Iphone 6 - Rasprava

poruka: 2.188
|
čitano: 444.750
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iphone 6

Nillkin je jako dobar na tom podrucju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Iphone 6
ProTeinZ kaže...

imam sesticu i zanima me neki kvalitetni screen protector koji mogu kupiti za njega, tipa tempered screen protector, ima ih pun ebay al neznam da li je kvalitetno.

Nilkin definitvno tempered glass. Ja uzeo bas pred dva tjedna ovaj noviji sa zaobljenim rubovima bas za iphone 6.
14 godina
neaktivan
Iphone 6

Ja kad sam u tcomu kupio 6 plus dobio sam uz njega zaštitno staklo celly, proizvodi neka talijanska firma. Od prvog dana mi je na mobu i sve pohvale. Tanko je, nema ni jedne ogrebotine na njemu, ne prlja se jako i što je najvažnije nema jaku refleksiju na suncu. Evo link:

http://www.celly.com/accessori/apple/iphone_6_plus/protezione_schermo/glass601/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 6
bravo edge. znaci covjek kupio iphone6 pred 10 dana i odlucio da ce bas sada malo odmorit od koristenja moba. obicno ljudi kad kupe neku novu stvar prvih mjesec dva je intenzivnije koriste, a tek kasnije im dosadi.

3 0 hvala 0
12 godina
Iphone 6

Kaj je propisano negdje koliko se mora koristiti neka stvar nakon kupnje? Uzeo sam nedavno 6ticu, pošto su blagdnai i neradni dani malo koristim telefon, evo 4 dana traje baterija... no to naravno nije pravo mjerilo trajanja.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 6
Ja također uzeo 6icu (prije tocno 7 dana). Sad jedino zalim sta nisam pricekao i uzeo poslije Božića, jer bi onda valjda bio dostupan od 64GB. Ali isto sam se iznenadio baterijom, posto je na svim testovima slabo prolazio. Ja dobivam 2 dana bez problema cak i uz jace koristenje. Screenshot slijedi za koji dan posto sam ga upravo skinuo s punjaca
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 6

Jel ko uspijeva lovit 4G?

everybody lies

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Jel ko uspijeva lovit 4G?

Nemamm aktiviranu 4G uslugu da bi brzina bila veća, ali kada upalim 4G piše mi da sam spojen na 4G mrežu. HT je operater. Naravno samo tamo gdje ima 4g signala.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 15:01 (ROADRUNNER).
17 godina
neaktivan
Iphone 6

hmm... zanimljivo, meni na VIP-u samo 3G bez obzira gdje po cijelom Zagrebu...

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 6

meni se u zagrebu upali 4g.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 6

U centru Karlovca isto ja imam 4G signal, kasnije učinim SS pa ga pridružim postu. 

Evo je došlo vrijeme da upload-am i učinjeni SS sa 4G signalom u Karlovcu.

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 19:15 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kod mene u Belišću nema, ali u Osijeku ima skoro svugdje

13 godina
Iphone 6

Ekipa kako prebacit kontakte sa iPhone (4s,iOS 7) na SIM karticu,jesam ja čorav ili samo postoji obrnuto!?

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možeš sa SIM na iphone, obratno ne. Možeš kontakte exportirati kao vcard i onda prebaciti na drugi mob. Ako imaš uključeno da ti kontakti idu u icloud onda je jednostavno exportirati. Logiraš se na icloud.com odeš na kontakte i tamo imaš opciju export.
13 godina
Iphone 6

Ušao sam u postavke/iCloud i naznačio "on" pod kontakti,logirao se na iCloud i tamo nema ni jednog kontakta!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Treba malo vremena da se syncaju
13 godina
Iphone 6

LOL

Sad nemam kontakte ni na telefonu,a majke ti mile,žena će me razapet!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
volegradele kaže...

Ekipa kako prebacit kontakte sa iPhone (4s,iOS 7) na SIM karticu,jesam ja čorav ili samo postoji obrnuto!?

Kolega @volegradele, da pokušaš prvo sinkronizirati iPhone sa iTune-sima, primarno da povuče sve kontakte sa iPhone-a na iTunes-s a onda taj "neki" mobitel sa SIM karticom unutra sinkroniziraš opet sa iTune-sima, pa kada te iTunes-i pitaju što želiš sinkronizirati, ti izaberi contacts?! 

Meni je tako povukao hrpu kontakata SGN II, kada sam istog sinkronizirao zbog muzike koju imam skinutu na iTune-sima

!!

ATJ Lučko
13 godina
Iphone 6

Kako sinkronizirat preko iTunesa neki drugi mob osim iPhona??

btw bio sam jaki zagovornik iPhona,ali da ne možeš prebacit faking kontakte sa moba na SIM bez jailbreaka ilil kojekakvih gluposti to ne mogu da virujem!!

Ženi sam uzeo novi mob SG S5 i tarem se kako prebacit kontakte na SIM!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
volegradele kaže...

btw bio sam jaki zagovornik iPhona,ali da ne možeš prebacit faking kontakte sa moba na SIM bez jailbreaka ilil kojekakvih gluposti to ne mogu da virujem!!

Kolega @volegradele dragi, dakle ako ste već sinkronizirali iPhone sa iTune-sima, povežite mobitel preko USB kabela od SGS5 i otvorite iTunes-e. 

Potražite preko iTunes-a  u opcijama sync, pa bi vam trebalo ponuditi opcije sinkroniziranja i gdje/sa čime, odnosno, gdje želite i što prebaciti. 

Ako me sjećanje dobro služi, iTunes će prepoznati SGS5 kao neku vanjsku memoriju, ali nebitno, potvrdi ono što želiš sinkronizirati i to je to. 

U svakom slučaju, ako ti nšto znači, kada na mobu središ Gmail, obično se odmah povuku i po Gmailu hrpa telefonskih brojeva, provjereno nedavno kod mene na novom iPhone-u, tako da bi to MORALO delati i na SGS5!!!!

ATJ Lučko
13 godina
Iphone 6

Vratio sam sve kontakte sinkronizacijom preko iTunesa,sad ih nekako trebam synkat na icCloud i u novi mob!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ATJLučko kaže...
volegradele kaže...

Kolega @volegradele dragi, dakle ako ste već sinkronizirali iPhone sa iTune-sima, povežite mobitel preko USB kabela od SGS5 i otvorite iTunes-e. 

Potražite preko iTunes-a  u opcijama sync, pa bi vam trebalo ponuditi opcije sinkroniziranja i gdje/sa čime, odnosno, gdje želite i što prebaciti. 

Ako me sjećanje dobro služi, iTunes će prepoznati SGS5 kao neku vanjsku memoriju, ali nebitno, potvrdi ono što želiš sinkronizirati i to je to. 

U svakom slučaju, ako ti nšto znači, kada na mobu središ Gmail, obično se odmah povuku i po Gmailu hrpa telefonskih brojeva, provjereno nedavno kod mene na novom iPhone-u, tako da bi to MORALO delati i na SGS5!!!!

Budem probal,hvala!!

AUDIOFIL
12 godina
Iphone 6

Zašto opće imati kontakne na simu?

Ako prelaziš na Android syncaj s Gmailom, kada se na novom telefonu ulogiraš s tom Gmail adresom vratiti će kontakte u telefon. Ne kužim uopće probleme oko toga.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

hmm... zanimljivo, meni na VIP-u samo 3G bez obzira gdje po cijelom Zagrebu...

Ako koristis vip na bonove to ti je zbog toga, jer vip nema jos 4g na bonove.

13 godina
Syke kaže...

Zašto opće imati kontakne na simu?

Ako prelaziš na Android syncaj s Gmailom, kada se na novom telefonu ulogiraš s tom Gmail adresom vratiti će kontakte u telefon. Ne kužim uopće probleme oko toga.

Syncanoi sa Gmaila,nema niti jednog kontakta,tako da...(osim zenin kontakt)

Samo kontakte od facebook imam! :)

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 21:28 (volegradele).
14 godina
neaktivan
Iphone 6

Uzeo sam jučer iphone 6 plus, nisam nešto pretjerano zadovoljan performansama, čak suviše i razočarao sam se ... ukupno gledajući radi dosta slično kao i moj predhodni mobitel ( nexus 4 ) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 1:28 (s-type15).

1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
Iphone 6

volegradele- stisni ikonu za pozivanje-> kontakti -> gore lijevo grupe -> metni kvacicu na gmail. i moras imat sve kontakte koje si sinkroniziro. 

s15. - pa sto si ga uzeo ako nisi zadovoljan. bar se dns moze skoro svagdje u RH isporbati skoro

svaki model prije nego se kupi , takoder ima milijun usporedbi iphona 6,6+ sa svim androdima i win telefonima. takoder sam 100% siguran da ne radi dosta slicno ko nexus 4. sigurno je dosta brzi i fluidniji ip6+. pogledaj speed testove na yt. a sad ako si ocekivao da ce 6+ otvarat u milisekundi apk. a konkurencija u 10 sec onda nezz sto bi ti reko. sve je to tu negdje dns... npr ip6 pokrenut angry birds za 3.5 sec a lg g3 za 6 sec. relano gledano to nije neka razlika. ali opet u trzistu mobitela jedan od kriterija ko je bolji. 

meni osobno je svejedno oce mj auto doc do 100 za 7,5 sec ili 10. al

siguran sma da je nekom to jako bitno. 

7 0 hvala 0
10 godina

Da stavim i ja screen trajanja baterije. Dobro to je bilo sad preko vikenda kada upotreba nije nesto velika. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 8:59 (Matthew26).
14 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

s15. - pa sto si ga uzeo ako nisi zadovoljan. bar se dns moze skoro svagdje u RH isporbati skoro

svaki model prije nego se kupi , takoder ima milijun usporedbi iphona 6,6+ sa svim androdima i win telefonima. takoder sam 100% siguran da ne radi dosta slicno ko nexus 4. sigurno je dosta brzi i fluidniji ip6+. pogledaj speed testove na yt. a sad ako si ocekivao da ce 6+ otvarat u milisekundi apk. a konkurencija u 10 sec onda nezz sto bi ti reko. sve je to tu negdje dns... npr ip6 pokrenut angry birds za 3.5 sec a lg g3 za 6 sec. relano gledano to nije neka razlika. ali opet u trzistu mobitela jedan od kriterija ko je bolji. 

meni osobno je svejedno oce mj auto doc do 100 za 7,5 sec ili 10. al

siguran sma da je nekom to jako bitno. 

ma probao sam šesticu običnu, radila je super... računao sam da je 6+ ista stvar sa većim ekranom... ali očito je da stvari nisu dobro optimizirane za 6+, netko tko ga ima neka proba spustit spotlight prema dolje i prebacit u landscape( radi ok samo u reduced transparency modeu )youtube zakretanje iz portait u landscape isto jako blokira, kretanje kroz menije, pogotovo u meniju za mjenanje wallpapera itd ... vjerovatno je zbog 1080p ekrana... tj nadam se.

12 godina

Ovo jednostavno nije istina. Imao sam nekad nexus 4 sluzbeni i rec da rade isto je apsurd

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice