- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepo i pomalo iznenađujuće.
Prije prilično malo vremena napravili su update sa 1.8.2, koji je dugo trajal u toj verziji, na 1.8.3.
Znači dodali u uTP zbog smanjenja opterećenosti konekcije kod downloada/uploada i podršku za UDP trackere.
Ali najzanimljiviji mi je "transfer cap", koji omogućuje restrikcije kod količine skidanja, kao i vremenska ograničenja.
Izgleda zanimljivo ova nova inačica.
Pitanje je samo, kad i dali budu prihvatili i dopustili korištenje iste na private trackerima.
imam jedan problem imam u torrent 1.8.3 i kupio asm računalo prije 2 dana i sve se brzo skidalo do sada internet još uvijek ide brzo facebook youtube u hd i slično ali kada pokrenem utorrent skida mi se npr film koji je na top listi (neimenovane) torrent saita i skida se 5 kb per sec a prije dva dane isti film se skido 400 kb per sec pokuso sam s utorrentom 2.0 beta ali se ne mijna port je otvoren firewal je odešen i kada mi je upaljen utorrent ne želi mi računalo na internet trebam izać izu u torrenta i i upalit internet exlplorer i sačekat 1 min da se učita google koristim ie7 ali mislim da je greška u u torrentu.Molim hitnu pomoc.
Krivac je NOD32...
Mislim da u njemu moraš nešto podesit da ne blokira uTorrent, a to se ne sjećam točno kako...
Možda će netko drugi znati...
imo sam i nod ranije i super se skidalo nod je podešen ali je utoorent greška
µTorrent 2.0 je izašao iz bete!!!
Samo malo više stylish gumbovi/tipke/ikone kako god to zvali.
Samo malo više stylish gumbovi/tipke/ikone kako god to zvali.
A eto ja tek sad otkrio toplu vodu pa reko da obavijestim forumaše =)..
NEW Features
Streaming: Watch videos within seconds with progressive downloads – no need to wait. Especially great for previewing a file before committing to the full download.
Remote Access: Start, stop, and monitor torrent downloads on the go. Access your client from any Web browser, or download our Android app (link to Android App).
Ratings and Comments: Leverages the collective wisdom of the community to ensure the quality and security of downloaded torrents.
Drag-and-Drop Sending: Easily send massive personal files – e.g. home movies, cell phone videos and hi-res photos. Select a file on your computer, drag it into the µTorrent “Drop files to send” box and a Web link is yours to share.
Feature Hiding: Minimizing parts of the µT interface with a click.
Portable Mode: Run your µTorrent client directly from a USB key and take it with you anywhere.
Stability etc.: µTorrent 3.0 also offers under-the-hood improvements including a focus on stability as well as improved Web seeding to add speed and reliability to the process of finding the original source of a single-source file.
Drag and drop mi je posebno zanimljiv zato jer prema sto sam skuzio odvuc file koji zelite shareati u za to naznaceno polje u utorrentu i shareati sa svojim prijateljima i tako kreirati svoju vlastitu malu mrezu (korisno ako je velika brzina uploada ) dobije se link poslije na kojem je taj tracker i skidanje moze pocet
najnoviju verziju mozete skinuti ovdje http://www.utorrent.com/ut3
Tek je 2.0 izašao iz bete... A zašto ja imam 3.0 već 3-4 mjeseca?