Moram se ispraviti u vezi videa.. Jucer mi je ocito stisan ostao a ja kralj nisam skuzio to. Da hiss gate nije nikakav problem, nema sanse da ga cujes pri bilo kakvom koristenju, ali ovo oko videa, da to radi i kod mene, cuje se jako sustanje i zvukovi "hiss gate", dati cu ga u ponedjeljak na popravak da vidimo jel mogu dobiti drugi.
Ma meni Iphone 6 i kod izlazenja, nekad kod otvaranja i nekad random lagovi koji na 9.3.5 nisu bili. Kod otvaranja mu kao sto si ti napisao, treba sekundu vise da otvori, kao da su ga namjerno usporili zbog Iphone 7, jer vecinu usporedivanja su bazirali na Iphone 6.
Brzi je nesto.. ali nekako mi ima i iphone 7 laga, puno manji nego iphone 6 ali mi nije fluidno 100%.. valjda trebaju ovaj iOS10 ispolirati jos malo
Edit : Iako me strah i da ga dam na popravak i da mi daju drugi, postoji sansa da ce me opet zadesit taj isti problem. Iako da budem iskren, zadnji put sam snimao video prije godinu i par mjeseci dok sam bio na moru. I prije toga ne pamtim kad sam snimao, tako da nije problem, ali svejedno cu ga slat na servis.
Misliš da će ti dati drugi zbog toga? Jesi možda tražio na internetu, je li taj šum normalan? Realno, ne snimam ni ja mnogo video, pa mi nije bitno, čisto me zanimalo je li to normalno ili samo neki imaju taj problem.
Jelda? Meni se isto čini da se usporio i da na jako puno mjesta zna zatrzati s iOS 10, ali strah me reći Ovaj lag kod izlaženja iz aplikacije sam sad usporedio sa svojim mobitelom i baš je strašno sporo na iPhoneu. Kod mene instant izađe. Ne mislim flejmati ili whatever, nego nemam drugi iPhone pa nemam s čim drugim usporediti. Kao što rekoh, kladio bih se da je tako bilo i na iP prije iOS 10. Baš im je kiks taj update. Osim ako je ovo što kažeš namjerno usporeno, ali onda ne bi trebalo i kod tebe na iP7 trzati.
Brži samo "nešto"...? Pa ja sam očekivao da ćeš reći da je, onako, nebo i zemlja razlika, ipak je to dvije godine noviji procesor. Iskreno, ne zvučiš mi baš kao da si se nešto oduševio. Ja mislio kad dođu prvi dojmovi da će biti da ljudi skaču od sreće.
Pa frend koji ih je zvao bio kaze da su mu rekli da daju drugi uredaj, sad koliko je to tocno i istinito neznam, poslao sam im email malo prijem, pa cekam da mi odgovore na njega.
Nije mi prvi put da su mi usporili neki uredaj novim softverski update-om.. Isto to mi je dozivio i iPhone 4. Ali znao sam cim su kod prestavljanja pravili tolike usporedbe iPhone-a 7 sa iPhone 6 da ce ga usporiti, namjerno sam napravio update da vidim sta ce se desiti, jer sam ga svakako planirao prodati, tak da mi nije igralo ulogu ako ga malo uspore. Cim sam instalirao iOS10.. odmah sam osjetio razliku, lagove i koje kakva "zablokiranja".
Iskreno brzi je, ali nista posebno, jer ja koristim samo ove osnovne stvari tj nejgove osnovne aplikacije i aplikacije kao sto su fejs, instagram, youtube i takve stvari, ne igram igrice, mozda bi u njima vidio vecu razliku. Ali da iPhone 7 radi fluidno 100% ne radi, kao sto sam gore naveo.. cim sam ga upalio je bilo malih zatrzavanja, lagova pri izlazenju iz aplikacija, par puta mi se zablesao pa sam ga gasio i palio opet. Ocito iOS10 nije trenutno dovoljno ispoliran, ali to je nista cudno.
Što se tice ovog tvog zadnjeg pitanja jel iPhone 7 ima svjetliji display od iPhone 6:
Evo sad sam oba dva upalio i stavio na maksimalno osvjetljenje i mogu ti reci da je jako tesko vidjeti razliku. Najveci je problem taj sto iPhone 7 drugacije prikazuje neke boje, poput bijele.. Bijela je na iPhone 7 puno toplija a na iPhone 6 hladnija. Zato je jako tesko usporediti ih, tu su negdje, iPhone 7 je na glavnom izborniku malo svjetliji (koristio na oba jednake slike kao podloge).. nazalost nemam dodatnih aplikacija na iPhone 6 vise jer sam obrisao sve i nisam isprobavao neki video pogledati ili igricu zaigrati. Ali da je 25% svjetliji, nije.. tu je negdje kao i iPhone 6, na nekim mjestima mrvicu svjetliji, ali da prikazuje sve boje jednako kao iPhone 6 znalo bi se tocnije kolika je razlika.