IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 204
|
čitano: 28.693
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
nixa2210 kaže...

Nista,istyle ne odgovara na mailove cijeli dan,ne javljaju se na pozive danima.. zao mi je sto sam opet uzeo od njih..

Ja sam jučer pokušao dobiti iStyle na sve mile načine, ali zbog Macbook Aira kojeg sam kupovao ženi.

Zvao sve moguće poslovnice, zvao Webshop, slao nekoliko mailova prije podne da bih dobio mail nakon 8 sati s netočnim odgovorom.

Na kraju otišao na blef u Arenu Zagreb i pitao ih što se događa. Opravdanje - klijenti u poslovnici prioritet tobože, lažu.

Inače sve ok za iStyle, ali ovo im baš nije profesionalno.

Btw. ja sam dobio informaciju s Mall-a (zvao službu) i rečeno mi je da sutra sigurno mogu očekivati. Javim čim dobijem detalje 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:56 (sudy_freak).
14 godina
sudy_freak kaže...

Btw. ja sam dobio informaciju s Mall-a (zvao službu) i rečeno mi je da sutra sigurno mogu očekivati. Javim čim dobijem detalje 

Drago mi je zbog tebe kolega.  

Jedino ostaj nadati se da će stići sutra. 

4 godine

Javili mi iz mall hr da mogu ocekivati mobitel 22 ili 23.9 na kucnoj adresi

0 0 hvala 0
14 godina
Helix234 kaže...

Javili mi iz mall hr da mogu ocekivati mobitel 22 ili 23.9 na kucnoj adresi

Ja sam stavio preuzimanje pa zato možda

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
Gale92 kaže...
Shaka111 kaže...
Gale92 kaže...

Vi koji ste kupili u istyle 
dali ste dobili koju obavijest da je dostavna služba preuzela pošiljku? 

ja nisam...

Ni ja 

Bojim se da ništa sutra od mobitela.... 

da se bar jave ne bi ništa rekao...

prvi i zadnji put iz istyle-a

13 godina

Ja cu otic ujutro odmah i nek mi stvore uredaj,neprofesionalizam teski.

0 0 hvala 0
15 godina

Kod mene za sada nikakav info. eKupi u pitanju, pod praćenjem narudžbe i dalje stoji da šalju od 19.09.

Stavio sam preuzimanje u poslovnici, pa se nadam da bi moglo stići sutra.

BяєGa
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Zvao istyle da dobijem info oko narudžbe, 

javili se i kažu nemogu dati info jer pakiraju 

cca 3000 paketa, kao sutra ide sve na slanje 🫣

...znaci dostava zbog vikenda ništa prije pon/uto

AMD Ryzen™ R9
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2025 22:27 (Extrime).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

i tko je prvi preuzeo svoj novi iUredaj? ;b

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tuna-1 kaže...

i tko je prvi preuzeo svoj novi iUredaj? ;b

Zatišje pred buru čini se 

14 godina
Shaka111 kaže...

evo jutros dolazi e-mail, da su predali DPD-u 

Rok dostave od 3 do 5 radnih dana. 

14 godina
Extrime kaže...

Zvao istyle da dobijem info oko narudžbe, 

javili se i kažu nemogu dati info jer pakiraju 

cca 3000 paketa, kao sutra ide sve na slanje 🫣

...znaci dostava zbog vikenda ništa prije pon/uto

Dostavu vrši DPD

Sad ovisno kada DPD vozi u vaše krajeve 

15 godina

mall.hr za sad jos ne zna nista oko isporuke, podrska navodi 23.9. kao datum isporuke bez obzira na napravljeni pre-order. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

eKupi praćenje pošiljke ima status od jutros u 7.35h "Obrada na skladištu" i previđena isporuka je i dalje današnji datum.

Još se nadam da će ga danas prebaciti u store na velesajam za preuzimanje.

BяєGa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Reko idem otvorit temu da vidim kakvo je to čudo i šta se piše, da ne budem neinformiran....laik bi dobio dojam da vam ga djele badava kakva je to fama oko usranog telefona...ko djeci bombone 1945te

Moj PC  
4 4 hvala 0
14 godina

iPhone 17 Air i Pro s bugom kamere 

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...
Shaka111 kaže...

evo jutros dolazi e-mail, da su predali DPD-u 

Rok dostave od 3 do 5 radnih dana. 

meni ništa...

znači kurč...

14 godina
Shaka111 kaže...

meni ništa...

znači kurč...

Osobno nikad više preorder kod nikoga, nikada !!! 

14 godina
Wiz3m4n kaže...

Reko idem otvorit temu da vidim kakvo je to čudo i šta se piše, da ne budem neinformiran....laik bi dobio dojam da vam ga djele badava kakva je to fama oko usranog telefona...ko djeci bombone 1945te

A čovječe pusti nas da se veselimo nekim stvarima u ovom ludilu od svijeta.
Jebote

14 godina

Evo prvi "balkanski unboxing" 

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...
Shaka111 kaže...

meni ništa...

znači kurč...

Svako toliko kolega spomenem kako je stvar kod mene! 
Nikada ne naručujem prije sredine listopada, nikada ne očekujem dostavu sutra, već kada bude! 
U slučaju XS Maxa sam naručio 12 listopada, isporučen mi je bio 10 prosinca, a 16Pro Max sam naručio 12 listopada ove godine a dobio ga čak 12 studenog! 
Kod preordera, svi zaboravljate da smo mi mala girica, dok prvo se popune velike tune! To što očekujete da bude dostava jučer, sorkač, veći ste naivci od Hlebinaca, dok vas (ne računam oreviše na operatere makar i oni sviraju kurcu za lake note skorom uvijek) razni iFušeri toliko mogu pridobiti, a cijene im uber duplo skuplje nego trebaju biti! 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Nikada ne naručujem prije sredine listopada, nikada ne očekujem dostavu sutra, već kada bude! 
U slučaju XS Maxa sam naručio 12 listopada, isporučen mi je bio 10 prosinca, a 16Pro Max sam naručio 12 listopada ove godine a dobio ga čak 12 studenog! 
Kod preordera, svi zaboravljate da smo mi mala girica, dok prvo se popune velike tune! To što očekujete da bude dostava jučer, sorkač, veći ste naivci od Hlebinaca, dok vas (ne računam oreviše na operatere makar i oni sviraju kurcu za lake note skorom uvijek) razni iFušeri toliko mogu pridobiti, a cijene im uber duplo skuplje nego trebaju biti! 

Kad sam uzimo 15 Pro na Preorderu preko t-mobilea (t-coma), na adresi mi je bio na dan prodaje. Još je kurir reko da je HT izdao naredbu da svi modeli iPhonea 15 moraju biti isporučeni taj dan. 
No vrijeme leti a iŠit i ostali ne brigaju za nas...ebe se njima.... 

14 godina

Ovome je moro ispast prilikom unboxinga .... preuzeto s neke Fb stranice

0 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

A čovječe pusti nas da se veselimo nekim stvarima u ovom ludilu od svijeta.
Jebote

Imaš pravo, ajde veselite se 

5 godina

Primjerci iz T-Centra. Navodno sada iza podneva dolazi nova tura, rekao mi je zaposlenik T-centra (student?).

0 0 hvala 0
5 godina
ATJLučko kaže...
Gale92 kaže...
Shaka111 kaže...

meni ništa...

znači kurč...

Ako je točno ono što sam maloprije saznao u jednom ZG T-Centru, više se isplati otići u te centre i loviti primjerke Iphonea nego čekati dostavu.

5 godina
Wiz3m4n kaže...

To su ljudi koji baš to žele. I možeš trubiti koliko želiš da je to skupo, ali od toga nema koristi. Ja tvrdim da u Hrvatskoj ljudi imaju novca (https://www.vecernji.hr/vijesti/utrka-za-stan-jedan-ceka-kredit-drugi-vadi-torbu-s-novcem-kupuju-nekretnine-kao-jogurt-na-akciji-1892055). To se vidi svakodnevno. Sve se živo proda. Znači, novca ima.

U slobodnoj prodaji, obični Iphone 17 1055 eura, kod HT-a 1298 eura. Prodat će se. A tek oni skuplji... A kad počnu padati na pod. Pa zamjena stakla 300+ eura... 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:44 (zelenapaprika).
14 godina
zelenapaprika kaže...
Wiz3m4n kaže...

To su ljudi koji baš to žele. I možeš trubiti koliko želiš da je to skupo, ali od toga nema koristi. Ja tvrdim da u Hrvatskoj ljudi imaju novca. To se vidi svakodnevno. Sve se živo proda. Znači, novca ima.

U slobodnoj prodaji, obični Iphone 17 1055 eura, kod HT-a 1298 eura. Prodat će se. A tek oni skuplji... A kad počnu padati na pod. Pa zamjena stakla 300+ eura... 

Hoćemo ulaziti sad u raspravu što je nekom skupo, a što nije? I što znači "biti skupo"?

Ajde brate nemojmo. Nismo djeca.

5 godina
sudy_freak kaže...
zelenapaprika kaže...
Wiz3m4n kaže...

To su ljudi koji baš to žele. I možeš trubiti koliko želiš da je to skupo, ali od toga nema koristi. Ja tvrdim da u Hrvatskoj ljudi imaju novca. To se vidi svakodnevno. Sve se živo proda. Znači, novca ima.

Hoćemo ulaziti sad u raspravu što je nekom skupo, a što nije? I što znači "biti skupo"?

Ajde brate nemojmo. Nismo djeca.

Kako nismo djeca? Evo, ja sam danas išao u HT-ov T-Centar osjetiti u ruci svaki od 4 modela novog Iphonea. Prije svih vas. :-) Kako nismo djeca...

15 godina

mall.hr postponeao isporuku u trgovini za sljedeći tjedan u Srijedu i to pod upitnikom. - uspio ipak upecati zadnji PM 512G Blue u mikronisu

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice