IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 538.367
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
IPhone 7, rasprava!

Izasao je iOS 10.2.1 beta.. tj sad je vec beta 2 izasao, valjda neki sičušni ispravci bugova. Pocetkom iduceg mjeseca izlazi iOS 10.3 beta

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 15:16 (Croshadow1234).

0 0 hvala 1
15 godina
IPhone 7, rasprava!

Jel moguce imati jedan apple ID na dva uredjaja?

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Pa da...
9 godina
odjavljen
Pa zar ti ATJ nisi tvrdio da sviraju svaki ton a isto ih nisi imao...
15 godina
Mitch kaže...
Pa da...

Dakle mogu da dva telefona imati istovremeno sve sa jedniog apple id-a? Sve sto sam kupio na jednom account mogu istovremeno imat na oba?

"Nebi te jebo ni za bjdo kajameja"
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Da nešto raščistimo, jednom za sva vremena! 

Jesam, zaljubljen sam u Apple, ali i moja ljubav ima koji puta koji mali ali! Generalno mi se dopadaju dizajnom Apple gadgeti, ali da ponekada znaju usrati motku, znaju, ali to počešće nema veze samnom obzirom neke gadgete nikada neću uzeti, kao recimo iPod, jer je po meni jednostavno suvišan glup gadget uz toliko sposobne mobitele! Ne vjerujem niti da ću ikada uzeti gadget tipa "OCULUS" ili bilo što takvoga, to ostavljam onima kojima nisu njihove oči drage, ili time mlate grdu lovu, kao deweloperi ili hardcore igrači na turnirima! 

U planu, dugoročno mi je uzeti nekakav AKG wireless slušalice, tako da mi uopće nije bitno tko ima ili nema 3.5mm ulaz u gadget! 

Apropos androida, NIJE PROBLEM u operativnom sustavu za moj pojam, meni su PRISJELI jedan HTC, SAMSUNG, jer "seru po meni" kada sam ja kupac flagship gadgeta, a ne podržavaju me, bar me nisu podržavali ne nekvalitetno nego nikako, od tamo 2011 pa do kraja 2014, kada sam se otarasio SGN II! 

U principu, da sada ulazim u android društvo, baš mi se lijepo pari očima onaj Huawei Mate9, Porsche Design, evo njega bih ubo žmirećki koliko mi je napet, ali "danas" sa evidentno drukčijim poimanjem i shvaćanjem očekivanja hoće li mi netko spustiti update novog "nečega" od slatkih verzija androi OS-a! 

Za kraj, kada budete netko imao te slušalice privatno, pa kažeš "imam ih i baš su .......", onda ću vam priznati komentar, ovako, pucate u prazno ćorcima, napamet, apasolutno svi. 

Znači, priznaješ da su s AirPods usrali motku?

Ovo dalje, pretpostavljam da "seru po tebi" misliš na to što nisi dobio novije verzije Androida kad si ih imao? I dalje mi je nejasno u tome (a mislim da je već pitano 50 puta, ali evo opet), to ti smeta, a ne smeta ti što ti Apple daje muda pod bubrege pričom o updateima kad s tim updateima baš ništa ne dobiješ? Nije puno drugačije ni na Androidu, čujem da su telefoni na Jelly Beanu još uvijek sasvim normalno rade, ali barem Google ni nijedan proizvođač Android telefona nije nikad rekao "Biggest Android release ever" za update emojija.

17 godina
Kill Frenzy kaže...
Mitch kaže...
Pa da...

Dakle mogu da dva telefona imati istovremeno sve sa jedniog apple id-a? Sve sto sam kupio na jednom account mogu istovremeno imat na oba?

Da naravno, obicno ljudi imaju iPad i iPhone sa istim IDjem, ali mozes i telefone. Jedino si podesi razlicite adrese/brojeve kod messengera/facetime-a ako ne zelis da ti svi zvone na isti broj ili zelis slati poruke sa jednog na drugi.

Ako ti taj drugi telefon koristi netko iz obitelji, pogotovo klinci, razmisli da umjesto istog ID-a postavis Family Sharing, isto shareas aplikacije, muzike, itd... ali imas bolju kontrolu sto se sharea i vecu sigurnost svog accounta.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 21:24 (SupremeCommander).
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Mitch kaže...
Pa da...

Možeš čak i precizinije od toga.....imat jedan "family" koji služi za App Store, a za mailove po deviceu radit poseban ID....

Ali da, možeš furat isti...u tome je i cilj iClouda i integracije

15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Nije možda skroz on-topic, ali nije ni daleko. I moglo bi biti zanimljivo Apple korisnicima ovdje... 

macOS is becoming legacy software - The Verge

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa kažem, Appleu treba sad jedan golem pad da bi opet imao golem rast....to je ciklus koji se njima dešava godinama hebiga. Ali uvijek se opet vrate na vrh.

Jako su ni piškili ni kakili već dugo. VR ništa, auto ništa, wearable jedva (iako ima super prodaju)....baš me zanima što mogu odnosno što se ne boje promijeniti kod iduće linije iPhonea itd.

iPad se prodaje značajno lošije ne zato što su novi proizvodi loši, nego zato što prošle nije pregazilo vrijeme. iPad Mini, jel itko čuo za to danas uopće više?

12 godina
IPhone 7, rasprava!

Kako ne ja imam ipad mini 2 retina i cak i sa najnovijim iosom radi super.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Nitko ne kaže da ne radi dobro, ali slažem se da nema nikakvu praktičnu funkcionalnost u odnosu na smartphone, tj. apsolutno je nepotreban komad hardvera što sve više ljudi uviđa. Jedino ga koriste kinezi za slikanje zagreba makar imaju pro fotiće oko vrata :D

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Zna li netko onaj broj koji se treba nazvati ta pomoć u problemima sa Apple gadgetima?!
Ja sam ga jednom ove godine pozivao već za pomoć prijatelju, ali ga nisam zapisao tukac!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

(+385 1) 3780 666

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

(+385 1) 3780 666

Samo da potvrdim, to je onaj broj koji spaja na helpdesk Apple-a Europe, poželjno dobro vladati engleskim jezikom?! 

Pitam da nije slučajno od kakve "klinike", jer oni teško mogu pomoći sa Apple ID problemima! 

ATJ Lučko
12 godina
Mirko935 kaže...
Syke kaže...

Največi pljuvači po Appleu i iOSu su stvarno za psihijatriju.

Torent koji je sam izjavio da mrzi Apple i da nikada nije koristio iPhone ali ga to ne sprečava da pljuje gdje stigne.

I njegov vjerni psić Mirko koji povremeno korisiti iPhone 6 od cure za koji nitko nezna u kakvom je stanju. 

Dobitna kombinacija da tema ode u onu stvar. I narano da je uz takve persone normalan razgovor nemoguć.

Ali ok, zabavno je za čitati kako se blamiraju svaki dan.

lol, koje si ti dijete... Mislim da si ti jedini u ovoj temi koji nije napisao baš ni jedan post i o čemu osim o "pljuvačima iOS-a". Te boli oko srca kad netko napiše da iPhone i iOS nisu savršeni? Suze krenu i to, pa si zato toliko hiperosjetljiva?

Btw, šta točno znači "u kakvom je stanju"? U kakvom stanju može biti telefon?

Imam dosta više godina od tebe. Napisao sam sve što sam mislio, ali naravno da ti to ne vidiš. Mene jedino boli ona stvar za bilokojeg proizvođača, koristim ono što mi paše. "Bolilo" bi me oko srca da imam dionice i gubim novce.

Torent kaže...
Syke kaže...

Največi pljuvači po Appleu i iOSu su stvarno za psihijatriju.

Torent koji je sam izjavio da mrzi Apple i da nikada nije koristio iPhone ali ga to ne sprečava da pljuje gdje stigne.

I njegov vjerni psić Mirko koji povremeno korisiti iPhone 6 od cure za koji nitko nezna u kakvom je stanju. 

Dobitna kombinacija da tema ode u onu stvar. I narano da je uz takve persone normalan razgovor nemoguć.

Ali ok, zabavno je za čitati kako se blamiraju svaki dan.

nemam osjeaej prema niti jednom gadgetu niti proizvodjacu istog za razliku od tebe... Tebi smeta kritika na racun gadgeta a ja sam za psihijatriju ;) Zanimljivo razmisljanje ;) Zapitaj se sto te toliko pogadja ;) Ne mrzim nikoga niti ista a iphone sam koristio ;) Nisam imao u vlasnistvu jer to bi bilo cisto bacanje apra ali koristio jesam... Jako lose iskustvo...

Nemaš osjećaj ali te ne sprečava da skaćeš kao curica u svakoj Apple temi i pljuješ... na teme o Android failovima si nešto šutljiv...

Sam si napisao da ti se Apple gadi... a sad kakti ne mrziš. Kao što sam i rekao, mogli bi psihijatri ovdje doktorirati.

12 godina
maks0806 kaže...

Nitko ne kaže da ne radi dobro, ali slažem se da nema nikakvu praktičnu funkcionalnost u odnosu na smartphone, tj. apsolutno je nepotreban komad hardvera što sve više ljudi uviđa. Jedino ga koriste kinezi za slikanje zagreba makar imaju pro fotiće oko vrata :D

Tu si u pravu. pored laptopa i smartphona ti nit netreba. Mojeg uglavnom koristi moja majka a  ja si ga uzmem ponekad.

PSN:Tomislav025
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

pa ipad je teski luksuz ako se mene pita, ali bas da nema prakticnu funkcionalnost nebi rekao. posto dosta putujem kod mene on najvise sluzi za gledanje filmova/serija na putu di je puno prakticniji od laptopa a na smartphonu filmove sigurno nebi gledao, neobavezno surfanje za koje takodjer preferiram veci ekran od mobitela, i dosta jaka mu je strana appstore.

znaci u mom nekom iskustvu se pokazalo da je ipad odlicna (i skupa) sprava za zabavu, kojeg u torbi ni ne osjetim pa uvijek ide samnom.

za posao ili neke ozbiljnije stvari ga nikad nebi koristio.

10 godina
brada09 kaže...
maks0806 kaže...

pa ipad je teski luksuz ako se mene pita, ali bas da nema prakticnu funkcionalnost nebi rekao. posto dosta putujem kod mene on najvise sluzi za gledanje filmova/serija na putu di je puno prakticniji od laptopa a na smartphonu filmove sigurno nebi gledao, neobavezno surfanje za koje takodjer preferiram veci ekran od mobitela, i dosta jaka mu je strana appstore.

znaci u mom nekom iskustvu se pokazalo da je ipad odlicna (i skupa) sprava za zabavu, kojeg u torbi ni ne osjetim pa uvijek ide samnom.

za posao ili neke ozbiljnije stvari ga nikad nebi koristio.

Slazem se s tobom da je iPad luksuz, ako imas viska novaca da si ga uzmes, za gledat film ili seriju je zakon sigurno zbog veceg ekrana. Laptop mi je prevelik i nije mi praktican kao mobitel ili tablet + jos bi ga morao kupiti jer ja imam stolno racunalo, imaju moji, ali to sto oni imaju to su stari laptopi.. odvratnih ekrana, da imaju neke kvalitetnije, mozda i bi pogledao ponekad nesto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 12:30 (Croshadow1234).
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Gledanje filmova i serija na ipadu? Koliko ti ih stane na 16gb i koliko plaćaš sve to...

Ja imam ovo za takve stvari

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Gledanje filmova i serija na ipadu? Koliko ti ih stane na 16gb i koliko plaćaš sve to...

Ja imam ovo za takve stvari

Ja imam iPad sa 128GB interne memorije, i hvala na pitanju, stane jako puuuuuno takvog sadržaja! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Pa nije li pametnije za gledanje serija i filmova imati nešto s 16:9 ili bar 16:10 ekranom, a ne iPadov 4:3? Pogotovo filmova, prosječan film onda gledate na cca pola ekrana...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Ma samo skidanje,  prebacivanje,  titlanje filmova mi je muka na iOs uređajima, a pogotovo onima bez jailbreaka. Zato te ipade ne vidim kao nešto korisno za razliku od ovih novih laptopa/win10 tableta. Ali opet ako imaš love za kupovati svaki film i seriju, why not

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Pa nije li pametnije za gledanje serija i filmova imati nešto s 16:9 ili bar 16:10 ekranom, a ne iPadov 4:3? Pogotovo filmova, prosječan film onda gledate na cca pola ekrana...

svejedno dovoljno veliko za gledanje. 

kod nekih starih serija je omjer ko  ipadov ekran.

prije sam imao neki windows tablet 16:9 al em baterija nije ni blizu trajala a ekran losiji. a baterija mi je mozda i najbitnija kod tableta.

14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma samo skidanje,  prebacivanje,  titlanje filmova mi je muka na iOs uređajima, a pogotovo onima bez jailbreaka. Zato te ipade ne vidim kao nešto korisno za razliku od ovih novih laptopa/win10 tableta. Ali opet ako imaš love za kupovati svaki film i seriju, why not

pa i nije bas, instaliras aplikaciju nPlayer i imas vise opcija prebacivanja. mozes standardno preko itunesa (drag n drop), mozes samo "streamati" fajlove sa kompa spojenog na kucnu mrezu , i mozes downloadati fajlove s kompa dok si opet spojen na kucnu mrezu.

titlanje takodjer jednostavno , ili isti prebacis kad i film, program ima i svoju trazilicu titlova koja nije nesto , a mozes i naknadno na ipadu skinut titl sa stranica tipa http://www.prijevodi-online.org/serije ili neznam sta vec koristis.

znaci ono jedino sto nemozes je koristenje torrenta. e sad vjerujem da to nekom moze biti dealbreaker

16 godina
Pa ne znam bas.

Ja na bilo kakvom racunalu ukljucujuci onima na Linuxu, dodem, prebacim film na drugi uredaj (recimo Win ili Android tablet) i to je to.

A da ne pricamo koliko je na Androidu lakse instalirati Kodi.

Doslovno odes na Play Store, kucas Kodi Wizard, install Kodi + all addons.

Odes u Kodi, u Exodus i streamas sta god oces u kojoj god kvaliteti, dodajes favorite....titlovi se sami loadaju itd.

Samo sto je za sve ostalo meni Android tablet neprivlacan.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa ne znam bas.

Ja na bilo kakvom racunalu ukljucujuci onima na Linuxu, dodem, prebacim film na drugi uredaj (recimo Win ili Android tablet) i to je to.

pa dobro sta je to komplicirano u ovom prebacivanju sto sam opisao?

bilo preko wifi ili preko kabela. da je komplicirano nebi ga koristio.

16 godina
Komplicirano je sto ne možeš otvorit Explorer i napravit copy paste nego koristit 3rd party alate.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Komplicirano je sto ne možeš otvorit Explorer i napravit copy paste nego koristit 3rd party alate.

imas pravo, komplicirano je sto copy pasteam u video player u kojem gledam filmove. 

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

MA sve je to ok, al Apple uvijek zakomplicira nepotrebno stvari. Onaj iTunes je smeće živo i hitno je potrebna kompletno nova verzija programa. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice