IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 256.112
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: IPhone 6s
zvonac kaže...

9.0.2 vs 9.2?

Jel ima poboljsanja spram 9.0.2 i dal je batka bolja na 9.2? 

Ima i to velikih poboljšanja, pogotovo ak imaš, 4s ili 5, čak i 5s, sve puno lijepše radi i nema više lagova, svakako update-aj!

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
zvonac kaže...

9.0.2 vs 9.2?

Jel ima poboljsanja spram 9.0.2 i dal je batka bolja na 9.2? 

Moj dragi kolega @Zvonac !!!! 

Da ti budem ja, osobno iskren, ja sam nekako bio pomalo skeptičan skinuti iOS 9.2 na iPad, ali kada mi je "javio" iPad sam da imam novi update, je8i ga, ja sam ga skinuo! 

Da imam neki uvid da je nešto "posebno" preodlično, pa i nemam, ali tako ti je to sa Apple-om i iOS-om, uvijek funkcionira, i svaki puta sve bolje, pa više niti ne možeš uočiti što je poboljšano  !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
IPhone 6s

Instalirao sam 9.2 preko itunesa i mob je zapeo u recovery modu. Znači ona sličica usb kabela i itunesa je na ekranu i tu stoji, ne moze dalje. Pokusavam i ono power+home button da ga prepozna i ponudi mi restore u itunesu ali ni to ne pomaze....znaci uopce ga ne prepoznaje iako se uvijek cuje onaj zvuk kad se spoju kao da ubacim usb i prepozna ga. 

Sta mi je raditi?? Inace radi se o 5s modelu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tsar kaže...

Instalirao sam 9.2 preko itunesa i mob je zapeo u recovery modu. Znači ona sličica usb kabela i itunesa je na ekranu i tu stoji, ne moze dalje. Pokusavam i ono power+home button da ga prepozna i ponudi mi restore u itunesu ali ni to ne pomaze....znaci uopce ga ne prepoznaje iako se uvijek cuje onaj zvuk kad se spoju kao da ubacim usb i prepozna ga. 

Stavi ga u DFU mode, spoji na komp, kad ga iTunes prepozna stisneš Shift ns tipkovnici i desnim klikom miša na Restore iPhone, odsbereš iOS 9.2 i pričekaš da napravi restore

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
14 godina
Moram priznat da se moj 4s lagano vratio u zivot,dao ga maloj jer me satra vise i skinuo update i sad sasvim solidno radi!!
AUDIOFIL
17 godina
ATJLučko kaže...

Da ti budem ja, osobno iskren, ja sam nekako bio pomalo skeptičan skinuti iOS 9.2 na iPad, ali kada mi je "javio" iPad sam da imam novi update, je8i ga, ja sam ga skinuo! 

Da imam neki uvid da je nešto "posebno" preodlično, pa i nemam, ali tako ti je to sa Apple-om i iOS-om, uvijek funkcionira, i svaki puta sve bolje, pa više niti ne možeš uočiti što je poboljšano  !!!!

Ne znam, ti mi baš nisi relevantan Pošto si zagržen prema Eplu

Sad dok gledam, kolko mi je androida prošlo kroz ruku sa brutalnim hardverom a unatoč svemu, znaju zatrzat, zmrznut se itd. jest da su te reazlike svedene na minimum i da se vidi napredak, ali i dalje to još nije to s obzirom silnih jezgri i 3-4gb rama..

A dok bi usporedbu napravil, šugavi ajfon 6s dual core i 2gb, podere sve (multitasking, gejmanje) živo pred sobom, a za grafiku da ne pričam, iOS tak fluidno radi da je to milina...

Nego dal se baterija popravila na 9.2 ili?Mislim da ima na YT speed test safarija 9.0.2 vs 9.2 potonji je malo brži, al to je sad ono..

Doduše i na 9.0.2 je dobra s obzirom na OS i hardver koji ganja..

14 godina
zvonac kaže...
ATJLučko kaže...

Ne znam, ti mi baš nisi relevantan Pošto si zagržen prema Eplu

Sad dok gledam, kolko mi je androida prošlo kroz ruku sa brutalnim hardverom a unatoč svemu, znaju zatrzat, zmrznut se itd. jest da su te reazlike svedene na minimum i da se vidi napredak, ali i dalje to još nije to s obzirom silnih jezgri i 3-4gb rama..

A dok bi usporedbu napravil, šugavi ajfon 6s dual core i 2gb, podere sve (multitasking, gejmanje) živo pred sobom, a za grafiku da ne pričam, iOS tak fluidno radi da je to milina...

Nego dal se baterija popravila na 9.2 ili?Mislim da ima na YT speed test safarija 9.0.2 vs 9.2 potonji je malo brži, al to je sad ono..

Doduše i na 9.0.2 je dobra s obzirom na OS i hardver koji ganja..

Pa sada ti meni kaži da nisi i ti zagrižen , ili ćeš barem postati, nakon svega ?!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
Tsar kaže...

Stavi ga u DFU mode, spoji na komp, kad ga iTunes prepozna stisneš Shift ns tipkovnici i desnim klikom miša na Restore iPhone, odsbereš iOS 9.2 i pričekaš da napravi restore

Ne zeli mi ga itunes prepoznat. Instalirao sam ponovno itunes, instalirao sam driver updater, tako da mi svi driveri budu zadnji, ali nista. Kad ga spojim s kabelom itunes mi ga ne pepoznaje. Jeli problem možda što mi je pc na windows 10?

14 godina
Tsar kaže...
Stolnik kaže...
Tsar kaže...

Ne zeli mi ga itunes prepoznat. Instalirao sam ponovno itunes, instalirao sam driver updater, tako da mi svi driveri budu zadnji, ali nista. Kad ga spojim s kabelom itunes mi ga ne pepoznaje. Jeli problem možda što mi je pc na windows 10?

Kad je u DFU modu ga ne želi učitat? Nije do Win 10, probaj drugi kabel, poželjno orginal, probaj drugi USB port, ako neće bit uspješno probaj na drugom PC-u.

16 godina
neaktivan
IPhone 6s

Uspio sam.

Ugl, problem je bio u apple usb driveru...

Instalirao sam itunes na drugi pc i odmah mi je prepoznao uređaj i ponudio obnovu, sve je proslo dobro, nista se cak nije ni obrisalo.

Na svome sam obrisao sve vezano za apple i ponovno instalirao itunes, za svaki slučaj ubuduce...

Ugl. preporucio bi da update-ate preko mobitela, jer sto se tice itunesa, driveri i slicne gluposti mogu s*ebat stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tsar kaže...

Uspio sam.

Ugl, problem je bio u apple usb driveru...

Instalirao sam itunes na drugi pc i odmah mi je prepoznao uređaj i ponudio obnovu, sve je proslo dobro, nista se cak nije ni obrisalo.

Na svome sam obrisao sve vezano za apple i ponovno instalirao itunes, za svaki slučaj ubuduce...

Ugl. preporucio bi da update-ate preko mobitela, jer sto se tice itunesa, driveri i slicne gluposti mogu s*ebat stvar.

pozdanije je radit update preko kompa, jer prije updatea napravi backup i u slucaju d anesto pođe krivo, opet sve imas kako je i bilo..

Long Live Freedom
11 godina
odjavljen
IPhone 6s

pozdrav apple frikovi :D 

od danas ponosan vlasnik bijelo - zlatnog 128GB iPhone-a :D 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
siick_bubble_gumm kaže...

Cisto me strah pitati koliko si ga platio.

17 godina
ocean77 kaže...

Znaš da se to nikad ne pita, ko ni djevojku za godine 😁

14 godina
ocean77 kaže...

Za "vrhunskog konja" se isplati dati svaku cijenu!!!!

ATJ Lučko
11 godina
odjavljen
IPhone 6s

ljudeki, 

telefon je uzet na promjenu ugovora i placen je samo 120 kn ( 20 CHF ) i sad imam jedan problem, download speed na njemu mi je 350mbps  ali mi jakoooooo sporo skida appse sa apple store-a. 

nekakvo rijesenje? 

PC PC
6s 6s
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 6s

Ako sam ja zadovoljan sa "ovom" brzinom, onda bi trebao biti i ti, ili nas malo trljaš po nosu zbog "tvoje" brzine ?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Kazem ti da sporo skida znaci nenormalno sporo. Na iP6 nisam imao takvih problema.
14 godina
Kazem ti da sporo skida znaci nenormalno sporo. Na iP6 nisam imao takvih problema.

Čija je "ono" WiFi mreža?! 

Tvoja privatna, ili neka javna?! 

Obzirom, u Hrvatskoj nema, koliko barem ja znam, javne u Zagrebu koja ima 150Mbps download, a oko 50Mbps u upload postupanju! 

Iskreno, stvarno je čudno da ti "uopće" sporo skida aplikacije! 

Ali opet, reci, jesi ga podesio na Apple ID sa iP6 možda, ili neki novi?!

ATJ Lučko
11 godina
odjavljen
To je moj privatni net. I imam apple ID vec par godina. Na svim mojim iPhone telefonima je radio normalno.
11 godina
ATJLučko kaže...
ocean77 kaže...

Za "vrhunskog konja" se isplati dati svaku cijenu!!!!

Ajd ako ti tako kazes.

16 godina
odjavljen
IPhone 6s

Pozdrav,

zanima dali itko zna ako postoji neki app koji bi spojio razno razne instant mess servise u jedan, tako da pod jednom app ili inboxom imaš sve razgovore (i od whattsappa i messengera i klasičnih poruka)?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 6s

nema takav app, za svaki od tih (wapp, viber...) moraš imat njihovu aplikaciju

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Ja imam problema s itunesom..Znaci instaliram itunes i onda kad ga idem otvorit daje error 7(windows error 193), probao sam skoro sve moguce kao ,,pomoci'' sa interneta, ali uzalud. Ne znam sto mi je ciniti..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
14 godina
cod2playahhh kaže...

Ja imam problema s itunesom..Znaci instaliram itunes i onda kad ga idem otvorit daje error 7(windows error 193), probao sam skoro sve moguce kao ,,pomoci'' sa interneta, ali uzalud. Ne znam sto mi je ciniti..

Kolega, koji OS imate na računalu, i preko kojeg internetskog preglednika ste download-ali iTunese? 

Ovako na pamet i odokativno na prvu, možda je problem u internetskom pregledniku, naglašavam možda, obzirom nisam do sada nikada naletio na problem takve vrste, a iTunese sam jednom skidao preko OPERE, a kasnije preko SAFARI-ja! 

Možda da i vi probate tako?

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Windows 7 ultimate 64-bitne.. Nije mi pomoglo ni sa drugog browsera..

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
17 godina
odjavljen
IPhone 6s

Vjecna borba s odvratnim iTunesom, zbog njega iPhone bi trebao vrijediti max. 1500 kn.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 1 hvala 0
14 godina
cod2playahhh kaže...

Windows 7 ultimate 64-bitne.. Nije mi pomoglo ni sa drugog browsera..

U svakom slučaju, moramo provjeriti svaku možebitnu opciju ako želimo pronaći pravilno rješenje! 

Što se tiče OS-a samog, on je "možda" ključ vašeg problema, obzirom sam ja user isto tako Windows-a 7 Ultimate, ali 32-bitna! 

Ako nije problem, ako bi ste mogli instalirati na komp iznova najnoviju verziju SAFARI preglednika, i onda preko njega otišli na službenu Apple stranicu i odonuda skinuli iTunese, čisto da potvrdite i tu soluciju?!

Edge kaže...

Vjecna borba s odvratnim iTunesom, zbog njega iPhone bi trebao vrijediti max. 1500 kn.

Dragi, cijenjeni kolega @Edge! 

Na ovakvu objedu mogu samo glatko elegantno odgovoriti sa;"vječna borba sa odvratnim androidom, zbog njega flagshipi na toj platformi nakon godinu dana ne vrijede jedne hrđave Lipe"!!!!! 

I nemojte mi sada držati prodiku o defragmentiranosti samog OS-a među brendovima, jer ono što je recimo "Ahilova peta" Apple-u iTunes, to je android OS-u rasprostranjenost među XYZ brendova, pa uvjetno rečeno danas valja "samo" onaj gadget koji ima "čisti" stock OS na, odnosno u sebi, LOL!!!!

ATJ Lučko
14 godina
cod2playahhh kaže...

Cijenjeni kolega, možda nisam imao sam takav problem, ali nije da on nije postojao i nekom drugom, pa stoga, evo rješenje sa izvora! 

Nadam se da je od pomoći!!!!! 

LINK; https://support.apple.com/en-us/HT204972

ATJ Lučko
14 godina
IPhone 6s

Smiri živčeke Lučko, poprilično si uznemiren. Nedjelja podne je, relax.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice