Jedna OT
vijest za kolegu Mirko935, jebiga, život je okrutan a zbilja je krajnje surova!
Nadam se da će ova vijest biti šire popraćena u širem obimu i na BUG Forumu, svremenom?!
LINK; http://mob.hr/blackberry-gasi-proizvodnju-krajem-ovog-mjeseca/
Završit će kao i Nokia...
jel ovo samo hejt tema ili je netko napisao nekaj konstruktivnog? razmisljam o kupnji iphone-a jer sam se vec vise put razocarao s androidom, ono kaj trazim od moba je dobra baterija i stabilnost... kolko sam vidio po review-u od gsmarene, baterija na sedmici drzi sat krace nego na 6s kaj je zapravo jako tuzno xD
Oko stabilnosti nema premca. Siguran si da ćeš barem 3 godine imat update.
Iphone 7 ti ima bolju bateriju od G5, V10... u nekim segmentima i od HTC 10 ili Nexusa 6P. Jebi ga na 6P možeš više razgovarat ali manje surfat ili gledat video., i od S7. Kad pogledaš sve ti je to tu negdje., ali u svakom slučaju će ti izdržat 1 dan.
GSM Arena ti ima po meni najbolji naćin testiranja baterije tj kakve oni rezultate stave meni u praksi tako i je...
Uzmi si S7e - baterija je odlična!!

Kaj je najbolje, vidio sam nedavno neku sliku na instagramu gdje netko ima tu Notre Dame grbu 

Koliko sam ja čitao reviewe, većinom kažu da dobiju par sati više na 7 nego 6s, stavio sam citate u postu prije par stranica.
. Oni su testirali sve mobitele na isti naćin., ja i ti ih očito ne koristimo na isti naćin pa nam je i Sot drugačiji što je logično.

?!