Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 447.705
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
etcshadow kaže...

Kakva je kvaliteta periferije? Slušalice i punjač odnosno USB kabel, na prijašnjim sam to morao mijenjati svakih 6 mjeseci. Također molim kolege preporuku, neke futrolice, najsretniji sam s onima kao bumber pa je kožna futrola, na preklop, odnosno novčanik. Cijena dao 150kn, može i 200kn, ali ako kvaliteta opravdava cijenu. Stavljate li na vaše uređaje, ona zaštitna stakla? Ona kaljena?

Moj ti je savjet da si uzmeš rezervni kabel (ja imam dva najjeftinija s ebaya i oba rade na iPhoneu i iPadu), najjeftiniju TPU (nikako hard plastičnu) maskicu i kaljeno staklo (isto najjeftinije, ali nikako nemoj screen protector folije).

Samo gledaj da je prodano jako puno puta i nema brige. BTW ovo najjeftinije ne znači nužno najjeftiniji proizvod, ali svakako za svaki od proizvoda možeš uzeti za cijenu od 0.99$ - 3.00$ (kaljeno staklo može biti malo skuplje od maske i kabela).

10 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Moj ti je savjet da si uzmeš rezervni kabel (ja imam dva najjeftinija s ebaya i oba rade na iPhoneu i iPadu), najjeftiniju TPU (nikako hard plastičnu) maskicu i kaljeno staklo (isto najjeftinije, ali nikako nemoj screen protector folije).

Samo gledaj da je prodano jako puno puta i nema brige. BTW ovo najjeftinije ne znači nužno najjeftiniji proizvod, ali svakako za svaki od proizvoda možeš uzeti za cijenu od 0.99$ - 3.00$ (kaljeno staklo može biti malo skuplje od maske i kabela).

Izeti ću si dva ili jedan dva USB-Thunderbold kabla. Vjerojatno ću uzimati nešto ovdje u HR, jer mi se neda čekat.Uzeo bi nešto tipa TPU, ili one tanke su mi fora, i to kaljeno staklo. Koliko se to staklo gore primjeti? Pretpostavljam da ne utječe znatno na prikaz ili touch.

17 godina
protjeran
Iphone 6 - Rasprava

Čuo sam da može biti problema sa kabelima koji nisu sluzbeni od applea..

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Čuo sam da može biti problema sa kabelima koji nisu sluzbeni od applea..

Problema? Kakvih?

10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Ne rade svi kablovi kako treba. Uredjaj moze javiti gresku da je kabel neispravan. Neki ce mozda od 10 puta jednom raditi a neki uopce nece.

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Sa iOS 7.1 su uveli provjeru....meni nije htio punit 6 Plus ni na jednom kabelu osim originalnog...al nadu se na netu (dealxtreme) koji imaju taj certifikat u sebi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Uzimao bih si iphone 6,pa me zanima sada posto nisam ljubitel maskica i takih stvari,kaka je izdrzljivost iphonea6? Dali se grebucka ljusti itd. Naravno tel cuvam maximalno...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

šestica je, ako si imalo po jutubu gledao rivjue, jako sklizava. slippery kak se kaže. Ja svoju nemam u nikakvim maskicama, golo skroz, i stanje je 10/10. Ali pazim ga, pazim da je u džepu sam, pazim kad ga odlažem da je na neki papir/račun/nešto, samo da izbjegnem te izravne dodire aluminija sa krutom podlogom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6 - Rasprava
To je meni skroz glupo. Mislim neću bacati mob, al sad da se prema njemu ponašam kao ti, ne... Al kad već daš soma ojra za jabuku, čuvat ćeš je očito....
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

hvala na odgovorima. 

a kaka je situacija s ios9? dosta njih se zalilo na 5s 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Kolega @R36, nema potrebe raditi novi Apple ID, obzirom ako je gospođa imala poslovni mail na iPhone 5, moglo bi doći do "SUKOBA" između Apple ID-ova i mail adresa, da ne spominjem nove šifre, pamćenje ostalih podataka, ...! 

Za početak, učini update na iOS 9.1 na oba iPhone-a i podesi Apple ID po istovjetnim specifikacijama računa na oba iPhone-a, a kada učiniš, idemo dalje u setingsima!!!

Samo da javim da sam joj složio ID preko službenog e-mail...tako su svi, pa i ona. 

Hvala još jednom na pomoći.

12 godina
neaktivan

Danas uzeo 6S 64GB. Nakon 4 ovo je pravi preporod. Mob za svaku pohvalu ako tko misli uzimati :)

:not fanboy:

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Eto prvog problema sa mojim i6

dolje desno u kutu skripuce ekran na pritisak

kao da se odljepio u kutu

jel priznaju garanciju za to?

0 0 hvala 0
14 godina
rapajic_st kaže...

Eto prvog problema sa mojim i6

dolje desno u kutu skripuce ekran na pritisak

kao da se odljepio u kutu

jel priznaju garanciju za to?

Uslijed čega pretpostavljaš da se je to dogodilo?! 

Držanje u dežepovima, bio je dulje vrijeme na suncu ili kakvom drugom izvoru topline, ili nešto peto deseto se dogodilo?!

ATJ Lučko
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Iskreno nemam pojma ali citam po netu da su se ekrani odljepljivali nekima

prvi iphone sa kojim imam problem,a od 3gs sam ih proso sve

stalno je u case i sa naljepnicom ili staklom na sebi

nije ispadao mi nest, niti ga ostavljam na suncu ili u autu ljeti

ima jos garancije, morat cu se zaletit do tcoma nazalost

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni ti je 5s tak vec pola godine (imam ga godinu i pol) i nije to nista) ja sam na svojemu to pripisao udarcima jer mi je ispao 100 puta. Al mobitel radi skroz normalno i ne pogorsava se

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Obzirom na kvalitetu, barem je to moje skromno subjektivno viđenje situacije na terenu, zadnje verzije iOS-a 9.1, a blizine puštanja u optjecaj novije verzije iOS-a 9.2, mene zanima koliko će te "potrčati" učiniti update na Najnoviju verziju Apple OS-a?!?! 

LINK; http://www.gsmarena.com/apple_releases_second_public_beta_of_ios_92-news-14837.php

4 Skinuti ću ga prvog dana!
1 Skinuti ču ga kada stignem!
0 Skinuti ću ga naknadno!
1 Neću ga skoro skinuti!
1 Najvjerojatnije ga neću dl.!
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 0:05 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
rapajic_st kaže...

Posto ti je pod jamstvom, nosi ga u tcom ako ti to bas jako smeta. Generalno to nije nikakav problem niti greska. Display nije zaljepljen na kuciste vec samo sjeda u njega te se zbog toga moze desiti ovisno o temperaturi prostora u kojemu se nalazi da ponekad malo ''radi''. Nista sto bi moglo stvarati probleme u radu.

Problem je jedino sto korisnici misle da kada nesto puno plate, mora biti savrseno. Ne postoji savrseno i kada naucite prihvatiti to kao normalno, nece biti problema :)

i6s je prvi koji ima zastitne brtve (ljepilo) na displayu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 8:06 (robee1).
13 godina
robee1 kaže...
rapajic_st kaže...

Posto ti je pod jamstvom, nosi ga u tcom ako ti to bas jako smeta. Generalno to nije nikakav problem niti greska. Display nije zaljepljen na kuciste vec samo sjeda u njega te se zbog toga moze desiti ovisno o temperaturi prostora u kojemu se nalazi da ponekad malo ''radi''. Nista sto bi moglo stvarati probleme u radu.

Problem je jedino sto korisnici misle da kada nesto puno plate, mora biti savrseno. Ne postoji savrseno i kada naucite prihvatiti to kao normalno, nece biti problema :)

i6s je prvi koji ima zastitne brtve (ljepilo) na displayu.

Mobitel od 6k kuna pa da mu ''dasce'' ekran i ti kazes da je to normalno... pa hebo te led. Nosi to tamo i neka srede ili ti daju novi mobitel. Kapljica vode i onda mozes pjevat borbene.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Da, normalno je posto je tako napravljen :). Previse picajzlirate svi vi koji mislite da bi trebao biti turbo savrsen. To je fon kao i svaki drugi a cijenu nije potrebno komentirati, ona je takva zbog drugih razloga a ne kvalitete.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa ti plati druge razloge a ne kvalitetu... Onda je licemjerno se smijat Samsungu, jer i to su fonovi kao i svi drugi 

14 godina
robee1 kaže...

Da, normalno je posto je tako napravljen :). Previse picajzlirate svi vi koji mislite da bi trebao biti turbo savrsen. To je fon kao i svaki drugi a cijenu nije potrebno komentirati, ona je takva zbog drugih razloga a ne kvalitete.

Uvjeren sam da glave svih brand-ova angžiraju skupo plaćene kako dizajnere, tako i ižinjere koji imaju "samo jedan" zadatak, stvoriti SAVRŠEN mobilni gadget! 

Istina, ne polaze filozofijom kao u Bang&Oloufson brendu, ali niti ne koštaju toliko, zar ne?! 

I da, je "ne mislim ništa", jer kod mene kažu "magarac misli, čovjek razmišlja", pa ja stoga razmišljam kako dajem svoj novac za savršeno učinjen mobilni gadget, a to što su pojedninci u razvoju i stvaranju istog gadgeta ukakali neki "bitan" detalj, meni može biti šteta, ali znatno manja nego ugledu tog branda!!!! 

Ovo je samo moje skromno subjektivno glasno razmišljanje, u svezi glede malog mede!!!'

ATJ Lučko
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

apple pay funkcionira kod nas?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

apple pay funkcionira kod nas?

Ne, samo u SAD-u i UK-u.

16 godina
Iphone 6 - Rasprava

imam problem sa sesticom, konektor za punjenje je labav, tj moram nekih 5 minuta nariktavat kabel da prihvati kontakt i onda ako ga malo mrdnes opet se iskljuci. pokuso sam ocistit konektor tako da izvadim onu prasinu iznutra i to onda samo nakratko poboljsa spajanje al opet nije savreno. prvo sam mislio da je stvar do mog kabla za punjenje jer je sav potrgan pa sam uzeo od sestre potpuno novi kabel i opet ista stvar. odlucio sam da bi ga nosio na garanciju jer ju imam jos nekih 2 tjedna, pa me zanima jel imo neko ovakav problem i kolko bi trebo cekat da mi to poprave?

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
mar123 kaže...

imam problem sa sesticom, konektor za punjenje je labav, tj moram nekih 5 minuta nariktavat kabel da prihvati kontakt i onda ako ga malo mrdnes opet se iskljuci. pokuso sam ocistit konektor tako da izvadim onu prasinu iznutra i to onda samo nakratko poboljsa spajanje al opet nije savreno. prvo sam mislio da je stvar do mog kabla za punjenje jer je sav potrgan pa sam uzeo od sestre potpuno novi kabel i opet ista stvar. odlucio sam da bi ga nosio na garanciju jer ju imam jos nekih 2 tjedna, pa me zanima jel imo neko ovakav problem i kolko bi trebo cekat da mi to poprave?

pogledaj dobro dal nemas prasine u konektoru, meni je malo malo punio malo nije, i na kraju sam uzeo cackalicu i procackao malo i ispalo je dosta prasine!!

13 godina
odjavljen
siick_bubble_gumm kaže...
mar123 kaže...

pogledaj dobro dal nemas prasine u konektoru, meni je malo malo punio malo nije, i na kraju sam uzeo cackalicu i procackao malo i ispalo je dosta prasine!!

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

ma cistio sam vec par puta, izvadim nesto prasine al nista, mislim da nije do tog, nekad bude situacija da ma koliko god ja mrdo da se spoji nista, i onda nakon nekog vremena se uspije spojit al cim rukom il necim trknes kabl opet se odspoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Rekao si da je pod jamstvom...odnesi neka rijese i to je to :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Imate li ono zaštitno kaljeno staklo na Vašim 6-icama? Kako to izgleda, narušuje li izgled samog mobitela?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice