Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.541
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

more bugs

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Nova glasina glasi da bi iOS 9.1 običnim smrtnicima mogao krajem mjeseca, paralelno s dolaskom u prodaju Apple TVa, danas su izbacili petu javnu betu iOS 9.1

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6 - Rasprava

Događa li vam se povremeno potpuni "blackout" interneta i kako to riješiti ako se uopće može? Dakle uredno ima signala i piše na vrhu 3G/4G/LTE/neštodrugo ,ali internet u stvari ne radi dok se sam ne skulira (a to zna potrajat). I ne pomaže mu ni restart uređaja ni ON/OFF interneta..

(probao sam pronaći ako je već netko pitao,ali nisam uspio pa ako ipak postoji negdje onda sry)

Ayee!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone 6 - Rasprava
McBrain kaže...

Događa li vam se povremeno potpuni "blackout" interneta i kako to riješiti ako se uopće može? Dakle uredno ima signala i piše na vrhu 3G/4G/LTE/neštodrugo ,ali internet u stvari ne radi dok se sam ne skulira (a to zna potrajat). I ne pomaže mu ni restart uređaja ni ON/OFF interneta..

(probao sam pronaći ako je već netko pitao,ali nisam uspio pa ako ipak postoji negdje onda sry)

to mi se još nije događalo, ali znalo je par puta dogoditi se da na wifi interneta uredno ima na kompu, dok na mobu nema, srećom kratki ugasi upali wifi je sredio stavku, meni recimo zna raditi da interneta uredno ima i da nikako ili ultra sporo učitava stranicu neovisno i wifi ili mobile data, ajd, te dječje bolesti bi trebale biti riješene na iOS 9.1 krajem mjeseca kad dolazi nama običnim smrtnicima 

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Uvjeren sam da svaki novitet, realno donosi poboljšanje u kvaliteti, ovako ili onako! 

Obzirom je ovo "poveća" novost, očekujem da bi i poboljšanje moglo biti popuno poveće!!!! 

LINK; http://www.gsmarena.com/the_next_iphone_might_be_powered_by_intel_chips-news-14534.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

gdje u zgu je velik izbor dobrih kucista za iphone?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Što konkretno želiš od kućišta?! 

Da je kao Apple originalno, ili takvog sličnog oblika, ili želiš nekakv waterproof case, sa IP68 certifikatom?!?!

ATJ Lučko
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

a ustvari mi treba nesto dok ne dodje moje sa ebaya.

gdje je dobar izbor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Ja sam jučer kupio ovo u iStyle trgovini u City Centru i prezadovoljan sam. Cijena je možda malo previsoka (250kn), ali ne da mi se tako skup mobitel trpati u 0,99$ kučišta sa ebay-a...

Inače je to case za iPhone 6 plus, ali Ozaki je na službenim stranicama objavio da oni garantiraju da njihove futrole/maske za iPhone 6/6 plus pristaju i na "s" modele. I fakat pristaje bez greške.

Jedino što sam ja zalijepio na ekran ono staklo koje sam dobio na poklon od T-com-a pa mi sad ovaj slider baš ne radi najbolje (debelo je staklo), a žao mi je skinuti staklo...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

inace bi dao 250 za kuciste ali sam vec kupio ovo sa ebaya pa mi treba sad privremeno.sjecam se da sam za ip4 kupovo samo od switcheasya i bile su skupe ali i jebene.sad mi  njihove nisu bas neke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

a ustvari mi treba nesto dok ne dodje moje sa ebaya.

gdje je dobar izbor?

Koliko sam ja tražio dok sam trebao, veliki izbor ali i cijene su u iStore u HOTO centru i iStyle kod Arene u Zagrebu! 

Još je uvijek dobar izbor u T-Com centrima, ali i Svijetu Medija, ili u Avenue Mall-u, preko puta ZG velesajma! 

Ja sam osobno uvijek za kvalitetu, pa tako za svaki dan imam crvenu kožnu Apple futrolu i onu lome green zelenu, isto Apple! 

Za u riziko situacije sam uzeo SEIDIO OBEX, žutu waterproof, IP68 certifikat, tako da sam do daljnjeg miran, i pokriven! 

Jedino, ubuduće neću uzimati kožne, previše mi se zaprlja, a nisam siguran sa čime ju kvalitetno čistiti, dočim je ona gumena, ma vrijedi i duplo koliko je dobra, nepoderiva, nazamazljiva, jednom riječju vrhunska! 

No, nije da ih nema i okolo po internetu za nabaviti!

ATJ Lučko
14 godina
Kill Frenzy kaže...

inace bi dao 250 za kuciste ali sam vec kupio ovo sa ebaya pa mi treba sad privremeno.sjecam se da sam za ip4 kupovo samo od switcheasya i bile su skupe ali i jebene.sad mi  njihove nisu bas neke

Ma ne moram ti ni pričati kolko mi je teško bilo jučer 250kn pljunuti za ****** kučište...

Ja sam nešto jeftino naručio sa ebaya, to će mi doći tek idući mjesec. I onda sam isto tražio nešto bolje pa sam zaključio da su i kod nas i vani cijene iste za te kvalitetnije futrole.

Kasnije sam pročitao da je Ozaki u samom vrhu po kvaliteti, a i jako mi se dopala futrola pa sam kupio...

15 godina
Iphone 6 - Rasprava

ja imam odlicna iskustva sa kucistima u dva dijela i sad sam od caseologija uzeo kuciste na tu foru.

kuciste se sastoji od gumenog dijela koje se prvo stavi i  plastike koja se stavi na gumu i djeluje super u ruci a i zastita je hebena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 6 - Rasprava

ja nikad ne furam maskice i te gluposti, to mi je kao da kupim novu S klasu i onda ga vozim pokrivenog sa ceradom  Jedino imam ovo i to samo za po zimi (dakle tek za koji mjesec al čeka već spremno u ladici) da mi se ne zagrebe na džepove od jakne i da mu nebude hladno

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

gledam te ozaki maske i nije im neka zastita ,pogotovo za ekran tj nema zastite :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

gledam te ozaki maske i nije im neka zastita ,pogotovo za ekran tj nema zastite :/

Ja ne volim one ogromne bumpere i sl. a jedino to pruža adekvatnu zaštitu.

Meni je važno da mi se ne grebe u džepu, kad ga odložim i sl.

Ovaj ga case ne podeblja, ne uveća ga puno, a ispod imam onaj 0,3mm glass koji štiti ekran ak se baš otvori i tak ispadne...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 18:56 (Yovitssa).
15 godina
ATJ, imam i ja original Apple futrolu od koze, crnu za svoj 5s i fenomenalna mi je. Razmisljao sam i uzeti onu originalnu gumenu ili silikonsku od Applea. Imas li ti takvu originalnu? Moze link? Kakvi su dojmovi? Velis dobra?

0 0 hvala 0
15 godina
jurica_m kaže...
ATJ, imam i ja original Apple futrolu od koze, crnu za svoj 5s i fenomenalna mi je. Razmisljao sam i uzeti onu originalnu gumenu ili silikonsku od Applea. Imas li ti takvu originalnu? Moze link? Kakvi su dojmovi? Velis dobra?

gledao sam na jubito i zastita je nikakvu u slucaju pada iz visine dzepa

15 godina
Meni je ova originalna kozna futrola odlicna zastita, padao mi je nekoliko puta s visine dzepa i mobu nikad nista jer je padao na dijelove koji su zasticeni maskom. Osjeti se ta Apple kvaliteta futrole pod prstima. Futrolu imam godinu dana i nije izblijedila, doduse, pazim na stvari. Sad vidim da nema original Apple silikonske futrole za 5s.
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Evo sam ih poslikao, pa sami zaključite! 

Posebno, koliko je "kao od prvog dana, kada je kupljen", neoštećen barem za sada moj iPhone 6 Plus! 

Da budemo jasni, pazim na njega, kao na "kraljevske dragulje",  !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
jurica_m kaže...

gledao sam na jubito i zastita je nikakvu u slucaju pada iz visine dzepa

Gledaj to i ovako; niti jedan pad nije jednak istovjetan nekom drugom, kao prvo! 

Kao drugo, tko garantira da autor video uradka nije "namjerno" snimao padove sve dok iPhone nije pao "točno onako" kako je pjesnik zamislio?!?! 

Obično mudri ljudi znaju kazati;"ne vjeruj svemu što piše", pa ja samo napominjem tebi, ne vjeruj svemu "što je snimljeno", jer si NAJBOLJI snimatelj samo ti sam sebi, barem se ja držim takvog protokola!

ATJ Lučko
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

sve ok ali meni se npr ne svidja sto donji dio maske fali tj donji dio moba je otvoren i sto nema rub s prednje strane da stiti ekran

uvijek trazim neku kombinaciju da je maska elegantnabez previse pizdarija po sebi,da je sto manja a da opet ima potpunu zastit.da je zatvorena sa vih strana i da ima rub ako padne na ekran da se ne razbije.

netko je gore napisao da ne nosi masku.ja sam imao masku za svoj s3 i isti dan kad sam je skinuo malo za promjenu mi je mob pao i izgrebo se cijeli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 23:20 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

sve ok ali meni se npr ne svidja sto donji dio maske fali tj donji dio moba je otvoren i sto nema rub s prednje strane da stiti ekran

uvijek trazim neku kombinaciju da je maska elegantnabez previse pizdarija po sebi,da je sto manja a da opet ima potpunu zastit.da je zatvorena sa vih strana i da ima rub ako padne na ekran da se ne razbije.

netko je gore napisao da ne nosi masku.ja sam imao masku za svoj s3 i isti dan kad sam je skinuo malo za promjenu mi je mob pao i izgrebo se cijeli.

Drugo ime za to je "bad luck"!!!! 

A i po Murphy-evom zakonu, "budi siguran, ako postoji i najmanja šansa da sve ode u , budi siguran da će i otići"!!!!

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Tempered glass screen protector + skin i nob bude ko novi ;) 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
Deawood kaže...
Kill Frenzy kaže...

Tempered glass screen protector + skin i nob bude ko novi ;) 

I kada sam napokon uzeo iPhone 6 Plus, nikada nisam niti ću imati tempered glass! 

Onaj gušt koji imam sa prstom po staklu je neprocjenjiv, nema te zaštite koja bi mi nadomjestila iskustvo, stoga kada sam "pripravan", ja sam u stavu "POZOR"!!!!

Što se tiče raznih cover-a i/ili zaštitnih kućišta, tu je već druga politika, čisto iz razloga što je iPhone jednostavno meni predrag komad gadget-a! 

Jednom sam imao iPhone 3GS, i pao mi je na tečaju ronjenja, naime, pao mi je u vodu dok sam bio u ribičiji, stoga sam si čisto predostrožnosti radi uzeo jedno waterproof kućište, a koliko bi i sa njim izdržao dugo na dubini preko metar je opet upitno, bitno je da ne skvikne kada ja skviknem u vodu !!!!

ATJ Lučko
17 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni osobno iPhone 6 ni oni prije njega nisu niti jednom pali ili da im se razbio ekran. Većinom su mi ljudi rekli kad sam ih prodavao da izgledaju kao novi a ne nosim nikada maskice i sl. Imam dosta veliku ruku tako da je teško da mi mobitel ispadne (iako nisam probao 6+) a i uvijek je oprez u igri. Pa ipak sam to platio ne baš tako malenom svotom i bilo bi glupo da ga hićem okolo.

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kažeš da je potez s prstom po staklu neprocjenjiv. 

Pa Tempered glass je upravo ono što i sam naziv kaže, staklo. 

Kaljeno staklo, ono što imaš na autu. 

Pa, nitko ti ne brani da izdvojiš $100 za Gorilla Glass screen protector. 

Nisam baš neki materijalista da pazim i mazim svoj mob, prije jesam, ali kad mi je jednom pao, više me nije baš bilo briga. 

Postoji jedna narodna "Nije on mene kupio, nego ja njega".

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
Deawood kaže...

Nisam baš neki materijalista da pazim i mazim svoj mob, prije jesam, ali kad mi je jednom pao, više me nije baš bilo briga

Ad1; možda sam se malo nespretno odrazio, obzirom mi je ono što osjetim u doticaju sa zaslonom iPhone-a neusporedivo, i nešto drugo mi jednostavno ne dolazi u obzir! 

Ad2; ako i niste materijalista kolega, stav je stav i kao takav značajno ocrtava kakav je čovjek, to što vam je pao je samo vaša nepažnja i nepoštivanje kako novca kojeg ste utrošili tako i gadgeta koji vam služi, a to se nadovezuje na, 

Ad3; slažem se, vi ste uzeli taj gadget da on vama služi, ali to nije isprika ili opravdanje za vašu nesmotrenost i/ili "neodgovorno" ponašanje! Da je u pitanju recimo konj, znači životinja, gdje pravi gazda ne ide na počinak dok ne "spremi" svoje blago na spavanje, jer ga on poštiva i čuva, jer ovisi o njemu kao i obrnuto, gdje je "ovisnost" uzajamna, obostrana! 

Na kraju, jedno moje glasno razmišljanje! 

U slučaju covera ili kućišta za mobitele, o njima razmišljam kako kroz sigurnosni tako i ukrasni segment, obzirom mi ne pada na pamet uzet nešto pod mus jer je "ono" tako kvalitetno ili očarapavajuće lijepo! Ono što sam uzeo za svoj gadget, prošlo je i prvi i drugi uvjet, gdje cijena nije nikada igrala presudnu ulogu, ali sve dok pazim na "sve parametre" zadovoljstvo i kvaliteta korištenja je uzajamna, na moje veliko zadovoljstvo!

ATJ Lučko
14 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
Deawood kaže...

Nisam baš neki materijalista da pazim i mazim svoj mob, prije jesam, ali kad mi je jednom pao, više me nije baš bilo briga

Ad1; možda sam se malo nespretno odrazio, obzirom mi je ono što osjetim u doticaju sa zaslonom iPhone-a neusporedivo, i nešto drugo mi jednostavno ne dolazi u obzir! 

Ad2; ako i niste materijalista kolega, stav je stav i kao takav značajno ocrtava kakav je čovjek, to što vam je pao je samo vaša nepažnja i nepoštivanje kako novca kojeg ste utrošili tako i gadgeta koji vam služi, a to se nadovezuje na, 

Ad3; slažem se, vi ste uzeli taj gadget da on vama služi, ali to nije isprika ili opravdanje za vašu nesmotrenost i/ili "neodgovorno" ponašanje! Da je u pitanju recimo konj, znači životinja, gdje pravi gazda ne ide na počinak dok ne "spremi" svoje blago na spavanje, jer ga on poštiva i čuva, jer ovisi o njemu kao i obrnuto, gdje je "ovisnost" uzajamna, obostrana! 

Na kraju, jedno moje glasno razmišljanje! 

U slučaju covera ili kućišta za mobitele, o njima razmišljam kako kroz sigurnosni tako i ukrasni segment, obzirom mi ne pada na pamet uzet nešto pod mus jer je "ono" tako kvalitetno ili očarapavajuće lijepo! Ono što sam uzeo za svoj gadget, prošlo je i prvi i drugi uvjet, gdje cijena nije nikada igrala presudnu ulogu, ali sve dok pazim na "sve parametre" zadovoljstvo i kvaliteta korištenja je uzajamna, na moje veliko zadovoljstvo!

Pa gore na tom staklu je oleophobic coating. 

Nekakav kvalitetan screen protector neće činiti značajnu razliku (npr. Phantom glass), ali mnogim ljudima smeta rub, to je druga stvar. 

No nebitno, u potpunosti razumijem. 

U suštini se slažem, ali jednostavno nemam više volje paziti na gadget koji će onako i ovako riknuti, biti zamijenjen ili što god. 

Neznam kako se iPhone 6 serija ponaša sa padovima, ali One M8 se vrhunski ponaša sa padovima tako da je i to jedan razlog mojoj ne pažnji (ajmo to tako nazvati). 

Na kraju krajeva, sve se svodi na vlastiti odabir. 

Lijepo je imati savršeno očuvan uređaj  ali ja kao ratar i stočar nemam baš tu mogućnost bez nekakvih Hard core caseova koje ne volim, osjećaj metala je daleko lijepši nego osjećaj plastike (kakva god ona bila). 

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

imam problem ovaj vec dva dana znaci stogod zelim downloadati ne zeli nego izbacuje ovu gresku, kako je rjesiti a da nemoram resetirat mobitel

na tvornicke postavke?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 19:51 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice