Your connection is nit private

poruka: 24
|
čitano: 5.632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

U prilogu se nalazi slika sto se dogada kada probam pristupiti izvjesnoj stranici

ili nesto nije u redu sa youtube (u sto sumnjam) ili nesto nije u redu sa mojim browserom (google chorme)

ako imate kakvih savjeta ili ste uspjeli rijesiti problem slicne prirode slobodno se javite

hvala

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Your connection is nit private

U većini slučajeva,  netačni datum i vrieme su uzrok SSL greske ili "Vaša veza nije privatna" Ako su datum i vreme ažurni, a i prijavljuje grešku onda proveriti antivirusni softver. Ponekad antivirusni programi blokiraju sigurnosni certifikat za web stranice. Ako gore navedene metode ne rade za vas onda  čišćenje junk iz Google Chrome Browsera. 

Da biste izbrisali cache, povijest, i drugih podataka iz preglednika Google Chrome:

Idite na Postavke → Pokaži napredne postavke → Obriši podatke pregledavanja pod opcija privatnosti.

Da biste vratili postavke preglednika Chrome:

Prvo, kliknite na Chrome izbornika → Postavke → Pokaži napredne postavke → Reset postavki → Reset.

Ovo bi trebalo biti dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 22:09 (bob1).
17 godina
bob1 kaže...

U većini slučajeva,  netačni datum i vrieme su uzrok SSL greske ili "Vaša veza nije privatna" Ako su datum i vreme ažurni, a i prijavljuje grešku onda proveriti antivirusni softver. Ponekad antivirusni programi blokiraju sigurnosni certifikat za web stranice. Ako gore navedene metode ne rade za vas onda  čišćenje junk iz Google Chrome Browsera. 

Da biste izbrisali cache, povijest, i drugih podataka iz preglednika Google Chrome:

Idite na Postavke → Pokaži napredne postavke → Obriši podatke pregledavanja pod opcija privatnosti.

Da biste vratili postavke preglednika Chrome:

Prvo, kliknite na Chrome izbornika → Postavke → Pokaži napredne postavke → Reset postavki → Reset.

Ovo bi trebalo biti dovoljno, ako ne idemo dalje. 

vec ucinjeno, radi neko vrijeme, vec nakon par posjeta stranici ponovno se javlja ista stvar

edit: sad su se pocele i ovakve gluposti pojavljivati (pogledaj sliku)

nemam virusa i tih stvari, aposlutno pc je cist...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 22:13 (Obi Wan).
11 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

vec ucinjeno, radi neko vrijeme, vec nakon par posjeta stranici ponovno se javlja ista stvar

edit: sad su se pocele i ovakve gluposti pojavljivati (pogledaj sliku)

nemam virusa i tih stvari, aposlutno pc je cist...

Imaš interpol ransomware 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
10 godina
neaktivan

Nije cist ako se to pojavljuje, ne moraju biti virusi ima raznih stetnih programa. 

Reinstalacija Windowsa, pretrazivaca, antivirus, antimalvare.

Vidi i imas li i neki dodatak koji se sam instalirao u Chrome ili programe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 22:29 (bob1).

0 0 hvala 0
17 godina
bob1 kaže...

Nije cist ako se to pojavljuje, ne moraju biti virusi ima raznih stetnih programa. 

Reinstalacija Windowsa, pretrazivaca, antivirus, antimalvare.

Vidi i imas li i neki dodatak koji se sam instalirao u Chrome ili programe.

windowse nema teorije da ponovno instaliram

sto se tice drugih stvari... vec sam x puta skenirao sa masu raznih programa... ne nade nista... izbrisem i browser i ponovo instaliram i neko vrijeme je sve ok, a onda pocne show... istu situaciju sam imao sa fake flash player update

14 godina
Obi Wan kaže...

sto se tice drugih stvari... vec sam x puta skenirao sa masu raznih programa... ne nade nista... izbrisem i browser i ponovo instaliram i neko vrijeme je sve ok, a onda pocne show... istu situaciju sam imao sa fake flash player update

zasto nema sanse da windowse ponovo instaliras? najbolje rjesenje po meni

17 godina
p1k1p kaže...
Obi Wan kaže...

zasto nema sanse da windowse ponovo instaliras? najbolje rjesenje po meni

instalirao ih nekidan... a nemam zivaca za te stvari... uostalom, nema garancije da mi to cudo nece opet upast... ono sta meni treba je program koji ce to detektirat i maknit... hitmanpro i malwarebytes ga ne detektiraju...

10 godina
neaktivan

Kucaj run  pa msconfig, onda vidi sta imas u startup programima i koji servisi rade. 

Verovatno se malvare zavukao negde al ko da ga trazi po celomracunaru. Treba proveriti i regedit.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

instalirao ih nekidan... a nemam zivaca za te stvari... uostalom, nema garancije da mi to cudo nece opet upast... ono sta meni treba je program koji ce to detektirat i maknit... hitmanpro i malwarebytes ga ne detektiraju...

Jesi išao preko safe mode? Neće ga prepoznat ako ne skeniraš u safe modu.

Uvijek možeš probat i system restore.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
Obi Wan kaže...

Jesi išao preko safe mode? Neće ga prepoznat ako ne skeniraš u safe modu.

Uvijek možeš probat i system restore.

safe mode sam isto probao, nade nesto sitno al opet ista stvar...

16 godina
neaktivan

Ocistit chrome od addonova, skenirat (u safe modu) sa mbamom,pa ako ni to ne pali: http://www.dedoimedo.com/computers/linux-av-cd.html

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 1
17 godina
zerocool12 kaže...

Ocistit chrome od addonova, skenirat (u safe modu) sa mbamom,pa ako ni to ne pali: http://www.dedoimedo.com/computers/linux-av-cd.html

a jedino da preko ovog boot-a pokusam jer zaista sam iscrpio sve moguce opcije. probat sa ovim kaspersky rescue pa se javim... vjerojatno preko vikenda kad budem imao vise vremena

10 godina
neaktivan

Nadam se da nije XP posto je najranjiviji. 

A skeniranje botabilnim antivirusom traje satima.

Ima i online virustotal 

0 0 hvala 0
17 godina
bob1 kaže...

Nadam se da nije XP posto je najranjiviji. 

A skeniranje botabilnim antivirusom traje satima.

Ima i online virustotal 

nije xp, win7 je. a ako traje satima, bas me briga, bitno da ga nade

13 godina
protjeran

Na ISK-ovom blogu imaš detaljno opisano kako se riješiti tog sranja.

http://quark.blog.hr/2012/10/1631069024/policijski-virus.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Na ISK-ovom blogu imaš detaljno opisano kako se riješiti tog sranja.

http://quark.blog.hr/2012/10/1631069024/policijski-virus.html

ne znam koliko ce mi system restore pomoci jer se problem vuce vec duze vremena, bilo da se radi sad o ovoj trenutnoj stvari, bilo da se radi o fake flash upadte (za koji smatram da je eliminiran) 

edit: kao sto sam i sumnjao system restore nije ucinio nista... preostaje samo boot kao sto je kolega predhodno predlozio

edit2: mini update na situaciju... pokrenuo sam kaspersky rescue disk, kad zavrsim javim rezultate, nadam se da ce ga uspit detektirat i istrijebit

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 19:25 (Obi Wan).
17 godina

za divno cudo kaspersky rescue disk nije apsolutno nista nasao... ima li tko kakvih drugih ideja?

13 godina
neaktivan

Ajmo ljudi pomagajte...Isto sranje i kod mene samo na firefoxu. Evo par SS-ova što se dešava. Neče mi učitat stranice kompletne nego sam dio i javlja mi tu grešku za security.

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Namjesti točno vrijeme i datum.

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Namjesti točno vrijeme i datum.

To sam deset puta provjeravao i naređeno je točno datum i vrijeme.

Pro audio equipment
14 godina
neaktivan

Resetiraj Firefox.

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Resetiraj Firefox.

Napravio sam hard reset,clean instal,brisao sam ga i sa programom total unninstal koji čisti i registry ali opet ga nekako zapamti.,Chrome sa druge strane radi odlično. 

Pro audio equipment
13 godina
neaktivan

Update : Nakon što sam izbrisao antivirus (eset 9) sve je proradilo kako treba. Sada sam ga ponovo instalirao i za sada sve radi.

Pro audio equipment
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 12:14 (Nikacc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice