kako naci privatni torrent
Torrent je umra
- poruka: 40
- |
- čitano: 8.358
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
kako naci privatni torrent
Google je tvoj prijatelj
Jeste li pokušali preko Rapidshare? Vrlo je elegantno, ništa ne dijeliš
Stavia sam koncert za skinut 4.36 GB da mi skida, i ima je 0 seeda i 15 peersa i skinilo mi je full brzo za jedno 3h do 98.4 % i stane. I nema više neče da skida, kako ču sada skinut to do kraja ????????????????????????????????????????????????
a koj koncert si skidao?
ako imaš premium možeš probati ali inače je još gore.
jest ali rapidshare je servis na kojem se može smjestiti svakakav malware i spyware
ako imaš premium možeš probati ali inače je još gore.
jest ali rapidshare je servis na kojem se može smjestiti svakakav malware i spyware
Ne moraš imati premium, već malo sačekaš(kojih 100-tinjak sec)kao free user,i ostalo je pjesma.Što se tiče malware-a i ostalih štetočina, a gdje ih nema? Čim si se "prijavio" več te napadaju.Zato, dobra zaštita i to je to
Što se tiče malware-a i ostalih štetočina, a gdje ih nema? Čim si se "prijavio" več te napadaju.Zato, dobra zaštita i to je to
Na torrent leechu
Što se tiče malware-a i ostalih štetočina, a gdje ih nema? Čim si se "prijavio" več te napadaju.Zato, dobra zaštita i to je to
Na torrent leechu
i demonoidu. inače ako skidaš nešto od 4GB na repidshare bez premiuma:
sve rar arhive će biti ispod 100MB. zašto? da onaj koj je to stavio na net dobi čim više bodova za premium znači imat ćeš za skinut 40 ili više datoteka datoteka. a na svaku treba čekati 100 sekundi da možeš skinuti. zatim ti je maksimalna brzina 300kB/s zatim moraš otštekati modem i ponovno ga zaštekati da izbjegneš čekanje od 15 minuta.
-mene to toliko iznervira da moram posuditi premium
Na torrent leechu
i demonoidu. inače ako skidaš nešto od 4GB na repidshare bez premiuma:
sve rar arhive će biti ispod 100MB. zašto? da onaj koj je to stavio na net dobi čim više bodova za premium znači imat ćeš za skinut 40 ili više datoteka datoteka. a na svaku treba čekati 100 sekundi da možeš skinuti. zatim ti je maksimalna brzina 300kB/s zatim moraš otštekati modem i ponovno ga zaštekati da izbjegneš čekanje od 15 minuta.
-mene to toliko iznervira da moram posuditi premium
Ja lijepo stavim sve linkove u JDownloader i pustim da sam skida.