Zarađivanje preko interneta? zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 3.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Za rađivanje preko interneta?

Kako zaraditi preko interneta?

eli ima ko kakva iskustva ako neko radi tako nešto neka mi slobodno kaže da mogu i j zaraditi nesto novca za komp....

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Za rađivanje preko interneta?
the mir kaže...

eli ima ko kakva iskustva ako neko radi tako nešto neka mi slobodno kaže da mogu i j zaraditi nesto novca za komp....

Mali,drž se ti lopate i knjige-sve će biti u redu...Cool

16 godina
neaktivan

Cool

nfsbaby kaže...
the mir kaže...

16 godina
neaktivan
Za rađivanje preko interneta?

Ja mislim da je zabranjeno pričati o ovakvoj vrsti zarade na Bug forumu,ali reći ću:imaš Bux.to,bux3,10bux...

Ali bolje se ne muči s tim,mala je vjerojatnost da dobiješ pare na Paypal zbog naše države.Osim toga imaš Lockerz(po meni isto zarada)Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja mislim da je zabranjeno pričati o ovakvoj vrsti zarade na Bug forumu,ali reći ću:imaš Bux.to,bux3,10bux...

Ali bolje se ne muči s tim,mala je vjerojatnost da dobiješ pare na Paypal zbog naše države.Osim toga imaš Lockerz(po meni isto zarada)Namigiva

Oprostite ako je zabranjeno,

Ma probat ču pa cu onda vidit javit ču vam el sam sta zaradio ako ni nelockaju temuSmijeh

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
odjavljen
Zarađivanje preko interneta?

Eh, to je zanimljiva tema.

Postoje mjesta gdje se lagano moze 'zaraditi', no nekome isplate, a nekome ne isplate.

Zarada je u navodnicima, jer u biti troskovi amortizacije i troskovi struje u biti prevazilaze zaradu, osim, ako nadjes druge preko kojih ces i ti dobijati 'pare' - piramida sistem.

Sve u svemu, nema tu kruha.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zarađivanje preko interneta?

Da zarada.. Za naivce..

Još jedan 'lanac sreće/piramida', ulog samo 10$.. Pa x naivnih..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da zasucete rukave i bacite se na pravi posao a ne ove internet navlakuse?

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A da zasucete rukave i bacite se na pravi posao a ne ove internet navlakuse? 

Kako sam počeo mislim da ču tako i završit....Smijeh

I`em HARD PRO GAMER!!!
16 godina
neaktivan

Ja sam bio regan na bux.to starnicu pa sam i pozalio,skinio autoklikera i pusto svaki dan da mi odradi posao posto mi komp radi dosta,evo 100 dolara jos ceka isplatu lol,2 GODINE cekam na isplatu no nisam se ni nadao da cu dobit tako da....sve te stranice su sranja,nikada necete nista dobit od nekoga besplatno,ako mi nevjerujete probajte slobodno.da se tako isplacuje koliko bi ljudi sada bilo milioneri,no kao sto je Ivo rekao:drzite se vi knjige.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kresimir.kralj kaže...

Ja sam bio regan na bux.to starnicu pa sam i pozalio,skinio autoklikera i pusto svaki dan da mi odradi posao posto mi komp radi dosta,evo 100 dolara jos ceka isplatu lol,2 GODINE cekam na isplatu no nisam se ni nadao da cu dobit tako da....sve te stranice su sranja,nikada necete nista dobit od nekoga besplatno,ako mi nevjerujete probajte slobodno.da se tako isplacuje koliko bi ljudi sada bilo milioneri,no kao sto je Ivo rekao:drzite se vi knjige.

Potpisujem

Tko se zadnji smije, najsporije razmišlja
17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
the mir kaže...

knjige su zakon!

ima netko prirucnik za lopove? nesto kao "world class thief for dummies"?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
moderator

Za dobro svih naivaca ovog svijeta - LOCK - LOCK - LOCK

Viče

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: