Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.621
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Iphone 6 - Rasprava
Ivanjino96 kaže...
Bonjasky93 kaže...
robee1 kaže...

Fon ti je aktiviran 30.08.2014  

sta znaci aktiviran, brat mi tvrdi da je dobio nov telefon prije 3-4 mjeseca, covjek mu donio zapakovan. Ne razumijem sad

jel nije moguce da je ovo datum kad je tel proizveden??

16 godina
Ha moguce, ako si ga bas dobio ocito nekoristenog u najonu oko kutije

Ali garanciju nemas def buduci da je kupljen prije godinu dana
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Napraviti original pakiranje je najmanji problem :)

Aktiviran znaci da je tog dana prvi puta u njega stavljena sim kartica.

-------------

Sto se tice skidanja iOS-a, postoji dvije verzije za i5s, global i GSM. Moguce da skines pogresnu. Ako se mislis vracati na 8.4.1, napravi to sto prije dos Apple jos potpisuje tu verziju i dozvoljava vracanje.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kupljem je 30.8 sto ne znaci da je aktiviran dan.  Ak se ne varam aktiviran je kad ga prvi puta upalis i stavis njega u karticu. U iphona ionako nemozes doc do menia kada ga upalis prvi put jer moras staviti sim karticu.

provjeri tu

http://iphoneimei.info

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

jao garantovao sam ljudima kojima hocu da prodam da je kupljen prije par mjeseci a sad mi traze serijski broj i tacno cu se provaliti. Pise Purchase date sto znaci dan kad je kupljen, a znam zasigurno da ne moze biti godinu dana star mobitel, i izgleda kao nov, bez trunke, cak i displej se nije imao kad zaprljati a kamo li parnuti ili nesto.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

hah znaci vratio ios 8 ali nezeli mi obnoviti sigurnosnu kopiju jer je software prestar ili tako nesto. moze neki savjet

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

evo nosio u servis kaze mi lik da se telefon moze otkljucati ali se nece moci na internet ici sa njim. pa jbote jel to moguce, koji djavo. Zasto nece moci na net, ovo je prvi put da cujem. Sad cu ga prodati ali u K...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bonjasky93 kaže...

evo nosio u servis kaze mi lik da se telefon moze otkljucati ali se nece moci na internet ici sa njim. pa jbote jel to moguce, koji djavo. Zasto nece moci na net, ovo je prvi put da cujem. Sad cu ga prodati ali u K...

to su nebuloze.
Gdje si i kako kupio mobitel ?
Dali si ga koristio na svojoj mreži i kojoj ?

Long Live Freedom
12 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
Bonjasky93 kaže...

to su nebuloze.

kupljen u Americi, koristen na americkoj mrezi par mjeseci i dobio ga sad ovamo u Bosnu. Ni meni nema smisla.

14 godina
Bonjasky93 kaže...
The Black Iso kaže...
Bonjasky93 kaže...

to su nebuloze.

kupljen u Americi, koristen na americkoj mrezi par mjeseci i dobio ga sad ovamo u Bosnu. Ni meni nema smisla.

Kolega nije postavio pitanje ispravno, za početak! 

Pitanje je trebalo, po mojem viđenju, biti;"jesi uzeo mobitel kod nekog mobilnog operatera ili u nekom Apple store "slobodnog" od ugovora"?!?! 

Ako si uzeo, ili je uzet kod teleoperatera na ugovor ili prepaid šemu, može biti da je zaključan na njihovo područje, opet kažem, po mojem viđenju, jer iPhone uzet bilo gdje u svijetu u nekom Apple store ili ovlaštenom prodajnom mjestu "uvjetuje i garantira" funkcionalnost u cijelom svijetu!

ATJ Lučko
16 godina
Ma gluposti, moci ces koristit telefon samo ne LTE.

Pa kako bi ja inace koristio 6+...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
Mitch kaže...
Ma gluposti, moci ces koristit telefon samo ne LTE.

Pa kako bi ja inace koristio 6+...

Zašto kažeš gluposti Mitch?! 

Ako je gadget uzet u USA kod nekog teleoperatera, moći će se slikati u Europi, odnosno Hrvatskoj! 

Samo oni iPhone-i koji su kupljeni u Apple store, i ovlaštenim su otvoreni za sve mreže u svijetu, dočim u Hrvatskoj mi pravi LTE još niti nemamo!

ATJ Lučko
16 godina

O čemu ti pričaš?

Najurednije sam pola godine koristio Verizon iPhone 6 Plus, a prije toga 5S i 5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2015 20:23 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...

O čemu ti pričaš?

Najurednije sam pola godine koristio Verizon iPhone 6 Plus, a prije toga 5S i 5.

Gdje si ih koristio, u USA ili u Hrvatskoj????

ATJ Lučko
17 godina
Iphone 6 - Rasprava

Radit će.

Jednostavno pogledajte na ovoj stranici:

http://www.willmyphonework.net/

0 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...

O čemu ti pričaš?

Gdje si ih koristio, u USA ili u Hrvatskoj????

Pa u HR omg

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Piše da dostavljaju od 28.09.

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

A moras bit retard dat 6500kn za mobitel i to jos 16gb. 

1 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ma zasrali su... Sva sreca sta sam samo na minija dvojku stavio. Kad povucem notifications nemogu ih zbrisat. Prilikom surfanja 2 puta moram stisnut da prihvati, nekad se tipkovnica nece spustit pa moram force close aplikaciju itd. Dobro da na mob nisam stavio (vanilla 5). Sredinom 10 mjeseca ce popeglat sve... Uvijek je tako

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ja se vratio nazad na ios 8.4.2 i nemrem vjerovat kolko je ovaj fluidniji. Sve radi ko podmazano tak da mislim da ios9 necu stavit nit na iphona ni ipada  jedino ako stvarno to ispeglaju a ako se mene pita imaju jako puno posla

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
9.1 public beta leti naspram 9, probaj to
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kaj je dosao 9.0.1 official. Isao sam na ipadu nesto gledat pa slucajno usao u azuriranje i vidim da je stigao. 

Jos jedno pitanje dal itko zna do kada ce apple dopustati da se telefon vrati na ios 8.4.1?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Kaj je dosao 9.0.1 official. Isao sam na ipadu nesto gledat pa slucajno usao u azuriranje i vidim da je stigao. 

Jos jedno pitanje dal itko zna do kada ce apple dopustati da se telefon vrati na ios 8.4.1?

Yep kao što sam ja i govorio izbacili su iOS 9.0.1 koji bi trebao pokrpati uočene bugove do izlaska 9.1

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

I sam sam se začudio kada sam uočio da pišete o 9.0.1 verziji iOS-a! 

Evo sam i sam stavio za sada na iPhone, budem vidio tijekom sutrašnjeg dana koliko se je možda situacija popravila!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6 - Rasprava

Instalirao novo ažuriranje, meni jedino nije dobro radilo pokretanje aplikacije koje nisu bile pokrenute u pozadini. I to nije sad ispravljeno. Neka poboljsanja s iOS 9 nisam primjetio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

za poboljšanja ćete morat pričekat 9.1, ovo je minor update 35mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6 - Rasprava

Zanima me kakva je situacija sa otključavanjem iPhonea?
Namjeravam kupit 6S u Vipu a na Bonbonu sam...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
8ax kaže...

Odvisno kako ćeš uzeti, solarnim plaćanjem Ante Cash ili uzeti na pretplatnički račun! 

Obzirom si bonaš, sumnjam da ćeš proći lišo kako god okrenuo, osim možda na rate! 

Ako uzmeš solarnim plaćanjem otključati možeš istog trena, a čini mi se i ako uzmeš na rate, dok na pretplatu te vjerujem ne zanimaju okolnosti koje su ionako nepovoljnije za tebe!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2015 8:14 (ATJLučko).
10 godina
neaktivan
8ax kaže...

iPhone je i do sada bio otkljucan u Vipu. Ako ides na ugovor mozes traziti otkljucavanje mobitela (nije bitna vrsta placanja). Mobiteli koje kupis na bonove mozes otkljucati nakon isteka jamstva.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice