- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko sam čuo, ne! Zaba je jako čudna banka. Ali ništa te ne košta probati...
Koliko sam čuo, ne! Zaba je jako čudna banka. Ali ništa te ne košta probati...
Ili sam mislio zatvoriti to i uzeti tekući,sa maestro karticom,ali me onda zanima dali bi i to prihvatilo?
Pozdrav,
Imam u zagrebačkoj banci ŽIRO Račun (Narandžastu VISA Karticu) i sada me zanima dali je moguće preko nje otvoriti PayPal te da to funkcionira?
Novi si na forumu,oprostit ću ti,imaš temu pay pal i točno su navedene kartice koje možeš koristiti,evo kopirat ću ti:
- popis katrica koje možete korisiti na PayPal-u
1. VISA - kreditna
2. VISA ELECTRON - debitna; vezana uz devizni ili kunski račun Erste i PBZ-a te tekući račun Splitske banke i OTP banke
3. MASTERCARD
4. AMERICAN EXPRESS (American Express Start card za studente ne radi na netu )
(5.) Diners - može se registrirati, ali se ne može plaćati
Što se tiče VISE ELECTRON, provjereno rade one od ERSTE BANKE i od PRIVREDNE BANKE (PBZ).
Nadalje, za Visu Electron je važno imati na računu minimalno 100kn (ili onoliko koliko vam kažu u banci) + onoliko novaca koliko mislite potrošiti. I uvijek stavite malo više jer vam u suprotnom, transakcija može biti odbijena ("Your credit card has been denied by credit card issuer...").
Paypal prima samo Visa, MasterCard i American Express kartice. Nikakav Maestro.
Pazi nas noćna služba hahahah
Uredu,hvala svima na trudu. . .Ja cu vidijeti za to u PBZu!
Pozdrav,
Imam u zagrebačkoj banci ŽIRO Račun (Narandžastu VISA Karticu) i sada me zanima dali je moguće preko nje otvoriti PayPal te da to funkcionira?
Vjerojatno ima razloga zasto si naveo upravo tu karticu jer je rijec o zadnjem setu novih kartica koje su se izdavale u Zabi - upravo te narancaste. Iako nisam probao, nedavno sam postavio isto pitanje na forumu.hr pa je tamo nekoliko kolega navodilo da je upravo na tim novim, narancastim karticama, moguce otvoriti account. To je isticano zbog dugogodisnje nemogucnosti u Zabi da se isti account otvori na prijasnim karticama u drugim varijantama racuna.
Ja imam žiro račun u PBZ-u. VISA kartica i uredno sam otvorio PayPal.
Prima i go karticu od zabe, isprobano, radi 100% :D
Pozdrav,
Vjerojatno ima razloga zasto si naveo upravo tu karticu jer je rijec o zadnjem setu novih kartica koje su se izdavale u Zabi - upravo te narancaste. Iako nisam probao, nedavno sam postavio isto pitanje na forumu.hr pa je tamo nekoliko kolega navodilo da je upravo na tim novim, narancastim karticama, moguce otvoriti account. To je isticano zbog dugogodisnje nemogucnosti u Zabi da se isti account otvori na prijasnim karticama u drugim varijantama racuna.
Ja sam imao narancastu i ne radi.
PBZ uredno radi.
Pozdrav,
Ja sam imao narancastu i ne radi.
PBZ uredno radi.
A cuj na forumu.hr se lijepo sjecam threadova kada su narancaste relativno nedavno pocele biti izdavane (kada se mijenjala kartica za ziro racune) i tada je zakljuceno da te nove rade.