Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.630
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Iphone 6 - Rasprava
Yovitssa kaže...

Jel mi može netko odgovoriti kada se može kod nas očekivati iPhone 6s/6s plus?

Izlazi mi se ugovor u T-mobile mreži pa bih ga kupio na pretplatu... Koliko se čekalo u T-mobile iPhone 6 da stigne od dana najave...?

Hvala!

iPhone 6 i 6 Plus su došli 31.10.2014.

znači tako očekuj i 6S, 6Splus, kraj 10. početak 11.

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Pošto je ovo veća nadogradnja bilo bi poženjo napraviti restore bez vraćanja backupa.

0 0 hvala 0
17 godina
Syke kaže...

Pošto je ovo veća nadogradnja bilo bi poženjo napraviti restore bez vraćanja backupa.

restore da ali backup moraš vratiti da se ne zezas sa opcijama i podacima. Moj je recimo još od iPhonea 2G, samo se nadograđuje ali slike, poruke i bespotrebne gluposti se tako i tako brišu svaki put kad uzmem novi model.. Isprobao sam prije nego što sam vratio backup da mogu usporediti i iskreno nema neke razlike leti to sve na 6ici. Ono što više upada u oči su bugovi od kojih se neki vide odmah a neki sa korištenjem - recimo u iMessageu nekad prilikom slanja nestane poruka i tek se prikaže kad je poslana ili search koji se ne spusti uvijek iz prve nego ostane gore na 1/6 ekrana. Mislim popeglat će to sa 9.1 ali kako je iOS9 najavljivan sa optimizacijama malo mi je glupo da odmah pri paljenju nailazim na tako nešto..

He who is brave is free.
14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Apropos trzuckanja u iOS9, moram priznati da ga i ja osjetim! 

Ali! 

Nekoliko dana prije dolaska iOS9, stavio sam link sa GSMArene da je pušten u testiranje beta prewiev iOS9.1, stoga, očekujem ga vrlo uskoro, najkasnije do 31 listopada ove godine!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dwyane Wade kaže...
Syke kaže...

restore da ali backup moraš vratiti da se ne zezas sa opcijama i podacima. Moj je recimo još od iPhonea 2G, samo se nadograđuje ali slike, poruke i bespotrebne gluposti se tako i tako brišu svaki put kad uzmem novi model.. Isprobao sam prije nego što sam vratio backup da mogu usporediti i iskreno nema neke razlike leti to sve na 6ici. Ono što više upada u oči su bugovi od kojih se neki vide odmah a neki sa korištenjem - recimo u iMessageu nekad prilikom slanja nestane poruka i tek se prikaže kad je poslana ili search koji se ne spusti uvijek iz prve nego ostane gore na 1/6 ekrana. Mislim popeglat će to sa 9.1 ali kako je iOS9 najavljivan sa optimizacijama malo mi je glupo da odmah pri paljenju nailazim na tako nešto..

Ne, cijela poanta restorea je da ideš na "set as new" da se ne povuče nekako smeće.

14 godina
Iphone 6 - Rasprava

Do danas, nisam imao potrebu čitaj nije mi se dalo gnjaviti sa iCloud-om, ali sada, sada bitno mijenjam ploču po kojoj i kako sviram, a evo i razloga! 

Pače, vrlo odličnog razloga!!!! 

LINK; http://imagazin.hr/50-gb-prostora-na-icloud-storage-od-sada-124-mjesecno/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Do danas, nisam imao potrebu čitaj nije mi se dalo gnjaviti sa iCloud-om, ali sada, sada bitno mijenjam ploču po kojoj i kako sviram, a evo i razloga! 

Pače, vrlo odličnog razloga!!!! 

LINK; http://imagazin.hr/50-gb-prostora-na-icloud-storage-od-sada-124-mjesecno/

Cijene su visoke. 

Google Drive: 100GB $1,99, 1TB $9,99...

Nije to neka razlika 4-5 dolara mjesečno, ali radije kupim čvape za tu razliku. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni neda vratit na ios 8.4.1 skinuo dam ga na komp cak mi je i jedan forumas dao link za moj 5s i kada pokusam kaze mi da nije kompatibilan software. Neznam kak bi drugacije probao nesto sam citao da postoji neki DPU mode moram drzat 10 sec gome i wake/sleep button i onda telefon otide u neki mod. Morat cu jos to probat danas samo da dodem do laptopa

edit:razlog vracanja na ios 8 zato jer mi je ios9 usporio mobitel osjetno animacije su mi i banani i zna zatruat cesto. Npr watsapp aplikacije ja usporena totalno. Jednostavno mi sve duze otvara i nije tolko responzivan ko prije i to me uzasno iritira

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2015 14:30 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Meni neda vratit na ios 8.4.1 skinuo dam ga na komp cak mi je i jedan forumas dao link za moj 5s i kada pokusam kaze mi da nije kompatibilan software. Neznam kak bi drugacije probao nesto sam citao da postoji neki DPU mode moram drzat 10 sec gome i wake/sleep button i onda telefon otide u neki mod. Morat cu jos to probat danas samo da dodem do laptopa

edit:razlog vracanja na ios 8 zato jer mi je ios9 usporio mobitel osjetno animacije su mi i banani i zna zatruat cesto. Npr watsapp aplikacije ja usporena totalno. Jednostavno mi sve duze otvara i nije tolko responzivan ko prije i to me uzasno iritira

strpi se doći će uskoro 9.1. i vjerojatno ti riješit probleme. I meni na mojoj 6-ici isto dosta dugo ulazi u whatsapp zacrni se ekran i onda uđe nakon sekundu dvije 

17 godina
Iphone 6 - Rasprava

Meni isto na ip6 trzucka sa ios 9.Kad skrolam safari,otvaram mail.Osjeti se ponekad zastajkivanje u svemu sto radim.Cak i kad tipkam sms,zna zatrzati. Nista strasno,ali mislim da ce slijedeci update to sve rijesiti jer mi je na 8.4.1 sve savrseno fludino bilo

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Ma 8.4.1 mi je bio toliko dobar da to nisu istine. Sve je bilo super fluidno

0 0 hvala 0
15 godina
Ovaj iOS 9 je poluproizvod. Sinoc sve na frisko instalirao, ali ne radi kak spada sto se tice fluidnosti. Ne razumijem, cemu nesto mijenjaju ako je prije bilo i onako dobro? Nadam se updateu koji ce rijesiti te neke musice.

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Slazem se s tobom ja sam ogorcen kupio sam iphone da mi se to ne dogada a sad se osjecam koda imam android. 

Sad sam skuzio da se i ovaj safari ponasa malo retardirano.

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Slazem se s tobom ja sam ogorcen kupio sam iphone da mi se to ne dogada a sad se osjecam koda imam android. 

Sad sam skuzio da se i ovaj safari ponasa malo retardirano.

nekad, prilikom gledanja videa u safariju zna ostati status bar - užasno iritantno, barem meni

He who is brave is free.
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

I meni. I jos mi se dogada kao da stalno refresha. Mislim nije cesto ali u dva dana bar 5 puta. Pogotovo tu na bug forumu. Ako se mene pita najlosiji update od lad koristim ios a koristim ga od 3gs

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

I meni. I jos mi se dogada kao da stalno refresha. Mislim nije cesto ali u dva dana bar 5 puta. Pogotovo tu na bug forumu. Ako se mene pita najlosiji update od lad koristim ios a koristim ga od 3gs

Meni u safariu učita stranicu do pola ona plava crta gore se napuni do pola i stane i onda moram ugasit refresh i ponovo stisnut refresh da mi učita stranicu, to me do sada najviše iritira. 

12 godina
Iphone 6 - Rasprava

I to mi se dogada isto. Znaci svi imamo iste probleme. Jos jednom sramota najavljivali su svasta a dobili smo sto se mene tice poluproizvod.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Iphone 6 - Rasprava

Kaj ste ocekivali od Apple-a, vrijeme je da kupite 6s jer je 6 s 1GB RAM-a ocito preslaba. :D

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 6 - Rasprava

Kupili bi,ali prvi kontigent u HR ce kostati 950 eura,a u njemackoj je 730 eura

Najpovoljniji web shop za PC i PS3 igre. https://www.g2a.com/r/pcgames_66-_discount-html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Edge kaže...

Kaj ste ocekivali od Apple-a, vrijeme je da kupite 6s jer je 6 s 1GB RAM-a ocito preslaba. :D

Guštaj u svojih 3+ GB rama, štekanju nakon pola godine i android temi. Nije mi 6s napet, nema smisla mijenjat a i iskreno dok je ova "izbjeglička" kriza bome mi se uopće ne vozi do austrije.. Taman fino prodat 6icu prije ljeta, još nadodat kojih 100-200€ i uzet 7icu odmah čim izađe. 

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2015 17:52 (Dwyane Wade).
15 godina
Ma, ljudi, ispeglat ce to oni, samo mi je bezveze sto pustaju nadogradnju, a ne radi sve kako treba. To je pustanje nadogradnje reda radi.
12 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Edge kaže...

Guštaj u svojih 3+ GB rama, štekanju nakon pola godine i android temi. Nije mi 6s napet, nema smisla mijenjat a i iskreno dok je ova "izbjeglička" kriza bome mi se uopće ne vozi do austrije.. Taman fino prodat 6icu prije ljeta, još nadodat kojih 100-200€ i uzet 7icu odmah čim izađe. 

Ne znam kakve si lude gljive jeo ali 1) nije samo Samsung android 2) ima nas koji znamo to koristit i ne šteka ni nakon godinu dana, sa 2GB RAMa i solidnim hardverom. Fanboyi, svašta...

12 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

moze li mi neko saznati koliko je star telefon i kad je prvi put upaljen moj iphone 5s. Pokusao sam na apple suport stranici ali ne pokazuje datum

serijski broj 013850007139606

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 18:20 (Bonjasky93).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6 - Rasprava

Fon ti je aktiviran 30.08.2014  

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6 - Rasprava

Jel itko uspi vratiti ios 8 nazad? ja sam skinuio vec 5 puta sa neta i pise da nije firmvare kompativbilan. a siguran sam da dobro skidam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
robee1 kaže...

sta znaci aktiviran, brat mi tvrdi da je dobio nov telefon prije 3-4 mjeseca, covjek mu donio zapakovan. Ne razumijem sad

13 godina
Iphone 6 - Rasprava

a ocito nije novi...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bonjasky93 kaže...
robee1 kaže...

sta znaci aktiviran, brat mi tvrdi da je dobio nov telefon prije 3-4 mjeseca, covjek mu donio zapakovan. Ne razumijem sad

14 godina
Ivanjino96 kaže...
Bonjasky93 kaže...
robee1 kaže...

Nikada nisam provjeravao svoje mobilne gadgete kada su kupljeni ili uključeni, ali iz vica bih volio utvrditi da je moj kupljen, odnosno uključen, kada sam ga ja uzeo, odnosno uključio! 

Zamolio bih da mi se ukaže mini tutorijalom, kako da dođem do podataka o tome, a po ovakvom slikovnom obrascu!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice