Trenutno mi se skida par stvarčica, a ja bih si htio reinstalirati windowse. Dal postoji neka mogućnost da se download nastavi nakon reinstalacije windowsa? Hvala...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji.
Postoji.
Trenutno mi se skida par stvarčica, a ja bih si htio reinstalirati windowse. Dal postoji neka mogućnost da se download nastavi nakon reinstalacije windowsa? Hvala...
Mislim da ipak ne.
ja sam uspio.
Sve iz download foldera utorrenta sam premjestio na drugu particiju kao i utorrent fileove iz program files i documents and settings.
Kada sam windowse reinstalirao, sve sam vratio u download folder i instalirao utorrent, te zamjenio njegove podatke u program files sa ovim koje sam premjestio na drugi disk i nastavilo je skidati...
ima nacin. ostavi datoteke u istom folderu kao i prije instalacije kad instaliras skini ponovno torret file i otvori u utorrent, tamo di ti pise putanja datoteke/a upisi putanju foldera u kojem si ostavio datoteke prije reinstalacije, nakon toga ce ti utorrent radit onaj checking da vidi koje fileove ima ili nema kad zavrsi nastavit ce sa skidanjem
Hvala svima na odgovorima, puno ste mi pomogli. Moderator, može lock...