Xfire otkup

poruka: 32
|
čitano: 3.444
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Xfire otkup

Notification
System Broadcast:
Xfire was bought by new owners today. Most of the team that has built Xfire over the last six years is leaving. We enjoyed working for you for the last 127 releases and wish we could stay to create the next 127. Good bye, good luck, and game on. --- The Xfire Team

jel ovo istina ili je neka zakasnjela prvo aprilska sala

http://movies-monkey.blogspot.com/
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
RE: Xfire otkup
dado16 kaže...

Notification
System Broadcast:
Xfire was bought by new owners today. Most of the team that has built Xfire over the last six years is leaving. We enjoyed working for you for the last 127 releases and wish we could stay to create the next 127. Good bye, good luck, and game on. --- The Xfire Team

jel ovo istina ili je neka zakasnjela prvo aprilska sala

Bas citam i ne vidim nikakave vijesti okolo.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
protjeran
Xfire otkup

upravo sam tu obavijest dobio na xfireu

xDDD

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

evo i ja dobio obavijest, no kad idem stisnut na "more" ništa mi nedolazi Neodlučan

Waiting for Mafia II ---24.08
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xfire otkup

Vjerovatno se ništa značajno neće promjeniti jer je xfire gotovo savršen i ovako.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Xfire otkup

pisalo je i na njihovoj stranici koja je sad down :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xfire otkup

System Broadcast:

Tue Aug 03 00:16:11 2010

Ma koji k jos ak ga urede tamo nesto svi ce se jos pobunit i ko ga je kupio i zasto su ga uopce prodali

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xfire otkup

Prije 10dana pricao sam s adminom za marketing na xfire,i rekao je da MTV nije sponzor za Xfire vise i da ce xfire polako propasti,ali vidite prodali su ga sad zavisi no novog vlasnika,al vidim web master od xfire pravi prepravke na xfire na webu sad.Pa nebi se trebalo nis promjenit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Xfire nece propasti... To je prva stvar, nitko ne bi kupio nesto na rubu propasti...

Drugo oni su to prodali jer oni nisu imali para vise, a treba sve placati, jer ipak ima preko 15 milijuna korisnika.

Serveri su im trenutno down, ali koliko sam saznao rade remake stranice.

Toliko od mene :D .

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
Radi stranica mozda su je samo platili .com- u i radi hh
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

izgleda da vise nista od natjecanja PlačMršti se

i ova tema moze lagano pod kljuc Plač

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 0:41 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

izgleda da vise nista od natjecanja PlačMršti se

i ova tema moze lagano pod kljuc Plač

da i ja mislim.
Al jbg mislim da ce ostat neki admini od xfire

15 godina
neaktivan
Xfire otkup

Server im je proradio

Piše da će biti nekih nadogradnji

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 0:56 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xfire otkup

Ajde ajde pa nije to balkan da se kupi firma i onda je se uništi, to samo balkanci rade  Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xfire otkup

Xfire admin status :(

d d
sss sss
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 1:06 (damir1994).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

Najvjerojatnije da ih je EA otkupio (po glasinama koje sam čuo Neodlučan)....ali mislim da je ili neka kompanija koja se bavi tak nečim sličnim ili neki jači game developer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

a koliko su dobili ?

ja mislim da su negdje oko 300 milja dobili :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

et meni sad dodje da pocnem plakat Izlanuo se

Nemojte traziti razloge zbog kojih cete biti tuzni, trazite sitnice kojima cete se radovati ;) ljepoto moja :D

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xfire otkup

ostati ce 3 covjeka koja su vodila xfire (admini)
toliko za sad,dalje nece da mi otkriju,a prica se oko   1milion da je placeno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xfire otkup

ovo je logično kao i kupnja jubitoa, pod patronimom američke vlade kupuju se stranice s najviše korisnika, facebook nije jer je on sam prodao se njima. sve u svrhu prikupljanja što više informacija i kontrole čovječanstva, ovo je ništa čudno. odavno nas žele sve više i više kontrolirati, a xfire je jedan medij preko kojega se lako razazna dosta o ljudima. tako da sada će vas još više kontrolirati, sve u svrhu da iaju što više informacija pred potpunu kontrolu svijeta. naravno to zvučni mnogima paranoidno, ali za par godina kada izađu vidjeti će se sve. biti ćemo im roblje

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

toliko za sad,dalje nece da mi otkriju,a prica se oko  1milion da je placeno

Samo Iznenađen

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
damir1994 kaže...

toliko za sad,dalje nece da mi otkriju,a prica se oko  1milion da je placeno

Samo Iznenađen

Samo.....

Nemojte traziti razloge zbog kojih cete biti tuzni, trazite sitnice kojima cete se radovati ;) ljepoto moja :D
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

Evo malo sam Guglao....pogledajte drugi komentar

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire otkup

The 18- to 35-year-old male demographic has been a highly coveted market segment for a while now, and when corporations find a business that caters to that crowd successfully, they're willing to pay for it.

Viacom Networks is the latest multinational to dish out big bucks to reach the youth market, today announcing it has reached an agreement with Xfire Inc. to acquire the gaming utility company for $102 million in cash. Viacom will make Xfire part of its MTV Networks, where it hopes to increase its advertising revenues by leveraging the parent company's marketing channels and global penetration.

Viacom president and CEO Tom Freston called it a "terrific deal" for his company. "Xfire is far and away the leading PC gaming communications and community platform, has outstanding management, and is a perfect fit with our growing digital businesses at MTV Networks," Feston said. "It's a bull's eye against our young audiences, and meets our strict financial targets."

Xfire offers gamers a suite of tools to complement their online gaming experience, from server browsing and file downloading to in-game messaging, voice chat, and stat tracking. Earlier this year, the company settled a lawsuit brought against it by Yahoo. Yahoo alleged that Xfire's in-game chat program infringed on patents it held from its own instant-messenger service. Other MTV Networks properties include GameTrailers.com, Comedy Central's MotherLoad, and Neopets.

Izvor: http://www.gamespot.com/news/6148208.html

Viacom has announced that it has purchased Xfire, the gaming oriented instant messaging-chat software company for $102 million in cash. Xfire will now become part of Viacom's MTV Networks unit. Here is a snip:

Izvor (opširnije): http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=9932

Kad sam procitao na xfire broadcastu bilo mi je zao, ali valjda ce sve bit ok...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 1:42 (Necrod).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xfire otkup

^^ ta vijest je iz 2006 godine za nove vlasnike se nezna

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Been27 kaže...

^^ ta vijest je iz 2006 godine za nove vlasnike se nezna

yup .. oni su kupili za 102 milje 2006 godine ...

15 godina
neaktivan
Xfire otkup
Bahh svugdje sam naso te linkove za ovo sta je danas bilo, i niko nigdje nije primjetio da pise 2006... Ni ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xfire otkup

valjda neće ništa drastično mijenjat... možda ga čak i poboljšaju ko zna

uskoro ćemo saznat

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xfire otkup

Moze biti bolje ,a moze i slabije.
al sigurno nebi niko kupovao da nece imati koristi od njega

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ko ih je god kupio sigurno zna šta će napraviti.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice