klikom na upload?
YouTube - tips & tricks
- poruka: 875
- |
- čitano: 508.004
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Ako neko hoće da "izvadi" mp3 iz nekog videa sa YT može preko ovog servisa,do sada ga još niko nije naveo:
Tako možete skidati neograničeno muzike,a sve je na dohvat ruke..
Ako neko hoće da "izvadi" mp3 iz nekog videa sa YT može preko ovog servisa,do sada ga još niko nije naveo:
Tako možete skidati neograničeno muzike,a sve je na dohvat ruke..
meni ta stranica koči kad stavim skidati muziku usporeno ide i koči
Imam suprotno pitanje, kako spriječiti da netko skine video odnosno pjesmu iz videa??
Imam suprotno pitanje, kako spriječiti da netko skine video odnosno pjesmu iz videa??
Čisto sumnjam da je tako nešto moguće, ali Googlat ćemo
Kao što sam rekla:
http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=189934e8474e6935&hl=en
koji format ima najkvalitetniju sliku
i zkj meni sa 1920 x 1080 slika bude katastrofa kao da je 2x5(ovo je metafora)
koji format ima najkvalitetniju sliku
i zkj meni sa 1920 x 1080 slika bude katastrofa kao da je 2x5(ovo je metafora)
pa moze bit 4000x2000 pa da opet bude slika katastrofa
ovisi ti o puno drugih stvari kao sto su bit rate
yey...youtube maknuo opciju add friends....
EDIT: vratili su ponovo!
Ukoliko netko koristi chrome kao internetski pregledenik neka instalira dodatke: Youtube downloader i chrome youtube downloader
Ispod svakog videa se onda nudi opcija Download (za skidanje sadrzaja u svim formatima) i s desne strane ispod videa jos jedan koji nudi mogucnos DL MP3 pjesama
Pozdrav ljudi,molim pomoć, zašto mi blokira video na youtube i događa se vrlo često??? Znate ono krene pa na kratko stane i jako je iritirajuće
Pozdrav ljudi,molim pomoć, zašto mi blokira video na youtube i događa se vrlo često??? Znate ono krene pa na kratko stane i jako je iritirajuće
Da li se video već učitao pa tek onda kod samog reproduciranja staje ili ti se sporo učitava pa ne stigne učitati koliko ti gledaš?
Ako uistinu želite dobiti totalnu kontrolu nad youtubeom instalirajte si ovaj addon:
http://userscripts.org/scripts/show/33042
Imam ga već neko vrijeme i obožavam ga!
mozda imas spor net .
Kako napraviti Intra Video (Mislim čime)?
Može li mi netko ako ima volje napraviti 15-ak sekundni Intro video (Da Piše moj acc name(TheFourHokage1) i da se vri nekoliko slika iz BC2,bio bi jako zahvalan?
Kako napraviti Intra Video (Mislim čime)?
Može li mi netko ako ima volje napraviti 15-ak sekundni Intro video (Da Piše moj acc name(TheFourHokage1) i da se vri nekoliko slika iz BC2,bio bi jako zahvalan?
Evo imao sam malo vremena(ako ti ne pase onda si sam radi)
Skini si to jer ću ja izbrisat sa svojeg youtube channela!
Kako staviti onaj kvadratić sa necijim Nickom koji vodi na njegov Chanel?
za igrati secret snake zaustavite video na 0:00 i drzite livu strelicu 2/3 sek i zatim drzeci livu stisnite jos gornju strelicu i plejajte
Kako ubrzati you tube HD loading bez da se skida filmic?
Kako ubrzati you tube HD loading bez da se skida filmic?
- Nemoj raditi ništa drugo što uključuje net (torrent, surfanje, programi, skidanje)
- Pređi na novog (bržeg) internet providera
Druge ti nema ;)
Mislio sam da postoji nes tipa internet download manager,da ljepo iskoristi cijelu moju vezu od 8 mb.Jer you tube iskrostava negjde 2,3 megabita max zato i zna stekat.
Mislio sam da postoji nes tipa internet download manager,da ljepo iskoristi cijelu moju vezu od 8 mb.Jer you tube iskrostava negjde 2,3 megabita max zato i zna stekat.
Ima nešto OVDJE
Javi jel radi ;)
Ima nešto OVDJE
Javi jel radi ;)
Meni je fkt pomoglo, jbt sad je puno brže, čak se i 1080p video brzo streama .... inace imam 4mbit vezu
EDIT: BTw koristim postavke za Europu:
8.8.8.8
8.8.4.4
Itko zna kako maknuti ovaj šugavi Youtube Leanback kad se stisne na Expand?
Kako me nervira, video se normalno ne može gledati bez Expanda.
Kako staviti onaj kvadratić sa necijim Nickom koji vodi na njegov Chanel?
i mene to zanima, to ide u obliku slike?
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080609160137AApCob6
Objašnjeno kako napraviti banner na channelu.
kako uploadati video u trajanju od 38 min na youtube ili facebook postoji li neki nacin da se zaobidje vremensko ogranicenje trajanje videa?
kako uploadati video u trajanju od 38 min na youtube ili facebook postoji li neki nacin da se zaobidje vremensko ogranicenje trajanje videa?
Na žalost mislim da samo YouTube partneri mogu stavljati duže video zapise. Kako postati partner?