Tcom sam produžio ugovor

poruka: 23
|
čitano: 5.418
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Tcom sam produžio ugovor

Pozdrav.

Imam problem sa tcomom.

tj ugovornom obvezom.

Danas sam nazvao u tcom i upitao za ovu božičnu pogodnost,te su mi oni rekli da je ugovorna obveza več ponovno potpisana 29.10.2012

a nije!

ugovor bi mi trebao isteči 29.12.2012.

Dali je ko imao sličan problem?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 19:12 (RaZ0R9111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tcom sam produžio ugovor
RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav.

Imam problem sa tcomom.

tj ugovornom obvezom.

Danas sam nazvao u tcom i upitao za ovu božičnu pogodnost,te su mi oni rekli da je ugovorna obveza več ponovno potpisana 29.10.2012

a nije!

ugovor bi mi trebao isteči 29.12.2012.

Dali je ko imao sličan problem?

Hvala

Naslov je {#}

Zovi ih, napadaj ispituj.
Mozda ju je netko od obtelji produžio

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
Tcom sam produžio ugorov

Naslov je u žurbi i bjesu krivo napisan,te ispravljen :)

Nazvao,ispitao,niko od ukučana nije produžio ugovor.

Tražio sam audio zapis tog njihovog tajanstvenog produženja ugovora a na to je njihov odgovor bio-NEMA

Poslao sam im prigovor na njihov mail te piše da bude u roku 30dana odgovoreno.

Za ovaj plus 12mjesec ja budem morao platit dosta više..

Takav bezobrazluk još nisam doživio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tcom sam produžio ugorov

Na koga je linija? Jesu li ti uvaljali MaxTV?

0 0 hvala 1
14 godina
Tcom sam produžio ugorov

Mene.

Još prije jesu i bio je kod mene kojih 1mjesec ali zbog konstantnih problema,smetnji te učitavanja od cca30minuta vračen je i poništen ugovor zbog nemogučnosti isporučenja kompletne usluge.

Do sad sam imao telefon(halo 60) + Max ADSL flat.

A sad su oni sami(jer realno gledano kako drugačije pošto mi je fixni telefon cjelovrijeme ištekan iz telefonske utičnice te služi samo da bi mogao imati internet) produžili ugovor.

Nisam dobivao nikakve mailove,bilo kakve ponude na mobitel,a na korisničke stranice se neprijavljujem niti mi bilo tko zna lozinku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RaZ0R9111 kaže...
...

a nije!

...

Pa traži ugovor na uvid da vidiš tko je potpisao.

16 godina
odjavljen
Eyekool kaže...

Bolje je pitanje kakva je to ugovorna obveza potpisana 29.10.

Ako je netko recimo prebacio flat preko korisnickih stranica na ugovornu obvezu od 12 mjeseci (20ak kuna mjesecno jeftiniji flat) nece dobiti nikakvu obavijest o tome, a kamoli nesto za potpisati.

14 godina
Mrgud Veliki kaže...
Eyekool kaže...

Bolje je pitanje kakva je to ugovorna obveza potpisana 29.10.

Ako je netko recimo prebacio flat preko korisnickih stranica na ugovornu obvezu od 12 mjeseci (20ak kuna mjesecno jeftiniji flat) nece dobiti nikakvu obavijest o tome, a kamoli nesto za potpisati.

Nisam se prijavljivao na korisničke stranice uopče.

Uglavnom kao da je potpisano preko neke tcom kapanje a kod mene doma niko nije bio te niko nije mogao zvati jer je fixni ištekan iz utičnice: )

14 godina
neaktivan

Prilikom potpisivanja ne daju određene stavke (svi to rade). Čak postoji opcija da se prihvatila njihova politika poslovanja koja glasi da oni automatski produljuju ugovor na 2 god. ako im ti se ne oglasiš po tom pitanju.

Drugim rijećima sa zakonske strane. Hebem te čorava šta ni si to čito, iako nisi ni dobio uvid u njihovu internu politiku sam si potpiso da se slažeš, a druga stvar kojiu ne daju je pravilnik poslovanja. Prouči pravilnik poslovanja moraju ga zakonski imat na svojim stranicama.

14 godina
Tcom sam produžio ugovor

Kakva gamad!

Eto i sad me oderu za koji 150kn mjesečno više.

Možda upali fora kao i sa maxtvu da "nemogu" isporučit ono što plačam,pa ih se rješim i uzmem bnet ili nešto 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tcom sam produžio ugorov

Oni ti mogu sami iz mjeseca u mjesec produžiti ugovor, a na 2 mjeseca ne mogu i ne smiju.

13 godina
protjeran
Tcom sam produžio ugovor

Pošalji pritužbu na HAKOM http://www.hakom.hr/

Imao sam lijepih problema s T-comom i bome su ih Hakomovci- oprali, i čak me pismeno obavijestili da su riješili problem na moje zadovoljstvo.

Idemo..idemo, sad je ovde, sad je ovde.. / Miš beli sreću deli /

0 0 hvala 1
14 godina
Budokai kaže...

Pošalji pritužbu na HAKOM http://www.hakom.hr/

Imao sam lijepih problema s T-comom i bome su ih Hakomovci- oprali, i čak me pismeno obavijestili da su riješili problem na moje zadovoljstvo.

Hvala!

Izgleda da mi je jedino to i ostalo

Opet sam ih zvao i sad se izmiču više nije Kampanja preko telefona več kampanja u trgovačkom centru,pitao sam ih dali je bilo gdje moj potpis na produljenju ugovora,tj kako oni to kažu novi ugovor,ili dali imaju bilo kakve dokaze,audio zapis..

Njihov odgovor je bio mi imamo audio zapise samo za primljenje pozive ne za odlazne a potpis nemamo imamo samo vaš OIB.

17 godina
neaktivan
Tcom sam produžio ugovor

Imaš zakonski rok od tjedan dana za prekinut ugovor.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Tcom sam produžio ugovor

Baš sam htio postaviti isto pitanje.

Znači t-com, flat tarifa, ugovor potpisan 3. mjesec 2009-10 na 24 mjeseca. Sad ne kužim, oni sami produže ugovor ili što? Jer koliko vidim, dosta korisnika dobije nekakve poklone za produljenje ugovor, a ja od toga ništa nisam vidio.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Geek kaže...

Imaš zakonski rok od tjedan dana za prekinut ugovor.

Nema on što prekidati kad nije (kako čovjek kaže) ništa ni potpisao.

13 godina
protjeran
dv14 kaže...

Znači t-com, flat tarifa, ugovor potpisan 3. mjesec 2009-10 na 24 mjeseca. Sad ne kužim, oni sami produže ugovor ili što? Jer koliko vidim, dosta korisnika dobije nekakve poklone za produljenje ugovor, a ja od toga ništa nisam vidio.

Dajte ljudi shvatite već jednom da NITKO ne smije bez vašeg odobrenja ništa produživati i točka.

15 godina
Prosla su vremena kad oni nisu smjeli, danas smiju sve i svasta. Nisi jedini kojem se to dogadja.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
17 godina
Tcom sam produžio ugovor

Nije t com sam produzio ugovor sigurno, otidi do t coma i malo s njima provjeri. Ne mogu oni ništa produživati ako nemaju tvoj potpis. prije je tu riječ o tome da se nije gledalo šta se potpisivalo

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dv14 kaže...

Kada nisi ništa pitao, znači ako ti je istekao ugovor ti i dalje imaš liniju ali ju možeš odjaviti kada god želiš bez plačanja penala. Otiđeš u t com kada ti ugovor istekne i sam produzuješ ugovor i pitaš ih šta dijele za produženje ugovora. pogledaj malo na njihovim stranicama šta ima trenutno. prije je bio samsung galaxy mini 2 a sada mislim neki alcatel. uvijek imaju nešto. mogli bi oko božića nešto novo ubaciti

14 godina
Tcom sam produžio ugovor

Evo slika u Moj TCOM stranicama.

U njoj piše da nemam ugovornih obaveza :S 

Opet sam ih zvao i dosađivat ču sve dokle god nerješe to..Nakon spominjanja HAKOM-a su nešto ljubazniji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 20:40 (RaZ0R9111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tcom ne smije produžiti ugovor na razdoblje dulje od mjesec dana. Također svi se pozivi snimaju, odlazni zbog lažnih ponuda onih agenata na prodaji usluga (lažu da bi dobili proviziju)

i dolazni (zbog neljubaznih klijenata koji prijete).

17 godina
RaZ0R9111 kaže...

Evo slika u Moj TCOM stranicama.

U njoj piše da nemam ugovornih obaveza :S 

Opet sam ih zvao i dosađivat ču sve dokle god nerješe to..Nakon spominjanja HAKOM-a su nešto ljubazniji.

Najbolje ti je otici do t com centra da ti to tamo rijese, ovako ces samo izgubiti zivce sa time dok svakom sve objasnis sta je problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice