Konačno došao novi update!!
Dojmovi?
Dojmovi?
Dojmovi?
Jedino, što sam primijetio da možeš odvojiti tabove.
EDIT: Pogledajte ovdje novosti.
dal se može umjesto kada otvorim novi tab da se prikaže "Start Page" da se recimo otvori neka stranica koju ja zadam kao npr, Google ili 1klik.hr ?
dal se može umjesto kada otvorim novi tab da se prikaže "Start Page" da se recimo otvori neka stranica koju ja zadam kao npr, Google ili 1klik.hr ?
Settings -> Tabs ->New tab page -> pomakni na četvrtu opciju "specific page" i upiši koju stranicu želiš
U novoj verziji su "add active tab" maknuli sa vrha popisa u folderu na dno popisa. Ja više od sat vremena ko budala klikam napamet po vrhu i čudim se ko picek glisti zašto mi otvara određene stranice a ne sprema bookmark kad sam lijepo stisnula da ga spremi.
Ima li on kakve veze sa chromom? Osim ekstenzija?
Ima li on kakve veze sa chromom? Osim ekstenzija?
Baziran je na Chromiumu.
Isti engine. Ostalo, srecom, nije ni slicno.
Moram reći da je browser odličan. Vide se neke fore iz nekadašnjih opera browsera što mi je fora.
Ajde da malo oživim temu.
Stigla je nova verzija Vivaldija - https://vivaldi.com/blog/teamblog/seize-the-moment-with-vivaldi-1-7/
imam problem inače ( jako sam zadovoljan) nego kad nešto stavim u ostavu to ne nadjem ,gde je OSTAVA.pozdrav
Kakva ostava?
Imaš s lijeve strane Downloads
Na žalost, izgleda mi da ovaj browser iz verzije u verziju postaje sve teži po sustav i sporiji. Uz četiri otvorena taba, preko 1gb memorije. Malo previše za jedan preglednik. Trenutno koristim Edge i sve mi izgleda poletnije i brže.
Na žalost, izgleda mi da ovaj browser iz verzije u verziju postaje sve teži po sustav i sporiji. Uz četiri otvorena taba, preko 1gb memorije. Malo previše za jedan preglednik. Trenutno koristim Edge i sve mi izgleda poletnije i brže.
Kakve su ti općenite performanse?
Moram priznat da nisam primijetila nikakve probleme sa novom verzijom, niti da ždere više. Evo 4 taba otvorena(Bug, FB, Youtube i blogger) i sve zajedno je oko 550Mb.
Da nisi natrpao puno ekstenzija gore pa ti one žderu memoriju?
Tako je i meni bilo, ali izgleda da su sredili u ovoj zadnjoj verziji. Sada mi radi super.
Izgleda da se s novim update-om malo popravilo. Istina, imao sam dosta addonsa, sad sam ostavio samo AdGuard i Comodo Sandbox, pa koristi manje memorije. Na žalost, došlo je vrijeme kad je i 8 giga ram-a premalo...
Izgleda da se s novim update-om malo popravilo. Istina, imao sam dosta addonsa, sad sam ostavio samo AdGuard i Comodo Sandbox, pa koristi manje memorije. Na žalost, došlo je vrijeme kad je i 8 giga ram-a premalo...
Meni je 8 GB sasvim dosta, doduše ne koristim Windowse pa ne bih znao kako je tamo.
Nema nikakvog učinka...i dalje jedan tab jedan proces, sve skupa sa sistemom, četiri taba 3215mb in use...
Nema nikakvog učinka...i dalje jedan tab jedan proces, sve skupa sa sistemom, četiri taba 3215mb in use...
Kod mene uredno radi.
Kod mene uredno radi.
Sve sam uradio kako piše, čak i kad upišem "disable plugins" oni se uredno učitavaju. Nikakvog efekta!
Kod mene uredno radi.
Sve sam uradio kako piše, čak i kad upišem "disable plugins" oni se uredno učitavaju. Nikakvog efekta!
To nema smisla. Jesi li siguran da nisi nigdje pogriješio? Ako nisi, to je... više nego problematično.
Evo slika...
Komanda ide poslije navodnika.
Evo slika...
Nema nigdje navodnika...
Evo slika...
Nema nigdje navodnika...
"C:\Users\Martin\AppData\Local\Chromium\Application\chrome.exe" --disable-plugins --process-per-site