Vivaldi - Rasprava

poruka: 130
|
čitano: 33.628
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vivaldi - Rasprava
thekeyofdestiny13 kaže...

Konačno došao novi update!! 

Dojmovi?

8 godina
ParaNO1d kaže...
thekeyofdestiny13 kaže...

Konačno došao novi update!! 

Dojmovi?

Jedino, što sam primijetio da možeš odvojiti tabove. 

EDIT: Pogledajte ovdje novosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 15:37 (thekeyofdestiny13).
14 godina
Vivaldi - Rasprava

dal se može umjesto kada otvorim novi tab da se prikaže "Start Page" da se recimo otvori neka stranica koju ja zadam kao npr, Google ili 1klik.hr ? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

dal se može umjesto kada otvorim novi tab da se prikaže "Start Page" da se recimo otvori neka stranica koju ja zadam kao npr, Google ili 1klik.hr ? 

Settings -> Tabs ->New tab page -> pomakni na četvrtu opciju "specific page" i upiši koju stranicu želiš

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina
protjeran
Vivaldi - Rasprava
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vivaldi - Rasprava

U novoj verziji su "add active tab" maknuli sa vrha popisa u folderu na dno popisa. Ja više od sat vremena ko budala klikam napamet po vrhu i čudim se ko picek glisti zašto mi otvara određene stranice a ne sprema bookmark kad sam lijepo stisnula da ga spremi.   

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.

0 0 hvala 0
15 godina

Ima li on kakve veze sa chromom? Osim ekstenzija?

13 godina
protjeran
Memphis kaže...

Ima li on kakve veze sa chromom? Osim ekstenzija?

Baziran je na Chromiumu.

14 godina
neaktivan
Vivaldi - Rasprava

Isti engine. Ostalo, srecom, nije ni slicno. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Moram reći da je browser odličan. Vide se neke fore iz nekadašnjih opera browsera što mi je fora.

8 godina
Vivaldi - Rasprava

Ajde da malo oživim temu.  

Stigla je nova verzija Vivaldija - https://vivaldi.com/blog/teamblog/seize-the-moment-with-vivaldi-1-7/

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Vivaldi - Rasprava

imam problem inače ( jako sam zadovoljan) nego kad nešto stavim u ostavu  to ne nadjem ,gde je OSTAVA.pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina

Kakva ostava? 

Imaš s lijeve strane Downloads

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 10:26 (Memphis).
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
Vivaldi - Rasprava

Na žalost, izgleda mi da ovaj browser iz verzije u verziju postaje sve teži po sustav i sporiji. Uz četiri otvorena taba, preko 1gb memorije. Malo previše za jedan preglednik. Trenutno koristim Edge i sve mi izgleda poletnije i brže.

Sinoć sam lega jutros...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Na žalost, izgleda mi da ovaj browser iz verzije u verziju postaje sve teži po sustav i sporiji. Uz četiri otvorena taba, preko 1gb memorije. Malo previše za jedan preglednik. Trenutno koristim Edge i sve mi izgleda poletnije i brže.

Kakve su ti općenite performanse?

11 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Moram priznat da nisam primijetila nikakve probleme sa novom verzijom, niti da ždere više. Evo 4 taba otvorena(Bug, FB, Youtube i blogger) i sve zajedno je oko 550Mb.

Da nisi natrpao puno ekstenzija gore pa ti one žderu memoriju?

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
BlackMoon kaže...

Tako je i meni bilo, ali izgleda da su sredili u ovoj zadnjoj verziji. Sada mi radi super.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina

Izgleda da se s novim update-om malo popravilo. Istina, imao sam dosta addonsa, sad sam ostavio samo AdGuard i Comodo Sandbox, pa koristi manje memorije. Na žalost, došlo je vrijeme kad je i 8 giga ram-a premalo...

Sinoć sam lega jutros...
16 godina
BlackMoon kaže...

Izgleda da se s novim update-om malo popravilo. Istina, imao sam dosta addonsa, sad sam ostavio samo AdGuard i Comodo Sandbox, pa koristi manje memorije. Na žalost, došlo je vrijeme kad je i 8 giga ram-a premalo...

Meni je 8 GB sasvim dosta, doduše ne koristim Windowse pa ne bih znao kako je tamo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
protjeran

Što tiče prekomjernog korištenja memorije, ovo bi moglo pomoći. 

16 godina
Vivaldi - Rasprava

Nema nikakvog učinka...i dalje jedan tab jedan proces, sve skupa sa sistemom, četiri taba 3215mb in use...

Sinoć sam lega jutros...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Nema nikakvog učinka...i dalje jedan tab jedan proces, sve skupa sa sistemom, četiri taba 3215mb in use...

Kod mene uredno radi. 

16 godina
NiramX kaže...
BlackMoon kaže...

Kod mene uredno radi. 

Sve sam uradio kako piše, čak i kad upišem "disable plugins" oni se uredno učitavaju. Nikakvog efekta!

Sinoć sam lega jutros...
13 godina
protjeran
BlackMoon kaže...
NiramX kaže...
BlackMoon kaže...

Kod mene uredno radi. 

Sve sam uradio kako piše, čak i kad upišem "disable plugins" oni se uredno učitavaju. Nikakvog efekta!

To nema smisla. Jesi li siguran da nisi nigdje pogriješio? Ako nisi, to je... više nego problematično. 

16 godina

Evo slika...

Sinoć sam lega jutros...
13 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Evo slika...

Komanda ide poslije navodnika. 

16 godina
NiramX kaže...
BlackMoon kaže...

Evo slika...

Nema nigdje navodnika...

Sinoć sam lega jutros...
15 godina
BlackMoon kaže...
NiramX kaže...
BlackMoon kaže...

Evo slika...

Nema nigdje navodnika...

BlackMoon

"C:\Users\Martin\AppData\Local\Chromium\Application\chrome.exe" --disable-plugins --process-per-site

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.5.2017 0:01 (SolidSnakeCRO).
16 godina

Da, samo radi se o Vivaldi pregledniku, nije Chrome u pitanju i string kod mene ovako izgleda:

C:\Users\captk\AppData\Local\Vivaldi\Application\vivaldi.exe --process-per-site

Sinoć sam lega jutros...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.5.2017 0:13 (BlackMoon).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice