Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.586
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Iphone 6
ATJLučko kaže...

To te ja pitam Đuro!!!!!!!! 

Da sada vidimo odgovore konkurencije, i koliko će biti, ili bi moglo biti, skidanja i kopiranja designa, hahahahahaha?!?!?!?! 

LINK; http://www.smartphonehrvatska.com/2015/05/08/iphone-7-bi-mogao-izgledati-ovako/

?!?!?
iPhone 7 neće ni približno ovako izgledati.. ovo je render nekog lika sa neta.. gluposti.

Long Live Freedom
12 godina
neaktivan
Iphone 6

mislim ovo lijepo izgleda, ali di je ip7. pa prvo 6s dolazi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

mislim ovo lijepo izgleda, ali di je ip7. pa prvo 6s dolazi.

možda nas iznenade pa odmah odu na verziju 7, ono kao imate iphone 6 i 6+ (nek vam to bude neka jača verzija) pa mi idemo na nešto sasvim novo, svašta je za očekivati, vidjeti ćemo što vrijeme donosi

13 godina
Iphone 6
Da bar iznenade s nečim dobrim. Hd ekrani i 4.7 mobiteli koji su veći od 5.2 incnih mobitela me ne fasciniraju nimalo. I 2gb rama kao minimum.
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
razjaren kaže...
Edge kaže...
razjaren kaže...
cardadule kaže...

^^^ A recite mi nesto sta ne znam cim je bio za ovako nisku cenu nisam ni ocekivao da je cist , Nisam imao srece.

i .... što sad  očekuješ..... da te netko žali???? zato što si kupio ukraden ili izgubljen mobitel i nekoga oštetio za određeni iznos novac koji je vjerovatno teško skucao za kupnju toga iphonea

Momak moj .. to se kod nas u Hrvatskoj (a i šire) zove krađa (kao i kupovina ukradenih stvari) i za to se odgovara pred zakonom.

I Još imaš obraza napisat kako si to znao.... iskeno da sam ja admim blokao bi ti nick na ovom forumu

Daj smiri malo hormone.

Napadas lika koji je kupio ukraden mob (i koji je rekao da u trenutku kupnje nije bio svjestan da je mozda mob ukraden), a ne kudis ustvari pravog lopova tj. onog koji ga je ukro?

Kod nas Hrvata bas ti pravi lopovi prolaze nekaznjeno jer vecina razmislja ko ti, ne vidi 2 metra ispred sebe, samo ravno, niti lijevo niti desno. Napadas lika koji je mozda neduzan, a i da je svjesno kupio mob koga briga, taj mob bi ionak zavrsio u drugim rukama.

Osim toga, stvarnost zna biti surova, pa je mozda taj mob netko moro dat i zbog duga.

Ali odgovaranje pred zakonom, jos za lika koji ga je kupio je smjesna optuzba, nek te bude stid.

očigledno te zasmetalo što sam napisao kod nas Hrvata ( usput rečeno nemoj da te smeta ,ovo je Hrvatski forum ) 

drugo: zašto da se stidm ja, a ne onaj tko kupuje ukradeno??? ... (kad kupiš iphone ,prodavatelj pred tobom restarta mob na tvorničke postavke i isključi pračenje moba... staviš svoj icloud i to je to.. sve jasno

ali gore navedeni gospodin je kupio sa icloud računom na njemu... koristio par dana.. i onda nadograđivao noviji softver (pokušavajuči na taj način izbrisati stari račun i učiniti telefon legalnim ( umjesto da ode na policiju i prijavi prodavatelja ako nije znao) (ali znao je ,što je i sam napisao ,dakle pokušaj prevare)

Argumenti...  nije potražio prodavatelja i tražio povrat novca, nije išao na policiju, nijen ovde tražio savjet kako da se izvuče iz te situacije pravno... ma... 

i ja da se stidim?

Tvoje shavčanje morala je jako upitno ,u stvari nije upitno jadno je ,zaključak iz tvoje rečenice ( a i da je svjesno kupio mob koga briga, taj mob bi ionak zavrsio u drugim rukama) , ovo sve govori o tebi (samo moje mišljenje)..ostali koji ovo čitaju nek prosude sami...

Ubuduče ne komentiraj zakone ako ih ne poznaješ ( za kupnju ukradenog se odgovara pred zakonom)

i zadnje .... otkači se od mene ..jasno

Moral?? Verovatno nisi citao dobro sta sam napisaao a odma si naso da drzis lekcije o postenjiu.Dakle situacija je bila sledeca u kaficu mi je prisao lik i pitao da li hocu da kupim Iphone 5s 32gb za 100e vidimm tel ocuvan zakljucan kazem ja njemu 50e "moze diga" da ga nisam ja kupio naso bi jos 563 prisudnih da ga kupe,pojma nemam ako je ukraden i kako je dosao do njega.E sad vidim neki me napadaju da sam lopov sto sam kupio tel za niske pare.Pa ja pitam sad vas da li nesto kad vam padne za niske novce nebi uzeli? ajde da se ne lazemo.Boli mene uvo taj ko mi mi ga je prodao kako je dosao do njega  i kako je dosao,ako ga je nekom ukrao i da li je ..jbga jednostavo zivimo u takvom svetu.Pre par godina na ulici mi padne bicikla koja kosta skoro 4000e kupio sam je za 850e i sad ja da ga pitam odakle ne interesuj me.Za razliku od tebe zvim u zemlji od 82milona i gradu od 5milona....to je stvar koju verovatno neces nikad razumeti.

Dosao sam ovde da pitam ne verdjajuci nikoga,a vidim kako da da sam neku u srce pucao.

Telefon je kupljen za 50e i prodat servisu za 130e dakle 70+ ja zadovoljan.

12 godina
neaktivan
Iphone 6

dzaba tebi sto zivis u gradu od 5 000 000 stanovnika kad nisi naucio da je 130-50=80

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 11:33 (mile1989).

5 1 hvala 0
13 godina
Iphone 6
Math is strong with this one
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Ako napadate cradadule kaj je kupio ukraden mob od lopova, pitam se da li vas ista savjest gura znajuci da i nov uredjaj dolazi iz kineske tvornice u kojoj godisnje nekoliko radnika pocini samoubojstvo zbog teskih i losih uvjeta, a ponekad zaluta i koji maloljetnik?
13 godina
Iphone 6

Hahaha o čem ti molim te baljezgaš?!?

Kako si u svojoj glavi to povezao molim te...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Iphone 6

ne svidja mi se sto mu je home button na displayu. nekako mi glupo izgleda? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Home buttona i TouchIDa se sigurno Apple neće odreći. Ovaj render mi se svidja, ali mislim da je malo ispred vremena. Ne treba ocekivat veliki dizajnerski pomk, po meni, ali nekako vjerujem da ce biti 1080p na 4.7-5.0", bez povećanja gabarita, uz veću rezoluciju prednje kamere, USBC i smanjenja bezela ako povecaju ekran. Samo da gabarite ne povecavaju. HW ce sigurno pojacat s A9 i 1-2+ GB RAMa. Takodjer ocekujem da 16/32GB verzija vise nece biti.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
Ako napadate cradadule kaj je kupio ukraden mob od lopova, pitam se da li vas ista savjest gura znajuci da i nov uredjaj dolazi iz kineske tvornice u kojoj godisnje nekoliko radnika pocini samoubojstvo zbog teskih i losih uvjeta, a ponekad zaluta i koji maloljetnik?

Nije ni Kina vise selo da se radi za par dolara dnevno ko nekad.

Uostalom, zasto zalit Kinu kad se kod nas pali lamplica za kriticno stanje.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
Iphone 6

Koje aplikacije koristite na svom 6/6+, sto mislite koje su must have aplikacije, i koje najcesce koristite.

evo screen moje sestice

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 6

Meni je baš šteta što se nece rjesit te home tipke. Zauzima previše mjesta i dosadila mi je već od 2007 je tu, ali staces

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 6

Denon remote app

Camera+

Sybu kodi

anote

ContactsXL

Tapatalk

Whatsapp

Numerical

DS photo+

Flickr

Snapseed

Week cal

Pedometer

Genius scan

Procam

Fotor

HAK

Croatia poi

iHZnet

Onedrive

Translate

Transfer

...to su samo neke koje meni koriste :) a ono sto mi najvise nedostaje je activator sa Cydia-e :( posto jos uvijek nema JB-a...

0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Dok ti dlakice na jajcima zrastu znat ces. Do onda ignore. 

16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
maks0806 kaže...

Onda mozemo komotno prestat kupovati mobitele i od ostalih proizvodjaca. Uz to i robe, obuce, itd.

Kad se svega toga odreknes, onda cu ti se divit. Do tad ces biti i ostati obicni trol :)

17 godina
odjavljen
Iphone 6

Jel omoguceno s iPhonea stavit sliku na forum direkt prek moba?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
14 godina
Edge kaže...

Jel omoguceno s iPhonea stavit sliku na forum direkt prek moba?

da

13 godina
ukay1000 kaže...
maks0806 kaže...

Napišeš glupost i meni trebaju dlakice rasti xD

Baš si veliki dečko :3

16 godina
Iphone 6

Zašto se vi obazirete što ukay1000 govori? Mali apsolutno o ničemu nema pojma, već je prava definicija trolla. 

Da je ovo ozbiljan forum, već bi davno odletia.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Kaze sardax, covjek koji je preprpdavao banirane cod keyeve, izvlaceci novce klinaca. Da je ovo pravi forum vec bi odavno odletia.
13 godina
Iphone 6

Kakve to ima fking veze sa temom??? Ni kinezi u tvornicama ni banirani cd keyevi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tema je iphone 6. Mob koji je proizveden u kineskoj tvornici gdje ljudi izvrsavaju samoubojstva zbog radnih uvjeta. Eto takve kad vec pitas.
Mala digresija.
13 godina
Iphone 6

Sorry ali to stvarno nema veze sa samim telefonom niti ovom temom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ukaj1000, čim ti nekoga nazivaš iditom ili ovcom jer nešto kupuje, a to po tebi ne vrijedi, dovoljno govori o tvojoj inteligenciji. Za mene se zna imenom i prezimenom, ukucaš sasrdax u google i sve ti piše. Nitko nije nikad dobio banirani cd key, a prodao sam ih na stotine i stotine za desetke igara. Ljudi su znali gdje ih ja kupujem i zasto ih prodajem po visoj cijeni, prodavao sam ih po visoj cijeni jer sam ih mogao prodati. Kao sto i Apple radi. Ti si neki klinac koji je jak na tipkovnici i to je to. Svaka cast. Kad razgovaras, ne argumentiras niti uvazavas tudje razmisljanje. Dakle, balavac, neovisno o godinama, a to je posljedica kucnog odgoja, jer su ti vjerovatno i roditelji isto tako balavci, opet neovisno o godinama. 90% stvari danas dolazi iz kineskih tvornica, kao sto ce za 20ak godina dolaziti iz africkih, a kao sto su prije 30 dolazili iz jugoslavenskih. Jeftina radna snaga i to je to. Ti sigurno kupujes neke stvari koje su za nekog precjenjene, ali tebi odgovara toliko potrosit. Niai zato ovca? To je tvoj novac i radi s njim sta hoces. IP6 je izvrstan proizvod, to sto ti mislis da je njegov HW losiji od HTCovog ili od Samsunga je nevazno, on odradjuje svoj posao. Samsung bi dao sve da moze biti kao Apple u mobilnoj diviziji, a nije ni 20% od toga.
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma pustite ga, tipicni Balkanac.

Nejede tjedan dana, ne odigra kladionicu i sve stavi da bi imao zadnji Galaxy ili iPhone i onda ga pucaju kompleksi kad shvati da njegov telefon nije najbolji :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 12:56 (Mitch).
16 godina
Taj femdom mi je allias :)
13 godina
Iphone 6

Me likey :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: