IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 7
|
čitano: 1.353
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Vrijeme je da i ove godine otvorimo novu iPhone (17) temu. Modeli će biti "navodno" predstavljeni 8. 9. 2025. - iako to za sada nije potvrđeno. Kao i svake godine, idemo vidjeti tko kupuje, tko se još dvoumi, te tko neće kupiti. I naravno puno puno postova.

5 Kupujem
8 Ne kupujem
3 Dvoumim se
0 Kupit ću ali kasnije

0 0 hvala 0
14 godina

U ovom slučaju preskačem, makar do druge verzije, ili treće, preklopnoga iPhonea! 
Obzirom sam "sve" podesio za planinarenje na Appleu, onaj veliki display bi stvarno mogao biti breakdealer, moje skromno subjektivno razmišljanje! 
Ostaje sada samo za vidjeti "kako" će to fercerati tehnički, obzirom iPhone 18 bi trebao/mogao biti prvi preklopni iPhone ?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
ATJLučko kaže...

Ostaje sada samo za vidjeti "kako" će to fercerati tehnički, obzirom iPhone 18 bi trebao/mogao biti prvi preklopni iPhone ?! 

iPhone 18 će biti "serija za sebe", dok će iPhone Fold biti "peti" iPhone, odnosno četvrti. Jer ove godine "gubimo" Plus i dolazi Air na njegovo mjesto. 

Mene vuče Pro Max... još ću vidjet. 

13 godina

Ja planiram uzeti, samo mi je dvojba običan pro ili pro max. Navikao sam na veličinu jer imam Galaxy ultra, ali opet htio bih i manji, no pričekat ću predstavljanje pa ako bude velika razlika max-regular onda ću vjerojatno max. A i cijene će sigurno otići gore ovaj put.

Gdje je najpovoljnije uzeti? Amazon ili nešto izvana ili možda pričekati koji tjedan pa na njuškalu?

0 0 hvala 0
5 dana
protjeran

Tipično za njih, osnovni modeli dobiju 90 Hz (što je tek sada napredak nakon godina na 60 Hz), dok će 120 Hz ProMotion ostati rezerviran za Pro modele kako bi ljude natjerali da plate više. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dlss_on kaže...

Tipično za njih, osnovni modeli dobiju 90 Hz (što je tek sada napredak nakon godina na 60 Hz), dok će 120 Hz ProMotion ostati rezerviran za Pro modele kako bi ljude natjerali da plate više. 

Navodno svi dobivaju 120Hz. 

14 godina
KiX777 kaže...

Ja planiram uzeti, samo mi je dvojba običan pro ili pro max. Navikao sam na veličinu jer imam Galaxy ultra, ali opet htio bih i manji, no pričekat ću predstavljanje pa ako bude velika razlika max-regular onda ću vjerojatno max. A i cijene će sigurno otići gore ovaj put.

Ja imam Galaxy S25 Ultru, ali želim "isprobati" Pro Max  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice