IPhone 15 - [Rasprava] izdvojena tema

poruka: 831
|
čitano: 380.563
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: IPhone 15 - [Rasprava]
Entry Point kaže...
nixa2210 kaže...

Dečko ja sam imao 15PM 22.09. dok ti jos nisi znao ni koje boje postoje. Samo mi je smijesno kako reklamirate tu trgovinu koja ne odgovara na upite niti ima uredaje na lageru. 

I moj tata je jači od tvojeg? Koliko godina imaš?

Ne reklamiramo ništa, imao sam dobro iskustvo, pa ga djelim. Koliko puta ti se mora ponoviti. Ako se nešto promjenilo u međuvremenu, jbg ja se ispričavam svim forumašima ovdje.

A sad si lagano naporan više. S obzirom kako komuniciraš nije ni čudo da ti se nisu više javili

😘

Ulovio si se na fini bait ribice

13 godina
neaktivan
Al si ovdje nadrobio gluposti
12 godina
Bome osnovnom modelu cijena i nije tolko skupa. Tek je doso u prodaju a vec se moze naci ispod 900€
TikTok - bambitoss (Youtube - DAKI92 )
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

kakva su vam iskustva sa iphonom 15 obicnim? gledao sam 13, pa 14 pa sad sam na 15. presao bi sa SE 2020. pitanje dali da uzmem 14 ili da idem odmah na 15? 

0 0 hvala 0
4 godine
Ja se i dalje doumim izmedu 15 pro i max, koliko vam traje baterija na 15 pro, trenutno sam na samsunga s21 ultra ali razmisljam o manjem phonu jer mi je zgodnije zbog posla kojeg radim, a sa druge strane volim da mi baterija potraje zbog putovanja koje stalno radim

0 0 hvala 0
16 godina
Gravyri kaže...
Ja se i dalje doumim izmedu 15 pro i max, koliko vam traje baterija na 15 pro, trenutno sam na samsunga s21 ultra ali razmisljam o manjem phonu jer mi je zgodnije zbog posla kojeg radim, a sa druge strane volim da mi baterija potraje zbog putovanja koje stalno radim

Rađe si onda uzmi običan i magsafe powerbank. Ja imam 14Pro i onaj apple battery pack, i za putovanja dušu da. Samo nakačiš od iza i puniš. Ovo ljeto sam bio na festivalu i sa upaljenim battery i saverom i tim battery packom, mob mi je 2 dana izdržao bez problema, a dosta sam ga koristio najviše za video i fotke. Tek sam drugi dan onda napunio mob i powerbank i onda bio miran do kraja festivala (4 dana sve skupa).

Stoja
14 godina
neaktivan

15 pro max u ruci leži kao 13 i 14 pro modeli. Ja prešao sa 13 PM na 15 PM i osjetna je razlika u držanju i težini, em zbog bezela em gramaže.

Puno bolju bateriju ima PM nego Pro, a i bolji zoom.

Evo ja jutros punio mob nakon 2 dana skoro.

Već sam postao gore komentar, ali 13 PM mi je imao bolju bateriju mrvicu od 15PM.

Vjerojatno će iOS 17.1 koji sad izlazi rješit još tih dječjih bolesti.

zvonimir
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2023 13:40 (zvonko).
18 mjeseci
neaktivan
Pozdrav, dali je itko u zadnje vrijeme dobio prednaručeni iPhone 15 Pro max iz Hrvatskog telekoma?

Naručio sam ga prije 5 tjedna i još ništa.

Konkretno sam narucio 15 pro max natural titanium 256gb

0 0 hvala 0
14 godina
Puska123 kaže...
Pozdrav, dali je itko u zadnje vrijeme dobio prednaručeni iPhone 15 Pro max iz Hrvatskog telekoma?

Naručio sam ga prije 5 tjedna i još ništa.

Konkretno sam narucio 15 pro max natural titanium 256gb

U mene je praksa bila i nikad nisam razbijao glavu o datumu dolaska, naručujem u T-Comu u prvoj polovici listopada i očekujem prva polovica prosinca, a do tada svi bugovi i ini problemi SW putem riješeni! 

Obzirom čitam kako nešto baš i nema napadanja na Pro Max modele,malo štrpljenja vjerujem da će doći idući mjesec sasvim sigurno! 

ATJ Lučko
10 godina
neaktivan
IPhone 15 - [Rasprava]

Stigao iphone 15 pro max, crni, 256 Gb u petak, točno na datum isporuke kako je stajalo u nardužbi apple store-u. Čekao sam ga mjesec dana od plasiranja narudžbe. Kupljen je u Apple Store Austria. Na isporuku iphona 15 pro max natural titanuim još moram čekat do polovice studenog, iako su isti dan bili naručeni. Stari iphone je poslan nazad u store za cash back. 

0 0 hvala 0
6 godina
Johnny_gitara kaže...

Stigao iphone 15 pro max, crni, 256 Gb u petak, točno na datum isporuke kako je stajalo u nardužbi apple store-u. Čekao sam ga mjesec dana od plasiranja narudžbe. Kupljen je u Apple Store Austria. Na isporuku iphona 15 pro max natural titanuim još moram čekat do polovice studenog, iako su isti dan bili naručeni. Stari iphone je poslan nazad u store za cash back. 

Čestitam kolega nek te odlično služi kao šta te je služio i stari....

Samo prilikom prvog testa isprobaj da li ti rade neki USB-C dodaci koji nisu od , jer sam već piso nekim kolegama ovdje ali svi su izgleda testirali samo punjenje sa drugim punjačima, a ne sa npr. OTG-ovima, adapterima za žičane sluške itd.....

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2023 9:49 (Vavoom).
10 godina
neaktivan

Nisam imao priliku probat sa "ne-apple" kablovima i punjačima, probam pa javim. 

18 mjeseci
neaktivan
Koji datum si napravio narudžbu?
10 godina
neaktivan
Puska123 kaže...
Koji datum si napravio narudžbu?

Naručeno na apple.at 25/9, pisala je isporuka 27/10, tako je i stigao sa UPS-om, a za drugi stoji isporuka 13/11. 

5 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Pitanje ako netko zna, ako kupim iphone15 nevažno koji model u Americi dali ga mogu koristiti tu kod nas, pošto vidim da je esim only, u telemachu sam. Jel ga treba otključavat za eu pri kupnji. Jel treba platiti porez ili nešto slično 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2023 18:50 (fukara77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Frend koji radi za jedan od telekoma mi veli da je Apple "potiho" opozvao prvu seriju iPhone 15 Pro/Pro Max poradi problema sa baterijom te da je nepoznato kad će krenuti nove isporuke poradi navedenog problena.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Neznam ja nisam niti u prednarudzbi nego sam sacekao evo mjesec dana

i prosli tjedan pred kraj narucio i u utorak stigao 15 PRO

krenile su redovite isporuke ili...

AMD Ryzen™ R7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diazz72 kaže...
Frend koji radi za jedan od telekoma mi veli da je Apple "potiho" opozvao prvu seriju iPhone 15 Pro/Pro Max poradi problema sa baterijom te da je nepoznato kad će krenuti nove isporuke poradi navedenog problena.

Ako si ti to čuo od frenda... onda bi se to već na isti način proširilo cijelim Internetom.

Drugo, overheating baterije i jest poznati problem pa ne znam što znači onda "potiho". Ali problem je već riješen softverski u iOS-u 17.0.3. prije 3 tjedna. A sad je već dostupan 17.1.

Treće, po netu su vijesti da kasni zbog preprodaje, mnogi su kupili velike količine tih verzija mobitela da ih mogu preprodavati. Što zapravo možete i vidjeti i kod nas na njuškalu, ima ih odmah za kupiti po većoj cijeni.

14 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Što više nema poruka kome je stiglo kome ne... šalim se.

No kruže priče da je razvoj iOS-a 18 "stao" zbog ispravki krešaka u iOS-u 17. Što znači da ćemo uskoro dobiti novi iOS 17.2 (odnosno isti je već u beta fazi).

0 0 hvala 0
17 godina

Vidim da im 15 nije baš prošla bez problema (npr. Blue boja gubi boju na gumbima iako su baš reklamirali u najavi da se boja NEĆE izgubiti zbog posebnog premaza.. whatever) pa sam odlučio ipak odustati od 15 i pričekati iduću godinu Ultru.

A da ne govorim o tome što i dalje nema datuma dolaska, pa mi je glupo bilo dat lovu u 9-tom mjesecu a čekati do 12mj isporuku, ono već 2 mj star mobitel... kad hoću novo onda hoću novo odmah  valjda će se ispraviti iduće godine .

Blue boja je dostupna pa mi bilo čudno zašto to nitko ne kupuje... al dok malo zguglaš sve je jasno.

To je to od mene u ovoj temi. Čekam 16 iduću godinu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2023 11:41 (makopos).
14 godina
makopos kaže...

Vidim da im 15 nije baš prošla bez problema (npr. Blue boja gubi boju na gumbima iako su baš reklamirali u najavi da se boja NEĆE izgubiti zbog posebnog premaza.. whatever) pa sam odlučio ipak odustati od 15 i pričekati iduću godinu Ultru.

A da ne govorim o tome što i dalje nema datuma dolaska, pa mi je glupo bilo dat lovu u 9-tom mjesecu a čekati do 12mj isporuku, ono već 2 mj star mobitel... kad hoću novo onda hoću novo odmah  valjda će se ispraviti iduče godine .

Blue boja je dostupna pa mi bilo čudno zašto to nitko ne kupuje... al dok malo zguglaš sve je jasno.

To je to od mene u ovoj temi. Čekam 16 iduću godinu.

Ja sam isključivo čekao Ultru, čak su postojali leakeri da će biti sa serijom 15, ali nismo dočekali, vidljivo iz priloženih prezentacija! Čekamo iduću godinu, više sreće nadajmo se! 

Apropos čekanja, u najboljoj namjeri vas kolega upozoravam, Ultru će te čekati čak možda i dulje, kud je Hrvatska skorom nebitno tržište, statistička pogreška, tud i druga tržišta da se prvo podmire, kao celebrity ekipa, YTri, bogatija tržišta, ...! 

To što ćemo čekati koji mjesec dva dana, stignu se riješiti svaki SW problem, a i bolesti nulte serija se stignu otkloniti, tako da smo u Win/Win/Win situaciji kako god okrenete! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Ovo što si ti napisao se doslovno nigdje ne spominje na internetu kao ni na redditu,kao da je neki bot ovo pisao.

17 godina
nixa2210 kaže...

Ovo što si ti napisao se doslovno nigdje ne spominje na internetu kao ni na redditu,kao da je neki bot ovo pisao.

Nigdje na internetu? Jesi ikad čuo za youtube? 

14 godina
nixa2210 kaže...

Kolega nisi u upravu

link1

link2

link3

link4

link5

16 godina
Gale92 kaže...
nixa2210 kaže...

Kolega nisi u upravu

link1

link2

link3

link4

link5

koji iphone ti koristis?

...potpis nije potreban...
13 godina
neaktivan
DaNiTo kaže...
Gale92 kaže...
nixa2210 kaže...

Kolega nisi u upravu

link1

link2

link3

link4

link5

koji iphone ti koristis?

15PM

14 godina
IPhone 15 - [Rasprava]

Bogme pro serija je rasprodana u svim dućanima (čak i u istyleu osim blue boje).

Zna li se kada bi druga runda telefona mogla doć?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Deckovi, imam dilemu: 15 Pro ili 15 Pro Max?

S ozbirom da sam dugo koristio SE 1.gen. i trenutno sam na Miniju, interesira me sto bi bio bolji izbor? Da li je na 15 Pro baterija stvarno tako losa i da bi bolji izbor bio Pro Max? Jedina nesigurnost mi je sta imam djecje ruke i da li bi stao Pro Max u dzep traperica da ne lici kao da nosim ciglu u njima. Bojim se da ne kupim Max i da bude preteska tranzicija s obzirom na velicinu uredaja. Probo sam oba u ruci i Pro je dosta laksi za baratanje, ali s obzirom da gledam nesto za na dulje staze vise ni sam nisam siguran u izbor. 

Unaprijed hvala na odgovorima!

7 15 Pro
10 15 Pro Max
14 godina
Xash kaže...

S ozbirom da sam dugo koristio SE 1.gen. i trenutno sam na Miniju, interesira me sto bi bio bolji izbor? Da li je na 15 Pro baterija stvarno tako losa i da bi bolji izbor bio Pro Max? Jedina nesigurnost mi je sta imam djecje ruke i da li bi stao Pro Max u dzep traperica da ne lici kao da nosim ciglu u njima. Bojim se da ne kupim Max i da bude preteska tranzicija s obzirom na velicinu uredaja. Probo sam oba u ruci i Pro je dosta laksi za baratanje, ali s obzirom da gledam nesto za na dulje staze vise ni sam nisam siguran u izbor. 

iskreno meni su 15 i 15pro premali za danasnje vrijeme (pogotovo ako gledas filmiće na netflixu, youtube-u i slično).

performanse su po meni iste i maltene sve ostalo izmedju pro i pro max modela jedino taj zaslon je veći, al opet koliko sam vidio pro max nije toliko velik baš.

Svakako bih ti savjetovao da još jednom odeš u dućan (tcom ili istyle ili nekaj slično) i probaš jedan do drugoga držati te modele (15 i 15pro su isti size mislim).

No trenutna situacija ti je da pro serije nema nigdje niti na vidiku i da ekipa koja je naručila iste u 9om i 10om mjesecu tek sad dolazi na red za isporuku, pa je upitno da li buš našao gdje dostupnost (blue boju bi izbjegavao).

Cijenu ne treba ni komentirati za pro max modele, doslovno auto rabljeni kupiš :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.11.2023 12:10 (sinkee).
13 godina
neaktivan
sinkee kaže...
Xash kaže...

iskreno meni su 15 i 15pro premali za danasnje vrijeme (pogotovo ako gledas filmiće na netflixu, youtube-u i slično).

performanse su po meni iste i maltene sve ostalo izmedju pro i pro max modela jedino taj zaslon je veći, al opet koliko sam vidio pro max nije toliko velik baš.

Svakako bih ti savjetovao da još jednom odeš u dućan (tcom ili istyle ili nekaj slično) i probaš jedan do drugoga držati te modele (15 i 15pro su isti size mislim).

No trenutna situacija ti je da pro serije nema nigdje niti na vidiku i da ekipa koja je naručila iste u 9om i 10om mjesecu tek sad dolazi na red za isporuku, pa je upitno da li buš našao gdje dostupnost (blue boju bi izbjegavao).

Cijenu ne treba ni komentirati za pro max modele, doslovno auto rabljeni kupiš :)

Oho, forum je jos uvijek ziv, kad odgovori stizu tako brzo.

Ma sve mi je jasno sta se tice dostupnosti uredaja i Apple politike "nestasice" istih, ali i jedan i drugi mogu dobiti ispod cijene vec sutra tako da mi to ne igra razliku. Cijene Ajfona su bedaste, slazem se, ali nisam se dugo "pocastio" necim novim tako da mi cijena isto ne igra preveliku ulogu.

Jos kad gledam kako onaj celavi na Jubitou savija Pro Max pa mi sve dode da ne kupim nista od Epla. 🤣

Budem ih usporedio jos jednom pa odlucim, iako imam dojam da je to kao kupovima televizora, dvoumis se da kupis manji ili veci i na kraju se na tog veceg naviknes za par dana.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice