Vjerojatno će on zaraditi 100kn, a ti ostati bez moba
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim ovaj oglas na Njuskalu
http://www.njuskalo.hr/iphone-6/iphone-6-vakumirano-oglas-14824103
Ima neko neka iskustva ? Fora je da se mob narucuje i Njemacke. Platis mu 100kn akontacije i ostalo kad stigne mob. Moguca je primopredaja.
pogledaj nadimak prodavaca, ciba89, iliti cibaric iliti janjevska posla.
ili ga jednostavno sam narucis

Smrdi mi na prijevaru, uplatiš 100 kuna i mobitel nikad ne vidiš, a za 100 kuna mu nemožeš ništa, niti ga prijaviti. U njemačkoj je otključani iphone 700 eura tako da ne vjerujem da bi ti ga on prodao za 1700 kuna manje.
http://geizhals.eu/apple-iphone-6-16gb-grau-a1163683.html
ovdje imate sve provjerene stranice na geizhals, nadite koja dostavlja u HR i narucis...

Uzmeš s Njuškala s HR garancijom, nov i nemaš brige.
Vidim ovaj oglas na Njuskalu
http://www.njuskalo.hr/iphone-6/iphone-6-vakumirano-oglas-14824103
Ima neko neka iskustva ? Fora je da se mob narucuje i Njemacke. Platis mu 100kn akontacije i ostalo kad stigne mob. Moguca je primopredaja.
Kloni se takvih oglasa u sirokom luku :)
Uopce mi nije jasno zasto netko pravi takve oglase i koji mu je gust zezati ljude i na kraju dopisivati se s njima, lagati i muljati...
Taj lik je vec imao dosta oglasa na istu semu i cesto rotira i svoje korisnicko ime. Uglavnom muljanje...slao sam mu nekoliko mailova, uvijek odgovori i na kraju sam trazio da mi posalje fon bez tih 100kn...na sto je pristao i na tome je ostalo :)
Jedan drugi se nije javljao na fon i kasnije on mene nazove...sve kulturno..dogovorimo se da posalje fotke na mail i to je to..oglas i dalje stoji, od fotki nista a sama cijena je ok tako da po njoj fon bi trebao prodati u roku odmah...
Za sada jos nema i6 po relativno dobroj cijeni. Ako si spreman platiti cca 4000kn mozes ga naci a sve ispod toga je ili zezanje ili eventualno razbijeni. Moze se najetjeti i na fon od 3700kn (koristeni) ako je nekome stvarno hitno. Pozeljno je osobno preuzimanje, posto ako se salje postom uvijek postoji mogucnost da dobije fon koji ima ukljucen find my phone i da ga zbog toga mozes samo gledati.
Imam pitanje u vezi fotografija i iclouda. Da li kad se to sinkronizira ostaje tamo u iclouda ili se briše nakon nekog vremena?
Imam pitanje u vezi fotografija i iclouda. Da li kad se to sinkronizira ostaje tamo u iclouda ili se briše nakon nekog vremena?
koliko ja znam sve ostaje na icloudu dok ti ne izbrišeš
Trebao bi mi dodatni punjač za iPhone 6. Zanima me gdje najjeftinije kupiti original punjač u Hrvatskoj a da nije na njuškalu?
Trebao bi mi dodatni punjač za iPhone 6. Zanima me gdje najjeftinije kupiti original punjač u Hrvatskoj a da nije na njuškalu?
ako si iz zg, kupi u nekom apple reselleru. ako nisi i nemas priliku otic onda t com ili vip. svagdje je orginal oko 180 kn. a kopije nemoj ni kupovat jer ti nece punit mob.
Molim vas za pomoc.. uradio sam sinkronizaciju, definitivno se ne znam sluzit ovim iTunesom, uglavnom ponistio sam i prebacio fotke preko imagetransfer programa i sad mi pokazuje da foto medijateka zauzima 4gb i da ima 1200 slika a ja imam samo 600 isao sam i na iTunes pa ono "odklikno" fotke i sve foldere pritisno ali nista.. ako neko moze pomoc mnogo bi mu zahvalan bio
Kolega @miikaa77, kada si instalirao iTunese, i jesi možda u kompu podesio sinkronizaciju sa nekim drugim elementima, kao npr Google-om?!
Da vam možda nije učinio slike duplikatima, dajte i to provjerite!
Ako možete, učinite SS sa otvorenim albumima gdje će biti vidljivo koliko u glavnom albumu ili nekom kritičnom ima slika?!
Još nešto, imate li instaliranu aplikaciju Flipboard?! Ako nemate, skinite ju i potražite stavke "Apple news" i "Apps", gdje će te potražiti "IPhone life tip of the day", gdje ekipa svaki dan daje korisne savjete oko korištenja Apple gadgeta, pa potražite u arhivi nešto o tome!
Ako ne uspijete, ja imam nekoliko takvih savjeta od kada sam kupio svoj iPhone, pa ću pogledati, a i registrajte se tamo, neka i vama stižu na vaš mail savjeti!
Za sada, do skorog, pozdrav!!

Evo nesto sam uspio, trenutno fotke i klipovi zauzimaju 2,7gb znaci 580 slika i 30 videa, da li je to to ili opet malo puno ?
S vremeno se nakupi smeca prilikom koristenja aplikacije...instaliraj si na comp PhoneClean, spoji iphone i pokreni aplikaciju. Ocisti ti sve sto se nakupi s vremenom..temp i ostalo...
Koliko je sigurno kupiti novi vakumirani iphone 6 (ima i original racun i garanciju) kupljen u njemackoj u apple storu? Gdje cu ga slati ako se pokvari ?
Imam pitanje vezano za ringtonove i Zedge. Imam Tonesync instaliran na komp, preko moba na Zedgeu skinem ringtone i piše mi da je poslani u iTunes u tonove ali kad pokrenem iTunes tih tonova nigdje nema. Ima doduše 38 tonova koje sam do sada bez problema slao na iTunes preko Zedge aplikacije, a sad je eto odjednom prestalo to šljakati. Jel zna možda netko zbog čega se downloadani ringtonovi ne nalaze u tonovima u iTunesu?
unaprijed zahvaljujem
Imam pitanje vezano za ringtonove i Zedge. Imam Tonesync instaliran na komp, preko moba na Zedgeu skinem ringtone i piše mi da je poslani u iTunes u tonove ali kad pokrenem iTunes tih tonova nigdje nema. Ima doduše 38 tonova koje sam do sada bez problema slao na iTunes preko Zedge aplikacije, a sad je eto odjednom prestalo to šljakati. Jel zna možda netko zbog čega se downloadani ringtonovi ne nalaze u tonovima u iTunesu?
unaprijed zahvaljujem
Prvo kolega otvorite ZEDGE i onda pokrenite povezivanje njih i iTunes-a!
Nakon toga, svi download-Ani tonovi sa ZEDGE stranice će se/bi trebali pojaviti U iTunes-ima!
Koja je procedura sa Tonesync ja osobno ne znam, ali je vjerojatno istog principa.

unaprijed zahvaljujem
Prvo kolega otvorite ZEDGE i onda pokrenite povezivanje njih i iTunes-a!
Nakon toga, svi download-Ani tonovi sa ZEDGE stranice će se/bi trebali pojaviti U iTunes-ima!
Koja je procedura sa Tonesync ja osobno ne znam, ali je vjerojatno istog principa.
Pa znam postupak, ali problem je stotoi radim atonovi se ne pojavljuju u iTunesima....
Koliko je sigurno kupiti novi vakumirani iphone 6 (ima i original racun i garanciju) kupljen u njemackoj u apple storu? Gdje cu ga slati ako se pokvari ?
Ako znas od koga kupujes, potpuno je sigurno. Apple ima medjunarodno jamstvo i ako dodje do kvara, nosis ga u iStyle Zg.
U istyle u zg rade moroni svjetske klase... Ja uvjek nosim u agram, za dan dva dobim novi mob
dostupan nam od danas iOS 8.3, kao i korisnicima mac računala os x 10.10.3 yosemite
i kod tcoma se na ios 8.3 pojavljuje onaj meni za 2/3/4g
Jesu promijenili animaciju nakon unlocka ekrena da se ne vidi smanjenje gornje trake?
Gdje ga ti vidiš, obzirom ga ja ne mogu očigledno uočiti?!

Gdje ga ti vidiš, obzirom ga ja ne mogu očigledno uočiti?!
Settings - Cellular - Voice & Data
stavio i ja 8.3 nekako mi ga je dugo stavljalo. i onda mi dode ono dobar dan , hello, ... i ja se zakenjo da ce mi sve obrisat koda sam novi iOS stavio. al dobro je nije nista. jedina razlika koju vidim su crnci i gay smajlici, ugl svida mi se to sto stalno daju novi update .
a sto se tice 2g/3g/4g meni je to i prije bilo, od iosa 8.0 , mislim da smo vec utvridli da je bito koju mrezu koristis jer prije je vip imo saltanje a tcom nije
neznam dal mi se cini ili mi vise guta 8.3 bateriju od 8.2