Ymail

poruka: 5
|
čitano: 2.601
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ymail

Uz e-mail po vašoj želji, yahoo vam nudi i neograničen prostor za spremanje mailova i real-time sinhronizaciju sa yahoo messengerom, što bi reklo, moći ćete sve svoje yahoo kontakte kontaktirati izravno iz mail pretinca. Antispam i antivirus je ttakođer uključen.

Možete se registrirati ovdje.

:D

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ymail

nikad nisam volio Yahoo!.

Jel ovo neko googlovo maslo?

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
Ymail

Nebi rekao...

Izgleda dobro. Jedino su malo iritantne reklame, kojih nije puno, ali su tu.

No može ih se riješiti za 100 kn godišnje. Ali velim, nije ih puno i iritantne su samo picajzlama ko ja.

GMail je sigurno nešto bolji, meni, ali Ymail nije loš, daleko od toga. A i sučelje je dobro. :)

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ymail
Danny_HR kaže...

Nebi rekao...

Izgleda dobro. Jedino su malo iritantne reklame, kojih nije puno, ali su tu.

No može ih se riješiti za 100 kn godišnje. Ali velim, nije ih puno i iritantne su samo picajzlama ko ja.

GMail je sigurno nešto bolji, meni, ali Ymail nije loš, daleko od toga. A i sučelje je dobro. :)

Znaci placa se? 100kuna godisnje...

Nisam cicija, nije ni 100kuna puno, ali gmail to nudi besplatno.

Ako nema limit za velicinu pojedinog e-maila, mozda i ima smisla.
Ali ako je limitaran na 10/20mb kao i gmail (kao i svaki drugi e-mail provider) onda cemu 'neogranicen' prostor, pa i gmail je na 6gb, koristim ga od kada je otvoren a tek sam na 'Trenutno koristite 1580 MB (23%) od dopuštenih 6845 MB'
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
Ymail

Plaća se samo ako želiš maknuti reklamu koja se pojavi kada se ulogiraš sa strane.

Probaj. Vidi, pa ćeš skužit na kaj mislim.

Sam servis je besplatan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice