Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 447.932
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

upravo narucio Belkin Express Dock za moj iPhone 6. Sutra ga idem pokupiti u trgovini, mogu reci da je jako lijep dock, na koji mogu svi iUredjaji biti prikljuceni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
siick_bubble_gumm kaže...

upravo narucio Belkin Express Dock za moj iPhone 6. Sutra ga idem pokupiti u trgovini, mogu reci da je jako lijep dock, na koji mogu svi iUredjaji biti prikljuceni. 

How much money will be cost you taj Dock?!?!

ATJ Lučko
11 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
siick_bubble_gumm kaže...

How much money will be cost you taj Dock?!?!

iskren da budem, malo jeste skuplji za jedan obicni dock.  dobro ne bas obicni, jer na obicnom bi vecinom isao samo iPhone ali na ovaj mogu svi iUredjaji.

kostao me je 325kn ( 46 CHF, kupljen u Svicarskoj jer tu i zivim ) :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:26 (siick_bubble_gumm).
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Upravo sam otkrio nešto novoga na svom iPhone 6 Plus, nešto pristiglo sa uOS 9.1!!!! 

Ostavljam vam slikicu, da probate uočiti koji je to novitet!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATJLučko kaže...

Upravo sam otkrio nešto novoga na svom iPhone 6 Plus, nešto pristiglo sa uOS 9.1!!!! 

Ostavljam vam slikicu, da probate uočiti koji je to novitet!!!!

ovaj čiča dolje

stigla mi danas caseologijeva maska i kvaliteta izrade je na razini.zadovoljan sam osim sto se power button mora malo jace pritisnuti

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Yessss!!!!! 

Očekivao sam ga i ranije, ali neka ga je stigao kada je stigao! 

Samo me zanima, mogu li gdje promjeniti "ono" što je dolje lijevo, jer bih možda ja poželio nešto drugo?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

što on je?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

ah taj jailbreak ^^. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Upravo zbog ovakvog nečeg obožavam Apple!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/first_public_beta_of_ios_92_is_now_out-news-14736.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Pitanjce...

Apple ID na dva Iphonea. Supruga ima 5S privatni i sad 6 službeni.Da li onda povuče sve podatke s jednoga na drugi ili može fora...isti Apple ID a ali ne povlači podatke...??.

Da li je možda bolji prijedlog. Dva različita Apple ID za dva različita Iphone-a!!??

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 12:49 (R36).

0 0 hvala 0
14 godina
R36 kaže...

Pitanjce...

Apple ID na dva Iphonea. Supruga ima 5S privatni i sad 6 službeni.Da li onda povuče sve podatke s jednoga na drugi ili može fora...isti Apple ID a ali ne povlači podatke...??.

Da li je možda bolji prijedlog. Dva različita Apple ID za dva različita Iphone-a!!??

Hvala.

Ja imam jedan Apple ID na dva, uvjetno rečeno različita gadgeta, iPhone i iPad, i stvar funkcionira! 

Pitanje za vas kolega, od kada vaša gospođa ima iPhone 6, konkretnije, je li učinila bilo kakav update na neki noviji iOS i slično?! 

Ako ima recimo Gmail, neka učini check update, na primjer! 

Za sami početak, ako nije učinila ništa na App Store-u, neka i tamo napravi check update!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
R36 kaže...

Pitanjce...

Hvala.

Ja imam jedan Apple ID na dva, uvjetno rečeno različita gadgeta, iPhone i iPad, i stvar funkcionira! 

Pitanje za vas kolega, od kada vaša gospođa ima iPhone 6, konkretnije, je li učinila bilo kakav update na neki noviji iOS i slično?! 

Ako ima recimo Gmail, neka učini check update, na primjer! 

Za sami početak, ako nije učinila ništa na App Store-u, neka i tamo napravi check update! 

Ima 5s i taj je na 9.0.2. update...ona se u to ne kuži i to ja updejtam...

Iphone 6 je danas dobila i ja ču joj ga složit.

5s je privatni.,6 službeni. Na 5s ima sve ove normalne aplikacije, a na službenom službeni e-mail i sl njihove programe. Pitam da ne bi bilo da mi zbog istog APPLE ID povuće sve programe na ovaj 6.,a to ne želim.

Jer ti ima različite programe na Iphone i Ipad???Naprimjer ako ti stigne e-mail na Iphone.,da li dobiješ obavijest i na Ipad?? Takve kombinacije ona ne želi. Hoče potpuno odvojeno privatno/poslovno., a ne da dolaze i na jednom i na drugom iste obavijesti.

Na kraju ču ja otkrit kako to funkcionira.,pa ako neće dobro funkcionirat napravit ću novi APPLE ID.,ali rekoh da pitam...možda netko od Vas zna.

Hvala ti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 14:06 (R36).
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Moze se to sta ti zelis. Na mobu sam pa ti nemogu pisat tutorijal. Ugl na poslovnom pod mail nek stavi samo svoj poslovni mail. Nemoj ukljucit sinkronizaciju na icloudu za fotke i videe jer ti se oni dijele preko tvoh Apple ID-ja. Nemoj ukljucit prosljedivanje poruka i poziva itd. U iTunesu bi ti trebao prikazat aplikacije za oba moba pa si ti sam biras itd. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kolega @R36, nema potrebe raditi novi Apple ID, obzirom ako je gospođa imala poslovni mail na iPhone 5, moglo bi doći do "SUKOBA" između Apple ID-ova i mail adresa, da ne spominjem nove šifre, pamćenje ostalih podataka, ...! 

Za početak, učini update na iOS 9.1 na oba iPhone-a i podesi Apple ID po istovjetnim specifikacijama računa na oba iPhone-a, a kada učiniš, idemo dalje u setingsima!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Pozdrav vlasnicima šestice,

Uskoro kupujem novu šesticu, nakon 5-ice. Ima li 6 kakvih dječjih bolesti, da se ne opečem? Imao pred 5 godina problema na 24" Cinema displayu sa prašinom, i zaredom se gnjavio sa iP 4 i 5 sa žutim obrubom na ekranu.

0 0 hvala 0
14 godina
etcshadow kaže...

Uskoro kupujem novu šesticu, nakon 5-ice. Ima li 6 kakvih dječjih bolesti, da se ne opečem? Imao pred 5 godina problema na 24" Cinema displayu sa prašinom, i zaredom se gnjavio sa iP 4 i 5 sa žutim obrubom na ekranu.

Kolega, gdje kaniš uzeti nuevo gadget?! 

Jedan dva savjeta, onako od srca; prvi, uzmi makar 64GB interne memorije, nećeš požaliti, i drugi, ako ste si "kompatibilni", uzmi Plus model, ima OIS na kameri što podosta vrijedi kod slikavanja odličnih slika!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
etcshadow kaže...

Jedan dva savjeta, onako od srca; prvi, uzmi makar 64GB interne memorije, nećeš požaliti, i drugi, ako ste si "kompatibilni", uzmi Plus model, ima OIS na kameri što podosta vrijedi kod slikavanja odličnih slika!

Od nekog od preprodavača na njuškalu. Dvoumim se da uzmem 16GB model, stvarno mi ne treba više od toga. Na Androidu koji koristim paralelno imam 8GB, i to mi je OK. Prevelik mi je ovaj sa 5.5".

14 godina
etcshadow kaže...
ATJLučko kaže...
etcshadow kaže...

Od nekog od preprodavača na njuškalu. Dvoumim se da uzmem 16GB model, stvarno mi ne treba više od toga. Na Androidu koji koristim paralelno imam 8GB, i to mi je OK. Prevelik mi je ovaj sa 5.5".

U principu bih uvijek odgovorio nešto u stilu;"tvoji novci, tvoji gušti"!!!!! 

Ali, obzirom je, po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju, uzimanje iPhone-a kao svojeg osnovnog mobilnog gadgeta, i to na prekonekoliko godina, u svakom slučaju više od dvije, ja bih ti ipak preporučio vise interne memorije u njemu! 

Obzirom sam ja uzeo u T-Com-u, preporučio bih ti uzeti iz T-Com-a, obzirom nemam prigovora na ispravnost uopće, so far, ali ako ti se pruži neka druga, povoljnija prilika, uzmi ga svakako! 

Jedino, kutija MORA biti vakumirana zapakirana!!!!

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
etcshadow kaže...
ATJLučko kaže...
etcshadow kaže...

Od viška ne boli glava tako da poslušaj kolegu i uzmi više GB iz raznih razloga, a najbitniji je onaj da je više GB ujedno i futureproof da se ne brineš oko veličine aplikacija, sistemskih stvari i multimedije...

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Koliki vam je battery drain prek noci?

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni kada ga natočim prije spavanja, bude uvijek ujutro na 100% puna bakterija! 

A točim ga između 20.00 i 22.00 sata ili najkasnije između 22.00 i 00.00 sati!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
omomomomoomm kaže...

Nema ga. Napuni se do ponoći,nekad malo iza ponoći i ujutro je redovito 100%. S tim da imam pogašeno sve kaj mi ne treba a inače bi cuclalo bateriju (background app refresh,location services,mail sync. i još toga, ali to imam i inače na OFF ne samo preko noći) 

Ayee!
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ekipa jel zna netko od vas, ako dobijem iPhone 6/6S bilo kakav kupljen u VB/Škotskoj/Njemačkoj (EU), da li imam pravo na garanciju u HR?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Ekipa jel zna netko od vas, ako dobijem iPhone 6/6S bilo kakav kupljen u VB/Škotskoj/Njemačkoj (EU), da li imam pravo na garanciju u HR?

Mitch, dragi kolega, prijatelju, jel'te ti to mene zafrkavaš?!?! 

Barem se meni onako, na prvu čini da zafrkavaš!!!! 

A kako je uzet taj iPhone 6/6S iz UK/D, uglavnom sa područja EU?!?! 

Ugovornom obvezom ili iz Apple Store objekta?!?! 

Koliko se ja kužim u geometriju, bilo gdje na svijetu, moguće je provjeriti "na njemu" a "vezano za njega", tako da uopće NE SUMNJAM da ti garancija ne bi trebala biti uskraćena i ne priznata! 

Pa barem Apple i iPhone imaju "Globe wide" garanciju!!!!

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Upaljeno sve 24/7 (wifi, 3G, mail sync x2, mesng, whats, viber, lokacija) i ne jede bateriju. iOS je dobro optimiziran i vrlo zahvalan po tom pitanju.

10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Obzirom sam ja uzeo u T-Com-u, preporučio bih ti uzeti iz T-Com-a, obzirom nemam prigovora na ispravnost uopće, so far, ali ako ti se pruži neka druga, povoljnija prilika, uzmi ga svakako! 

Jedino, kutija MORA biti vakumirana zapakirana!!!!

Naravno. Razmišljam i o opciji da ga uzmem u T-Comu, ispadne me jeftinije, a ionako imam mjesečni trošak za pozive, poruke i mobilni internet.

bubimir13 kaže...

Od viška ne boli glava tako da poslušaj kolegu i uzmi više GB iz raznih razloga, a najbitniji je onaj da je više GB ujedno i futureproof da se ne brineš oko veličine aplikacija, sistemskih stvari i multimedije...

Znam da ne boli, no malo mi je bezobrazno da ne postoji model od 32GB, razlika u cijeni uzmeđu 16GB i 64GB modela je jako osjetna. Ne znam kako se vani kreću cijene. Ako se i odlučim za 16GB model, nadam se da neće buduće nadogradnje iOS prekoračiti kapacitet od 16GB, makar se nebi niti iznenadio. Ionako nemam nikad na telefonu više od 1-2GB fotografija, ili glazbe.

Kakva je kvaliteta periferije? Slušalice i punjač odnosno USB kabel, na prijašnjim sam to morao mijenjati svakih 6 mjeseci. Također molim kolege preporuku, neke futrolice, najsretniji sam s onima kao bumber pa je kožna futrola, na preklop, odnosno novčanik. Cijena dao 150kn, može i 200kn, ali ako kvaliteta opravdava cijenu. Stavljate li na vaše uređaje, ona zaštitna stakla? Ona kaljena?

16 godina
ATJLucko, promijenjeni su uvjeti garancije...sada su svi iPhonei 12 mj., a pod "other EU country" kaže da se plaća import/export usluga za neke određene poslove.

Ali hvala, garancija definitivno vrijedi u cijeloj EU. :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ATJLucko, promijenjeni su uvjeti garancije...sada su svi iPhonei 12 mj., a pod "other EU country" kaže da se plaća import/export usluga za neke određene poslove.

Što to znači sada su svi 12mj? Može li se dokupiti dodatno jamstvo? Suludo mi je da na uređaju od 8k kuna trajanje garancije nije 2 godine. Znam da se prije priznavalao jamstvo proizvođača od 1 godine, i dodatno jamstvo od godine dana od strane prodavatelja. Ako je tako, onda ću uzeti od nekog ovlaštenog prodavatelja.

16 godina
etcshadow kaže...
Mitch kaže...

Što to znači sada su svi 12mj? Može li se dokupiti dodatno jamstvo? Suludo mi je da na uređaju od 8k kuna trajanje garancije nije 2 godine. Znam da se prije priznavalao jamstvo proizvođača od 1 godine, i dodatno jamstvo od godine dana od strane prodavatelja. Ako je tako, onda ću uzeti od nekog ovlaštenog prodavatelja.

Moguće da kod ovih što prodaju kod nas ima 24 mj. (iako znam da nema kod svih), ali ako kupiš direktno u Apple Storeu nemaš 24 mj. već 12. mj

EDIT - da i kod nas sad je samo 12 mj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 19:29 (Mitch).
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Moguće da kod ovih što prodaju kod nas ima 24 mj. (iako znam da nema kod svih), ali ako kupiš direktno u Apple Storeu nemaš 24 mj. već 12. mj

EDIT - da i kod nas sad je samo 12 mj...

Valjda mi neće krepati, ili imati artefakte po isteku garancije. Prošla 5-ica, mi je imala žuti obrub na ekranu, odnosno uz rub ekrana. Katastrofa. Provjeriti ću s T-Com-om, ovih 12 mjeseci garancije, me je počelo odbijati.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice