Tunngle i sugavi borderlands

poruka: 15
|
čitano: 3.078
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

da ovaj, skinoh borderlands prije nekoliko dana, igro, odlicna igra, i sad bi malo u co op iso i to.. pa sam skino i tunngle (toe kao neka zamjena za hamachi,al vi to vec znate ne?) i cak je par puta radilo. naso bi dvije igre u kriz. ako i toliko. a u zadnje vrijeme niti toliko. samo no matches found. odma, iz tira mi to baci. bez srama. a naravno "frend" ih pronalazi bez problema i roka u co opu s ostalima. samo mene jebe. po obicaju. iii daa sve portove sam otvorio, fajrval sam pustio, sve sta sam izguglat mogo sam izguglo, reinstaliro igru par puta, pobogu cak sam i drukciju verziju iso skidat (od relodeda i razora) i opet nis. ima mozda neko da zna iz vlastitih iskustva zas me to jebe? i da normalno idem na LAN game. tamo niceg nema.
ammm i imam windows 7 64 bitnu. i komp je dosta jak. neznam stvarno zas nece nis nac.

pomoc jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Tunngle i sugavi borderlands
14matej kaže...

da ovaj, skinoh borderlands prije nekoliko dana, igro, odlicna igra, i sad bi malo u co op iso i to.. pa sam skino i tunngle (toe kao neka zamjena za hamachi,al vi to vec znate ne?) i cak je par puta radilo. naso bi dvije igre u kriz. ako i toliko. a u zadnje vrijeme niti toliko. samo no matches found. odma, iz tira mi to baci. bez srama. a naravno "frend" ih pronalazi bez problema i roka u co opu s ostalima. samo mene jebe. po obicaju. iii daa sve portove sam otvorio, fajrval sam pustio, sve sta sam izguglat mogo sam izguglo, reinstaliro igru par puta, pobogu cak sam i drukciju verziju iso skidat (od relodeda i razora) i opet nis. ima mozda neko da zna iz vlastitih iskustva zas me to jebe? i da normalno idem na LAN game. tamo niceg nema.
ammm i imam windows 7 64 bitnu. i komp je dosta jak. neznam stvarno zas nece nis nac.

pomoc jel?

probaj portove otvorit za tunngle 

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
14matej kaže...

da ovaj, skinoh borderlands prije nekoliko dana, igro, odlicna igra, i sad bi malo u co op iso i to.. pa sam skino i tunngle (toe kao neka zamjena za hamachi,al vi to vec znate ne?) i cak je par puta radilo. naso bi dvije igre u kriz. ako i toliko. a u zadnje vrijeme niti toliko. samo no matches found. odma, iz tira mi to baci. bez srama. a naravno "frend" ih pronalazi bez problema i roka u co opu s ostalima. samo mene jebe. po obicaju." --iii daa sve portove sam otvorio,<---" fajrval sam pustio, sve sta sam izguglat mogo sam izguglo, reinstaliro igru par puta, pobogu cak sam i drukciju verziju iso skidat (od relodeda i razora) i opet nis. ima mozda neko da zna iz vlastitih iskustva zas me to jebe? i da normalno idem na LAN game. tamo niceg nema.

pomoc jel?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 12:19 (14matej).
16 godina
protjeran
14matej kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
14matej kaže...

da ovaj, skinoh borderlands prije nekoliko dana, igro, odlicna igra, i sad bi malo u co op iso i to.. pa sam skino i tunngle (toe kao neka zamjena za hamachi,al vi to vec znate ne?) i cak je par puta radilo. naso bi dvije igre u kriz. ako i toliko. a u zadnje vrijeme niti toliko. samo no matches found. odma, iz tira mi to baci. bez srama. a naravno "frend" ih pronalazi bez problema i roka u co opu s ostalima. samo mene jebe. po obicaju." --iii daa sve portove sam otvorio,<---" fajrval sam pustio, sve sta sam izguglat mogo sam izguglo, reinstaliro igru par puta, pobogu cak sam i drukciju verziju iso skidat (od relodeda i razora) i opet nis. ima mozda neko da zna iz vlastitih iskustva zas me to jebe? i da normalno idem na LAN game. tamo niceg nema.

pomoc jel?

aha sry nisam vidio...jesi provjerio dali si ih dobro otvorio ? 

15 godina
neaktivan

nisam. di, kako?
al ne vjerujem da ih trebam otvorit, jer ovi drugi isto nemaju nis otvoreno, neg ono, samo im radi -.-

16 godina
protjeran
14matej kaže...

nisam. di, kako?
al ne vjerujem da ih trebam otvorit, jer ovi drugi isto nemaju nis otvoreno, neg ono, samo im radi -.-

sa zatvorenim portovima pola ljudi ne vidis u sobama 

skini ovo http://www.portforward.com/store/PFPortChecker.exe

i provjeri 

treba ti UDP port 11155

15 godina
neaktivan

po tunngluvom testu je otvoren, po ovom od PF-a nije.

16 godina
protjeran
14matej kaže...

po tunngluvom testu je otvoren, po ovom od PF-a nije.

onda bi reko da nije otvoren

15 godina
neaktivan

ja bi reko da je. i tocka. nije zbog portova. drugi nemaju otvorene portove i radi im. meni ne. u cemu je problem???

17 godina

Jesi li forwardao portove na routeru? Lako za windows firewall, njega ugasiš pa probaš.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam. sta to znaci fowardo? i sta su portovi? :OO

17 godina
14matej kaže...

nisam. sta to znaci fowardo? i sta su portovi? :OO

Bitno, 14matej, je to što si ti toliko siguran da si sve napravio da si energično odbijao mogućnost da si nešto krivo napravio ili iz neznanja nisi napravio.

Evo ti malo informacija o portovima. Da jako pojednostavim, tvoje računalo ima IP adresu koji zamisliš kao veliku zgradu koja ima svoju adresu. Programi mogu zatražiti informacije sa interneta, no te informacije se moraju vratiti tom programu, a ne nekom drugom. Zato program otvori prozor na zgradi i vikne "ej, daj mi informaciju na sedamdeset i peti prozor zgrade na toj-i-toj adresi!". Ti prozori su portovi.

:) ovo je, naravno, vrlo ugrubo objašnjeno.

Forwardanje, tj. prosljeđivanje portova je proces tijekom kojeg ti neku aplikaciju koja sluša na određenom portu prosljeđuješ na internet kroz router da može nesmetano osluškivati - jer je inače dozvoljena samo komunikacija iznutra prema van, no ne i obrnuto. Na ovim stranicama imaš upute za maltene svaki model ADSL routera poznat čovjeku :)

Škola još nije počela, pa eto ti malo zanimacije da upregneš mozak.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
neaktivan

zasto ljudi ne citaju cijeli post nego samo napisu svoje?

da, znam sta su portovi, i otvorio sam ih sve. bez brige. i na port foward netu NEMA moj router. onaj od iskona ruzan. ali nema veze

17 godina
14matej kaže...

zasto ljudi ne citaju cijeli post nego samo napisu svoje?

da, znam sta su portovi, i otvorio sam ih sve. bez brige. i na port foward netu NEMA moj router. onaj od iskona ruzan. ali nema veze

Eh, onda patchiraj igru na zadnju verziju, ili kupi original.

15 godina
neaktivan

mogu nac neku igru isto ko i frend, al nemogu njegovu nac. bas niakako. a istu verziju imamo. anyway, kupovanje originala nikad nije rjesenje ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice