s15. - pa sto si ga uzeo ako nisi zadovoljan. bar se dns moze skoro svagdje u RH isporbati skoro
svaki model prije nego se kupi , takoder ima milijun usporedbi iphona 6,6+ sa svim androdima i win telefonima. takoder sam 100% siguran da ne radi dosta slicno ko nexus 4. sigurno je dosta brzi i fluidniji ip6+. pogledaj speed testove na yt. a sad ako si ocekivao da ce 6+ otvarat u milisekundi apk. a konkurencija u 10 sec onda nezz sto bi ti reko. sve je to tu negdje dns... npr ip6 pokrenut angry birds za 3.5 sec a lg g3 za 6 sec. relano gledano to nije neka razlika. ali opet u trzistu mobitela jedan od kriterija ko je bolji.
meni osobno je svejedno oce mj auto doc do 100 za 7,5 sec ili 10. al
siguran sma da je nekom to jako bitno.
ma probao sam šesticu običnu, radila je super... računao sam da je 6+ ista stvar sa većim ekranom... ali očito je da stvari nisu dobro optimizirane za 6+, netko tko ga ima neka proba spustit spotlight prema dolje i prebacit u landscape( radi ok samo u reduced transparency modeu )youtube zakretanje iz portait u landscape isto jako blokira, kretanje kroz menije, pogotovo u meniju za mjenanje wallpapera itd ... vjerovatno je zbog 1080p ekrana... tj nadam se.
Ovo za zaokretanje youtube-a je tako kod svih, to je do aplikacije, ne do iphone-a.