iPhone 4S

poruka: 655
|
čitano: 167.786
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: iPhone 4S
ToMisLaW kaže...

ode tamo ili store ili kod operatera, uzme samo uredjaj i to je to, btw moras si uzet kod nas ili preko ebaya charger za europsko trziste, kosta te oko 5 kn na ebayu, jer njihovo je za 110 v ako se ne varam. uglavnom kupi ga i to je to, mozes sve koristit.

znaci kupim iPhone 4s u npr USA , Njemackoj ili di bilo i stavim karicu od T-coma  , vipa , tele 2 i sve ce radit normalno?

Samo sto ce mobitel biti na engleskom?

A kaj ako ga kupim u Inodnezji?

Ja živim u Jakarti..više ne vjerujem ništa, jer npr. mobitel u kojem mi je ovdje Vip kartica nemoguće ga je dobiti niti poslati poruku, ali zato šalje poruke!

Dok t-mobile radi sve normala.

Oba dva mobitela su kupljena u Hrvatskoj!Nokia i jedan i drugi.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 23:18 (peachwoman).
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Vrlo dobar se pretvorio u Odličan!

Volim Jabuke:)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iPhone 4S

oke ovako...treba mi brzo pomoc.

frend mi uskoro ide u sad i moze mi uzet iphone 4s i znam da ga se moze jailbreakat al me zanima moze li se unlockat sa recimo at&t da fino mogu koristit t-mobile jer ne zelim davat 300-400 dolara vise za unlockanu verziju telefona pa da me izadje duplo skuplje

pls hitno mi treba pomoc sad trazim po netu al nisam siguran jesu li to neka izmisljena sranja ili istina...

EDIT: naso sam ova dva linka pa me zanima dal da to mi odma frend unlocka u sad kad mi kupi iphone ili??? i dal su to uopce provjerene str??

http://www.unlockiphone4shq.com/our-unlock.html

http://www.iphone-unlock.com/

1337 Nyan
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 22:30 (heello1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
heello1337 kaže...

frend mi uskoro ide u sad i moze mi uzet iphone 4s i znam da ga se moze jailbreakat al me zanima moze li se unlockat sa recimo at&t da fino mogu koristit t-mobile jer ne zelim davat 300-400 dolara vise za unlockanu verziju telefona pa da me izadje duplo skuplje

pls hitno mi treba pomoc sad trazim po netu al nisam siguran jesu li to neka izmisljena sranja ili istina...

EDIT: naso sam ova dva linka pa me zanima dal da to mi odma frend unlocka u sad kad mi kupi iphone ili??? i dal su to uopce provjerene str??

A kako češ ga kupiti tamo? Imaju i oni tip kupnje kao naš simpa paket, bez pretplate ali zaključani model? 

Provjerio sam iClarifield i ne vidim unlock za iOS 5...

13 godina
protjeran
Dom031 kaže...
heello1337 kaže...

A kako češ ga kupiti tamo? Imaju i oni tip kupnje kao naš simpa paket, bez pretplate ali zaključani model? 

Provjerio sam iClarifield i ne vidim unlock za iOS 5...

nezz al mi je frend tako nabavio za buraza iphone 4 ne sjecam se kad...ugl kad ga je moj buraz dobio bio je otkljucan i na t-mobileu...jos cu ga pitat kako ga je on koristio i to

1337 Nyan
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

U jedanaestom mjesecu (studenom) dolazi otključani iPhone 4S.

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s

Pritisnite dolje na "Or get iPhone unlocked and contract-free. Coming in November." za više informacije.

Dakle, cijene će biti sljedeće:

$649 za 16GB verziju

$749 za 32GB verziju

$849 za 64GB verziju

Bilo bi odlično kad bi takve cijene odmah bile kod nas isto - ispadne 4500kn za 64GB verziju!

http://www.google.hr/search?q=849+USD+to+HRK

No vjerojatno, kako to kod nas biva, tih $850 će prijeći u 900-1000€ prvih mjesec-dva (toplo se nadam da će biti slučaj kao s iPhone 4).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 4S

Imate ih već na njuškalo... cijene su oko 6i pol,7 tisuća...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone 4S

pokusajte iskljuciti Setting Time Zone,  jer on tjera da konstantno prati trenutnu lokaciju korisnika iPhonea, što ubrzano troši bateriju.

to je ono sto ja znam, ja nemam ihpone pokusajte vi ako to niste uradili, pa mozda i bude bolje ;) mada ja mislim da je to zbog novog iOS5

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne mogu vjerovat... pa pogledajte gdje iphone dolazi prije nego u hrvatsku! albanija i crna gora su cak prije nas, a katastrofe

http://www.apple.com/pr/library/2011/11/01iPhone-4S-Arrives-in-Hong-Kong-South-Korea-on-November-11.html

13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Jel kupio tko? Došao je prekjučer

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 4S

od prijatelja kolega za bozicne praznike ide u kaliforniju kod sestre,i frend mi je rekao da ce mu on tamo kupit iphone 4s za 200 dolara...dali je tamo stvarno tolika cijena????

errando discimus Make your choice
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nije stvarna cijena to neko na pretplatu uzima pa ce mu uredjaj sami dat...
14 godina
neaktivan
iPhone 4S
Vidio sam da je dosao dzejlbrejk za ios 5. Jel to vrijedi i za iphone 4s? I ako moze link di i kako (na pm).
Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
Vidio sam da je dosao dzejlbrejk za ios 5. Jel to vrijedi i za iphone 4s? I ako moze link di i kako (na pm).

Mozes, ali ti ne preporucam posto jos nije izasao un-tethered JailBreak za iOS5, sto znaci da ces morati spojiti iPhone sa kompom, svaki put ako ti se ugasi ili restarta iPhone.

Onda moras proci neki postupak opet da ga upalis...

Cekajmo un-tethered verziju.

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
13 godina
neaktivan
iPhone 4S

E kad bi mu barem cijena bila 200 $ mislim da bi ga svaka baka imala...to jest 1000 kuna a za 800 kuna kupiš jakoo jeftin smartphone (loš)...

0 0 hvala 0
16 godina
iPhone 4S

Evo da i ja nešto malo napišem o iPhone 3gs i iPhone 4s koje posjedujem.

iPhone 3gs:

3gs mi je tvornički zaključan na T-mobile ali ja sam još od prije sačuvao stari baseband i sada imam unlockanog na sve mreže na iOS 5.0. iOS 5 mi je do sada najbolji iOS, pogotovo što se tiče funkcionalnosti i brzine. Baterija mi jednako dobro traje (od 1-3 dana, ovisno o uporabi). Napravio sam semitethered jailbreak jer još ne postoji untethered jailbreak, ali pošto baterija dovoljno dugo traje ne patim za untethered JB.

iPhone 4s:

4s mi je također tvornički zaključan na T-mobile i trenutačno ne postoji jailbreak za iPhone 4s bez obzira na verziju iOS-a. Mobitel je odličan. Jako je brz a kamera fenomenalna! Prvo punjenje baterije otkako sam ga kupio trajalo mi je 16 sati, ali sam ga stalno i koristio. Dok ovo pišem 2. punjenje baterije mi je trenutačno na 65% a mobitel je u pripravi 9h 44 min, a od toga 2h 42 min u upotrebi (također stalno uključen w-lan, 3g (imam flat) i lokacijske usluge). Ekran uistinu ima malo više žute boje od iPhone 3gs ali sve je to samo u malim nijansama, a koliko mi se čini ta žuta boja ipak malo s vremenom blijedi. Uostalom meni više i odgovaraju boje na 4s nego na 3gs jer su toplije, tj. nisu toliko hladne kao na 3gs. Jedini nedostatak kod 4s mi je što trenutačo ne postoji JB za njega, ali i to će doći s vremenom. iMessage i FaceTime su odlične stvari sa kojima ako imaš internet možeš podosta novaca uštedjeti. SIRI je odlična stvar! Ja sam stavio na njemački jezik jer ga odlično poznajem. Zanimljivo je naređivati i razgovarati sa mobitelom, nekada ubije dosadu. Ima malo problema sa našim slovima (č,đ,š...), npr. kada želiš nekoga pozvati ili poslati SMS iz imenika i sl.

Sve u svemu, jako sam zadovoljan sa 3gs a pogotovo sada i sa 4s.

Ja nisam niti fanboy niti hater nekoga ili nečega, samo kupujem ono što meni najviše odgvara, ali da još napomenem za pojedince koji pljuju po iPhone-u. Između 4s i SGSII je samo 100 kn razlike u tarifi u kojoj sam ja tako da ne seru da je mobitel preskup ili da ga ljudi kupuju zbog pokazivanja. Ja sam imao mnogo raznih mobitela ali iPhone mi je za sada na 1. mjestu zbog usklađenosti hardware-a i software-a te zbog dizajna. Flash mi nikada nije nedostajao (pogotovo ne sada kada se ukida) a bluetooth kada sam imao na drugim mobitelima sam koristio možda 1-2 puta godišnje tako da mi takve sitnice nisu bile presudne u odabiru mobitela. Što se tiće FM radia, to mi je u početku nedostajalo dok nisam imao internet paket. Sada slušam bilo koje stanice u svijetu preko interneta (čak i kada je na EDGE) i to bez da slušalice moraju biti spojene na mobitel kao što je to slučaj sa FM radiom.

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
iPhone 4S

Evo odma da kazem, ja posjedujem SGS

Ove sam se dane igrao na 4s i moram priznati da neke drasticne razlike u odnosu na i4 nisam odmah primjetio.

Jedna od dobrih promjena je dosta glasniji zvucnik u odnosu na i4.

Siri je stvarno heben komadic softwera. ( ja na androidu assistenta nemogu nikak naterat da nazove "tata" iz imenika, dok me siri odma skuzil )

Fino je to apple slozil :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Evo odma da kazem, ja posjedujem SGS

Ove sam se dane igrao na 4s i moram priznati da neke drasticne razlike u odnosu na i4 nisam odmah primjetio.

Jedna od dobrih promjena je dosta glasniji zvucnik u odnosu na i4.

Siri je stvarno heben komadic softwera. ( ja na androidu assistenta nemogu nikak naterat da nazove "tata" iz imenika, dok me siri odma skuzil )

Fino je to apple slozil :)

Ta razlika u procesoru i grafici se još nevidi ništa pretjerano ali uskoro hoće.

Kao što je ogromna razlika bila između 3G i 3GS, tolika da je 3G izgubio podršku za novu verziju iOS-a, ista će priča biti i sa 4 i 4S.

13 godina
neaktivan
iPhone 4S

Imam i ja iskustva kad sam imao iPhone 4 taj mobitel mogu slobodno reci da je najkvalitetniji koji sam ja držao u ruci (a držao sam ih hrpu i novijih i starijih) taj njegov dizajn, performanse, kvaliteta jednostavno se nemogu mjeriti s ostalim ali uvjek dođe bolji recimo Galaxy S II imao sam i njega priliku držati i isto me je oduševio ali neznam to jednostavno nije to. Nisam ni apple fanboy ni android ni nikoji ja sam neutralan ali mislim da iPhone jednostavno leži u ruci i nemožeš ga pustit. Ali ipak SG2 isto jako oduševljava ekranom, performansama, brzinom itd. Oba si stoje rame uz rame i samo je pitanje ukusa odgovor kojeg odbrati.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PocketAndroid kaže...

Imam i ja iskustva kad sam imao iPhone 4 taj mobitel mogu slobodno reci da je najkvalitetniji koji sam ja držao u ruci (a držao sam ih hrpu i novijih i starijih) taj njegov dizajn, performanse, kvaliteta jednostavno se nemogu mjeriti s ostalim ali uvjek dođe bolji recimo Galaxy S II imao sam i njega priliku držati i isto me je oduševio ali neznam to jednostavno nije to. Nisam ni apple fanboy ni android ni nikoji ja sam neutralan ali mislim da iPhone jednostavno leži u ruci i nemožeš ga pustit. Ali ipak SG2 isto jako oduševljava ekranom, performansama, brzinom itd. Oba si stoje rame uz rame i samo je pitanje ukusa odgovor kojeg odbrati.

Točno, kvaliteta izrade je jednostavno toliko iznad svih ostalih. Kada pogledaš kakvi su materijali korišteni i kakav dojam mobitel ostavlja onda znaš da si platio vrhunsku kvalitetu... Galaxay S II mi se kao mobitel naravno jako sviđa, ali jednostavno kada je u pitanju kvaliteta izrade iPhone ga tu totalno zasjeni. 

16 godina
iPhone 4S

Da još ubace veći ekran u iPhone onda bi to bilo TO! Veći ekran mi stvarno nedostaje. HTC i Samsung me također oduševljavaju ali ponajviše zbog veličine ekrana,ostalo je također dobro ali ipak kvaliteta izrade i software nisu na nivou iPhonea

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 4S

A Evo nam i prvih bugova :D

Sa 4-kom je bio/ili jos je onaj bug sa signalom.

Sa 4s, Apple nije razocarao, naprotiv nadmasio je, jer neki 4S imaju HW! problem sa odlaznim pozivima i jedino fizička zamjena uređaja trenutno riješava problem.

Da stvar bude bolja, vrlo lako je moguće da i zamjenski uređaj ima isti problem, pa ćete morati mijenjati uređaje dok ne pogodite onog pravog. 

Razvila se velika rasprava na Appleovom forumu, čak veća od one sa problemom baterije. A Apple samo šuti...

evo:

1.https://discussions.apple.com/thread/3404857?tstart=0

2. http://ireport.cnn.com/docs/DOC-713119

3. http://ireport.cnn.com/docs/DOC-713499

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iPhone 4

Pozfrav. Treba mi POOOMOĆ , jel mi može netko pomoć

- U Iphone 4 pokušavam prebaciti video zapis, spot ili nesto drugo...UGLAVNOM VIDEO, ali nikako mi ne uspijeva u iTUNES-u mi stalno govori kako mi telefon nemoze podržati taj video format koji prebacujem u library! Pokušao sam sve vrste video formata i converteera ,ali nikako ne uspijemwam! jel mi mmoze netko pomoc bio bih jako zahwalan?? LP

0 0 hvala 0
17 godina
Skyline kaže...

A Evo nam i prvih bugova :D

Sa 4-kom je bio/ili jos je onaj bug sa signalom.

Sa 4s, Apple nije razocarao, naprotiv nadmasio je, jer neki 4S imaju HW! problem sa odlaznim pozivima i jedino fizička zamjena uređaja trenutno riješava problem.

Da stvar bude bolja, vrlo lako je moguće da i zamjenski uređaj ima isti problem, pa ćete morati mijenjati uređaje dok ne pogodite onog pravog. 

Razvila se velika rasprava na Appleovom forumu, čak veća od one sa problemom baterije. A Apple samo šuti...

evo:

1.https://discussions.apple.com/thread/3404857?tstart=0

2. http://ireport.cnn.com/docs/DOC-713119

3. http://ireport.cnn.com/docs/DOC-713499

Imam 4s pa otkad je došao kod nas i nisam naletio na taj problem. {#}

Yopa kaže...

- U Iphone 4 pokušavam prebaciti video zapis, spot ili nesto drugo...UGLAVNOM VIDEO, ali nikako mi ne uspijeva u iTUNES-u mi stalno govori kako mi telefon nemoze podržati taj video format koji prebacujem u library! Pokušao sam sve vrste video formata i converteera ,ali nikako ne uspijemwam! jel mi mmoze netko pomoc bio bih jako zahwalan?? LP

Sorry al kad sam vidio ovo "w"... Za takve poput tebe ni nije iPhone.

He who is brave is free.
16 godina
Re: iPhone 4
Yopa kaže...

Skini FREE STUDIO i tamo ćeš vrlo jednostavno moći konvertirati video za iPhone

16 godina
iPhone 4S

imam problem s iphone-om. kad stavim karticu uvijek pise nema usluge. vidio sam po njihovom forumu da puno ljudi ima taj problem, pa jel na netko kako ga rjesiti? kazu da im se to događa od kad su update-ali na 5.0.1 ali ja ga vec imam na tom pa neznam. jel se moze software vratit samo na 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

imam problem s iphone-om. kad stavim karticu uvijek pise nema usluge. vidio sam po njihovom forumu da puno ljudi ima taj problem, pa jel na netko kako ga rjesiti? kazu da im se to događa od kad su update-ali na 5.0.1 ali ja ga vec imam na tom pa neznam. jel se moze software vratit samo na 5?

Ja nisam imao taj problem. Probaj kad staviš karticu i ne nađe mrežu uključit pa isključit avionski mod. To bi trebalo riješiti stvar. A za downgrade nezz ja imam 4s i updateao sam na 5.0.1 ali nisam isprobavao downgrade na 5.0 s kojim mi je došao, nema potrebe za tim, samo sam spremio blobove sa 5.0.1.

He who is brave is free.
16 godina
iPhone 4S
Iso sam na Apple forum i vidio da puno ljudi ima problem. Riješio sam to restartanjem iphona.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 4S

Ljudi, jel' vama ovako izgleda dok skida aplikacije sa App Store-a?

Meni se nekako čini da bi se ikona trebala odmah pokazati, kao da se sjećam da se ikona normalno prikazivala dok sam skidao i nakon što se aplikacija instalirala.

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
iPhone 4S

Molit ću - bez flejmanja i vijeđanje!

Ako vam netko ide izuzetno na živce - imate opciju "ignore", nećete vidjeti ni njegove postove, ni njegove pp.

Poruke obrisane, a za dalje ćemo vidjeti...

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice