izazvao pomutnju.
Bio sam danas u trgovini gdje sam kupio iPhone i, naravno, odbili su ga servisirati pod garancijom jer se radi o mehaničkim oštećenju izazvanom ljudskim djelovanjem, bla bla, i da to nije pokriveno garancijom. Eto, tako da znate. Možete o svom trošku popraviti, ali cijena je nešto više od 2K kuna.
Mobitel je stvarno vrhunski, odličan, ali moram priznati da sam očekivao malo izdržljiviji ekran, s obzirom na cijenu, a ne da dva dana nakon što skinem kaljeno staklo da se pojavi par takvih ogrebotina tanjih od vlasi. Nije da me to smeta jer se jedva vidi, tj. vidi se damo pod određenim kutovima, ali ipak... eto 🙂

Moras shvatit jednu stvar

koju sam rekao u proslom postu, nije cijena iPhonea tako visoka zato sto je njegova kvaliteta opravdava, on ce se kvariti, biti razbijen.. biti ogreban.. kao i svaki drugi mobitel, niti ce on biti nesto vise izdrzljiviji nego vecina drugih.. cak ce mozda i u nekim stvarima biti losiji od vecine. Cijena ovog uredaja je takva zato sto Apple voli novce i svi vamo znamo da ga ima i previse. Ja te razumijem.. i ja sam dobio tu jednu "mikro ogrebotinu" (valjda se tako kaze) koja se vidi samo kad ima dosta svijetlosti i uspijes pogoditi pravi kut. Kad sam je uocio nisam govorio "kako se to moglo desiti, s ozbirom da je taj uredaj skup" vec samo rekao "kakvi zidovi" jer sam naviknut na razbijanje i ogrebotine na tim uredajima i znam da to sto ima vecu cijenu od svih da ga to ne cini imunim na probleme. Otisao i kupio kaljeno staklo i rijesio problem, kad mi ispadne vise se ne hvatam za glavu, vec znam da mu nije nista jer je cijeli zasticen.

Ako zelis uredaj bez ogrebotina

jedino na takav nacin mozes to postic (iako se i tad moze nesto desit mobitelu) a ako su ti nebitne ogrebotine onda ga mozes i ovako nositi. I ja sam svoju vecinu tako nosio bez ikakve zastite (3g,3gs,4) pa su se kupci hvatali za glavu kad su ugledali uredaje  (iako ip4 nisam uspio prodati.. evo i zasto)

Ad1; kvaliteta UVIJEK opravdava cijenu, jer svaki proizvođač želi NAJBOLJE za svoje gadgete, pogotovu flagship modele, e sada, koliko tko ima ugled i kakvu reputaciju u konzumerističkom društvu, druga je to priča ali je u korelaciji sa kvalitetom! 

Ad2; ako želiš uređaj bez ogrebotina, moraš dobro paziti na njega, jer ja na svojem u dvije godine, jedan mjesec i deset dana nemam niti jednu imalu ogrebotinu. 

Osobno smatram da "ono ljepilo" na bilo kojem screen protectoru može uzrokovati nebrojeno više i veće kvarove, čitaj oštećenja displaya, nego bilo kakvo pažljivo korištenje svojeg belowed gadgeta. 

Koliko god pazio neces uspjeti da prode mobitel bez ogrebotina ako nemas nikakve zastite.. ako vec nekome prode to.. mikro ogrebotina ima sigurno. Kaljeno stalko moze samo pomoci, odmoci ti nece nikako.. bar meni nije svo ovo vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 14:40 (Croshadow1234).
17 godina
neaktivan

Postoji li mogućnost ako uključim DND iliti Silend mod da automatski mobitel na vibrira i ne daje zvuk? A želim zvuk i vibraciju kad je switch za zvuk i vibru ugašen i želim samo vibru ako je switch za vibraciju upaljen. Dakle želim totalnu tišinu bez zvuka i vibre, a da ne moram stalno u postavkama to mijenjati na dozvoli vibru za zvonjavu i dozvoli vibru u tihom modu?

10 godina
ParaNO1d kaže...

Postoji li mogućnost ako uključim DND iliti Silend mod da automatski mobitel na vibrira i ne daje zvuk? A želim zvuk i vibraciju kad je switch za zvuk i vibru ugašen i želim samo vibru ako je switch za vibraciju upaljen. Dakle želim totalnu tišinu bez zvuka i vibre, a da ne moram stalno u postavkama to mijenjati na dozvoli vibru za zvonjavu i dozvoli vibru u tihom modu?

Ako sam te dobro shvatio ti si mislio ovako to (moguce je da te nisam, ako je taj slucaj ispricavam se) :

Zabrana ometanja - SLUZI DA NE CUJES NI VIBRACIJU NI ZVUK : Odes u Zabranu ometanja... namjestis Zakazano na : 00:00 do 00:00 ... zatim Dozvoli pozive od "Nitko"... Ponovljene pozive isključiš... Utišaj narediš na "Uvijek"

Switch za zvuk ON - SLUZI DA CUJES I VIBRACIJU I ZVUK
Switch za zvuk OFF - SLUZI SAMO DA CUJES VIBRACIJU

Edit: U ovome postoji jedan problem, kod Zabrane ometanja ce onome tko te bude zvao kad uspostavi poziv govorit "Osoba je trenutno zauzeta" ali ce tebi pisati tko te zvao.. sad sam pokusavao rijesit to da mu ipak zvoni da mu ne govori da si zauzet ali nisam uspio a da pri tome ne poremetim da nema zvuka i vibracije. (Kod poruka ce ti pisati na ikoni da nisi procitao jednu.. isto to ce biti kad ti netko posalje na Viber ili neku drugu aplikaciju, nece ti pokazivati gore tko je poslao i dio poslane poruke.. sto je dobro kad nekome pokazujes nesto na svom mobitelu)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 12:31 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Divan primjer problema koji postoji samo zato što je iOS zaglupljen van svake granice pameti... Umjesto da stave k'o na normalnom OS-u da stišaš do kraja, ode na vibru, stisneš još jednom Volume Down, ode na potpuno silent; na iOS-u moraš kombinirati bog zna kakve gluposti, dnd-ove itd. za tako jednostavnu stvar. Strašno...

Morao sam iskomentirati, nemojte zamjeriti.

edit: a činjenica da ne možeš smanjiti ni pojačati zvuk na iPhoneu s lockscreena mi je također bila vrlo... simpatična. idiotOS...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 13:02 (Mirko935).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
IPhone 7, rasprava!

jel mi moze nwko rec kak namjestim onaj widget koji polazuje autobusne i tramvajske stanice ublizini te kad dolaze navedene linije inao sam to na iphoneu 5s(on je sam to generirao) a na 7 nis

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mirko935 kaže...

Divan primjer problema koji postoji samo zato što je iOS zaglupljen van svake granice pameti... Umjesto da stave k'o na normalnom OS-u da stišaš do kraja, ode na vibru, stisneš još jednom Volume Down, ode na potpuno silent; na iOS-u moraš kombinirati bog zna kakve gluposti, dnd-ove itd. za tako jednostavnu stvar. Strašno...

Morao sam iskomentirati, nemojte zamjeriti.

edit: a činjenica da ne možeš smanjiti ni pojačati zvuk na iPhoneu s lockscreena mi je također bila vrlo... simpatična. idiotOS...

Da to bi bilo super, ovdje ne mozes stisati skroz.. ostane ti jedna crta do toga.

Mozes.. evo ja bas sad smanjivao Deezer dok je bio skroz zakljucan i ekran ugasen.. preglasna mi glazba bila pa da ne smetam ukucanima. Mozes i kad ti stize poziv.

10 godina
tomislavivic kaže...

jel mi moze nwko rec kak namjestim onaj widget koji polazuje autobusne i tramvajske stanice ublizini te kad dolaze navedene linije inao sam to na iphoneu 5s(on je sam to generirao) a na 7 nis

To preko Apple maps ? Ako imaš iOS 10.. povuces prstom s lijeva na desno i pokazu ti se Widgeti i onda na dnu imas "Uredi" ili "Dostupno vam je 12 novih widgeta" (ako nisi ni jednom klikao na uredi pisati ce ti "Dostupno vam je......", meni je bilo 12 tebi ce biti neki drugi broj) i tu mozes dodati "Javni prijevoz u Kartama" ali to ti pokazuje samo omiljene linije, ocito ih moras sam dodati.

Edit: Ako si imao neku posebnu aplikaciju za to, treba je skinuti i pogledati dal ima za nju Widget.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 13:33 (Croshadow1234).
9 godina
Ne slazem se u potpunosti. Ja koristim samo dnd, ak nekad necu da mi zvoni mob, ne treba mi ni vibracija, stavim da mi zvoni ako je drugi poziv od iste osobe u roku od 3/5 min(ak te zove 2x zaredom sigurno ne zove bezveze). A i ak necu ni to, kliknem silent i nema sanse da ce zvonit ;) tak da ne vjerujem da je na ajfonu to tolko lose napravljeno
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Da to bi bilo super, ovdje ne mozes stisati skroz.. ostane ti jedna crta do toga.

Mozes.. evo ja bas sad smanjivao Deezer dok je bio skroz zakljucan i ekran ugasen.. preglasna mi glazba bila pa da ne smetam ukucanima. Mozes i kad ti stize poziv.

Znam da ostane... Kao što rekoh, glup OS.

Možeš muziku, ali glasnoću zvonjave (ringer volume, jel) ne možeš normalno stišati ni pojačati bez otključavanja. Kako misliš "kad ti stiže poziv"?

Još jedna teška debilana je što je glasnoća alarma vezana za glasnoću zvonjave, tako da s iPhoneom svaki dan čovjek mora prije spavanja provjeravati glasnoću... Jednostavno nevjerojatno...

10 godina
Mirko935 kaže...
Croshadow1234 kaže...

Možeš muziku, ali glasnoću zvonjave (ringer volume, jel) ne možeš normalno stišati ni pojačati bez otključavanja. Kako misliš "kad ti stiže poziv"?

Da, glasnocu zvonjenja ne mozes (moja greska,sry), za to moras otkljucati mobitel. Kad ti stigne poziv jednim klikom na tipku stisavanja ili tipku za Sleep/Wake ti vise mobitel nece zvoniti.

Edit: Ovo za alarm je i meni glupo, stalno prije spavanja moram provjeriti koliko mi je pojacan zvuk jer ga stisam tokom dana cesto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 14:00 (Croshadow1234).
15 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Da, glasnocu zvonjenja ne mozes (moja greska,sry), za to moras otkljucati mobitel. Kad ti stigne poziv jednim klikom na tipku stisavanja ili tipku za Sleep/Wake ti vise mobitel nece zvoniti.

Edit: Ovo za alarm je i meni glupo, stalno prije spavanja moram provjeriti koliko mi je pojacan zvuk jer ga stisam tokom dana cesto.

Ma naravno da možeš utišati kad zvoni, to sam mogao na mobitelima prije više od 10 godina. Ali zašto se ne bi moglo stišati bez da se otključava mobitel? Bezveze komplicira stvari.

Na Androidu nikad u životu nisam provjeravao glasnoću alarma, kad kupim mobitel ga postavim na najglasnije i gotov sam za narednih par godina. Nekoliko puta se dogodilo s iPhoneom da se jednostavno ne probudimo zbog ovog idiotizma da zvoni prema glasnoći zvona. Mislim, to je fakat par linija koda da se odvoji, ali je očito i to daleko prekompleksan zahtjev za vrle Appleove programere.

13 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Još jedna teška debilana je što je glasnoća alarma vezana za glasnoću zvonjave, tako da s iPhoneom svaki dan čovjek mora prije spavanja provjeravati glasnoću... Jednostavno nevjerojatno...

Ovo potpisujem...ako ne smanjiš zvuk...dizanje kao u vojsci.

Usereš se od straha ako je pojačan na najjače.

Zato ja ne dozvoljavam ženi da pali alarm...jer ona zaboravi stišat zvuk. 

Još nešto što sam primjetio - ako stisneš produžetak alarma tipa za 10min...i digneš se za 5min - kad hočeš naći gdje se gasi produžetak alarma - NEMA GA. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 14:57 (R36).
9 godina
Zato na miui imas da ti postepeno se pojacava zvuk ;) upalis to i stavis na max jacinu ak se ne probudis na preslabo, probudit ces se na najjace. I ima u notificationu obavijest da ce za 10 min alarm zvonit i mozes ugasit .

Izgleda da je najbolje onda neku custom app za alarm ukljucit, koja ima biranje jacine zvona

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

ios ima puno bolje opcije nego android..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Ovo potpisujem...ako ne smanjiš zvuk...dizanje kao u vojsci.

Usereš se od straha ako je pojačan na najjače.

Zato ja ne dozvoljavam ženi da pali alarm...jer ona zaboravi stišat zvuk. 

Još nešto što sam primjetio - ako stisneš produžetak alarma tipa za 10min...i digneš se za 5min - kad hočeš naći gdje se gasi produžetak alarma - NEMA GA. 

Ja imam neku melodiju alarma koja se postepeno pojačava pa nemam taj problem.

Ovo za produžetak je još jedan super detalj.

blackeagle29 kaže...
Zato na miui imas da ti postepeno se pojacava zvuk ;) upalis to i stavis na max jacinu ak se ne probudis na preslabo, probudit ces se na najjace. I ima u notificationu obavijest da ce za 10 min alarm zvonit i mozes ugasit .

Izgleda da je najbolje onda neku custom app za alarm ukljucit, koja ima biranje jacine zvona

A ti ga baš voliš hvaliti MIUI i kad treba i kad ne treba. I u stock Android clock appu to postoji, za postepeno pojačavanje nisam siguran otkad, ali ova notifikacija postoji od KitKata. I pojavi se dva sata prije nego će alarm zvoniti, 10 min mi je nekako premalo za tu funkciju...

15 godina
neaktivan
brada09 kaže...

Ti si ozbiljno odlučio isključivo trolerske postove pisati na forumu?

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
brada09 kaže...

Ti si ozbiljno odlučio isključivo trolerske postove pisati na forumu?

14 godina
IPhone 7, rasprava!

Vidim da ste i po alarmima počeli lupati! 

Budem večeras pomnije pogledao što je to relevantno točno, jer ipak sve osim postupnog pojačavanja vjerujem ipak da postoji na iPhone gadgetu! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Budem večeras pomnije pogledao što je to relevantno točno, jer ipak sve osim postupnog pojačavanja vjerujem ipak da postoji na iPhone gadgetu! 

Opet si u "Nevjerni Toma" modu... Što točno namjeravaš pomnije pogledati?

14 godina
Mirko935 kaže...
ATJLučko kaže...

Opet si u "Nevjerni Toma" modu... Što točno namjeravaš pomnije pogledati?

Ma nisam "Nevjerni Toma"! 

Jesam lijepo napisao što stvarno fali i iPhone-u i iOS-u, postupno pojačavanje tona alarma, ali ću provjeriti "onaj upit" kolege, pa sve daljnje odgovore, čisto da mogu potvrditi ili demantirati, nešto ili sve, uglavnom pročitati ću sve ponovno, provjeriti kod sebe, pa reći ima li tu štofa za raspravu, debatu, ništa drugoga nevjernoga 

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

Ajde nemoj bogati... Da mi nije mob ostao na poslu, sad bi u 20min napravio video i dokazao da su u pravu i sa glupom razinom glasnoće i sa nedostatkom postupnog pojačavanja.

Source: mob (ip4) od bivše me je terorizirao sa oba "fičera".

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ajde nemoj bogati... Da mi nije mob ostao na poslu, sad bi u 20min napravio video i dokazao da su u pravu i sa glupom razinom glasnoće i sa nedostatkom postupnog pojačavanja.

Source: mob (ip4) od bivše me je terorizirao sa oba "fičera".

Cool man, chill, čemu toliki antagonizam kada imate toliko Apple gadgeta?????? 

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen

Imam iphone samo zato jer ga moram imati, isto kako imam i W10M telefon i kako sam imao WinMobile7/8 a i Symbian jako kratko vrijeme.

To što imam neki mobitel, to ne znači da mi se automatski sviđa i da je super. Objektivno, mob je ku*cu, OS je banana i hardver je jedva iznadprosječan a košta triput više nego što vrijedi. Meni zagrižena jabuka ne znači apsolutno ništa jer mi je to samo izvor zarade i ništa više.

BTW, još nisam dobio odgovor od tebe zašto taj hvaljeni "gadget" nema wifi debugger a ima mutave bežične slušalice. Ili zašto se u 2017. godini ne da obrisati cache/data od aplikacije da ju resetiraš na tvorničko (jako, jako, jako korisno developerima)?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže....

Lijepo ti na ikonici piše "Zvono", a kad si u nekoj aplikaciji (glazba, igra) piše "glasnoća" tako da ne možeš zamijeniti jedno s drugim. S druge strane ne vidim razloga da su zvukovi zvona i sata različite glasnoće obzirom da je svrha jednih i drugih da ih čujem i odreagiram pa ih pojačam toliko koliko je potrebno da ih mogu čuti, dok video/glazbu reguliram po potrebi i to dvoje se ne može zamijeniti. Zvukovi zvona se gase jednom tipkom (s rukom u džepu ako zaboraviš prije početka Maše), ali to ne utječe na alarm sat

I sad moja gospođa na svom androidu zaboravi zgasiti zvukove i krene uspavati djecu kad počne zvonjava... dok ona to stiša u kući je već teži nered. Ah, opcije androida...

Mislim da je iOS, iz tog suživota izašao kao daleko praktičniji i korisniji.

Ja rekoh
9 godina
odjavljen
Feudalac kaže...
....

Lijepo ti na ikonici piše "Zvono", a kad si u nekoj aplikaciji (glazba, igra) piše "glasnoća" tako da ne možeš zamijeniti jedno s drugim. S druge strane ne vidim razloga da su zvukovi zvona i sata različite glasnoće obzirom da je svrha jednih i drugih da ih čujem i odreagiram pa ih pojačam toliko koliko je potrebno da ih mogu čuti, dok video/glazbu reguliram po potrebi i to dvoje se ne može zamijeniti. Zvukovi zvona se gase jednom tipkom (s rukom u džepu ako zaboraviš prije početka Maše), ali to ne utječe na alarm sat

I sad moja gospođa na svom androidu zaboravi zgasiti zvukove i krene uspavati djecu kad počne zvonjava... dok ona to stiša u kući je već teži nered. Ah, opcije androida...

A tvoja gospoda da ima iphone ne bi zaoravila to uraditi? Kakve veze ima zaboravljanje sa os-om?

Uvijek je prakticnije nemati opciju nesto odraditi da ne zbunjuje korisnike.....Ko ce toliko opcija pohvatati.... Nokia 3310 je najbolji iphone svih vremena...

15 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ne slazem se u potpunosti. Ja koristim samo dnd, ak nekad necu da mi zvoni mob, ne treba mi ni vibracija, stavim da mi zvoni ako je drugi poziv od iste osobe u roku od 3/5 min(ak te zove 2x zaredom sigurno ne zove bezveze). A i ak necu ni to, kliknem silent i nema sanse da ce zvonit ;) tak da ne vjerujem da je na ajfonu to tolko lose napravljeno

Ne primijetih ovaj post ranije... S čim se točno ne slažeš?

15 godina
neaktivan
Feudalac kaže...

Zašto ti gospođa ima podešen alarm u vrijeme kad uspavljujete djecu? Nisam baš shvatio...

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Feudalac kaže...

Zašto ti gospođa ima podešen alarm u vrijeme kad uspavljujete djecu? Nisam baš shvatio...

Nisi. Ako je netko nazove...

Ja rekoh
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice