Jel postoji kakav program za gledanje online tv preko interneta
ako tko zna koji neka napiše naziv.
Streaming, prvenstveno za sportove-ja ti prek njega pratim sve utakmice Arsenala.
Kaj se tiče njega i ostalih programa ne bih ti znao...
Za gledanje nekih programa morat ćeš skinuti određene programe (sopcast,veetle,TVU...).
Iskreno, okani se ovih web televizija. Jedino mozda ako nadjes nesto preko media URL-a kao sto su nekad bili HTV1, HTV2, Nova i RTL u SDTV kvaliteti. Jedino mozda Joost tu negdje upadne, ali vecina kvalitetnog materijala je jedino za US korisnike.
imas ovaj bs player pro i tu ti ima tv al sam mozes gledat prek free zone
Iskreno, okani se ovih web televizija. Jedino mozda ako nadjes nesto preko media URL-a kao sto su nekad bili HTV1, HTV2, Nova i RTL u SDTV kvaliteti.
downloadam jlc i neće mi updatad programe
super internet tv
key do 1.5.2010.
!TTV!NUItezP+AhUb/eNu7FGNNisJsnpRFe89MqmYJiVOqQvGgzEjtn078QkEI5PE8Kh5!TTV!
JLC's Internet TV ti je najbolji
http://free-bj.t-com.hr/dido/index.htm
ima sve domace i dosta sat programa super je stranica kombinacija max i digi tva ja sam prezadovoljan
Postoji NetTV Player - Osobno sam koristio. IMa i sve HR kanale.
Medjutim placa se,ali mislim da je još uvjek moguće nabaviti key za 7 dana testni period (free)
Imaš i program Readon TV Movie Radio Player. Po mojoj procjeni bolji od max tv-a, ali ti svi ovi programi puno gutaju prometa.
Hallo Sven79 upisao sam novi kod za Net TV Player ali mi ne otvara tv samo radio neznam zasto POMOZI ako znas.
a sry,neradi ni meni u zadnje vrijeme,skuzili su tamo da ima puno sa tim kljucem pa su ga blokirali.
idi na temu internet televizija,tamo ces naci streamove,pa ako ti se svidi...
evo jedna stranica gdje se može naći dosta programa