Ovako stoje stvari....trenutno sam na carnetu koji mi je užasno spor i skup....adsl još nemogu prikopčat u svojem selu tak da razmišljam o tome da uzmem tele2 od 500 mb. Zanimaju me vaša iskustva s tim tele2 paketima, kako se plaća, i je li 500 mb dosta za surfanje po netu, i povremeno skidanje drivera za grafu....Unaprijed hvala onima koji žele pomoći!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
500 MB na mjesec?!? Po meni je to premalo za svačije potrebe ,a ti sad procjen...Kada ništa ne skidam ja na Facebooku,Msn-u,forumu i tu i tamo na Youtubeu potrošim oko 300 MB na dan..i to minimalno :S
500mb ja potrošim samo na BOL svaki mjesec... Premalo stari
Hm zanimljivo.....uzet ću onda gigu i štediti na potrošnji.....
Premalo je 500 Mb.Pogotovo ako ti je to jedini prozor na internet.
Ja sam imao VIP mobile net i nisam nikad potrošio manje od 2 Gb
prometa,što je bilo abormalno skupo.
Savjetujem bar 1 Gb pack.
nisam bas ljubitel tih bezicnih mreza ali kad se nema izbora i to je dobro(ali i skupo)
Ovako stoje stvari....trenutno sam na carnetu koji mi je užasno spor i skup....adsl još nemogu prikopčat u svojem selu tak da razmišljam o tome da uzmem tele2 od 500 mb. Zanimaju me vaša iskustva s tim tele2 paketima, kako se plaća, i je li 500 mb dosta za surfanje po netu, i povremeno skidanje drivera za grafu....Unaprijed hvala onima koji žele pomoći!
500mb ti je ako ces samo par puta na mjesec citat mail i facebook, a signal ti nece biti bas nesto..
ja sam u centru 3-eceg najveceg grada u drzavi jedva imala 1,5mb...
A u pm. Ja konj jos kad sam skidao torrente neogranicim limit uploadanja, i on je meni lijepo uploadao oko 1,5GB, a downloadao sam samo 700MB. Jos se ja cudim kak sam toliki promet napravio...
Ja zivim Bogu iza nogu pa imam super signal.
A onda ću uzet jednu gigu i pokušati što više to kontrolirati.....a budući da se može vratiti u roku od 8 dana, to mi je taman da isprobam jel mi radi, tj. jel budem imal signal......ak bu ok onda bum zadržal, ak ne bude vratit ću...... A jbg kad je to najbolje što mogu spojiti zasad......samo čekam adsl......
ja sam imao vip homebox od 1 gb to mi je bilo premalo pa sam kasnije prešao na t-mobaliv net za moje potrebe 500mb je malo i još kod tele 2 je za svaki mb je 20 lipa više neznam mene takvi net nije za mene
provjeri ti prvo dali će kod tebe u selu uopće radit taj tele2, dali ćeš imat signala...
provjeri ti prvo dali će kod tebe u selu uopće radit taj tele2, dali ćeš imat signala...
Ja koristim 1 Gb Tele 2 preko CARNet-a i meni je sasvim dovoljno da svaki dan pogledan na forumu kaj ima novoga, Facebook, vijesti i još neke stvari. Ako se neznaš kontrolirati to ti brzo ode.
Koliko znam u t-comu možeš dati zahtjev da tvoje selo priključe na ADSL i to tebe ništa ne košta. Ti trebaš samo njima javiti da si zainteresiran za ADSL i oni će ti omogućiti u najkraćem mogućem roku.