Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 448.541
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Iphone 6

Vjerojatno će on zaraditi 100kn, a ti ostati bez moba

17 godina
odjavljen
GRDI-146 kaže...

Vidim ovaj oglas na Njuskalu 

http://www.njuskalo.hr/iphone-6/iphone-6-vakumirano-oglas-14824103

Ima neko neka iskustva ?  Fora je da se mob narucuje i Njemacke. Platis mu 100kn akontacije i ostalo kad stigne mob.  Moguca je primopredaja. 

pogledaj nadimak prodavaca, ciba89, iliti cibaric iliti janjevska posla.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
16 godina
Iphone 6

ili ga jednostavno sam narucis

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Iphone 6

Smrdi mi na prijevaru, uplatiš 100 kuna i mobitel nikad ne vidiš, a za 100 kuna mu nemožeš ništa, niti ga prijaviti. U njemačkoj je otključani iphone 700 eura tako da ne vjerujem da bi ti ga on prodao za 1700 kuna manje.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Iphone 6

http://geizhals.eu/apple-iphone-6-16gb-grau-a1163683.html

ovdje imate sve provjerene stranice na geizhals, nadite koja dostavlja u HR i narucis...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Uzmeš s Njuškala s HR garancijom, nov i nemaš brige.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Vidim ovaj oglas na Njuskalu 

http://www.njuskalo.hr/iphone-6/iphone-6-vakumirano-oglas-14824103

Ima neko neka iskustva ?  Fora je da se mob narucuje i Njemacke. Platis mu 100kn akontacije i ostalo kad stigne mob.  Moguca je primopredaja. 

Kloni se takvih oglasa u sirokom luku :)

Uopce mi nije jasno zasto netko pravi takve oglase i koji mu je gust zezati ljude i na kraju dopisivati se s njima, lagati i muljati...

Taj lik je vec imao dosta oglasa na istu semu i cesto rotira i svoje korisnicko ime. Uglavnom muljanje...slao sam mu nekoliko mailova, uvijek odgovori i na kraju sam trazio da mi posalje fon bez tih 100kn...na sto je pristao i na tome je ostalo :)

Jedan drugi se nije javljao na fon i kasnije on mene nazove...sve kulturno..dogovorimo se da posalje fotke na mail i to je to..oglas i dalje stoji, od fotki nista a sama cijena je ok tako da po njoj fon bi trebao prodati u roku odmah...

Za sada jos nema i6 po relativno dobroj cijeni. Ako si spreman platiti cca 4000kn mozes ga naci a sve ispod toga je ili zezanje ili eventualno razbijeni. Moze se najetjeti i na fon od 3700kn (koristeni) ako je nekome stvarno hitno. Pozeljno je osobno preuzimanje, posto ako se salje postom uvijek postoji mogucnost da dobije fon koji ima ukljucen find my phone i da ga zbog toga mozes samo gledati.

15 godina
Iphone 6

Imam pitanje u vezi fotografija i iclouda. Da li kad se to sinkronizira ostaje tamo u iclouda ili se briše nakon nekog vremena?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...

Imam pitanje u vezi fotografija i iclouda. Da li kad se to sinkronizira ostaje tamo u iclouda ili se briše nakon nekog vremena?

koliko ja znam sve ostaje na icloudu dok ti ne izbrišeš

16 godina
Iphone 6

Trebao bi mi dodatni punjač za iPhone 6. Zanima me gdje najjeftinije kupiti original punjač u Hrvatskoj a da nije na njuškalu? 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dreammaker kaže...

Trebao bi mi dodatni punjač za iPhone 6. Zanima me gdje najjeftinije kupiti original punjač u Hrvatskoj a da nije na njuškalu? 

http://www.istore.com.hr/detalji/71/Adapteri-i-kablovi.htm/

12 godina
neaktivan
Iphone 6

ako si iz zg, kupi u nekom apple reselleru. ako nisi i nemas priliku otic  onda t com ili vip. svagdje je orginal oko 180 kn. a kopije nemoj ni kupovat jer ti nece punit mob. 

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Molim vas za pomoc.. uradio sam sinkronizaciju, definitivno se ne znam sluzit ovim iTunesom, uglavnom ponistio sam i prebacio fotke preko imagetransfer programa i sad mi pokazuje da foto medijateka zauzima 4gb i da ima 1200 slika a ja imam samo 600 isao sam i na iTunes pa ono "odklikno" fotke i sve foldere pritisno ali nista.. ako neko moze pomoc mnogo bi mu zahvalan bio

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

Kolega @miikaa77, kada si instalirao iTunese, i jesi možda u kompu podesio sinkronizaciju sa nekim drugim elementima, kao npr Google-om?! 

Da vam možda nije učinio slike duplikatima, dajte i to provjerite! 

Ako možete, učinite SS sa otvorenim albumima gdje će biti vidljivo koliko u glavnom albumu ili nekom kritičnom ima slika?! 

Još nešto, imate li instaliranu aplikaciju Flipboard?! Ako nemate, skinite ju i potražite stavke "Apple news" i "Apps", gdje će te potražiti "IPhone life tip of the day", gdje ekipa svaki dan daje korisne savjete oko korištenja Apple gadgeta, pa potražite u arhivi nešto o tome! 

Ako ne uspijete, ja imam nekoliko takvih savjeta od kada sam kupio svoj iPhone, pa ću pogledati, a i registrajte se tamo, neka i vama stižu na vaš mail savjeti! 

Za sada, do skorog, pozdrav!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iphone 6

Evo nesto sam uspio, trenutno fotke i klipovi zauzimaju 2,7gb znaci 580 slika i 30 videa, da li je to to ili opet malo puno ?

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 6

Zanima me kako se riješiti ovih "Dokumenata i aplikacija". U Googlovim aplikacijama se da obrisati na ostalima ne mogu. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

S vremeno se nakupi smeca prilikom koristenja aplikacije...instaliraj si na comp PhoneClean, spoji iphone i pokreni aplikaciju. Ocisti ti sve sto se nakupi s vremenom..temp i ostalo...

10 godina
Iphone 6

Koliko je sigurno kupiti novi vakumirani iphone 6 (ima i original racun i garanciju) kupljen u njemackoj u apple storu? Gdje cu ga slati ako se pokvari ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 10:17 (Croshadow1234).

0 0 hvala 0
10 godina

Imam pitanje vezano za ringtonove i Zedge. Imam Tonesync instaliran na komp, preko moba na Zedgeu skinem ringtone i piše mi da je poslani u iTunes u tonove ali kad pokrenem iTunes tih tonova nigdje nema. Ima doduše 38 tonova koje sam do sada bez problema slao na iTunes preko Zedge aplikacije, a sad je eto odjednom prestalo to šljakati. Jel zna možda netko zbog čega se downloadani ringtonovi ne nalaze u tonovima u iTunesu?

unaprijed zahvaljujem

14 godina
Matthew26 kaže...

Imam pitanje vezano za ringtonove i Zedge. Imam Tonesync instaliran na komp, preko moba na Zedgeu skinem ringtone i piše mi da je poslani u iTunes u tonove ali kad pokrenem iTunes tih tonova nigdje nema. Ima doduše 38 tonova koje sam do sada bez problema slao na iTunes preko Zedge aplikacije, a sad je eto odjednom prestalo to šljakati. Jel zna možda netko zbog čega se downloadani ringtonovi ne nalaze u tonovima u iTunesu?

unaprijed zahvaljujem

Prvo kolega otvorite ZEDGE i onda pokrenite povezivanje njih i iTunes-a! 

Nakon toga, svi download-Ani tonovi sa ZEDGE stranice će se/bi trebali pojaviti U iTunes-ima! 

Koja je procedura sa Tonesync ja osobno ne znam, ali je vjerojatno istog principa. 

ATJ Lučko
10 godina
ATJLučko kaže...
Matthew26 kaže...

unaprijed zahvaljujem

Prvo kolega otvorite ZEDGE i onda pokrenite povezivanje njih i iTunes-a! 

Nakon toga, svi download-Ani tonovi sa ZEDGE stranice će se/bi trebali pojaviti U iTunes-ima! 

Koja je procedura sa Tonesync ja osobno ne znam, ali je vjerojatno istog principa. 

Pa znam postupak, ali problem je stotoi radim atonovi se ne pojavljuju u iTunesima....

10 godina
neaktivan
Croshadow1234 kaže...

Koliko je sigurno kupiti novi vakumirani iphone 6 (ima i original racun i garanciju) kupljen u njemackoj u apple storu? Gdje cu ga slati ako se pokvari ? 

Ako znas od koga kupujes, potpuno je sigurno. Apple ima medjunarodno jamstvo i ako dodje do kvara, nosis ga u iStyle Zg.

13 godina
Iphone 6

U istyle u zg rade moroni svjetske klase... Ja uvjek nosim u agram, za dan dva dobim novi mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6

dostupan nam od danas iOS 8.3, kao i korisnicima mac računala os x 10.10.3 yosemite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

i kod tcoma se na ios 8.3 pojavljuje onaj meni za 2/3/4g

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesu promijenili animaciju nakon unlocka ekrena da se ne vidi smanjenje gornje trake?

14 godina
rapajic_st kaže...

Gdje ga ti vidiš, obzirom ga ja ne mogu očigledno uočiti?!

ATJ Lučko
11 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
rapajic_st kaže...

Gdje ga ti vidiš, obzirom ga ja ne mogu očigledno uočiti?!

Settings - Cellular - Voice & Data 

12 godina
neaktivan
Iphone 6

stavio i ja 8.3 nekako mi ga je dugo stavljalo. i onda mi dode ono dobar dan , hello, ... i ja se zakenjo da ce mi sve obrisat koda sam novi iOS stavio. al dobro je nije nista. jedina razlika koju vidim su crnci i gay smajlici, ugl svida mi se to sto stalno daju novi update . 

a sto se tice 2g/3g/4g meni je to i prije bilo, od iosa 8.0 , mislim da smo vec utvridli da je bito koju mrezu koristis jer prije je vip imo saltanje a tcom nije

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 12:49 (mile1989).

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

neznam dal mi se cini ili mi vise guta 8.3 bateriju od 8.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice