I ti kažeš da se kužiš u iPhone !
Možda nema funkciju da radi listu najčešće pozvanih kontakata, ALI ti zato nudi mogućnost izbora "tvojih FAVORITA" što bi se u svakom normalnom kontekstu moglo smatrati "listom najčeš pozivanih kontakata", zar ne?!
Ti se baš nekad praviš blesav... Pa šta sam napisao nego da moraš ručno stavljati favorite, za razliku od Androida gdje se netko sjetio utrošiti 15 min rada i isprogramirati funkciju koja će to raditi za čovjeka? To je nekako smisao smartphonea, ne? Da sam radi kvazi-pametne stvari poput toga ili praćenja potrošnje internetskog prometa pa se vlasnik može koncentrirati na bitnije stvari... Ili u Apple svijetu smart u smartphone znači da korisnik može pokrenuti najnoviji Antutu, dobiti najviše bodova tamo i pokretati najnovije igrice s najvećim frejmrejtom na svijetu i onda u točno 0.1 sekundi pokrenuti kameru da uslika ka** koja mu se digla od toga što u ruci drži po benchmarcima najbrži telefon na svijetu?
Anyway, ti zaista ne vidiš nikakav problem u tome što je navodno najinovativniji i najpametniji telefon na svijetu od 6-10 hiljada kn glup k'o što su telefoni bili prije 20 godina? Prije 10 godina je svaki bolji telefon imao Smart dial. Jbt, na Siemensu S3com uz 1995. godine se moglo brzo zvati favorite dugim držanjem tipki od 2 do 9, a na iPhoneu 2017. ne možeš obični Direct dial shortcut staviti na homescreen osim nekim glupim kombinacijama preko Safarija. Jednostavnost, intuitivnost, user-friendliness i te fore. Bože me sačuvaj, na šta su sve ljudi spremni pristati zato da se mogu dičiti trulom jabukom u džepu...