uTorrent pitanje

poruka: 8
|
čitano: 1.300
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
uTorrent pitanje

Trenutno mi se skida par stvarčica, a ja bih si htio reinstalirati windowse. Dal postoji neka mogućnost da se download nastavi nakon reinstalacije windowsa? Hvala...

Next year I will be mod... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: uTorrent pitanje

Postoji.

Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Postoji.

Koja? :) Objasni malo...
Next year I will be mod... :)
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Trenutno mi se skida par stvarčica, a ja bih si htio reinstalirati windowse. Dal postoji neka mogućnost da se download nastavi nakon reinstalacije windowsa? Hvala...

Napraviš kopiju torrent mape (mapu u koju trenutno spremaš t.f.)
i torrent file-a. Znači, sve mora biti indentično.
Nakon reinstalacije učitaš torrent file i spremaš u tu mapu!
Obvezno moraš imati onaj torrent dodatak uz file koji skidaš ( ista mapa)
Ja sam podli đavolji sluga, ja sam na kraju devetog kruga! Ja nisam loš, ja bih da se smijem još.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 17:09 (Verbatim).
17 godina
uTorrent pitanje

Mislim da ipak ne.

AsRock P4V88+, socket 478 Intel Celeron D 325 2.53 GHz Club 3D GF 7600 GS 256 MB 1 GB DDR 133 MHz Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 2 MB cache Seagate Barracuda 160 GB, 7200 rpm, 8 MB cache Chieftec 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
uTorrent pitanje

ja sam uspio.

Sve iz download foldera utorrenta sam premjestio na drugu particiju kao i utorrent fileove iz program files i documents and settings.

Kada sam windowse reinstalirao, sve sam vratio u download folder i instalirao utorrent, te zamjenio njegove podatke u program files sa ovim koje sam premjestio na drugi disk i nastavilo je skidati...

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 17:10 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima nacin. ostavi datoteke u istom folderu kao i prije instalacije kad instaliras skini ponovno torret file i otvori u utorrent, tamo di ti pise putanja datoteke/a upisi putanju foldera u kojem si ostavio datoteke prije reinstalacije, nakon toga ce ti utorrent radit onaj checking da vidi koje fileove ima ili nema kad zavrsi nastavit ce sa skidanjem

17 godina
neaktivan
uTorrent pitanje

Hvala svima na odgovorima, puno ste mi pomogli. Moderator, može lock...

I wanna be a mod too...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice