Veoh...No more?!!?!!?!?!

poruka: 11
|
čitano: 6.124
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Ne znam kako drugi ali eto ja filmove ak ne skidam sa torrenta gledam na jednoj stranici i pomocu programa zvani VEOH...Tako ja sinoc glem neku seriju kad odjednom drugu epizodu ucitava i kaze: VEOH in CROATIA NOT AVALIBLE NO MORE....

Zanima me sta se to dogodilo...da li je to neka urota protiv FLATA od strane nasih nama dragih prijatelja koji nam to omogucuju...

Znate na koga mislim..om :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Mislim da je to ista stvar kao i kod ostalih stranica sa filmovima i serijama (hulu.com npr.). Valjda im licenca zabranjuje da ih prikazuju van SAD-a. Inače, i to se može riješit.

Karma is a funny thing
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Hm bilo bi to ljepo...znam da se moze skidat film ali zasto kad ga mogu odmah gledat...al na veohu izgleda vise ne..to bad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Može se opet gledat, ali ti treba neki program koji će ti promijeniti IP adresu, tako da stranica neće znati odakle si. Probaj sa Hotspot Shield.

Samo da kažem da ovaj program nije napravljen za tu svrhu, ali eto, i to radi.

Karma is a funny thing
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 18:04 (CikaSpaso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veoh...No more?!!?!!?!?!

I kako sada to napraviti s Hotspot shield-om...da proradi veoh...neznam kako radi program pa ako bi mi mogao dati par uputa

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Zato se meni neda tako gledati serije ni filmove. Fino skineš čitavu sezonu i gledaš po redu Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Veoh...No more?!!?!!?!?!
www111 kaže...

I kako sada to napraviti s Hotspot shield-om...da proradi veoh...neznam kako radi program pa ako bi mi mogao dati par uputa

hvala

Instaliraj program (toolbar ne moraš), i on će se upaliti u browseru. Onda klikni na "Run Hotspot Shied", sačekaj da se pojavi Connected (State:), i to je to. U browseru će ti se na vrhu stranice pojavit Hotspot Shield ali to možeš ugasit.

Internet će malo sporije radit, ali to je normalno.

Karma is a funny thing
17 godina
neaktivan
RE: Veoh...No more?!!?!!?!?!

Hotspot shield....veliko sranje...ne radi kako treba a uspot sa sobom doniosi Malware pod imenom "

openvpnas.exe"

...lol...nemojte to koristit...

ima ouno boljih nacina da se gleda video sa veoh i hulu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 18:53 (www111).
17 godina
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Jedna sasvim solidna stranica koja je dosta dobra, pogledam tu i tamo koji film kada nemam šta drugo pa da nečekam da se skine odem na http://www.watch-movies.net/ 

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Ljudi sto se tice veoha u HR stvarno je gotovo,,,Probao sam sve...Cak sam imao ip adresu iz AMERKIE iz DALASA al ni to nije upalilo...steta..ostaje nam znaci samo MEGA VIDEO iostali playeri...DIVIX je isto bio fenomenalan ali otkako se ugasila stage 6 i kako su maknili sve DIVIX formate skoro nema druge  nego da cekas FXG ili AXO i skidas sa torrenta...steta...Stvarno steta za Veoh..Ak je ipak neko uspio nek mi se javi..

Hvala svima na pokusaju...btw Hot Spot SHield meni ne radi..nece..

Poz svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veoh...No more?!!?!!?!?!

Da nažalost vraziji veoh je zabranio pristup hrvatskoj na jedinoj stranici gdje sam paratio serije vise nemogu vrazija urota treba ih bojkotirat, ali ima i drugih stranica za gledanje filmova i serija npr Quicksilverscreen i megavideo ali tko ima flat najbolje se isplati skinit sve sezone i pogledat od reda.

Pozdrav svima!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice