uTorrent 2.0

poruka: 11
|
čitano: 4.629
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
uTorrent 2.0

objavljena je beta verzija bittorent klijenta μTorrent 2.0

više informacija ovdje

download - build 16126

zadnja stabilna verzija je 1.8.3

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

2 0 hvala 3
17 godina
uTorrent 2.0

Lijepo i pomalo iznenađujuće.

Prije prilično malo vremena napravili su update sa 1.8.2, koji je dugo trajal u toj verziji, na 1.8.3.

Znači dodali u uTP zbog smanjenja opterećenosti konekcije kod downloada/uploada i podršku za UDP trackere.

Ali najzanimljiviji mi je "transfer cap", koji omogućuje restrikcije kod količine skidanja, kao i vremenska ograničenja.

Izgleda zanimljivo ova nova inačica.

Pitanje je samo, kad i dali budu prihvatili i dopustili korištenje iste na private trackerima.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uTorrent 2.0

imam jedan problem imam u torrent 1.8.3 i kupio asm računalo prije 2 dana i sve se brzo skidalo do sada internet još uvijek ide brzo facebook youtube u hd i slično ali kada pokrenem utorrent skida mi se npr film koji je na top listi (neimenovane) torrent saita  i skida se 5 kb per sec a prije dva dane isti film se skido 400 kb per sec pokuso sam s utorrentom 2.0 beta ali se ne mijna port je otvoren firewal je odešen i kada mi je upaljen utorrent ne želi mi računalo na internet trebam izać izu u torrenta i i upalit internet exlplorer i sačekat 1 min da se učita google koristim ie7 ali mislim da je greška u u torrentu.Molim hitnu pomoc.

Brzina Brzina
Ovako već čekam 1 minutu Ovako već čekam 1 minutu
Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 22:56 (IBM ROADRUNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: uTorrent 2.0

Krivac je NOD32...

Mislim da u njemu moraš nešto podesit da ne blokira uTorrent, a to se ne sjećam točno kako...

Možda će netko drugi znati...

Bit će!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 1:36 (unique83).
16 godina
neaktivan
uTorrent 2.0

imo sam i nod ranije i super se skidalo nod je podešen ali je utoorent greška

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
uTorrent 2.0

µTorrent 2.0 je izašao iz bete!!! Smijeh

DOWNLOAD LINK

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!

0 0 hvala 1
17 godina
uTorrent 2.0
Meni je prije par dana uTorrent javio da je update vani i samo klik na OK i update-ao se sam.

Samo malo više stylish gumbovi/tipke/ikone kako god to zvali.
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: uTorrent 2.0
Hyperion kaže...
Meni je prije par dana uTorrent javio da je update vani i samo klik na OK i update-ao se sam.

Samo malo više stylish gumbovi/tipke/ikone kako god to zvali.

A eto ja tek sad otkrio toplu vodu pa reko da obavijestim forumaše =)..

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
neaktivan
uTorrent 2.0
da se nadovezem na ovu temu objavljen je utorrent 3.0 sadrzi mnogo poboljsanja i nekih novih mogucnosti kao sto je :

NEW Features

Streaming: Watch videos within seconds with progressive downloads – no need to wait. Especially great for previewing a file before committing to the full download.

Remote Access: Start, stop, and monitor torrent downloads on the go. Access your client from any Web browser, or download our Android app (link to Android App).

Ratings and Comments: Leverages the collective wisdom of the community to ensure the quality and security of downloaded torrents.

Drag-and-Drop Sending: Easily send massive personal files – e.g. home movies, cell phone videos and hi-res photos. Select a file on your computer, drag it into the µTorrent “Drop files to send” box and a Web link is yours to share.

Feature Hiding: Minimizing parts of the µT interface with a click.

Portable Mode: Run your µTorrent client directly from a USB key and take it with you anywhere.

Stability etc.: µTorrent 3.0 also offers under-the-hood improvements including a focus on stability as well as improved Web seeding to add speed and reliability to the process of finding the original source of a single-source file.

Drag and drop mi je posebno zanimljiv zato jer prema sto sam skuzio odvuc file koji zelite shareati u za to naznaceno polje u utorrentu i shareati sa svojim prijateljima i tako kreirati svoju vlastitu malu mrezu (korisno ako je velika brzina uploada ) dobije se link poslije na kojem je taj tracker i skidanje moze pocet

najnoviju verziju mozete skinuti ovdje http://www.utorrent.com/ut3
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
uTorrent 2.0

Tek je 2.0 izašao iz bete... A zašto ja imam 3.0 već 3-4 mjeseca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uTorrent 2.0
mozda si imao betu ovo je sad konacna stabilna verzija
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice