IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 537.679
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Cek, prvo kazes da je s7 brzi od mojeg kineza. A u istom postu pise koga briga kaj mozes napisat poruku pol minute brze... sam sebi kontra pises... ja te lijepo pitam u cem je to samsung brzi?

Kad god smo ti sve pobili ti si poceo srat po kinezima, i tak vec 3 stranice a da nisi napisao 1 VALJAN RAZLOG GDJE JE TVOJ MOBITEL BRZI I BOLJI OD KINEZA... Valjda ne znas citat mala slova pa da ti velikim napisem, sad mozda i skuzis...

Mora bit brzi kad 5x vise kosta, al nije ni 2x brzi ni kvalitetniji..

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Cek, prvo kazes da je s7 brzi od mojeg kineza. A u istom postu pise koga briga kaj mozes napisat poruku pol minute brze... sam sebi kontra pises... ja te lijepo pitam u cem je to samsung brzi?

Kad god smo ti sve pobili ti si poceo srat po kinezima, i tak vec 3 stranice a da nisi napisao 1 VALJAN RAZLOG GDJE JE TVOJ MOBITEL BRZI I BOLJI OD KINEZA... Valjda ne znas citat mala slova pa da ti velikim napisem, sad mozda i skuzis...

Mora bit brzi kad 5x vise kosta, al nije ni 2x brzi ni kvalitetniji..

Ne želim nikog ponižavat ali ne mislim uspoređivat Mercedes s Daciom!!! Kad ćeš jednog dana imat usporediv mob tipa G5, M10 i sl... javi se. Drage volje ću ih usporedit.

Dokaži ti nama zašto uzet Kineza od 200 dolara a ne Iphone 7 ili S7e.

9 godina
Ak ti svoju s7 smatras daciom onda super :)

ja sam te lijepo pital gdje je s7 brzi i bolji pa nisi odgovoril, tj na nijedno pitanje vezano za kineze i svoj s7 nisi odgovoril.. tolko o tom...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ak ti svoju s7 smatras daciom onda super :)

ja sam te lijepo pital gdje je s7 brzi i bolji pa nisi odgovoril, tj na nijedno pitanje vezano za kineze i svoj s7 nisi odgovoril.. tolko o tom...

hahahaha... smješan si. Napisao sam jedan dio funkcija koje ima S7 a Priv nema. Tu i tvoj Kinez spada. 

9 godina
Dečki, ja imam većega :)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dođe čovjek nešto pametno pročitati a ono rasprave o svemu osim iPhona.
Da je kod nas Iphone 200$ na dvogodišnji ugovor onda bi mnogi promijenili priču...hebe se tamo nekom Amerikancu za Hrvatsku i njezine probleme s plaćama...

0 0 hvala 0
9 godina
A koje to funkcije? Samsung pay i shortcuti u sidewidgetu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

čitam i ne vjerujem koliko je ova tema off topic, totalno ste zastranili

nisam ljubitelj appla i reko da vidim šta se malo piše i ovo nema veze s temom nikakve

osobno smatram da je iphnone precijenjen i da iphone7 nije donjeo apsolutno ništa novo na tržište ali to je moje osobno mišljenje i ne znači da taj uređaj ne valja i da ga nitko nebi trebao kupiti, što se kaže tko voli neka izvoli

predviđa se da će nagodinu apple izbaciti puno bolji uređaj povodom 10 godina iphona, te da će koristiti amoled umijesto lcd-a

dakle razlog više da se preskoči iphone7

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 14:29 (hd22sb).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Slažem se da Iphone ima F/2.2 otvor blende na zadnjoj kameri., ali je fora što Iphone radi duplo bolje slike. A koliko ti ono mob ima mpix na prednjoj kameri??? Apple je ponudi 256 GB šabanima koji stave 250GB "baza podataka" a ostalo koriste za whats app. Kako bi Vi rekli - dok god ima takvih ovaca za šišanje koje svršavaju na GB., Apple će ih stavljat kao i ostali. Ja se kladim da se tvoji frendovi zapitaju... - šta to on ima na tih 60gb - a mi nemamo. Brijem da si najveća faca u selu s 60gb nećega što ti ni ne znaš što imaš. Ja imam na svom 32 gb - stavit ću danas par filmova da budem baja u selu.

Da BB Hub valja, ma da taj Priv uopće valja ne bi sam BB proglasio da su ipak promašili s mobom., da jednostavno tržište nije za mob s tipkovnicom. Kolega - sama prodaja govori koliko je mob dobar.

Kao što je tebi kamera nebitna., tako je nekom baterija nebitna tj jer ima 3000mAh ili 3800mAh. U svakom slučaju će izdržat 1 dan.To što si ti nefotogeničan pa ti je kamera nebitna a više razgovaraš ili surfaš pa ti je baterija bitna., nekim ostalim ljudima je obrnuto! Shvati navedeno. Nitko od nas ne pljuje po tome što je tebi nebitno, onda ti nemoj više zamarat korisnike s bluetootom i sl nebitnim stvarima za korisnike Apple.

UUUUU možeš čak 30sek brže natpikat. Ma bravo!!! 

Imaš shortcute - e a ja ti imam na S7e na rubnom zaslonu još više shortcuta (hoćeš za pozive, hoćeš za internet stranice, mogu čak pratit stanje burze, vremensku prognozu...) E jer ti imaš to na svom Priv...Cijena je ista kao na S7e a pola toga nemaš. Radiš nešto na Iphoneu, pa nastaviš na iMac-u., pa se prebaciš na Ipad. Jer to može tvoj BB Priv. Jer imaš tako dobru sinkronizaciju. E jel taj Priv ima nešto tipa Apple Pay ili Samsung Pay?? A nema!!Kako je tvoj profinjeni ukus mogao kupit tako zaostao mob naspram konkurencije. 

Kad se Priv uspoređuje s Iphone 7 i S7E - ma humor. 

I kad sve pogledam - taj tvoj Priv pada u vodu., a Kineza od 200 eura mi je suludo uspoređivat...

Samo napomena ostaloj ekipi koja navedeno čita - sad smo na razini s kolegama : Čiji je tata jači!! Nemojte zamjerit. 

Jesi ti u stanju barem jednu jedinu stvar provjeriti prije nego počneš baljezgati? Duplo bolje slike, vidi se koliko si upućen u išta bilo vezano za mobitele, bilo za fotografiju.

"With a DxOMark Mobile score of 82 points, the BlackBerry Priv achieves excellent results for its photography performance. Ranking inside the current top ten smartphones in our database of mobile phone image quality, the BlackBerry’s Priv now ranks alongside the best smartphone devices we’ve tested from Apple, Sony, and Samsung."

https://www.dxomark.com/Mobiles/BlackBerry-Priv-Mobile-Review-Mobile-photography-for-the-Privileged

Stvarno mi postaje teško komunicirati s osobom poput tebe bez vrijeđanja... Pa otkud ti ideja da itko zna koliko ja imam prostora na mobitelu? Imam prostor zato da mogu staviti glazbu, filmove, whatever, sebi. Na iPhoneu piše kapacitet pa možda može poslužiti za neka hvalisanja, meni nigdje na mobitelu ne piše koliko imam mjesta.

Ti si se počeo ku**iti kako je baterija sranje na Privu, ne ja. Malo prije je to bio faktor kad si pljuvao po njoj, a sad je odjednom nebitno. Kakvo ti je to vrijeđanje sa fotogeničnošću? Baš si jadan da jadniji ne možeš biti. Toliko nisko da netko može pasti, ne mogu vjerovati.

A jel? Kad je tebi nešto bitno, npr. malo prije tvoje "preformanse", onda je bitno; ali kad tebi tipkanje ili Hub nisu bitni, onda ne bi ni nikome drugome trebalo biti. Bravo, svaka čast, nikad pametniju osobu nisam upoznao. Zaslužuješ standing ovation za izrazito inteligentne argumente i mentalni kapacitet za shvatiti neke stvari.

Bravo za tvoj edge zaslon. Imam Productivity Tab, ali ga ne koristim jer imam dodatnu tipku između volume gumba kao shortcut za Hub. Hrpe aplikacija nude svakakve shortcute tako da mi nije nešto nevjerojatno taj tvoj rubni zaslon, kao što mi nije ni moj. Imam npr. i shortcute s Home buttona. Mislim, sad si se stvarno bacio na sitnice, ali ok. Ako ćemo o tome, imam do 50-60 shortcuta na tipkovnici, ti ih toliko sigurno nemaš.

Čega to pola nemam na Privu? I gdje je humor u usporedbi s iPhoneom 7 i S7E? Molio bih da mi objasniš. Iako vidim da ti niti imaš pojma o čemu pričaš niti si u stanju ikakve argumente o ičemu napisati pa ne očekujem ništa pametno. Samo brbljaš kako nešto ne valja bez smisla i ikakve osnove.

Pa imaš Android Pay na svakom Androidu. A gdje u Hrvatskoj možeš plaćati s ikojim od ta tri načina? Ako se može, super, ali nije mi poznato.

I dalje nisi napisao ni jedan razlog zbog čega je suludo uspoređivati išta, bilo Priva, bilo Kineza od 200 €. Molio bih neke argumente. Što ne valja na Privu? I po čemu je iPhone 6 Plus bolji od njega? To je bio tvoj inicijalni argument.

I kakve veze broj prodanih komada nečega ima s tim koliko je nešto meni dobro? Mobiteli s tipkovnicom su odavno niša tako da nitko nije očekivao prodajne rezultate na razini iPhonea ili Galaxy S. Osim tebi, očito, tebi to valjda treba nacrtati.

EDIT: E, da, btw, ako tipkovnica i tipkanje apsolutno nije bitno i ne postoji tržište za to, zašto tvoj ljubljeni Samsung nudi ovo za sve Galaxy telefone zadnje 3 generacije?

Galaxy S7 edge Keyboard Cover Mobile Accessories - EJ-CG935UBEGUS | Samsung US

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 15:10 (Mirko935).
13 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

"With a DxOMark Mobile score of 82 points, the BlackBerry Priv achieves excellent results for its photography performance. Ranking inside the current top ten smartphones in our database of mobile phone image quality, the BlackBerry’s Priv now ranks alongside the best smartphone devices we’ve tested from Apple, Sony, and Samsung."

https://www.dxomark.com/Mobiles/BlackBerry-Priv-Mobile-Review-Mobile-photography-for-the-Privileged

Stvarno mi postaje teško komunicirati s osobom poput tebe bez vrijeđanja... Pa otkud ti ideja da itko zna koliko ja imam prostora na mobitelu? Imam prostor zato da mogu staviti glazbu, filmove, whatever, sebi. Na iPhoneu piše kapacitet pa možda može poslužiti za neka hvalisanja, meni nigdje na mobitelu ne piše koliko imam mjesta.

Ti si se počeo ku**iti kako je baterija sranje na Privu, ne ja. Malo prije je to bio faktor kad si pljuvao po njoj, a sad je odjednom nebitno. Kakvo ti je to vrijeđanje sa fotogeničnošću? Baš si jadan da jadniji ne možeš biti. Toliko nisko da netko može pasti, ne mogu vjerovati.

A jel? Kad je tebi nešto bitno, npr. malo prije tvoje "preformanse", onda je bitno; ali kad tebi tipkanje ili Hub nisu bitni, onda ne bi ni nikome drugome trebalo biti. Bravo, svaka čast, nikad pametniju osobu nisam upoznao. Zaslužuješ standing ovation za izrazito inteligentne argumente i mentalni kapacitet za shvatiti neke stvari.

Bravo za tvoj edge zaslon. Imam Productivity Tab, ali ga ne koristim jer imam dodatnu tipku između volume gumba kao shortcut za Hub. Hrpe aplikacija nude svakakve shortcute tako da mi nije nešto nevjerojatno taj tvoj rubni zaslon, kao što mi nije ni moj. Imam npr. i shortcute s Home buttona. Mislim, sad si se stvarno bacio na sitnice, ali ok. Ako ćemo o tome, imam do 50-60 shortcuta na tipkovnici, ti ih toliko sigurno nemaš.

Čega to pola nemam na Privu? I gdje je humor u usporedbi s iPhoneom 7 i S7E? Molio bih da mi objasniš. Iako vidim da ti niti imaš pojma o čemu pričaš niti si u stanju ikakve argumente o ičemu napisati pa ne očekujem ništa pametno. Samo brbljaš kako nešto ne valja bez smisla i ikakve osnove.

Pa imaš Android Pay na svakom Androidu. A gdje u Hrvatskoj možeš plaćati s ikojim od ta tri načina? Ako se može, super, ali nije mi poznato.

I dalje nisi napisao ni jedan razlog zbog čega je suludo uspoređivati išta, bilo Priva, bilo Kineza od 200 €. Molio bih neke argumente. Što ne valja na Privu? I po čemu je iPhone 6 Plus bolji od njega? To je bio tvoj inicijalni argument.

I kakve veze broj prodanih komada nečega ima s tim koliko je nešto meni dobro? Mobiteli s tipkovnicom su odavno niša tako da nitko nije očekivao prodajne rezultate na razini iPhonea ili Galaxy S. Osim tebi, očito, tebi to valjda treba nacrtati.

EDIT: E, da, btw, ako tipkovnica i tipkanje apsolutno nije bitno i ne postoji tržište za to, zašto tvoj ljubljeni Samsung nudi ovo za sve Galaxy telefone zadnje 3 generacije?

Galaxy S7 edge Keyboard Cover Mobile Accessories - EJ-CG935UBEGUS | Samsung US

Pa šta Vi shvaćate da baš Vi imate taj način komunikacije., ja sam se samo Vama prilagodio.

Opet ponavljam : Iphone nije savršen kao ni jedan mobitel., ali je dovoljno dobar da ga korisnici kupe a ne kupe neki Android uređaj!!

Ne kužim šta vi želite postić na temi o Iphone 7 stavljanjem negativnih komentara ili minusa Iphonea. Šta mislite da će netko odustat od Iphonea jer je pročitao Vaše komentare. Čemu spamat temu nebitnim stvarima za korisnike Iphonea. 

Kupci gledaju uređaj u komadu - hardware i software., tako da manja baterija, izbočena kamere ili nedostatak bluetootha njima ne igra važnu ulogu. Kad to shvatite neće biti više problema na temi.

Sad da li nešto vrijedi 1000 eura ili ne. Pa ako je kupac spreman platit onda oćito vrijedi.

15 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

čitam i ne vjerujem koliko je ova tema off topic, totalno ste zastranili

nisam ljubitelj appla i reko da vidim šta se malo piše i ovo nema veze s temom nikakve

osobno smatram da je iphnone precijenjen i da iphone7 nije donjeo apsolutno ništa novo na tržište ali to je moje osobno mišljenje i ne znači da taj uređaj ne valja i da ga nitko nebi trebao kupiti, što se kaže tko voli neka izvoli

predviđa se da će nagodinu apple izbaciti puno bolji uređaj povodom 10 godina iphona, te da će koristiti amoled umijesto lcd-a

dakle razlog više da se preskoči iphone7

Jelda? Horor. Nas par tu pokušava pričati o iPhoneu, ali onda ulete ovi s pričom o bateriji na BB Privu. Šta ćeš...

Evo nešto vezano za ajfon:

http://www.gsmarena.com/ios_101_beta_is_out_for_developers_brings_bokeh_to_the_camera_of_the_iphone_7_plus-news-20639.php

I evo još nešto zanimljivo:

Nisam znao da su ove bokeh fore imali već drugi mobiteli s dvije kamere.

9 godina
odjavljen
R36 kaže...
...

2. Znam ja dovoljno da bi tebi odgovorio...dnevni uvijeti - večina daje odlične slike..., noćni uvijeti - postoji razlika a tu se ovaj s F/2.2 može sakrit.

....

Androida Talibani ne mogu shvatit da ljudima Iphone (IOS) s svojim prednostima i manama odgovara više od bilo kojeg Android uređaja. Iphone nije savršen kao ni jedan mobitel., ali je dovoljno dobar da ga korisnici kupe a ne kupe neki Android uređaj!!

ne znas dovoljno jer cim tvrdis da aparat sa nizim f broje ima bolje slike... To je samo preduslov za bolje exponirane slike u lowlight ali sam po sebi taj podatak ne govori skoro nista. Jos jedna mantra iz apple PR dokumenta. Digitalni aparat nije samo otvor blende vec more drugih faktora. Znas li ti uopste sta je otvor blende i na sta utice? Po tebi je snezor nebitan ocigledno.... Ti vjerovatni mislis da je 2x teleobjektiv ;)

15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Pa šta Vi shvaćate da baš Vi imate taj način komunikacije., ja sam se samo Vama prilagodio.

Opet ponavljam : Iphone nije savršen kao ni jedan mobitel., ali je dovoljno dobar da ga korisnici kupe a ne kupe neki Android uređaj!!

Ne kužim šta vi želite postić na temi o Iphone 7 stavljanjem negativnih komentara ili minusa Iphonea. Šta mislite da će netko odustat od Iphonea jer je pročitao Vaše komentare. Čemu spamat temu nebitnim stvarima za korisnike Iphonea. 

Kupci gledaju uređaj u komadu - hardware i software., tako da manja baterija, izbočena kamere ili nedostatak bluetootha njima ne igra važnu ulogu. Kad to shvatite neće biti više problema na temi.

Sad da li nešto vrijedi 1000 eura ili ne. Pa ako je kupac spreman platit onda oćito vrijedi.

Ajde ne laži...

ATJLučko kaže...

Kolega, veličini vaše gluposti, stvarno nema premca na forumu!

omomomomoomm kaže...

Daj odjebite sa teme o iphonu sa andoridom njegovom brzinom,jezgrama,mogucnostima. ne zanima nas to.

Di su moderatori?

omomomomoomm kaže...

Jebote jesi naporan za citat. Kolko godina imas? 

Ima toga još, naročito od tebe, ali da ne spammam. Kad je tko od "nas" tako psovao ili nekome govorio da je glup? Mi ne vrijeđamo osim eventualno telefone.

Znači, opet nemaš nikakvih argumenata. To sam i očekivao.

Ne igra ulogu ovo, ne igra ulogu ono. Pa malo prije si ti bio taj koji je pričao o bateriji, performansama, nekim shortcutima, prostoru, Payu, kamerama itd. Sad odjednom ništa ne igra ulogu nego neki tvoj imaginarni paket. Baš si smiješan.

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
Torent kaže...

Eto vidimo kako ti razmisljas. Vec znas da ces kupiti sledeci iphone a nemas pojma kakav ce biti i koliko ce kostati. To je nebitno jer ako nemas iphone ne mozes biti popularan i ici na cajke ;)

Ali ti si slobodan i izasao si iz ormara. Ili rupe. Svejedno ;) NEgo gdje se ono proizvodi iphone? u SAD-u? nisam to znao. Btw imam audi i davno sam zavrsio master studije... SMijem li ja imati neki drugi iphone  a da budem popularan ;) I ne nemam pojma koji ce mi biti sledeci telefon ;) A razlika izmedju audija i skode nije samo u motoru ;) Al kao da bi ti to znao ;)

U današnjem svijetu tehnoligije tj mobitela svaki novi proizvod je bio bolji od prethodnika...nisam čuo još za obrnutu situaciju.

Kakav će biti novi Iphone 7s ili 8. Lošiji od ovog neće biti., jedino može biti bolji što je i logično. Ne vidim što je tu nejasno.

Ova prića koja se provlači da je Iphone popularan jer KRETENSKA. Možda je Iphone bio popularan kad je izašao ali sad - nakon 9-10 godina na tržištu više nema priće o popularnosti. Ljudi danas mjenjaju mobitele kao na traci. Danas svatko može imat Iphone. Nije to više IN kao prije...

To što vidimo šabane kako čekaju u redu za Iphone - takve bedastoće prolaze u SAD-u ali u HR baš i ne.

Mirko935 kaže...
brada09 kaže...

pa realno svi mi s iphonovima znamo te minuse samo sto nama nije bitno to kaj iphone nema BT transfer fajlova ili neznam nemogucnost stavljanja custom romova, stavljanja mp3ica kao melodiju dolaznih poziva itd itd..  ono jedino zasto ja sigurno necu uzet 7icu je izostanak 3,5mm. 

govoriti da uredaj ima minuse je sasvim legitimno jer kolko ja znam ne postoji uredaj koji ih nema, poanta je samo u tome koji minusi su ti bitni a koji ne i tako biras uredaj.

ono zasto ja imam iphone i macbook pro je softver tj kako to sve radi zajedno. i zato su mi smjesni ljudi koji mi onako dosta "zestoko" idu solit pamet da zasto sam ja kupio to kad imas pc za 500 eura i takve spike.

ne kupujem apple uredaje zbog nekakve "lojalnosti" firmi iz SAD kojoj se zivo jebe za mene, niti sam u okruzenju di je to nekakav statusni simbol ili takve gluparije, nego ocito kupujem jer mi se doticni prozivodi dopadaju. kaj ne bi to tako trebalo bit ? zato ne razumijem ta fanaticna uvjeravanja kako je za mene bolji "neki drugi proizvod" 

Nemam ja ništa protiv ako si ti svjestan tih minusa i ne igraju ti ulogu iz nekog razloga.

Ono što meni smeta kod nekih Apple fanova je negiranje tih minusa i priča kako je to najsavršeniji mobitel generalno. Soljenje pameti kako ti to zoveš, ali s druge strane.  Tebi je super, milijunima drugih korisnika isto, i meni sasvim ok ako ste vi s njim zadovoljni, ali ne može mi nitko reći da je apsolutno najbolji mobitel kad meni jednostavno nije. Zašto ne bismo mogli reći da konkurencija ima ovo ili ono i da je zbog toga neki drugi uređaj bolji?

Meni isto ne igra naročitu ulogu BT transfer, ali neka je on fino na uređaju pa ako zatreba se iskoristi.

Ne igra ni meni recimo ulogu prednja kamera na mobitelu i stvarno ne znam jesam li je dvaput upalio na prošlom mobitelu, ali svejedno ću reći da bi uređaj poput mog za svoju cijenu trebao imati bolju prednju kameru. Bez obzira na to što postoji relativno valjan razlog zašto je ta kamera slaba (manjak prostora). Za izostanak npr. BT transfera ne postoji nikakav valjan razlog i naravno da ne mogu ništa reći za to osim da je glupo ograničenje čisto jer se Appleu može. 3.5 mm konektor isto nema uopće smisla.

Da se vratimo konkretno na iPhone 7. Zašto ne nude sad više 64 GB prostora? Glup mi je skok sa 32 na 128, kao što je prije bio 16 na 64. Dam se kladiti da bi hrpa ljudi htjela 64, a ovako moraju davati puno više para za prostor koji nikad neće iskoristiti.

EDIT: Primjer soljenja pameti bi bili postovi kolege R36 zadnjih par stranica. U svakom postu piše kako je iPhone ili neki drugi mobitel daleko bolji nego uređaji koji neki od nas imaju bez ikakvih argumenata. Samo bolji i točka. Pa nismo na razini osnovnoškolaca da tako pričamo. Daj neke argumente pa ćemo diskutirati šta je (kome) bolje i zašto.

Aj prolistaj 4-5 zadnjih stranica pa ćeš vidjet kako je krenula priča....

Vas par je krenulo stavljat postove samo s negativnim stvarima oko Iphonea...i ono neko pametovanje i kenjanje po Iphoneu. Pošto sam vidio da svi ovi koji imaju Iphone šute., ja sam se uključio s kontrama.

I onda kad sam na kraju saznao da ti imaš BB Priv a ovaj drugi savršeni mob od 200 dolara sve mi je bilo jasno.

Ti komentiraš forić na Iphoneu a tvoj mob ima F/2.2. Takav otvor blende sam ja imao na G2. Dat za mob 700-800 eura koji ima fotić iz 2013. . Prednja 2mpix kamera - pa to više ni Kinezi nemaju. O preformansama neću ni prićat. Na GeekBench-u 3 tvoj ima 2963 boda, Iphone 6s 4427, a S6 5215. Dat za mob toliko love s preformansama iz 2013 pametno nema šta. Baterija 3410mAh traje kraće nego na Iphone 6s.

I onda kad vidim šta ti imaš ne shvaćam ozbiljno više tvoje komentare. Sprdačina.

Ovog kolegu Kineza neću ni komentirat. On meni kaže šta to moj S7e može a njegov za 200 eura ne može. Daj nemoj me j...!! 

Nakon 10 godina ekipa zna što Iphoneu nedostaje...ali im očito to ne smeta. Sama prodaja pokazuje da im ne smeta.

Kao što Vi kažete da je preseravanje imat Iphone...da na cajkama ekipa vidi kako imaš Iphone., tako i ja kažem da je tih tvojih 60gb na mobitelu obićno preseravanje. Sorry frende ja imam 60Gb na mobitelu a ti 5 Gb. Ja imam 15 albuma Beyonce a ti 2 aplikacije. Ta ekipa kojoj treba više od 32 gb na mobitelu mi je presmješna. Natrpaju mob s sranjima i ti bi rekao po pričama da imaju baze podatak. Frend ima G4 32Gb + 128Gb karticu - sve popunjeno. Od toga koristi 1-2gb - ovo sve ostalo ima eto da ima. Presmješno.

Nekuzim kako mozes rec da je meni storage na mobitelu preseravanje? Zadrtost , psihijatrija ili nesto trece? 

Neznam kako za ostale ali meni je cilj rijesit se svog ipoda i prebacit svu mjuzu na telefon, sto mi sa trenutnih 32gb nije opcija.

Neko drugi mozda ima fetiš na snimanja 4k a svi znamo kako brzo se tu memorija popuni.

To sto tebi ne treba storage ne znaci da ne treba drugima. 

To je ko da ja tebi velim da ti ne treba kamera vise od 2mpx osim za preseravanje jer ju koristis da bi postao nes na fejsu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 16:24 (brada09).
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Bude moderator obrisao zadnjih 15 strana?

Ovu dvojicu trolova se neda čitati više.

3 4 hvala 1
9 godina
neaktivan
gayphone je moja tiha patnja.. :D :D
topic je odlican..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Syke kaže...

Bude moderator obrisao zadnjih 15 strana?

Ovu dvojicu trolova se neda čitati više.

A jbt, pola vas samo svaka dva dana dođe tu da malo zacmizdri o tome šta tko piše.

Ja stavio 5 puta u zadnja dva dana linkove o kameri, bateriji, ovome da je izašla beta 10.1 itd. i nitko neće ništa komentirati, svaki post samo jaučete neki ku*ac o tome da smo mi trolovi. WTF??? Vi ste trolovi koji se ne držite teme, a ne mi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 17:32 (Mirko935).
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Netko i radi nešto u životu a ne visi cijeli dan na forumu.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Syke kaže...

Opet trolaš. Kakve veze šta tko radi ima s iPhoneom???

14 godina
Mirko935 kaže...
Syke kaže...

Opet trolaš. Kakve veze šta tko radi ima s iPhoneom???

, isto kao i bilo koji android gadget koje si ti učestalo spominjao! 

Apropos tvojeg komentara da smo se kao pomirili, nismo se nikada niti posvadili, samo me smeta kada uvidiš u raspravu nešto drugo, da ti, što nije iPhone niti je dio Apple brenda! 

Ostalo smo savim OK! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

, isto kao i bilo koji android gadget koje si ti učestalo spominjao! 

Apropos tvojeg komentara da smo se kao pomirili, nismo se nikada niti posvadili, samo me smeta kada uvidiš u raspravu nešto drugo, da ti, što nije iPhone niti je dio Apple brenda! 

Ostalo smo savim OK! 

Moram malo kad ste vi dosadni i ništa se ne događa u temi. Da nema nas par tu "hejtera", bila bi tema na 5, možda 6 stranica.

Pa Android gadgeti su konkurencija, tako da imaju veze s iPhoneom. Nekome tko razmišlja o kupovini mobitela dobro dođe da bude upoznat s konkurencijom. Ja sam kroz ove iPhone teme svašta naučio zadnjih tjedana i o iPhonetima i o Galaksijama i o par drugih proizvođača i uređaja.

S druge strane, ovo o čemu on priča ima jednako veze s iPhoneom koliko kvaliteta vode po zagrebačkim kvartovima.

A kroz zadnjih par stranica je R36 taj koji je započeo temu o tome koje mi mobitele imamo i koliko su oni po njegovom neargumentiranom mišljenju lošiji od iPhonea ili Galaxy S. Ja se pokušavao držati teme svim silama.

Btw, jedan plus iPhonetima, čini se da su dosta otporni na tekući dušik, iskuhavanje u vodi, mikrovalne pećnice i to.

https://www.youtube.com/user/TechRax/videos

Samo pazi, ATJLučko, da ne dobiješ infarkt od šoka kad vidiš kako ih testira.

14 godina
IPhone 7, rasprava!

Jedna OT  vijest za kolegu Mirko935, jebiga, život je okrutan a zbilja je krajnje surova! 

Nadam se da će ova vijest biti šire popraćena u širem obimu i na BUG Forumu, svremenom?! 

LINK; http://mob.hr/blackberry-gasi-proizvodnju-krajem-ovog-mjeseca/

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Jedna OT  vijest za kolegu Mirko935, jebiga, život je okrutan a zbilja je krajnje surova! 

Nadam se da će ova vijest biti šire popraćena u širem obimu i na BUG Forumu, svremenom?! 

LINK; http://mob.hr/blackberry-gasi-proizvodnju-krajem-ovog-mjeseca/

Zahvaljujem na linku, već smo prokomentirali u temi današnje vijesti o leakanom BlackBerryju DTEK60 pa pročitaj da ne spammamo još i s tim ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/blackberry-priprema-mobitel-snapdragonom-820/243520.aspx

Ukratko, ne vjerujem i nadam se da neće biti tako, ali vidjet ćemo za tjedan dana. Drži fige da ostane netko tko će mi proizvoditi mobitele s tipkovnicama.  Inače ću morati za sljedeći mobitel na Galaksiju i onu add-on tipkovnicu, a to mi nije tako cool kao prava stvar.

9 godina
odjavljen
IPhone 7, rasprava!

http://www.apple.com/shop/product/MN002LL/A/iphone-7-smart-battery-case-black

vrhunac dizajna po pristupacnoj cijeni....

Sjeca li se iko ruznijeg dodatka za bilo koji telefon ikad.....Pogotovo s obzirom na cijenu.....

1 1 hvala 0
16 godina
IPhone 7, rasprava!

jel ovo samo hejt tema ili je netko napisao nekaj konstruktivnog? razmisljam o kupnji iphone-a jer sam se vec vise put razocarao s androidom, ono kaj trazim od moba je dobra baterija i stabilnost... kolko sam vidio po review-u od gsmarene, baterija na sedmici drzi sat krace nego na 6s kaj je zapravo jako tuzno xD 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kupi nexus... rock solid....

16 godina
Torent kaže...

Kupi nexus... rock solid....

imao nexus 4, 5 i zadnji 6p... nazalost ako se neces odreci svega kaj cini jedan smartphone ostane ti oko 17h taman dosta baterija da odes doma i stavis ga na punjac :D navigacija mu pojede batku za cca 6h lagano... sjecam se dobrih dana android 6.0 gdje je batka drzala cijeli dan kad sam ga ubijao ili dva dana laganog koristenja, ali davna je to proslost :D 

9 godina
odjavljen

Nema telefona na kojem ce baterija pri navigaciji izdrzati 6 sati.... Navigacija ide u autu a tu imas drzac i punjac... Koristim 6p i stvarno je rock solid...Prije toga niz galaxy i note telefona... Isto odlicni ali nexus me odusevio....Jedina mana je da ga u BiH niko zvanicno ne prodaje ;)ALi tu je amazon.de ;) Za 400 eur tesko d amu iko moze konkurisati....

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2016 9:30 (Torent).
10 godina
neaktivan
Imao 6s ali nazalost potopio ga u vodi. Sad imam OnePlus3, odlican mob za cijenu.
Tesko da bi pogrijesio sa bilo kojim flagship-om. Na iOS-u su mi bolje aplikacije, na Androidu otvorenost.
Ništa sa androida mi nije falilo na iOS-u, jedino moraš potrošiti 10$ za par aplikacija
10 godina
neaktivan
Imao 6s ali nazalost potopio ga u vodi. Sad imam OnePlus3, odlican mob za cijenu.
Tesko da bi pogrijesio sa bilo kojim flagship-om. Na iOS-u su mi bolje aplikacije, na Androidu otvorenost.
Ništa sa androida mi nije falilo na iOS-u, jedino moraš potrošiti 10$ za par aplikacija
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice