UMTS problem sa spajanjem

poruka: 4
|
čitano: 2.257
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
UMTS problem sa spajanjem...

Pozdrav ,

Koristim Web n Walk stick otprilke 2 mjeseca i hvatam dobar HSDPA signal.Prije 4 dana poceo mi se javljati UMTS signal i tu pocinju problemi kada se prebaci (sam prebacuje HSDPA/UMTS)) na UMTS nece da otvara stranice ako ga pak ugasim i probam se spojiti spaja po 5 minuta a ako ga spoji onda ne otvara starnice itd itd itd.Uglavnom sta bi moglo biti u pitanju.Probao reinstalirat drivere ,prebaciti na drugi usb port ali ocito nije problem u stiku nego u Signalu UMTS-a jer kad se sam prebaci u HSDPA radi savršeno dobro.Inace signal mi je dobar i u jednom i drugom modu.Kontaktirao sam T mobile oni gledali kazu nemaju prijavljen nikakav kvar na mreži.JEl bo mogao kako rucno editirati da mi spaja samo HSDPA ?

Hvala svima na odgovru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
UMTS problem sa spajanjem

bo...

Nego koliko vidim napisao si da ti preko UMTS otvara ali jako sporo, razlog ti je, zato što je UMTS signal jako spor (sporiji) i do 10 puta sporiji naspram HSDPA. Ali opet mislim da bi ti trebalo brže otvarati preko UMTS, samo zašto neće???

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
RE: UMTS problem sa spajanjem...
petric1 kaže...

Pozdrav ,

Koristim Web n Walk stick otprilke 2 mjeseca i hvatam dobar HSDPA signal.Prije 4 dana poceo mi se javljati UMTS signal i tu pocinju problemi kada se prebaci (sam prebacuje HSDPA/UMTS)) na UMTS nece da otvara stranice ako ga pak ugasim i probam se spojiti spaja po 5 minuta a ako ga spoji onda ne otvara starnice itd itd itd.Uglavnom sta bi moglo biti u pitanju.Probao reinstalirat drivere ,prebaciti na drugi usb port ali ocito nije problem u stiku nego u Signalu UMTS-a jer kad se sam prebaci u HSDPA radi savršeno dobro.Inace signal mi je dobar i u jednom i drugom modu.Kontaktirao sam T mobile oni gledali kazu nemaju prijavljen nikakav kvar na mreži.JEl bo mogao kako rucno editirati da mi spaja samo HSDPA ?

Hvala svima na odgovru.

Mogao bi ako možeš ući u start to ti je control panel za pračenje prometa i ta sranja tamo ti mogu objasniti kako.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: UMTS problem sa spajanjem...

Moze samo reci što treba  pa da probam to napraviti da radi kako treba .

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice