Utorrent ne skida kako treba zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 5.600
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Utorrent ne skida kako treba

Skidam epizode Dr.House-a

Od 101 izvora i 959 klijenata meni je dostupno 9 izvora i 70 klijenata

Brzina skidanja-30 kb a brzina slanja neznatno manja 28 kb....

Kako da mi brze skida torrent?

Erik Brozović
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj sa port fowardom............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 11:42 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Utorrent ne skida kako treba
Drift_king92 kaže...

nemozes povecat nikako,toliko ti ljudi dava i to je to.kad bude vise ljudi davalo povecat ce ti se brzina

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
protjeran

a znam...ali recimo jucer sam skidao postal 2 , bilo je oko 10 izvora i oko 15 klijenata i skidalo mi je 475 kb/sekundi

Erik Brozović
15 godina
protjeran
Drift_king92 kaže...

a znam...ali recimo jucer sam skidao postal 2 , bilo je oko 10 izvora i oko 15 klijenata i skidalo mi je 475 kb/sekundi

to je zato sto su tih 10 klijenata imali veliku brzinu uploada,kad ti uploadas ti davas nekome taj torrent i brzina mu je veca

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
17 godina
protjeran
Drift_king92 kaže...

smanji svoju brzinu slanja na max 10 kb.

ako skidaš npr 4 torrenta, svakom ograniči upload na 5 kb

Maximum number of connected peers per torrent stavi na 100 max

ostalo vrijedi ono, što su ti drugi napisali.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
15 godina
neaktivan

jel to skidas s public trackera il private.....

odi na neki private tracker i tam skini torrent pa nece vise ic sporo....ici ce maksimalnom brzinom....

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

to je sad zadnjih godina nekakva Nobles fora ići na privatne trackere.

većina nas nema dovoljan upload da bi uopće mogli sudjelovati na njima, a i malo je dobrih privatnih trackera gdje u svakom momentu imaš dovoljan broj seedera za ono što tebi treba.

ponovno napominjem da je nama koji imamo spor upload to najveći problem jer kad skinem igru od 11GB , na najboljem privatnom trackeru koji te ne banna ako nemaš ratio 1:1, moraš držati upload na 25 kb barem 3-4 dana konstantno 24 sata.

public trackeri su namijenjeni nama, hrvatskoj sirotinji i sličnima, da nam pomognu globalistički izrabljivači, banda kapitalistička Cool, koja ima upload, što ga moja djeca neće imati kad malo porastu (za jedno 20 god).

public trackeri su mi sasvim dovoljni za moje potrebe i zadnjih 4-5 godina sam češće našao nekakve stare stvari na public trackerima nego na privatnim.

uglavnom postoje i forumi, pa ako ti nešto fali (malo veće) , čovjek ti lijepo iz Osla pošalje poštom.

no, poštujem svakog tko ima želju i volju boriti se ratiom na privatnim trackerima.

samo naprijed !!

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Dok sam koristio Utorrent 2.0.2 sa Cheat Engineom filovi su mi se skidali vrlo brzo. Sada je updejtan na 2.0.4 i svako malo mi se ruši brzina. I nije točno da Cheat ne radi, ne prati točno istaknutu brzinu, ali dosta ubrza download. Do 2 Mb/s, ali samo kada ima više downloada. Zanima me zašto, neovisno o seedu?

0 6 hvala 0
16 godina
mariodbk kaže...

Dok sam koristio Utorrent 2.0.2 sa Cheat Engineom filovi su mi se skidali vrlo brzo. Sada je updejtan na 2.0.4 i svako malo mi se ruši brzina. I nije točno da Cheat ne radi, ne prati točno istaknutu brzinu, ali dosta ubrza download. Do 2 Mb/s, ali samo kada ima više downloada. Zanima me zašto, neovisno o seedu?

hahaha, epic, ovo ide u arhivu, mario je novi Mato

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
mariodbk kaže...

Epic da se tako moze koristit cheat engine bilo bi dobro to se tebi samo cinilo da se povecalo jer je cheat engine lokalan.Znaci ti si samo vidio da se ono toliko skidalo ,a skidalo se zapravo puno manje.

Ili u drugom slucaju slucajno ti je operater malo poveco brzinu pa su sad vratili nazad.

Ili treci slucaj: se*es ga brate na veliko

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:58 (Skizzy).
15 godina
mariodbk kaže...

Bug u CheatEngineu, moraš ga reinstalirati jedno 345. puta koristeći lijevu ruku pri radu mišem i biti će bolje. Tak' je i meni bilo...

If you can understand the me, than I can understand the you.
14 godina
neaktivan

Hvala na životopisnom prikazu objašnjenja. Ne serem na veliko, skida mi brže, a sada me zanima nešto drugo, zašto svi komp. geekovi nemaju niti trunke kulture, živite u svom svijetu pa izgubite doticaj sa našim ili ? Zašto toliko sarkazma i psovanja !? Nisu svi informatički potkovani, nekome treba i pomoć, a ne ispoljavanje frustracija na pomoć-forumima! Hvala na pozornosti, i molim vas da pročitate obaveznu srednjoškolsku lektiru pod nazivom "BONTON".

17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice