Ukradene tisuce Hotmail passworda

poruka: 7
|
čitano: 1.896
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo bas sam procitao clanak da su ukradene tisuce Hotmail lozinki i objavljene na internetu,a ne vidim nigdje na Bug-ovoj stranici tu vijest pa evo, korisnicima Hotmail-a preporuka da promjene password-e.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja svoje nikada ne čuvam u pretraživaću.koristim program LastPass koji je najbolji program za čuvanje lozinki

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vjerojatno ce i na bug.hr ujutro bit :D

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
16 godina

Ah sad da su i hrvatsku nasli na karti i uzeli nam passworde,sumnjam.Prije SAD i ostale velike drzave cak mozda i poznatim osobama koji naravno imaju hotmail.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ukradene tisuce Hotmail passworda
alexspalato kaže...

ja svoje nikada ne čuvam u pretraživaću.koristim program LastPass koji je najbolji program za čuvanje lozinki

KeePass je majka.

Ali to nema veze koristis li je u browseru.

Btw.malopre sam citao ovu vijest na indexu.

Ne moze to bez kabla
17 godina
Fake_Alert kaže...

Ah sad da su i hrvatsku nasli na karti i uzeli nam passworde,sumnjam.Prije SAD i ostale velike drzave cak mozda i poznatim osobama koji naravno imaju hotmail.

Pa u tekstu pise da je vecina ukradenih account-a iz Europe, ne iz SAD-a, a ne radi se o poznatim osobama nego o naivcima koji su slali svoje lozinke odgovarajuci na lazne mailove...

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
16 godina
croart kaže...
Fake_Alert kaže...

Pa u tekstu pise da je vecina ukradenih account-a iz Europe, ne iz SAD-a, a ne radi se o poznatim osobama nego o naivcima koji su slali svoje lozinke odgovarajuci na lazne mailove...

Sorry,nisam citao to neg sam samo ovak od oka rekao jer ko bi nasao hrvatsku na karti i isao krast lozinke..Uglavnom,kakve koristi imaju oni od tih loziki,vidjet mailove i to bas i ne neke zanimljive..I kak neko moze bit naivan i nasjest na takvu foru Neodlučan

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice