Kako zaraditi preko interneta?
eli ima ko kakva iskustva ako neko radi tako nešto neka mi slobodno kaže da mogu i j zaraditi nesto novca za komp....
eli ima ko kakva iskustva ako neko radi tako nešto neka mi slobodno kaže da mogu i j zaraditi nesto novca za komp....
Mali,drž se ti lopate i knjige-sve će biti u redu...
Ja mislim da je zabranjeno pričati o ovakvoj vrsti zarade na Bug forumu,ali reći ću:imaš Bux.to,bux3,10bux...
Ali bolje se ne muči s tim,mala je vjerojatnost da dobiješ pare na Paypal zbog naše države.Osim toga imaš Lockerz(po meni isto zarada)
Ja mislim da je zabranjeno pričati o ovakvoj vrsti zarade na Bug forumu,ali reći ću:imaš Bux.to,bux3,10bux...
Ali bolje se ne muči s tim,mala je vjerojatnost da dobiješ pare na Paypal zbog naše države.Osim toga imaš Lockerz(po meni isto zarada)
Oprostite ako je zabranjeno,
Ma probat ču pa cu onda vidit javit ču vam el sam sta zaradio ako ni nelockaju temu
Eh, to je zanimljiva tema.
Postoje mjesta gdje se lagano moze 'zaraditi', no nekome isplate, a nekome ne isplate.
Zarada je u navodnicima, jer u biti troskovi amortizacije i troskovi struje u biti prevazilaze zaradu, osim, ako nadjes druge preko kojih ces i ti dobijati 'pare' - piramida sistem.
Sve u svemu, nema tu kruha.
Da zarada.. Za naivce..
Još jedan 'lanac sreće/piramida', ulog samo 10$.. Pa x naivnih..
A da zasucete rukave i bacite se na pravi posao a ne ove internet navlakuse?
Kako sam počeo mislim da ču tako i završit....
Ja sam bio regan na bux.to starnicu pa sam i pozalio,skinio autoklikera i pusto svaki dan da mi odradi posao posto mi komp radi dosta,evo 100 dolara jos ceka isplatu lol,2 GODINE cekam na isplatu no nisam se ni nadao da cu dobit tako da....sve te stranice su sranja,nikada necete nista dobit od nekoga besplatno,ako mi nevjerujete probajte slobodno.da se tako isplacuje koliko bi ljudi sada bilo milioneri,no kao sto je Ivo rekao:drzite se vi knjige.
Ja sam bio regan na bux.to starnicu pa sam i pozalio,skinio autoklikera i pusto svaki dan da mi odradi posao posto mi komp radi dosta,evo 100 dolara jos ceka isplatu lol,2 GODINE cekam na isplatu no nisam se ni nadao da cu dobit tako da....sve te stranice su sranja,nikada necete nista dobit od nekoga besplatno,ako mi nevjerujete probajte slobodno.da se tako isplacuje koliko bi ljudi sada bilo milioneri,no kao sto je Ivo rekao:drzite se vi knjige.
Potpisujem
knjige su zakon!
ima netko prirucnik za lopove? nesto kao "world class thief for dummies"?
Za dobro svih naivaca ovog svijeta - LOCK - LOCK - LOCK