Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.534
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Iphone 6 - Rasprava
ProTeinZ kaže...

imam problem ovaj vec dva dana znaci stogod zelim downloadati ne zeli nego izbacuje ovu gresku, kako je rjesiti a da nemoram resetirat mobitel

na tvornicke postavke?

Ovako na prvu; imaš postavke na engleskom jeziku, pretpostavljam da ti "tvoj" Apple ID i iPhone nisu u kohabitaciji! 

Probaj u App Store-u podesiti hrvatski Apple ID, ili na onaj ID kojim si prvi puta prijavio iPhone! 

Uvjeren sam da je u pitanju neka diskrepancija u postavkama tvojeg iPhone-a i Apple ID računu!

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
ProTeinZ kaže...

imam problem ovaj vec dva dana znaci stogod zelim downloadati ne zeli nego izbacuje ovu gresku, kako je rjesiti a da nemoram resetirat mobitel

na tvornicke postavke?

Ovako na prvu; imaš postavke na engleskom jeziku, pretpostavljam da ti "tvoj" Apple ID i iPhone nisu u kohabitaciji! 

Probaj u App Store-u podesiti hrvatski Apple ID, ili na onaj ID kojim si prvi puta prijavio iPhone! 

Uvjeren sam da je u pitanju neka diskrepancija u postavkama tvojeg iPhone-a i Apple ID računu!

jesam, imam dva apple id-a, moj originalan je na croatia store, a ajfon je na eng, i dosada nije bilo nikakvih problema, izlogiravo sam se da bi mogao skidati neke aplikacije na us store, i odjednom je vise nemogu skidati aplikacije ni sa croatia store niti us

15 godina
Iphone 6 - Rasprava

Uzeo sam jucer thule atom x3 u istyleu. Cijena sitnica ali mi se cini da kuciste vrijedi te pare

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

9.1 je vani

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

9.1 je vani

Wow izbacili su ga prije nego sam pretpostavio skupa sa os x 10.11.1 hehehe 

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Upravo ga skinuo 😜😋!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...

Uvjeren sam da ste svi neštrpljivi u dolasku iOS-a 9.1, pa da malo začinimo temu, obzirom su već odavno "Beta verzije" vani kod dewelopera! 

Pa stoga, jedna mala anketa u svezi glede malog mede!

Postavio sam anketu, onako bubnuo i ostao živ, ali se nikako nisam nadao dolaska iOS 9.1 "TAAAAKO RANO"!!!! 

Rekao tko što kazao, Apple sa ovakvim ciklusima nadogradnji rules, što je istina je istina!

ATJ Lučko
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

kako sprijeciti itunes da se pokrece sa pokretanjem racunala?

u postavkama windosa

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 20:16 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
ATJLučko kaže...

Uvjeren sam da ste svi neštrpljivi u dolasku iOS-a 9.1, pa da malo začinimo temu, obzirom su već odavno "Beta verzije" vani kod dewelopera! 

Pa stoga, jedna mala anketa u svezi glede malog mede!

Postavio sam anketu, onako bubnuo i ostao živ, ali se nikako nisam nadao dolaska iOS 9.1 "TAAAAKO RANO"!!!! 

Rekao tko što kazao, Apple sa ovakvim ciklusima nadogradnji rules, što je istina je istina!

slažem se s ovim komentarom od riječi do riječi, apple što kaže tako i bude, nema izmotavanja

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

I kakav je ios 9.1? Kak rade obicna 6 i 6+?

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

I kakav je ios 9.1? Kak rade obicna 6 i 6+?

Onako na prvu, nisam primjetio nikakav uočljivi tehnički novitet, ali da imam dojam da je više nego duplo brži, ma debelo brži! 

Tek mi se je nedavno bakterija "ispeglala" nadogradnjom na 9.0.2, ali tek nakon nekoliko ciklusa ću moći kazati kako stojim sa bakterijom! 

Još kada fejs sredi svoju aplikaciju i srkanje "juhe", onda ću moći definitivno ocijeniti kvalitetu 9.1 verzije iOS-a!

ATJ Lučko
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Nadam se da ce signing window za 9.0.2 bit bar jos tjedan dana dok mi ne dojde mob 😨

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Stavio sinoc 9.1 i mogu reci da je puno fluidniji nego 9.0.2. Rekao bih da po fluidnosti na razini 8.4 ios-a cak.

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Stavio sinoc 9.1 i mogu reci da je puno fluidniji nego 9.0.2. Rekao bih da po fluidnosti na razini 8.4 ios-a cak.

Ja ću ga updateat odmah zato što mi je 9.0.2. radio jako loše i dosta mi se činio usporen na 6-ici

14 godina
ParaNO1d kaže...
sveupitni kaže...

Ja ću ga updateat odmah zato što mi je 9.0.2. radio jako loše i dosta mi se činio usporen na 6-ici

U svakom slučaju, preporučam! 

Dok se baterija kroz nekoliko ciklusa stabilizira, nekako brijem da možda do iOS-a 10.1 neću osobno uraditi neki daljnji uodate!

ATJ Lučko
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja ostao na 8.4.1 predobro radi da bi riskirao. Iphone sam vratio dok sam jos mogao a ipad nisam ni updateao.

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

zasto nekad mi trazi slide to answer poziva a nekad da samo kliknem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

zasto nekad mi trazi slide to answer poziva a nekad da samo kliknem?

Slide answer je kada je iPhone "zatvoren" iliti zaključan, a klikneš na zelenu točku kada je iPhone "otvoren", odnosno nešto radiš sa njim!

ATJ Lučko
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Nešto je napeto u Cupertinu!!!! 

LINK; http://9to5mac.com/2015/10/22/ios-9-2-in-development/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Bolje da se posvete jednoj verziji kak spada a ne da samo izbacuju pa sto bude. Zadnjih par updateova im bas nejde na ruku pogotovo ios 9.0. 

Kakav je 9.1 onda? Su sredili onih par iritirajucih laggova tipa kad povuces prstom prema dolje za spotlight i kad palis multitasking?

nadam se da su popravili

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Bolje da se posvete jednoj verziji kak spada a ne da samo izbacuju pa sto bude. Zadnjih par updateova im bas nejde na ruku pogotovo ios 9.0. 

Kakav je 9.1 onda? Su sredili onih par iritirajucih laggova tipa kad povuces prstom prema dolje za spotlight i kad palis multitasking?

nadam se da su popravili

Jesu, iPhone 6 nekako mi se čini da je responzivniji. Nije da je prije bilo nešto strašno al znalo je biti iritirajuće, kakva je situacija na 5s neznam.  I još jedna dobra stvar je ta da su dodali opciju koja isključuje slike kontakata (odnosno one glupe prazne okvire jer nemam nijednu) u porukama. Budući da si ti na 8.4.2 vidi kod nekog kako je pa usporedi, zasad još nemoraš updateat jer će sve aplikacije i tako raditi..

He who is brave is free.
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ma 5s necu ni updejtat mobitel je tolko skrsen sa svih strana tak da mislim da ga necu imat ni do nove godine a i na 8.4 radi bez greske tj bolje nemre radit. Poceo sam kagano razmisljat o 6s to cu vidjet oko Bozica kad cu bit doma vise.

vise me taj 9.1 zanima radi ipad mini retine jer na ipadu ima dosta korisnih stvari na ios9 a ja sam skeptik pa ga ne stavljam.

0 0 hvala 0
15 godina
Moram priznat da su ove tcomove tarife pederske. 2gb onterneta za 200kn u trifi je premalo. Pojeo mi safari u dva dana 500mb. 😐
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

pa onda si puno surfao :)

0 0 hvala 0
15 godina
Danas jesam jer sam na putu ali ovih dana sam bio na wifiu. 😐
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Moram priznat da su ove tcomove tarife pederske. 2gb onterneta za 200kn u trifi je premalo. Pojeo mi safari u dva dana 500mb. 😐

Očigledno si delao na 4G signalu!!!! 

Ubuduće delaj kada si vani na 3G mreži, maaaalo je sporije ali nekoliko puta jeftinije, čitaj troši puno manje u jednakoj jedinici vremena!

ATJ Lučko
15 godina
Ugasen 4g cim sam dobio tel. Nije mi jasno gdje su otisli toliki mb. Njvise mi je pojeo safari i jutib. 400 mb za par videa kratkih. Nema sumnje da sam sve ja mabio 😀 Ali poanta je da je danasnje vrijeme to premalo s obzir ma web stranice i sve ostalo koje guta sve vise i vise
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...
Kill Frenzy kaže...

Očigledno si delao na 4G signalu!!!! 

Ubuduće delaj kada si vani na 3G mreži, maaaalo je sporije ali nekoliko puta jeftinije, čitaj troši puno manje u jednakoj jedinici vremena!

sasvim svejedno jel 3G il 4G. To što 3G troši puno manje u jednakoj jedini vremena nema veze ako je ukupna količina prenesenih podataka jednaka. Video od 100mb će uvijek potrošiti toliko i na 3G i na 4G samo će se brže učitati na 4G.

Jbg frenzy malo si se zaigrao sa youtubeom, skuzit ćeš nakon mjesec-2 kolko otprilike trošiš, kako to sve rasporediti i koliko ti treba. Jasno je kad uzmeš novi uređaj da je udri brigu na veselje, pa kad ćeš ako nećeš sad

He who is brave is free.
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja imam na privatnom 5s 1gb brzog interneta i malo mi je knap tj oko 25 sam na nuli. Jako puno surfan ali youtube na podatkovnom prometu ne palim ni sekinde. Ako vec gledas prek podatkovnog youtube smanji si kvalitetu slike jer ti hd kvaliteta trosi puno megabajta. Evo nadam se da sam pomogao

0 0 hvala 1
15 godina
Jel bi pomogao recimo nekakqv adblocker da makne reklame? Btw jel koristite adblocker i koji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice