Dečki pitanje jedno! Jeli moguće na iOS-u sinkronizirati kontakte sa Google računa?
Hvala unaprijed
Dečki pitanje jedno! Jeli moguće na iOS-u sinkronizirati kontakte sa Google računa?
Hvala unaprijed
Je instaliraj google+ na iosu i to je to
Nema potrebe za instalacijom G+. Odeš u Settings > Mail, COntacts, Calendars i tamo dodaš Google račun.
Upravu si nisam se sjetio toga 👍
Hvala dečki, imo sam 5s, 4s sad sam uzeo 6 i nakon brdo androida se tek navikavam. Nisam nikada sinkronizirao kontakte, ali uspio sam. Hvala još jednom!
frend pronasao na oglasu jedan iphone 6 kojem trazi apple id svakih 5 minuta ali nije icloud zakljucan preko find mi phone aplikacije. provjerio sam ga preko imeia covjek nam ga poslao
e sad ako ga spojim na itunes i napravim restore telefona oce li on radit il cu trebati apple id od prijasnjega korisnika?
dal je nabolje da odustanem od toga ili se da srediti posto nema aktiviran find my phone?
frend pronasao na oglasu jedan iphone 6 kojem trazi apple id svakih 5 minuta ali nije icloud zakljucan preko find mi phone aplikacije. provjerio sam ga preko imeia covjek nam ga poslao
e sad ako ga spojim na itunes i napravim restore telefona oce li on radit il cu trebati apple id od prijasnjega korisnika?
dal je nabolje da odustanem od toga ili se da srediti posto nema aktiviran find my phone?
ne za*ebavaj se sa tim, uzmi novi ili kakogod ali taj nemoj.
A nek jos netko da neki savjet pa cu pokazat frendu postove.
A nek jos netko da neki savjet pa cu pokazat frendu postove.
gle ja sam ti rekao sta mislim, iphonovi su ti najzeznutiji po tom pitanju zastite, nikad mi nijedan od iphonova koje sam imao ( 4,4s,5c,5s,6 ) nije tako radio, tako da bolje se mani toga i uzmi neki za koji znas da je dobar.
Gle iskreno drend je zapeo jer je jeftino ja sam mu isto rekao i objasnio posljedice. Covjek govori da su mu u iklinici rekli 550kn popravak i poslao mi je ovu sliku
Veli da ga nakon toga trazi neku sifru nit nezna koju ne kuzi se covjek.
ma sve 5, ja samo NIKAD nisam tako nesto vidio. odnesi ti njega najbolje u apple store ako ima negdje kod tebe tamo, i tamo pitaj. pusti ti neke iklinke i to. u apple store ce ga samo spojiti putem usb-a na njihov ipad spojiti ga sa serverom i odmah vidjeti problem.
i znas na cemu si. odkud ti znas da ce taj problem biti 100% rijesen ako budes dao 550kn ? radi kako zelis, samo te / tvog frenda savjetujem da to ne uzimate.
To meni govoris pretpostavljam daj mi reci dal ja mogu napravit restore na tom telefonu ili su tu neke komplikacije?
Restore cega? Pa ako restorea svoj backup nece nista napravit...treba napravit update (shift kod restore dijaloga) sa ipsw pretpoatavljam, al to mu je lakse nosit u servis...sitnica, sat rada bi prakticki trebao bit
Iskreno nisam te bas najbolje skuzio sto si sad rekao al vidim da se kuzis. Znaci uglavnom je izvedivo?
objasnit cu frendu al in bu da mi to doma napravimo da ne placa dodatno.
Iskreno nisam te bas najbolje skuzio sto si sad rekao al vidim da se kuzis. Znaci uglavnom je izvedivo?
objasnit cu frendu al in bu da mi to doma napravimo da ne placa dodatno.
skineš zadnji SW sa stranice Omizio i u iTunes prilikom pritiska na RESTORE drži shift na tipkovnici i odaberi skinuti SW.
to je to :)
Hvala vam decki
Sve mi se cini da ce frend odustati a covjek trazi samo 1200kn mob je kupljen 10.5mislim znaci star dva mjeseca.
Steta fkt, da sam u HR sredio bi mu to za cevape lol
Sve mi se cini da ce frend odustati a covjek trazi samo 1200kn mob je kupljen 10.5mislim znaci star dva mjeseca.
Daj posalji broj, uzet cu ga ja.
Ako odustane posaljem ti private mesaage
Marko Zadranine, kakvi su dojmovi i iskustva s iPhoneom 6? S čime si zadovoljan, a s čime ne toliko?
Pričekaj koji dan da se slože dojmovi, nisam odavno imo iOS pa mi je sve čudno. Ali standardno lijepo, usklađeno, stabilno. Zasada jako pozitivni dojmovi što se tiče displaya (vidljivosti na suncu) i izrade (kao i dizajna), negativni dojmovi što se tiče kamere (u uvjetima slabijeg osvjetljenja) i baterije (stand by je odličan, ali kada se žešće koristi ode baterija jako brzo)
Ugl kroz neko vrijeme ću nešto više napisati, zasada je to to
Evo za mojeg prijatelja jurica_m jedna slika, od prije neki dan!
Čisto da se pohvalim da trajnišću baterije na iPhone 6 Plus, gdje je jasno vidljivo da nisam bio pre heavy user u to vrijeme, ali postoji opravdan razlog, puno posla pomagajući prijateljima u raznoraznim poslovima oko kuće i na zemlji!
Lijep vam pozdrav svim vlasnicima ovako kvalitetnih gadgeta, hehehehe!!!!
Ljudi jako mi se svida iP6, lijep, brz, jednostavan, ali kamera mi je VELIKO razočaranje, neznam zašto svake slike po mraku sa blicom ispadaju mutno i ne fokusirano, dinamički raspon jako loš, jedino je video brutalan. Možda su me S6 i G4 previše razmazili, a možda mi je mob i neispravan. Stvarno neznam
Ljudi jako mi se svida iP6, lijep, brz, jednostavan, ali kamera mi je VELIKO razočaranje, neznam zašto svake slike po mraku sa blicom ispadaju mutno i ne fokusirano, dinamički raspon jako loš, jedino je video brutalan. Možda su me S6 i G4 previše razmazili, a možda mi je mob i neispravan. Stvarno neznam
i6 radi dobre fotke po danu...koliko dobre mogu biti fotke sa moba :) Nocne fotke su prilicno lose, osim ako nisi full amater, pa ti je sve wow....
LG G4 i neke Lumije imaju nesto malo bolje nocne ali sve je to onako..cisto za nuzno zlo. Sve su to prvenstveno mobiteli sa pocket foticem i ne treba previse ocekivati, pa nece biti ni razocaranja :)
Neznam, meni osobno šestica radi super slike u svim uvjetima. Nisam profesionalni fotograf tako da za slike društva, putovanja, izlazaka i svakodnevnog života mi je kamera odlična i dostojna da bude jedina koju koristim. Jedina zamjerka ide videu u nešto mračnijim uvjetima koji je neupotrebljiv jer kamera još dodatno zatamni prizor. Video po danu je super pogotovo u 60 fps-a i stabilizacija iako je digitalna je bolja od Samsungove i LG-ove optičke. Jedina zamjerka je zoom efekt na videu, vidljiv je kada se sa fotografije prebaci na video.