T com i optima

poruka: 10
|
čitano: 2.856
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
BJEŽITE od optime...

kako priječi sa optime na t-com ? pod ugovorom sam još godinu i pol. budala,potpisao ugovor. situacija ukratko-plaćam vezu 5 mbita,dobivam jedan do dva. prekid veze od 20-50 puta dnevno. sada više ne radi ni telefon. tehničari ne znaju riješiti problem. neki majmun TIN se večeras javio na korisničkoj i kaže da raskinem ugovor i da će mi naplatiti opremu +preostali broj mjeseci ?! umjesto da ih tužim i da oni meni plate jer sam kao poslovni korisnik imao,ali stvarnih nekoliko tisuća kn gubitka ?!

najbolji dio-imao sam žični router i u ugovoru stoji da je 250 kn,ali oni su ga u svojim intervencijama zamjenili bežičnim-i sada traže da ja njima platim 750 kn ????!!!!!!

Z

3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
T com i optima

Zaprijeti im sa Potrosackim kodom i sudskom tuzbom, i ja cu ti se pridruzit ako treba, ping mi svaki dan u popodnevnim satima 150ms.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BJEŽITE od optime...
opcom kaže...

kako priječi sa optime na t-com ? pod ugovorom sam još godinu i pol. budala,potpisao ugovor. situacija ukratko-plaćam vezu 5 mbita,dobivam jedan do dva. prekid veze od 20-50 puta dnevno. sada više ne radi ni telefon. tehničari ne znaju riješiti problem. neki majmun TIN se večeras javio na korisničkoj i kaže da raskinem ugovor i da će mi naplatiti opremu +preostali broj mjeseci ?! umjesto da ih tužim i da oni meni plate jer sam kao poslovni korisnik imao,ali stvarnih nekoliko tisuća kn gubitka ?!

najbolji dio-imao sam žični router i u ugovoru stoji da je 250 kn,ali oni su ga u svojim intervencijama zamjenili bežičnim-i sada traže da ja njima platim 750 kn ????!!!!!!

imao sna slicih problema, pucanje veze s 678 errorima, telefon sumi pa cas radi pa neradi dok nisan izludija

problem je u ruteru na kojemu san ja stisnuo reset ( onaj koji pobrise sve s njega), a i krivo ustekan telefon

nakon zamjene rutera i namjestanja nekih portova  te opcija na ruteru problem je rijesen i trenutno san prezadovoljan jer su u tcomu racuni prelazili svaku granicu

nisu svi perfektni svi imaju svojih mana a i vrlina

If you are dead or still alive, I don't care,
16 godina
neaktivan
T com i optima

Ja imam optima flat rate isto mi prekine konekcija 20 puta dnevno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BJEŽITE od optime...
opcom kaže...

I ja sam u takvim govnima

17 godina
protjeran
T com i optima

nemam problema što se tiče optime ali sam imao problema što se tiće t-com svako malo pucanje veze zato sam prešaoCool

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T com i optima

Ja iman optimu i sve je super. Ping mali ma odlično za igrat. A veza nikad ne puca. Jedini minus u optime mi je šta nemaju svoju televiziju ko T-com (maxtv).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T com i optima

Jel ima netko sa područja Varaždina iskustva sa Optimom? Zanima me kako sad funkcioniraju od kada su prešli na svoju infrastrukturu...Ja imam t-com i katastrofa mi je, puca mi veza često, veza je jako loša...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T com i optima
A kaj velite na Iskonov flat ADSL
Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T com i optima
Cerina15 kaže...

Ja iman optimu i sve je super. Ping mali ma odlično za igrat. A veza nikad ne puca. Jedini minus u optime mi je šta nemaju svoju televiziju ko T-com (maxtv).

optima je uvela optitv a i ja san super zadovoljan

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice